FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije mi jasno Zeljini navijaci i ovdje smaraju temama koje nisu vezane za nas tim,il provociraju,al i na njihovoj temi svaki drugi post im je Sarajevo to je nevjerovatno nesto! Price tipa doveli Jarnija i odma oce u LP i titulu,ja ovdje jos nisam vidio post da neko kaze osvajamo titulu vec su izjave umjerene,osim nekih pojedinaca,valjda im krivo,il prpa neka ko ce to znati
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 02 dec 2013, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ono nije Ligatin glas,vec Zarif Guhdija sa TVSA....Head je napisao/la:Al' sto je vuna bila Ljigati na konferenciji.![]()
Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.
Navijaci jedino priznaju titulu tako da se sve ostalo zanemaruje.Ne smijem ni zamisliti kako bi se stvari odvijale kad bi pored akademije,prolaska statuta u vidu Tana uspjeli i da osvojimo titulu.
Sretno nam svima!
Navijaci jedino priznaju titulu tako da se sve ostalo zanemaruje.Ne smijem ni zamisliti kako bi se stvari odvijale kad bi pored akademije,prolaska statuta u vidu Tana uspjeli i da osvojimo titulu.
Sretno nam svima!
1946
Ja mislim da je Zeljine navijace prpa, ipak je FK Torpedo vec godinama i vise nego dominantan u BH fudbalu !bacelonafan je napisao/la:Nije mi jasno Zeljini navijaci i ovdje smaraju konstantnosa temama koje nisu vezane za nas tim,il provociraju,al i na njihovoj temi svaki drugi post im je Sarajevo to je nevjerovatno nesto! Price tipa doveli Jarnija i odma oce u LP i titulu,ja ovdje jos nisam vidio post da neko kaze osvajamo titulu vec su izjave umjerene,osim nekijh pojedinaca,valjda im krivo,il prpa neka ko ce to znati
-
- Kontakt:
Spominje li neko ovdje tvoj tim? Pogledaj vasu temu,prvi ste,osvajate titule,a nas klub spominjete vise nego svoj to je neko cudo samo vama jasno! Vec sam napisao ove sezone od samog starta nemam nikakve zelje osim da uprava nastavi da radi po planu,kad klub stane na noge,prvo sa finansijske strane pa onda i ostalo,sve je lakse plate redovne,pripreme itd pitacu te onda,posto mislim da ti veci problem trebaju biti dugovi prema vasim igracima,pa neki odlaze dzaba da oproste dugove,nekima isticu ugovori a nemate para da produzite!Guarin14 je napisao/la:Ja mislim da je Zeljine navijace prpa, ipak je FK Torpedo vec godinama i vise nego dominantan u BH fudbalu !bacelonafan je napisao/la:Nije mi jasno Zeljini navijaci i ovdje smaraju konstantnosa temama koje nisu vezane za nas tim,il provociraju,al i na njihovoj temi svaki drugi post im je Sarajevo to je nevjerovatno nesto! Price tipa doveli Jarnija i odma oce u LP i titulu,ja ovdje jos nisam vidio post da neko kaze osvajamo titulu vec su izjave umjerene,osim nekijh pojedinaca,valjda im krivo,il prpa neka ko ce to znati
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako se titula ne osvoji djaba im sve, ova Uprava mora otici...Naravno, s njom ne i nuzno Akademija i sve ostalo sto je dobro napravljeno. Medjutim, nekako sam utiska da se taj projekat shvaca previse licno od strane pojedinacaHead je napisao/la:Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.
Sretno nam svima!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Ako se titula ne osvoji djaba im sve, ova Uprava mora otici...Naravno, s njom ne i nuzno Akademija i sve ostalo sto je dobro napravljeno. Medjutim, nekako sam utiska da se taj projekat shvaca previse licno od strane pojedinacaHead je napisao/la:Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.
Sretno nam svima!

Najgori smo sami sebi, to je vise od cinjenice.
dr.van nostrand je napisao/la:Ako se titula ne osvoji djaba im sve, ova Uprava mora otici...Naravno, s njom ne i nuzno Akademija i sve ostalo sto je dobro napravljeno. Medjutim, nekako sam utiska da se taj projekat shvaca previse licno od strane pojedinacaHead je napisao/la:Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.
Sretno nam svima!
Zasto otici?
Njihovo je da osiguraju plate,dobre pripreme,igrace koje zeli strucni stab.
Njihovo NIJE da igraju i da osvajaju bodove.
Sad znaci ako klub ne osvoji titulu treba da se povuce Uprava,to nigdje na svijetu nema.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 02 dec 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Guarin14 je napisao/la:Ja mislim da je Zeljine navijace prpa, ipak je FK Torpedo vec godinama i vise nego dominantan u BH fudbalu !bacelonafan je napisao/la:Nije mi jasno Zeljini navijaci i ovdje smaraju konstantnosa temama koje nisu vezane za nas tim,il provociraju,al i na njihovoj temi svaki drugi post im je Sarajevo to je nevjerovatno nesto! Price tipa doveli Jarnija i odma oce u LP i titulu,ja ovdje jos nisam vidio post da neko kaze osvajamo titulu vec su izjave umjerene,osim nekijh pojedinaca,valjda im krivo,il prpa neka ko ce to znati
Pa eto vi ste u zadnji par godina uzeli titule,i eto sad vi dominirate.Kad covjek procita ,a da nije iz BiH, rekao bi da imate jedno 10-ak titula vise od nas.Da ste ispaltili sve dugove igracima,državi,da ste organizaciski i finansiski dominantni u Premijer ligi itd.itd.Sto je smijesnije,te titule nislu plod nekog strucnog rada vaseg kluba,vec cista sreca(zahvalite Pliseku),lova od Dzeka.
Jos ovu godinu smo tu negdje bara-bara,a onda....i ko zna kad.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 dec 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Volim da radim kako mislim da je najbolje i ako pogriješim, priznaću to uvijek. Igrač u mom timu može pogriješiti jednom, dvaput, ali triput ne smije pogriješiti niko'', naglasio je novi trener Sarajeva.
Head je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Ako se titula ne osvoji djaba im sve, ova Uprava mora otici...Naravno, s njom ne i nuzno Akademija i sve ostalo sto je dobro napravljeno. Medjutim, nekako sam utiska da se taj projekat shvaca previse licno od strane pojedinacaHead je napisao/la:Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.
Sretno nam svima!
Zasto otici?
Njihovo je da osiguraju plate,dobre pripreme,igrace koje zeli strucni stab.
Njihovo NIJE da igraju i da osvajaju bodove.
Sad znaci ako klub ne osvoji titulu treba da se povuce Uprava,to nigdje na svijetu nema.
Najgori su ovi naši dusmani,ima ih dosta, i treba ih u korjenu sasjeci.Cuj ova Uprava da ode,a bolju nismo imali od osnivanja drzava.Sad da ispadnemo iz lige,niko im rijeci, ne moze reci.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 dec 2013, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znaci kod nas ce i uprava morati da ode ili da pocne da igra fudbal
najbolje pripreme,najbolji uslovi od poslije rata imaju nasi igraci,al opet lose igraju,da mi je vidit te uprave koje ce objezbjediti redovne plate,ekstra pripreme! Mislim da ce Komazec i Bilbija biti strasan tandem na proljece

-
- Kontakt:
ja mislim da ne treba da ide uprava pa i ako ne osvojimo nista ,rade dosta dobri stvari idu korak po korak .i u prosli 10 godina imamo jedan trofej ,zasto sad mjenjati neke stvari kad se krenulo u pozitivnom smjeru ,a ja sam siguran u naredne 2 godina uzet cemo bar dva trofejadr.van nostrand je napisao/la:Ako se titula ne osvoji djaba im sve, ova Uprava mora otici...Naravno, s njom ne i nuzno Akademija i sve ostalo sto je dobro napravljeno. Medjutim, nekako sam utiska da se taj projekat shvaca previse licno od strane pojedinacaHead je napisao/la:Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.
Sretno nam svima!
Zele ljudi povratak Baljka,Merdanovica i familije.Garant bi nam oni vratili titulu. 

Nemogu se složiti sa tobom dr.van nostrand u vezi uprave što si rekao. Uprava radi odličan posao, radila je odličan posao i ove prve polusezone, ali drugo je to što igrači i stručni štab nisu mogli svojim igrama i strategijom da prate rad uprave i zato su sada kažnjeni (prvo stručni štab, a uskoro i pojedini igrači). Reci mi jesmo li od 95 godine do danas imali ikada bolju upravu? Sve prethodne uprave su nas zavaljivale u dugovanja i još veće finansijske dubioze i sadašnja uprava mora da popravlja sve te silne merefetluke što su prethodne uprave radile. Tako i da se titula ne osvoji upravu treba podržati, a u stručnom štabu i igračima ćemo tražiti krivce, jer ne igra uprava fudbal na zelenom terenu i ne postavlja taktiku uprava nego stručni štab. Posao uprave je da su plate i premije redovne, da se omoguće najbolji uslovi za igrače tokom priprema i treninga i da vadi klub iz dugovanja.dr.van nostrand je napisao/la:Ako se titula ne osvoji djaba im sve, ova Uprava mora otici...Naravno, s njom ne i nuzno Akademija i sve ostalo sto je dobro napravljeno. Medjutim, nekako sam utiska da se taj projekat shvaca previse licno od strane pojedinacaHead je napisao/la:Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.
Sretno nam svima!
SRETAN BROJ - 1725
Jos odjekuje Istokom:::Igraj Fare saaaam ,ne daj je nikomeeeee!!!!!!
Ova uprava je imala jako težak zadatak. Stabilizovati klub i ganjati rezultate. Jedno smo uspjeli, a evo i sa rezultatima smo u borbi za oba trofeja. Imali su i tešku borbu sa ranijim upravama koje su osim ostavljenih dugova, stalno pokušavale rovariti po klubu. Nemojmo zaboraviti kako su nam pokušavali nauditi. Nisam zaboravio da je bilo i poziva na gašenje kluba i slično. Moja puna podrška sadašnjoj garnituri u klubu. Pokazali ste da znate i želite raditi.
-
- Kontakt:
gasenje kluba,promjena imena,virsle i besparica tad su se svi smijali,a sad najbolje pripreme,uslovi,plate sve ok,nikad nismo bili realni treba reci da je uprava ova odradila ogroman posao,nije moglo sve doci odma od rezultata,finansija,sponzora,podmladjivanja ekipeirh je napisao/la:Ova uprava je imala jako težak zadatak. Stabilizovati klub i ganjati rezultate. Jedno smo uspjeli, a evo i sa rezultatima smo u borbi za oba trofeja. Imali su i tešku borbu sa ranijim upravama koje su osim ostavljenih dugova, stalno pokušavale rovariti po klubu. Nemojmo zaboraviti kako su nam pokušavali nauditi. Nisam zaboravio da je bilo i poziva na gašenje kluba i slično. Moja puna podrška sadašnjoj garnituri u klubu. Pokazali ste da znate i želite raditi.
[quote="irh"]Ova uprava je imala jako težak zadatak. Stabilizovati klub i ganjati rezultate. Jedno smo uspjeli, a evo i sa rezultatima smo u borbi za oba trofeja. Imali su i tešku borbu sa ranijim upravama koje su osim ostavljenih dugova, stalno pokušavale rovariti po klubu. Nemojmo zaboraviti kako su nam pokušavali nauditi. Nisam zaboravio da je bilo i poziva na gašenje kluba i slično. Moja puna podrška sadašnjoj garnituri u klubu. Pokazali ste da znate i želite raditi.[/quote]
Apsolutno si sve upravu bravo. Pa i dan danas pojedini ljudi koji sjede u skupštini FK Sarajeva žele zlo našem klubu to su oni isti što su nam i dohakali svojim lopovlukom. I nakon što su protjerani sa glavnih funkcija u klubu opet su pokušavali da ubace u klub svoje poltrone koji će ih redovno obavještavati šta se radi u klubu i kako se radi. Očito su neki zaboravili kako su nekada prije par godina na platnom spisku FK Sarajeva bili i ljudi koji uopšte nisu bili zaposlenici kluba dotle je taj lopovluk bio došao. I ovi što govore ako ne osvojimo titulu da treba upravu skloniti neka mi kažu koga bi to oni postavili za novu upravu imena i prezimena molim?
Apsolutno si sve upravu bravo. Pa i dan danas pojedini ljudi koji sjede u skupštini FK Sarajeva žele zlo našem klubu to su oni isti što su nam i dohakali svojim lopovlukom. I nakon što su protjerani sa glavnih funkcija u klubu opet su pokušavali da ubace u klub svoje poltrone koji će ih redovno obavještavati šta se radi u klubu i kako se radi. Očito su neki zaboravili kako su nekada prije par godina na platnom spisku FK Sarajeva bili i ljudi koji uopšte nisu bili zaposlenici kluba dotle je taj lopovluk bio došao. I ovi što govore ako ne osvojimo titulu da treba upravu skloniti neka mi kažu koga bi to oni postavili za novu upravu imena i prezimena molim?
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, fks74, JavierBosnia, Rule_hz, Tarapi i 78 gostiju.