hajro je napisao/la:UKRAJINA 1 liga
FC Sevastopol - Dynamo Kyiv 2
WWIN Super ponuda 1.55 - inace 1.40
8/10
Loša atmosfera u Sevastopolju. Prije nekoliko dana, menadžment je odlučio otpustiti glavnog trenera i nekoliko igrača - def. Symonenko (15/1), Chizhov (6/0) i midf. Lewandowski (16/2).
Inace 4 puta igrali i Dinamo vise nego lagano pobjedjivao:
28/07/13 Dynamo Kyiv-Sevastopol 2 - 0
27/11/10 Dynamo Kyiv-Sevastopol 2 - 0
27/10/10 CUP Sevastopol Dynamo Kyiv 1 - 2
31/07/10 Sevastopol Dynamo Kyiv 0 - 3
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Netanya-Hapoel Tel Aviv 1.pol. 2 2.35
očekujem da gost bolje otvori utakmicu i uzimam po ovom koeficijentu
također singliram prijelaz 2/1 po 6.00
očekujem da gost bolje otvori utakmicu i uzimam po ovom koeficijentu
također singliram prijelaz 2/1 po 6.00
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 02 dec 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Winterthur-Biel Biennen 1.pol. 2 5.25
mislim da će biti ili dvojka na kraju ili prijelaz 2/1 ali poluvrijeme 2 bi moglo biti vrlo lako
mislim da će biti ili dvojka na kraju ili prijelaz 2/1 ali poluvrijeme 2 bi moglo biti vrlo lako
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 02 dec 2013, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Igra,igrao je i prošlu.Over Parkera bi trebao proći.Anderson8 je napisao/la:Igrali Parker veceras ?
You'll never walk alone.
- stomaklija
- Kontakt:
Skonto sam buraz, vec sam poodavno editovao svoj post ukljucujuci i svoju gresku. Ali evo, h2h niš ne znači. 43minut 1:2. Dobro i jestvtdgeca je napisao/la:Aalborg Chang i Aalborg ti nisu iste ekipe brate...
Evo ti grbove za usporedbu
Aalborg Chang
Aalborg

NBA-ovci moze li ovako: Wall over 21,5 ; Holiday over 14,5 ; West over 12,5 ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
- Kontakt:
gledo sam ovog Holidaya juce ocajan sut,mada sam ga danas igrao na jednom narodnom listicuHaHu1x2 je napisao/la:NBA-ovci moze li ovako: Wall over 21,5 ; Holiday over 14,5 ; West over 12,5 ?
nije bio njegov dan a ipak je ubacio 11 poena, danas kontam da ce boljebacelonafan je napisao/la:gledo sam ovog Holidaya juce ocajan sut,mada sam ga danas igrao na jednom narodnom listicuHaHu1x2 je napisao/la:NBA-ovci moze li ovako: Wall over 21,5 ; Holiday over 14,5 ; West over 12,5 ?
B-I-R !
-
- Kontakt:
kontam i ja,al ja ruzniji sut od njegovog nisam vidio,al ti kazem stavio sam ga na beze listicHaHu1x2 je napisao/la:nije bio njegov dan a ipak je ubacio 11 poena, danas kontam da ce boljebacelonafan je napisao/la:gledo sam ovog Holidaya juce ocajan sut,mada sam ga danas igrao na jednom narodnom listicuHaHu1x2 je napisao/la:NBA-ovci moze li ovako: Wall over 21,5 ; Holiday over 14,5 ; West over 12,5 ?
-
- Kontakt:
Mogli bi,što više trebali bi svi otići preko ali tko zna jer su apsolutno sva 3 igrača kojima ne možeš znati kada će zablistati a kada odigrat katastrofalno pogotovo West.Svi znamo da nedostaje Beal i da Wall mora vući i znamo mu i prosjek kući zatim Holiday ako ne prebaci večeras ja ne znam kada misli još nedostaje Davis,a debelom bog ne zna šta će bit ja ako ga igro odigrat ću ga na nekom narodnom ili sistemu prošle godine me oborio za 650 Km od tada ne igram ni njega ni Geja na ozbiljnim listićima koji mi je uradio istu stvar.HaHu1x2 je napisao/la:NBA-ovci moze li ovako: Wall over 21,5 ; Holiday over 14,5 ; West over 12,5 ?
21:00 Lazio - Napoli / Lazio manje od 1,5 gola DA @ 1.53
Lacio će dati manje od dva gola na utakmici, to je tip.Sastaju se 8. Lacio i 3. Napoli, njihovi susreti iz prošle sezone: Napoli na svom terenu dobio 3:0, dok je na Olimpiku bilo 1:1.Ovo igram prije svega jer je atmosfera u Laciju poljuljana, treneru Petkoviću se ljulja stolica jer nisu slavili u Italiji već evo 4 kola.U zadnje 3 tekme u Italiji dali su svega 2 gola. U goste im dolazi izuzetno neugodni Napoli pa stoga vjerujem da se neće Lacio postaviti napadčki i ofanzivno, i posljednji razlog je još uvijek povrijeđeni njihov najbolji napadač M. Klose.Osim klosea ne igra ni drugi napadač Alvaro te iskusni štoperi Biava i Dias. Na Napoli se neću posebno osvrtati jer mi nisu toliko bitni osim da su i oni u rezultatskoj krizi i da su te igre uticale na plasman u LP gdje moraju u zadnjem kolu pobjediti 3 razlike arsenal a prije toga imaju neke vazne tekme u ligi, stoga vjerujem da ce se postaviti oprezno u ovoj tekmi, sto u konacnici znaci da ce prije svega pokusati ostati nepobijeđeni, znači gledaćemo tvrdu i opreznu igru vjerujem.
Vjerovatni početni sastav Lazia: Marchetti – Cavanda, Ciani, Cana, Radu - Ledesma, Onazi - Candreva, Hernanes, Lulić – Floccari
Vjerovatni početni sastav Napolija: Reina – Maggio, Albiol, Britos, Armero – Inler, Behrami – Callejon, Insigne, Mertens – Higuain
Lacio će dati manje od dva gola na utakmici, to je tip.Sastaju se 8. Lacio i 3. Napoli, njihovi susreti iz prošle sezone: Napoli na svom terenu dobio 3:0, dok je na Olimpiku bilo 1:1.Ovo igram prije svega jer je atmosfera u Laciju poljuljana, treneru Petkoviću se ljulja stolica jer nisu slavili u Italiji već evo 4 kola.U zadnje 3 tekme u Italiji dali su svega 2 gola. U goste im dolazi izuzetno neugodni Napoli pa stoga vjerujem da se neće Lacio postaviti napadčki i ofanzivno, i posljednji razlog je još uvijek povrijeđeni njihov najbolji napadač M. Klose.Osim klosea ne igra ni drugi napadač Alvaro te iskusni štoperi Biava i Dias. Na Napoli se neću posebno osvrtati jer mi nisu toliko bitni osim da su i oni u rezultatskoj krizi i da su te igre uticale na plasman u LP gdje moraju u zadnjem kolu pobjediti 3 razlike arsenal a prije toga imaju neke vazne tekme u ligi, stoga vjerujem da ce se postaviti oprezno u ovoj tekmi, sto u konacnici znaci da ce prije svega pokusati ostati nepobijeđeni, znači gledaćemo tvrdu i opreznu igru vjerujem.
Vjerovatni početni sastav Lazia: Marchetti – Cavanda, Ciani, Cana, Radu - Ledesma, Onazi - Candreva, Hernanes, Lulić – Floccari
Vjerovatni početni sastav Napolija: Reina – Maggio, Albiol, Britos, Armero – Inler, Behrami – Callejon, Insigne, Mertens – Higuain
Semper Fidelis
evo jedan bitan info za NBA tipere
New Orleans Pelicans putuje u Chicago u ponedjeljak navečer na svoju prvu utakmicu bez Anthony Davisa, prvog skakača u svojoj ekipi i igrača
Semper Fidelis
Slažem se i također preporučujem.Ovo može i na veći ulog.fixator je napisao/la:21:00 Lazio - Napoli / Lazio manje od 1,5 gola DA @ 1.53
na wwinu je kvota 1,45

You'll never walk alone.
u temi 1.85 vec postavljeno, ali hvala i tebifixator je napisao/la:evo jedan bitan info za NBA tipere
New Orleans Pelicans putuje u Chicago u ponedjeljak navečer na svoju prvu utakmicu bez Anthony Davisa, prvog skakača u svojoj ekipi i igrača

B-I-R !
-
- Kontakt:
Drugi pogođen, nadam se da će i prvi biti.jarnirobert je napisao/la:Slask W.-Pogon S.
Pobjeda na domacina u kladionicama pada nekih 10 do 15 feninga, treba odigrati kec ili ako neko ima neku sumnju azijski hendikep nije los. Ja ću igrati keca na domačina.
Još jedan meni zanimljiv meć : Pas Giannina - PAOK
Nakon dvije uzastopne domaće pobjede, Giannina je išla na gostovanje kod Panathinaikosa. Tamo su se solidno držali, no nisu uspjeli do kraja sačuvati bod. Pukli su u posljednih desetak minuta te su na taj način izgubili utakmicu koja bi se mogla nazvati "utakmicom za šest bodova". Sada im pak slijedi još zahtjevniji protivnik.
U ovome će susretu Giannina biti bez jednog igrača, no radi se o vrlo bitnom veznjaku Cristianu Chavezu.
PAOK iza sebe ima odličan sedmicu. Prvo su u gradskom derbiju u dramatičnoj završnici uspjeli do pobjede protiv Arisa, da bi sredinom tjedna gostovali u Kazahstanu gdje su i teoretski potvrdili svoj prolazak dalje u knockout fazu Europske lige.
PAOK u također nedostaje par igrača, ali sam opet mišljenja da su kvalitetnija ekipa i da pobjeda gosta neće doći u pitanje.
mrs!
A.Afflalo 19,5 vise
P.MILLSAP 15,5 manje
D.WEST 13,5 vise
Chicago - New Orleans 192,5 manje
singl
Chicago - New Orleans 2 2,8
na cikagu se pare okrecu
P.MILLSAP 15,5 manje
D.WEST 13,5 vise
Chicago - New Orleans 192,5 manje
singl
Chicago - New Orleans 2 2,8
na cikagu se pare okrecu

- stomaklija
- Kontakt:
Lazio - Napoli(zg) Tip 4+(2,95)
Gledajuci h2h, ove dvije ekipe nista ne ukazuje na ovaj tip ali me nesto vuče da odigram na golove. Ovaj Napoli već kaska za Juvetom 9 bodova ja mislim. Veceras im nema Zunige i Hamsika. Veceras moraju ici na pobjedu, sto se placa po 2,50 i mislim da je to vise nego izvjesno. Ono sto me najvise vuče na ovaj tip(golovi), jeste ta nekonstantnost Napolija u zadnjem redu. Lazio jako krene prvo poluvrijeme i to je sto da uglavnom. Mislim da mogu do gola do poluvremena. Napoli to moze preokrenuti, tako da bi moglo pasti 3 pogotka, nadamo se i onaj cetvrti
Kloseu ne treba puno prostora za takvo nesto. A sa druge strane imamo ex-Realovu masineriju za golove tako da bi ovo moglo lagano da uđe. Sretno i GL 
Gledajuci h2h, ove dvije ekipe nista ne ukazuje na ovaj tip ali me nesto vuče da odigram na golove. Ovaj Napoli već kaska za Juvetom 9 bodova ja mislim. Veceras im nema Zunige i Hamsika. Veceras moraju ici na pobjedu, sto se placa po 2,50 i mislim da je to vise nego izvjesno. Ono sto me najvise vuče na ovaj tip(golovi), jeste ta nekonstantnost Napolija u zadnjem redu. Lazio jako krene prvo poluvrijeme i to je sto da uglavnom. Mislim da mogu do gola do poluvremena. Napoli to moze preokrenuti, tako da bi moglo pasti 3 pogotka, nadamo se i onaj cetvrti

Zadnja izmjena: stomaklija, dana/u 02 dec 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
ima li neko da prati kartone, sta mislite kako ce ici granica 5,5 na lazio-napoli
FKŽ !
- DrinaJedina
- Kontakt:
Men'se čini da će tu sve da zavisi od rezultata, ja bi igrao manje od 6 što ne mora značiti da će tako i biti.
Moja ti je preporuka da preskočiš kartone!

Moja ti je preporuka da preskočiš kartone!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.