FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ennis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ennis » 02 dec 2013, 19:04

Zna li ko sta je s parama od UEFE za LP,je li to leglo??pare od Sehe :? ??
SLOBODA NAVIJAČIMA

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 dec 2013, 19:05

I sad cete se vi raspravljati oko necega sto se nikad nemoze iskorijeniti opcenito sa Balkana. :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 dec 2013, 19:12

corleone87 je napisao/la:I sad cete se vi raspravljati oko necega sto se nikad nemoze iskorijeniti opcenito sa Balkana. :lol: :lol:
Naravno da može da se hoče. Primjer je podrška navijača BIH našoj reprezentaciji u ovom ciklusu kvalifikacija, o kojoj čitav svijet u superlativu priča, a znamo šta rade navijači Srbije i Hrvatske. A svi smo sa Balkana. Dakle uvijek se može i drugačije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 dec 2013, 19:19

DzoleZeljo je napisao/la:Danas sam pricao sa par policaja koju su bili na duznosti u toko odigravanja tekme sa Borcem i nisam mogao da vjerujem da mi kad su mi rekli da su nasi navijaci krenuli uci na teren...

Vidite jednu stvar, najblje bi bih bilo odmah odstratili ali problem je sto Real ima evidenciju pa moze to uciti pri kupovini ulaznica, ali mi to ne mozete. Tako, dok ne uvedemo neki vid kupovine karte uz licnu koja ce se morati provuci kroz sistem, mi o tome mozemo samo mastati...
Ili ti ne govoriš istinu, ili ti policajci. Niko nije pokuašo ući na teren sa sjevera, i to se vidi i na snimci, a i vidio sam ja, jer sam bio odmah ispod.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 02 dec 2013, 19:29

... volio bih kada Željo nikoga ne bi doveo, nego da se ovi momci motivišu i dobro spreme, da daju maximum na pripremama i biće to najspremnija ekipa ikad... Naša pojačanja u povratak Zolotića i Kvesića te uz ove mlade momke do duple krune...
"Truth begins in lies."

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 dec 2013, 20:00

DzoleZeljo je napisao/la:Danas sam pricao sa par policaja koju su bili na duznosti u toko odigravanja tekme sa Borcem i nisam mogao da vjerujem da mi kad su mi rekli da su nasi navijaci krenuli uci na teren...

Vidite jednu stvar, najblje bi bih bilo odmah odstratili ali problem je sto Real ima evidenciju pa moze to uciti pri kupovini ulaznica, ali mi to ne mozete. Tako, dok ne uvedemo neki vid kupovine karte uz licnu koja ce se morati provuci kroz sistem, mi o tome mozemo samo mastati...
tehnologija toliko brzo napreduje i sto je jos vaznije postaje pristupacna,

pa ja sada imam mobitel sa jacim procesorom nego sto sam imao racunar prije 5 godina...
vrlo brzo bice moguca evidencija ulaska na tribinu(moguca je ona i sada ali je prekomplikovana i skupa),
kroz 3-5godina bice sasvim normalna, kao i kupovina karti online a podizanje karata na bilo kojem mjestu gdje se inace karte mogu uzeti, cak i na odredjenim trafikama,supermarketima, samo uz licnu kartu.
(princip odavno postoji na zapadu, ti u Berlinu kupis onilne kartu za mec Bajern-Stutgart u Minhenu, a podignes je gdje ti je usput nije vazno, jer ona se printa na licu mjesta,sa tvojim podacima)

a dok tehnologija ne dodje u Bosnu(dok ne postane pristupacna),
jednostavno treba za individualne prestupe, kaznjavati pojedince, sa makar 500KM, za pocetak to, ali biti uredan u kaznjavanju svih izgrednika, dakle, da sam taj koji u ovom slucaju zeli sici na teren unaprijed za sam pokusaj ulaska na teren da zna da je kraci za 500KM, a ne da se vrati na tribinu ko da nista nije bilo,mislim da ce to smanjiti sve belaje za 60%, znaci glavno je biti dosljedan...

i rijesiti se bande sa tribine, ima i ovdje na forumu, kada sam spomenuo moguci belaj i prekid, isti su me ismijavali kako im nebi pokvario planove... jadno. posebno Bagrcavi kojeg ovog puta pozdravljam i sto se mene tice on o ljubavi za Zelju moze nekom drugom pricati...
i moze se reci da je propust u organizaciji bio skoro pa namjeran,ako uzmemo u obzir najavleni belaj,
jer da je gadjanje Lesinara pocelo kada su svi usli a ne samo njih 10tak, belaj bi bio mnogo veci, ovako hvala Bogu nasi navijaci nisu se dobro organizovali, Lesinare povukla policija, i sve uredu prvenstveno zbog loseg tajminga nasih navijaca a ne zbog njihove namjere, to su i oni sami kasnije shvatili, da su poranili i upropastili svoje planove, na moju srecu :D

ZELJO SAMPION :D

vidim neki nizovi vec poceli, 5 pobjeda 8-) ,
ocekujem minimum jos 5-6 da uvezemo, a ja sam skroman po prirodi inace, samo Radnik i Zrinjski na pocetku ako padnu, nema zaustavljanja do kraja.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 02 dec 2013, 20:07

Valter je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:I sad cete se vi raspravljati oko necega sto se nikad nemoze iskorijeniti opcenito sa Balkana. :lol: :lol:
Naravno da može da se hoče. Primjer je podrška navijača BIH našoj reprezentaciji u ovom ciklusu kvalifikacija, o kojoj čitav svijet u superlativu priča, a znamo šta rade navijači Srbije i Hrvatske. A svi smo sa Balkana. Dakle uvijek se može i drugačije.
A paljenje grčke zastave, to ništa.Kad su Grci našu zapalili bili su stoka, a kad BHF to uradi onda nema veze. :roll:

Sve su grupe u regionu imale nacionalističke momente, većina ih ima i danas, tako da ne vjerujem da se to može iskorijeniti na taj način.Potrebno je da se promijeni kolektivna svijest društva, a za to će napaćenom Balkanu trebati dugo vremena.

I da, naša liga nije na nivou španske ili engleske, pa da uprkos tim zabranama hladno punimo stadione, nama ako bude par hiljada ljudi na tekmi smatramo to dobrom posjetom.Ko bi ti dolazio da još braniš tim ljudima, kakvi god oni da su :?: Treba samo klubove po džepu udarat zbog govora mržnje navijača, mada je kod nas izgleda veći grijeh zapalit' baklju neko vrijeđati nekoga na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.

Izvinjavam se na blagom offtopičarenju.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 20:07

tu i tamo je napisao/la:

tehnologija toliko brzo napreduje i sto je jos vaznije postaje pristupacna,

pa ja sada imam mobitel sa jacim procesorom nego sto sam imao racunar prije 5 godina...
vrlo brzo bice moguca evidencija ulaska na tribinu(moguca je ona i sada ali je prekomplikovana i skupa),
kroz 3-5godina bice sasvim normalna, kao i kupovina karti online a podizanje karata na bilo kojem mjestu gdje se inace karte mogu uzeti, cak i na odredjenim trafikama,supermarketima, samo uz licnu kartu.
(princip odavno postoji na zapadu, ti u Berlinu kupis onilne kartu za mec Bajern-Stutgart u Minhenu, a podignes je gdje ti je usput nije vazno, jer ona se printa na licu mjesta,sa tvojim podacima)

a dok tehnologija ne dodje u Bosnu(dok ne postane pristupacna),
jednostavno treba za individualne prestupe, kaznjavati pojedince, sa makar 500KM, za pocetak to, ali biti uredan u kaznjavanju svih izgrednika, dakle, da sam taj koji u ovom slucaju zeli sici na teren unaprijed za sam pokusaj ulaska na teren da zna da je kraci za 500KM, a ne da se vrati na tribinu ko da nista nije bilo,mislim da ce to smanjiti sve belaje za 60%, znaci glavno je biti dosljedan...

i rijesiti se bande sa tribine, ima i ovdje na forumu, kada sam spomenuo moguci belaj i prekid, isti su me ismijavali kako im nebi pokvario planove... jadno. posebno Bagrcavi kojeg ovog puta pozdravljam i sto se mene tice on o ljubavi za Zelju moze nekom drugom pricati...
i moze se reci da je propust u organizaciji bio skoro pa namjeran,ako uzmemo u obzir najavleni belaj,
jer da je gadjanje Lesinara pocelo kada su svi usli a ne samo njih 10tak, belaj bi bio mnogo veci, ovako hvala Bogu nasi navijaci nisu se dobro organizovali, Lesinare povukla policija, i sve uredu prvenstveno zbog loseg tajminga nasih navijaca a ne zbog njihove namjere, to su i oni sami kasnije shvatili, da su poranili i upropastili svoje planove, na moju srecu :D

ZELJO SAMPION :D

vidim neki nizovi vec poceli, 5 pobjeda 8-) ,
ocekujem minimum jos 5-6 da uvezemo, a ja sam skroman po prirodi inace, samo Radnik i Zrinjski na pocetku ako padnu, nema zaustavljanja do kraja.
Vidim da kažes da je propust u organizaciji bio namjeran ? Onda kad znaš iznesi tačna imena ljudi koji su zaduženi za organizaciju, i ko me je to bilo u interesu?
mrs!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 02 dec 2013, 20:13

Kada ce zasjedati disciplinska komisija, tj. kada mozemo ocekivati "cestitku" od saveza za belaj protiv Borca ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 dec 2013, 20:19

plavalokomotiva je napisao/la:Kada ce zasjedati disciplinska komisija, tj. kada mozemo ocekivati "cestitku" od saveza za belaj protiv Borca ?
To se tebe ne tice, a na ovom forumu ti niko ne moze dati odgovor. :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 02 dec 2013, 20:22

@jarnirobert

Dzelaludin Muharemovic.

Jos je uz to rekao ma nece biti frke, pa je rekao ma nece ovi iz BL garant doci. Tako se spremio i on i murija koja nije ni bila na stadionu.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 dec 2013, 20:26

jarnirobert je napisao/la:
Vidim da kažes da je propust u organizaciji bio namjeran ? Onda kad znaš iznesi tačna imena ljudi koji su zaduženi za organizaciju, i ko me je to bilo u interesu?
:lol:
nisam s te strane upucen, nit zelim dublje ulaziti u problem jer svakako sve je zavrsilo odlicno.
Jer na kraju krajeva, mozda je ovo najbolje sto ljudi znaju :( :?

samo kazem da je belaj bio najavljen,
i na kraju se desi situacija da belaj nije uopste sprijecen,
vec zbog loseg odabira trenutka, do belaja ne dolazi.

znaci ja uposte ne racunam ono kao belaj, ono je bila glupost samo, :lol:
mogli su poceti bacati baklje kad su ovi bili u Travniku.

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 20:29

Onda bi navijači trebali reagovati, ako neko iz kluba zatvara oći na ovako strašnim stvarima. Da seotjera iz kluba odmah. Dino Pekić je također zadužen za organizaciju utakmica.
mrs!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 02 dec 2013, 20:31

exbabilon je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:Kada ce zasjedati disciplinska komisija, tj. kada mozemo ocekivati "cestitku" od saveza za belaj protiv Borca ?
To se tebe ne tice, a na ovom forumu ti niko ne moze dati odgovor. :mrgreen: :mrgreen:
Pitanje sam postavio iz najbolje namjere, ako mi ne mozes dati konkretan odgovor stipu onda. Nemoj mi odmagati pozz
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 dec 2013, 20:34

jarnirobert je napisao/la:Onda bi navijači trebali reagovati, ako neko iz kluba zatvara oći na ovako strašnim stvarima. Da seotjera iz kluba odmah. Dino Pekić je također zadužen za organizaciju utakmica.
nije sve tako crno i bijelo, ima tu dubljih polemika, misevi ce polahko sami otici kada voda dodje do njih...
a i duga je pauza, bice to sve uredu... :)

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 02 dec 2013, 20:47

Valter je napisao/la:Rukovodstvo Real Madrida odlučilo je da s tribina Santiago Bernabeu stadiona izbaci grupu navijača koja se naziva Ultras Sur.
Ova navijačka grupa vodi navijanje na Santiago Bernabeuu, ali sve češće podjele unutar navijače grupe dovele su do velikog broja uvreda prema fudbalerima koje stižu od dijela ovih navijača.

Zbog toga je rukovodstvo kraljevskog kluba odlučilo da ovu grupu ukloni s tribina Bernabeu stadiona, a prethodno su pojedini navijači izbačeni na godinu dana sa stadiona zbog rasističkih povika prema fudbalerima i isticanja nacističkih simbola.

Ultras Sur je tako izgubio mjesto na tribinama i oni neće moći prisustvovati utakmicama madridskog kluba.

Grediću, Muharemoviću, Amare čitajte ovo.
E svasta :roll: pa ti nisi dobar,po tebi The Maniacs napolje i doci ce dede,nene,djeca i ostali i bice super,jupi-e svasta ces ovdje procitati :roll:
Mehmed Mesa Bazdarevic

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 dec 2013, 20:48

Djedovi i nene > huligani.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 dec 2013, 21:12

Pripremite se za Željinu kućicu na Holiday Marketu

http://fkzeljeznicar.ba/pripremite-se-z ... ketu/7449/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 02 dec 2013, 21:16

ima sjever za nane i dede tamo ste daleko od "huligana",ne tjera vas niko da idete na jug,vazda napadate manijake a volite vidit neku finu koreografiju,navijanje..onda se ponosite njima,cim neki mali problem odma su narkomani,alkoholicari ..
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 dec 2013, 21:18

Logično.

Zato više koreografija, a manje divljanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 44 gosta.