neno#4 je napisao/la:Sta Gorda radi..
pa reci, sta radi
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
neno#4 je napisao/la:Sta Gorda radi..
sveVolvic je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Sta Gorda radi..
pa reci, sta radi
Gorda ce ionako poslije ove sezone u finu ekipu, ali ima problem sa tim sto nema nekog jakog menadzera. Druga stvar, Gorda je cetvrti asistent ABA lige i deveti po procentu suta za dva poena. Puno bolja sezona nego prosla, a pred njim je tek najbolja kosarka karijere.Raul_64 je napisao/la:Ma i dalje gubi previse loptu u nekim situacijama , kad bi popravio taj asist/to ratio mogao bi ganjati fine ekipe.
A prodor u lijevu,desnu stranu i zavrsavanje na obrucu s obzirom na centimetre , bolje ne moze.
Naknadna pamet , al ovaj Nemanja bi Partizanu bio prevaga za drugi krug EL-a.
problemi sa misicima...ali nije nista strasno...fakticki samo je odmarao ovu utakmicuFaraonTM je napisao/la:Zbog čega Đedović nije igrao večeras? Povreda ili odmor?
Halilovic igra konstantno dobroEthel je napisao/la:1.12.2013.
Zagreb 94 - 76 Split / Miralem Halilović - 13 poena, 6 skokova
Oldenburg 59 - 73 Brose Baskets / Zack Wright - 9 poena, 5 skokova
Furstenfeld 79 - 76 Klosterneuburg / Ramiz Suljanović - 28 poena, 4 skoka
(http://basketball.eurobasket.com/player ... burg/10323" onclick="window.open(this.href);return false;)
Igokea 75 - 68 Budućnost / Nemanja Gordić - 19 poena, 7 skokova
BC Kalev/Cramo 91 - 99 Enisey / Elmedin Kikanović - 8 poena, 2 skoka
Barcelona B 66 - 72 Leyma Coruna / Emir Sulejmanović - 8 poena, 9 skokova
duboko se nadam da nijeabraham je napisao/la:Šta je sa ovim Vukoičićem; jel on moguč za kombinaciju za trenera repke ...
Ima i ovaj Gašić - šta misliš o njemunerminh74 je napisao/la:duboko se nadam da nijeabraham je napisao/la:Šta je sa ovim Vukoičićem; jel on moguč za kombinaciju za trenera repke ...
nekada sam mislio da je izvrstan trener, ali se ispostavio da je osrednji, on bi poslje ace bio korak unazad
Muminovica nema ni na mapi, cak mislim da vise ne igra za mladi tim Cajasola..Sabinho je napisao/la:Halilovic igra konstantno dobroEthel je napisao/la:1.12.2013.
(http://basketball.eurobasket.com/player ... burg/10323" onclick="window.open(this.href);return false;)
Barcelona B 66 - 72 Leyma Coruna / Emir Sulejmanović - 8 poena, 9 skokovaA daj mi reci nastupaju li Muminovic i onaj drugi u spanskoj ligi, imaju po 18 god??

pa gasica cjenim od slobode i borca, a sada ima veliku ulogu u partizanuabraham je napisao/la:Ima i ovaj Gašić - šta misliš o njemunerminh74 je napisao/la:duboko se nadam da nijeabraham je napisao/la:Šta je sa ovim Vukoičićem; jel on moguč za kombinaciju za trenera repke ...
nekada sam mislio da je izvrstan trener, ali se ispostavio da je osrednji, on bi poslje ace bio korak unazad
Alic cini mi se da se zove mali,msm da je Emirovo godiste? Ima jos nekakv mali u Barceloni, Omerhodzic ili kako vec, citao sma to negdje prije.Ethel je napisao/la:Muminovica nema ni na mapi, cak mislim da vise ne igra za mladi tim Cajasola..Sabinho je napisao/la:Halilovic igra konstantno dobroEthel je napisao/la:1.12.2013.
Barcelona B 66 - 72 Leyma Coruna / Emir Sulejmanović - 8 poena, 9 skokovaA daj mi reci nastupaju li Muminovic i onaj drugi u spanskoj ligi, imaju po 18 god??
Ne znam na kojeg si drugog mislio u Španiji, evo par njih pa valjda je jedan od njih![]()
Emir Sulejmanović
Sandro Gacic je na posudbi Goierriju (Spanska 1.divizija), igra relativno redovno i biljezi dobre statistike, Dejan Todorovic je u Clinicas Rincon igra odlicno.. Sulejmanovicevu statistiku sam postavio
Ima i ovaj Gašić - šta misliš o njemu
[/quote]pa gasica cjenim od slobode i borca, a sada ima veliku ulogu u partizanu
ali ima veliku manu da nije nikoga konkretnog vodio i zamisli sada da on treba uvesti autoritet mirzi i djedovicu, pa i nurkicu
jednostavno mi ne ide zato ocekujem aktivnog trenera ili barem trenera sa preigreom koji ce imati barem malo autoriteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.