Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

likusa
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la likusa » 02 dec 2013, 21:31

likusa je napisao/la:
iVar je napisao/la:@likusa, provjeri ovaj laptop ;)
nisam vidjela link. :D
dobar :D
pala im stranica ne mogu vidjet ima li na stanju,al me samo zeza sto je garancije 1.god :roll:
Željeznicar za život cijeli !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 dec 2013, 22:18

Mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj youtube stopa na 360p u window modu, a u hd 1080p full screen sve ide savrseno. Fakat ne kontam.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 dec 2013, 22:43

Donnie Darko je napisao/la:Mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj youtube stopa na 360p u window modu, a u hd 1080p full screen sve ide savrseno. Fakat ne kontam.
jesi li na BH Telecomu? Ako jesi to su cari BH Telecoma :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 dec 2013, 00:28

Nisam :mrgreen:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 dec 2013, 00:35

Idimidodjimi je napisao/la:
likusa je napisao/la:slika

sta mislite o ovom ?
Gotovo za 100 km jeftiniji u Srbiji !

Ako imas nekoga da tamo ide evo Ti link da ga kupis tamo.

http://www.gigatronshop.com/toshiba/lap ... -174-26137" onclick="window.open(this.href);return false;

Imas i u Hrvatskoj jeftinije ovaj lap

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?ma ... s_id=10717" onclick="window.open(this.href);return false;

I jos plus uradis povrat poreza i izadje te dobro jeftinije nego kod nasih firauna koji gledaju da maržom oderu kožu!
Povrat pdv-a možeš uraditi ali isto tako trebaš prijaviti carini i onda ćete ocariniti. U protivnom to je šverc. Šta ako se pokvari laptop? Hoćeš li ga u Srbiju nositi?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 03 dec 2013, 11:01

likusa je napisao/la:
likusa je napisao/la:
iVar je napisao/la:@likusa, provjeri ovaj laptop ;)
nisam vidjela link. :D
dobar :D
pala im stranica ne mogu vidjet ima li na stanju,al me samo zeza sto je garancije 1.god :roll:
pusti se garancije, ue je jedna ozbiljna firma, kod njih što kupiš ima durability godinama, evo moj Asus štanca već godinu dana, kupio ga prošle godine u septembru, nema šta, ništa se još pokvarilo nije :)
samo ih zamoliš da ti na očima testiraju sve uređaje, poput webcam i to, jer se zna desiti da ove žabice prekinu malu žicu koja vodi do matične :mrgreen:

ugl. ja ti preporučujem sve iz uni-experta :D
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 03 dec 2013, 12:15

_forzamilan_ je napisao/la: Šta ako se pokvari laptop? Hoćeš li ga u Srbiju nositi?
Bolje i to nego kod ovih nasih firauna koji ne znaju ni dijagnosticirat kvar na laptopu. Moras odnijeti na 10 mjesta da se raznorazne budale bukvalno uce na tvom laptopu i koji veze nemaju koristit dijagnosticku opremu a kamoli da pricamo o tome da su je ikad i vidjeli.

Pun mi qrac vise onih koji dijagnosticiraju sa rijecima tipa: ili ti je otislo ovo ili je ono? A ko fol rade u tim razvikanim servisima i kobajagi imaju dijagnosticku opremu.....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 dec 2013, 02:27

Meni treba pod hitno laptop i to danas:

http://shop.imtec.ba/laptopi/15284-tosh ... -2ce.html#

Ovo je moj trenutni favorit. Mislio sam uzeti neki bez veze 550KM, amd 1.5ghz, 4gb rama, 500gb hard disk i onda ugledam ovaj. Ne daje mi se veliki keš za to jer mi treba isključivo radi office-a.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 dec 2013, 13:57

Donnie Darko je napisao/la:Mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj youtube stopa na 360p u window modu, a u hd 1080p full screen sve ide savrseno. Fakat ne kontam.
Ovo mi vec postaje veliki problem. Bogte bolje mi na starom racunaru ide kad je mali, tj normalan prozor. Nije bas klasicno stopanje, vec jednostavno nekako sporije ide. A kad stavim full screen ide SAVRSENO. Nije toliko ni problem jer mogu uvijek povecat, ali je strasno iritantno.

Do cega je, do drajvera, flash playera, do mozile??

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 dec 2013, 16:20

moguce i do googlea, obicno znaju usrat YT, sto je bas uobicajeno u zadnje vrijeme

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 04 dec 2013, 17:40

Postoji li način da se promijeni IP adresa i njena lokacija.
Stvar je u tome da ne mogu gledati neki video sadržaj jer me registruje kao posjetioca iz BiH, a taj sadržaj mogu gledati samo posjetioci iz Hrvatske. Ima li ko iskustva sa ovim.
Pustiću sunce da topi ljubav!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 04 dec 2013, 17:47

hoshafka je napisao/la:Postoji li način da se promijeni IP adresa i njena lokacija.
Stvar je u tome da ne mogu gledati neki video sadržaj jer me registruje kao posjetioca iz BiH, a taj sadržaj mogu gledati samo posjetioci iz Hrvatske. Ima li ko iskustva sa ovim.
proxy changer se zove tvoje rješenje, samo ne znam da li je dozvoljeno ovdje, al' ako koristiš mozilu potraži anonymox tako nešto ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 dec 2013, 17:54

Donnie Darko je napisao/la:
Ovo mi vec postaje veliki problem. Bogte bolje mi na starom racunaru ide kad je mali, tj normalan prozor. Nije bas klasicno stopanje, vec jednostavno nekako sporije ide. A kad stavim full screen ide SAVRSENO. Nije toliko ni problem jer mogu uvijek povecat, ali je strasno iritantno.

Do cega je, do drajvera, flash playera, do mozile??
koliko sam ja skontao nemas problema sa "load-om" videa(internet konekcija), nego on vise "laga" (stopka) kao neka igrica
ako je to slucaj, iskljuci ovo :
slika
desni klik na video i makni onu kvakicu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 dec 2013, 18:37

Izgleda da radi. Hvala kralju.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2013, 09:04

Napokon mogu gledati klip na 1080p :)

Hvala Bogu, sada se treba pronaći samo hd streams za neke nba utakmice.

Win sedmica je smeće naspram osmici. (8.1).

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 dec 2013, 13:50

Neutral je napisao/la: Win sedmica je smeće naspram osmici. (8.1).
kad je to iVar govorio, još dok je nabavio osmicu prvi put ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2013, 13:56

U mene je windows i na mobitelu :D

Koliko sam samo priča slišao kako je to smeće, pa onda da je sedmica bolja itd. Praksa je bolja od bilo kakve teorije, pa i u ovom slučaju.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 dec 2013, 14:51

Neutral je napisao/la:U mene je windows i na mobitelu :D

Koliko sam samo priča slišao kako je to smeće, pa onda da je sedmica bolja itd. Praksa je bolja od bilo kakve teorije, pa i u ovom slučaju.
(Y) mislim da je od svih nadolazećih sistema (ono kako su se redali, NT, 2000, XP, Vista, w7, w8) najgora vista, te se većina zadržala na XP :)

a ovaj 8.1 windows ima nevjerovatne mogućnosti 8-)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 05 dec 2013, 14:53

pozdravic

ima li neki link da skinem za windows, da mi bude na nasem jeziku, hrvatski, bosanski, srpski (latinica)? da ne moram na novo instalirat.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 dec 2013, 14:56

sonik24 je napisao/la:pozdravic

ima li neki link da skinem za windows, da mi bude na nasem jeziku, hrvatski, bosanski, srpski (latinica)? da ne moram na novo instalirat.
pa skineš 8.1 enterprise s torrenta (ne smijem davati pirateriju preko foruma)..znači Windows 8.1 Enterprise 9600 Build ISO :)
znaš valjda torrent sajtove

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ExEsPerac i 6 gostiju.