dobarlikusa je napisao/la:nisam vidjela link.iVar je napisao/la:@likusa, provjeri ovaj laptop
pala im stranica ne mogu vidjet ima li na stanju,al me samo zeza sto je garancije 1.god
Moderator/ica: insider
dobarlikusa je napisao/la:nisam vidjela link.iVar je napisao/la:@likusa, provjeri ovaj laptop
jesi li na BH Telecomu? Ako jesi to su cari BH TelecomaDonnie Darko je napisao/la:Mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj youtube stopa na 360p u window modu, a u hd 1080p full screen sve ide savrseno. Fakat ne kontam.
Povrat pdv-a možeš uraditi ali isto tako trebaš prijaviti carini i onda ćete ocariniti. U protivnom to je šverc. Šta ako se pokvari laptop? Hoćeš li ga u Srbiju nositi?Idimidodjimi je napisao/la:Gotovo za 100 km jeftiniji u Srbiji !likusa je napisao/la:
sta mislite o ovom ?
Ako imas nekoga da tamo ide evo Ti link da ga kupis tamo.
http://www.gigatronshop.com/toshiba/lap ... -174-26137" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas i u Hrvatskoj jeftinije ovaj lap
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?ma ... s_id=10717" onclick="window.open(this.href);return false;
I jos plus uradis povrat poreza i izadje te dobro jeftinije nego kod nasih firauna koji gledaju da maržom oderu kožu!
pusti se garancije, ue je jedna ozbiljna firma, kod njih što kupiš ima durability godinama, evo moj Asus štanca već godinu dana, kupio ga prošle godine u septembru, nema šta, ništa se još pokvarilo nijelikusa je napisao/la:dobarlikusa je napisao/la:nisam vidjela link.iVar je napisao/la:@likusa, provjeri ovaj laptop![]()
pala im stranica ne mogu vidjet ima li na stanju,al me samo zeza sto je garancije 1.god
Bolje i to nego kod ovih nasih firauna koji ne znaju ni dijagnosticirat kvar na laptopu. Moras odnijeti na 10 mjesta da se raznorazne budale bukvalno uce na tvom laptopu i koji veze nemaju koristit dijagnosticku opremu a kamoli da pricamo o tome da su je ikad i vidjeli._forzamilan_ je napisao/la: Šta ako se pokvari laptop? Hoćeš li ga u Srbiju nositi?
Ovo mi vec postaje veliki problem. Bogte bolje mi na starom racunaru ide kad je mali, tj normalan prozor. Nije bas klasicno stopanje, vec jednostavno nekako sporije ide. A kad stavim full screen ide SAVRSENO. Nije toliko ni problem jer mogu uvijek povecat, ali je strasno iritantno.Donnie Darko je napisao/la:Mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj youtube stopa na 360p u window modu, a u hd 1080p full screen sve ide savrseno. Fakat ne kontam.
proxy changer se zove tvoje rješenje, samo ne znam da li je dozvoljeno ovdje, al' ako koristiš mozilu potraži anonymox tako neštohoshafka je napisao/la:Postoji li način da se promijeni IP adresa i njena lokacija.
Stvar je u tome da ne mogu gledati neki video sadržaj jer me registruje kao posjetioca iz BiH, a taj sadržaj mogu gledati samo posjetioci iz Hrvatske. Ima li ko iskustva sa ovim.
koliko sam ja skontao nemas problema sa "load-om" videa(internet konekcija), nego on vise "laga" (stopka) kao neka igricaDonnie Darko je napisao/la:Ovo mi vec postaje veliki problem. Bogte bolje mi na starom racunaru ide kad je mali, tj normalan prozor. Nije bas klasicno stopanje, vec jednostavno nekako sporije ide. A kad stavim full screen ide SAVRSENO. Nije toliko ni problem jer mogu uvijek povecat, ali je strasno iritantno.Donnie Darko je napisao/la:Mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj youtube stopa na 360p u window modu, a u hd 1080p full screen sve ide savrseno. Fakat ne kontam.
Do cega je, do drajvera, flash playera, do mozile??

kad je to iVar govorio, još dok je nabavio osmicu prvi putNeutral je napisao/la: Win sedmica je smeće naspram osmici. (8.1).
(Y) mislim da je od svih nadolazećih sistema (ono kako su se redali, NT, 2000, XP, Vista, w7, w8) najgora vista, te se većina zadržala na XPNeutral je napisao/la:U mene je windows i na mobitelu![]()
Koliko sam samo priča slišao kako je to smeće, pa onda da je sedmica bolja itd. Praksa je bolja od bilo kakve teorije, pa i u ovom slučaju.
pa skineš 8.1 enterprise s torrenta (ne smijem davati pirateriju preko foruma)..znači Windows 8.1 Enterprise 9600 Build ISOsonik24 je napisao/la:pozdravic
ima li neki link da skinem za windows, da mi bude na nasem jeziku, hrvatski, bosanski, srpski (latinica)? da ne moram na novo instalirat.