Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mozambik
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Mozambik » 02 dec 2013, 00:38

Mitar je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ovaj govori za Besica da je najbolji mladi igrac Madjarske... Po kojem izboru? Daj statistiku, novinski clanak, bilo sta. Pratis madjarsku ligu i znas mlade igrace na osnovu vidjenog? Daj decko budi ozbiljan...
Odes na Google i ukucas, izbacit ce ti clanke, Najbolji mladi igrac Madjarske lige ;)

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2013, 00:40

Svaka cast, strasni argumenti, nema dalje...
SI AMO CONte!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2013, 00:42

**** ti to ode Avdija iz Hajduka.

http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... evica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 dec 2013, 00:42

Mitar je napisao/la:Svaka cast, strasni argumenti, nema dalje...
Svakako bolji argument od sjedenja na klupi godinu i po, i vucaranja po Bjelorusiji.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 00:43

Sarajlijc@ je napisao/la:**** ti to ode Avdija iz Hajduka.

http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... evica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Da da, mozda liga petice, a strucnjaci nastaviti srat' i ovaj put ste ispali pametni :lol: Ne odnosi se na tebe bro ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 dec 2013, 00:44

Hehe, menadjere tih klubova treba spalit na lomaci ako daju bilo kakve pare za ovu ublehu.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 dec 2013, 00:48

Mozambik je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Svaka cast, strasni argumenti, nema dalje...
Svakako bolji argument od sjedenja na klupi godinu i po, i vucaranja po Bjelorusiji.
slika

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 dec 2013, 00:49

Ti @mozambik izgleda samo čekaš da neko napiše šta na ovoj temi da ti ubaciš svoj komentar . Neko da stavi tačku u svom postu ti bi tu tačku povezao sa Avdijom i potrudio se da ga omalovažavaš i kritikuješ :D Bolest i bolest :)

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 dec 2013, 00:51

Mozambik je napisao/la:

Hehe, menadjere tih klubova treba spalit na lomaci ako daju bilo kakve pare za ovu ublehu.
care de malo popusti ,tebi ni iz dzepa ni u dzep,nafataj boljeg beka u reprezentaciju posalji mail na savez obrati se senadu na face radi nesto konkretno i cao.

Ovog Tina treba uzet samo da ga se obiljezi,jer kroz koju godinu bi mogao zavrsit negdje u evropi i da nam legne

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 dec 2013, 01:00

Ma nisam ja imao nista protiv njega, cak sam ga i branio govoreci da nije Avidja kriv sto ne zna, nego Susic sto ga poziva. Al kad sam vidio njegovu izjavu u kojoj kaze da je opravdao poziv selektora dobrim igrama :lol: nisam vise mogao izdrzat. To je atak na zdrav razum.

Sto se Susica tice, nece on nigdje. Iz Belgije su ga nogirali, hrvatima ne treba, a i nece ga. Moze samo kod nas. Treba ganjat Arslanagica i Dilavera.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 02 dec 2013, 09:06

BigBigBang je napisao/la:Najjace je ovako kad ti dodju poslije utakmice u sprdnji od lige zvane HNL gdje Vrsajevic nije bio kriminalno los izvlace neke argumente tipa dje ste kriticari. Taj igrac je svaku utakmicu u reprezentaciji izgledao kao amater, nema nikakav kvalitet i vrijeme je da dobije sut kartu iz reprezentacije, ali nazalost to se nece desiti jer kao sto neko gore napisa misleci da je to neki argument ceka se da se ovaj igrac preko reprezentacije proda u Tursku, jer samo Turci dovode ovakve polovnjake koji niti imaju kakvu perspektivu da budu bolji a niti imaju trenutnu klasu. Tako da ostaje nada da ovaj igrac ode u tu Tursku i da prestane dobijati pozive u reprezentaciju.
imas pravo druze

cinjenice su na tvojoj strani

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 02 dec 2013, 09:17

Mozambik je napisao/la:Ma nisam ja imao nista protiv njega, cak sam ga i branio govoreci da nije Avidja kriv sto ne zna, nego Susic sto ga poziva. Al kad sam vidio njegovu izjavu u kojoj kaze da je opravdao poziv selektora dobrim igrama :lol: nisam vise mogao izdrzat. To je atak na zdrav razum.

Sto se Susica tice, nece on nigdje. Iz Belgije su ga nogirali, hrvatima ne treba, a i nece ga. Moze samo kod nas. Treba ganjat Arslanagica i Dilavera.
Ma ljudi moji ovo je lucidno raspravljati valja li Avdija?

Pa ko god je gledao utakmice HNL i reprezentacije BiH a razumije se i malo u fudbal-dakle 3 % vise od obicnog povremenog gledaoca zna da Avdija nema veze s vezom na poziciji na kojoj je mjenjao Mujdzu!!!

Bekovi trce od šesnesterca do šesnesterca a on istrči i ne vrača se te samim tim napad protivnika vrsi pritisak na Bičakčića i desi se ono sto je se desavalo čak i protiv Lihtenstajna kad su nam zavaljali gol.Centaršutvi su mu kriminalni,pas igra srednja zalost.na poziciji veznjaka-ili ti nekog ko fo krila se i snalazi nekako dok ne dođe do duel igre.

Ko misli suprotno -bujrum sjest cemo analizirati tekme sve u koima je nastupio!

Onda se ispostavi da ti imas pravo da nije kriv on sto igra vec Pape sto ga zove.Jbg da i mene zovne i ja bih istrčao na Bilino polje svijetla obraza :oops: .ok nije Safet kriv sto ga je probao.Nek proba koga god želi ali je kriv kad ga probava 10 puta a ima druge opcije (Bicakcic na bok,Jahić,ili probati Dilavera)

E znaci to mene ljuti kod Papeta maximalno - Vidis da je neko limiiran i da ti nece koristiti protiv jakih repki ali on ila Bog forsira njega pa sta bude nek bude

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 02 dec 2013, 10:41

FaraonTM je napisao/la:Ta prepucavanje Zenica vs Sarajevo preko reprezentacije su veoma glupa. Avdija je ograničen igrač odakle god da je došao i gdje god da igra. Džemo Berberović je trenutno za njega Dani Alves. Korisnije bi bilo njega zvati nego Avdiju jer ipak on igra u Duisburgu i na jačem nivou od Avdije, o Jahiću da ne govorim.

Što se tiče Zahirovića, ja sam ga branio i uvijek ću ga braniti. Da bar igra standarno u Bochumu bio bih siguran da MORA igrati u prvih 11 jer lik je destruktivac čiji je posao dodati prvom do sebe sve ostalo je mašala. Ali to neki od naših ljudi ne mogu shvatiti, oni bi destruktivca kao Buskets, kreativca kao Pirlo i bombaša kao Alonso i sve to u jednom igraču - Zahirović! Neka isproba Hadžića nek' se dokaže da je bolji od Zahe i neka igra udarnu na SP jer mi jednostavno moramo igrati sa klasičnim DMF na SP-u inače ćemo biti kanta za napucavanje.
Sve si 1000% u pravu. Berberović i Jahić su institucije za Avdiju, pa i Dilaver. Imaju još 2,3 dobre godine u nogama. Taman za Brazil. U Brazil treba povest najbolje što imamo. Pa makar igrač imao 33 godine npr. I još nešto koliko ima Avdija godina a koliko Bešić. Dali bi Avdija pa i Zahirović ikad dogurali do prvog tima HSV-a ? Čisto sumnjam. Dali če Bešić za par godina igrati u boljem timu ? Da jako vjerovatno da. Dali bi repka ubrzala prodaju Bešića u bolji tim opet da. Glavno da čemo mi Avdiju uvalit Turcima, da nam još više padne rejting u Turskoj, i da Dalmoši zarade 1.000.000 KM.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 02 dec 2013, 10:49

Mozambik je napisao/la:Ma nisam ja imao nista protiv njega, cak sam ga i branio govoreci da nije Avidja kriv sto ne zna, nego Susic sto ga poziva. Al kad sam vidio njegovu izjavu u kojoj kaze da je opravdao poziv selektora dobrim igrama :lol: nisam vise mogao izdrzat. To je atak na zdrav razum.

GRIJEŠIŠ JARO. OVO JE IZJAVA STOLJEČA !!!!

"Meni je lično žao što Messi neće igrati. Svi igrači bi voljeli da igraju protiv njega, vrhunski je igrač. Ali ima tamo dosta kvalitetnih igrača i trebamo se koncentrisati", istakao je Vršajević.

kukuuuuuuuuuu :D :D :D :D :? :? :roll: :roll: :oops: :oops: :shock: :shock: :o :o :( :(

A za mladjeg Sušića griješiš on je JAKO dobar igrač i uz to jako mlad. Mislim čak da ako mu Sušić nebi bio rod, da bi ga več pozvao a ovako ( poznavajuči nas ) se boji reakcija.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 dec 2013, 14:28

RvPersie je napisao/la:GRIJEŠIŠ JARO. OVO JE IZJAVA STOLJEČA !!!!

"Meni je lično žao što Messi neće igrati. Svi igrači bi voljeli da igraju protiv njega, vrhunski je igrač. Ali ima tamo dosta kvalitetnih igrača i trebamo se koncentrisati", istakao je Vršajević.

kukuuuuuuuuuu :D :D :D :D :? :? :roll: :roll: :oops: :oops: :shock: :shock: :o :o :( :(
šta je rekao pogrešno?

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 02 dec 2013, 16:47

Avdija u Seria A ?
Pa zasto da ne 8-)

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 02 dec 2013, 22:31

Volvic je napisao/la:Avdija u Seria A ?
Pa zasto da ne 8-)
Ako ode ni Stevanovic ga na klupi nece moci naci :?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 dec 2013, 22:43

RvPersie je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ta prepucavanje Zenica vs Sarajevo preko reprezentacije su veoma glupa. Avdija je ograničen igrač odakle god da je došao i gdje god da igra. Džemo Berberović je trenutno za njega Dani Alves. Korisnije bi bilo njega zvati nego Avdiju jer ipak on igra u Duisburgu i na jačem nivou od Avdije, o Jahiću da ne govorim.

Što se tiče Zahirovića, ja sam ga branio i uvijek ću ga braniti. Da bar igra standarno u Bochumu bio bih siguran da MORA igrati u prvih 11 jer lik je destruktivac čiji je posao dodati prvom do sebe sve ostalo je mašala. Ali to neki od naših ljudi ne mogu shvatiti, oni bi destruktivca kao Buskets, kreativca kao Pirlo i bombaša kao Alonso i sve to u jednom igraču - Zahirović! Neka isproba Hadžića nek' se dokaže da je bolji od Zahe i neka igra udarnu na SP jer mi jednostavno moramo igrati sa klasičnim DMF na SP-u inače ćemo biti kanta za napucavanje.
Sve si 1000% u pravu. Berberović i Jahić su institucije za Avdiju, pa i Dilaver. Imaju još 2,3 dobre godine u nogama. Taman za Brazil. U Brazil treba povest najbolje što imamo. Pa makar igrač imao 33 godine npr. I još nešto koliko ima Avdija godina a koliko Bešić. Dali bi Avdija pa i Zahirović ikad dogurali do prvog tima HSV-a ? Čisto sumnjam. Dali če Bešić za par godina igrati u boljem timu ? Da jako vjerovatno da. Dali bi repka ubrzala prodaju Bešića u bolji tim opet da. Glavno da čemo mi Avdiju uvalit Turcima, da nam još više padne rejting u Turskoj, i da Dalmoši zarade 1.000.000 KM.
Besic dogurao do prvog tima HSV-a? Ne bih rekao. Dijete kluba, prebacen u prvi tim ... Berberovic je dogurao negdje, recimo .. Besic, nastavi li kao do sada, moze sebi komotno nekretninu kupiti u Mađarskoj. Dalje od nje nece sigurno ... A, tog Dilavera si gledao kao i ja. Ako ga i jesi, kakis kada kazes da je institucija za bilo koga ..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 dec 2013, 08:59

samson je napisao/la:
Besic dogurao do prvog tima HSV-a? Ne bih rekao. Dijete kluba, prebacen u prvi tim ... Berberovic je dogurao negdje, recimo .. Besic, nastavi li kao do sada, moze sebi komotno nekretninu kupiti u Mađarskoj. Dalje od nje nece sigurno ... A, tog Dilavera si gledao kao i ja. Ako ga i jesi, kakis kada kazes da je institucija za bilo koga ..
Jel se smijes kladiti na ovo sto si rekao? Da nece dalje od Madjarske, naravno pricam o jacoj ligi ne o slabijoj?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 11:03

samson je napisao/la:
RvPersie je napisao/la:

OK Ima istine. Ali ako si IGRAČ onda si igrač. Jahić i Berberović makar bili pri kraju karijere imaju ono nešto ( posebno Jahić ) čega Avdija nema. Jahić je teško prelazan u obrani. Zna postič i gol ( Belgija ). A naš Avdija niti je dobar u napadu, niti je neprelazan u obrani. Jedino ako ga lopta ili igrač slučajno pogode. Čovjek čak nije ni neki trkač, da pretrči 90 min u istom tempu. Što čudi ako se pogleda njegova konstitucija.
Loš bočni, Loše krilo = LOŠ IGRAČ:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.