Eto tuzlak jaranike, ako nije kakav bot koji je iz dosade napravio profil (kao na nekim drugim temama serije a)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

imamo mi forum za Laziale sa Balkana, tamo se okupljamo, kao i na Face grupama
 imamo mi forum za Laziale sa Balkana, tamo se okupljamo, kao i na Face grupama 

Godine su ga već odavno stigle, i realno gledajući teško da išta bajno može pružiti u dresu našeg kluba. Lično sam više za dolazak nekog mlađeg igrača, a prema natpisima dovodimo se u kontekst s braničem Salzburga, Hintereggerom. Baš nisam upoznat s njegovim igračkim sposobnostima, ali tko zna, možda bi se mogao isplatiti...JTS je napisao/la:Cannavarojakog igrača
ako nećemo dovesti pojačanje kako Bog zapovjeda, ne treba nam ni ta levatina
treba nam neki napadač u januaru, a Đorđević po svemu sudeći dolazi na ljeto kao slobodan igrač
P.S. dobrodošao ..
Opa, Avvocato - fin izbor nicka, vidim štuješ preminulog don Agnellia.Ou pa novi lacijale na ss.ba
Eto tuzlak jaranike, ako nije kakav bot koji je iz dosade napravio profil (kao na nekim drugim temama serije a)

nadam se pobjedi, Miha će biti naložen da nas pobjedi i preporuči se Lotitu, itd .. sa nama nikad nisi načisto, protiv Genoe i Parme smo odigrali dobro, naznaka boljih igara i forme, al' vidjeti ćemo da li je to slučaj .. ne znam ni kakvu ćemo formaciju izvesti, s obzirom da valja 'upakovati' Luleta i Keitu zajedno
 nadam se pobjedi, Miha će biti naložen da nas pobjedi i preporuči se Lotitu, itd .. sa nama nikad nisi načisto, protiv Genoe i Parme smo odigrali dobro, naznaka boljih igara i forme, al' vidjeti ćemo da li je to slučaj .. ne znam ni kakvu ćemo formaciju izvesti, s obzirom da valja 'upakovati' Luleta i Keitu zajedno  samo da ne bude sa tri u odbrani, a danas to negdje pročita .. nadam se da nije istina
 samo da ne bude sa tri u odbrani, a danas to negdje pročita .. nadam se da nije istinaAh pa jesam li latentni Aquile ili neJTS je napisao/la:kako znaš?

:ave:
  :ave: šansu dobiva, iskorištava je, mislim da će igrati i protiv Dorie u nedjelju
 šansu dobiva, iskorištava je, mislim da će igrati i protiv Dorie u nedjelju  definitivno najveći talenat u Laziju i na njemu bi se treba zaraditi dobra lova
 definitivno najveći talenat u Laziju i na njemu bi se treba zaraditi dobra lova  ako je pametan, nek' ne ide iz Lazija jedno 4-5 sezona sa ovom
 ako je pametan, nek' ne ide iz Lazija jedno 4-5 sezona sa ovom 

Polahko, ali sigurno se uvlači u prvih XI. Trenutačno je etiketiran kao "džoker", ali u posljednjih par mečeva dokazuje kako posjeduje čisti potencijal. Nastavkom ovakvog tempa, i interesi ostalih klubova počinju...nerkolfc je napisao/la:Kakav je igrac Keita? Mislim po kvaliteti, mlad je znam, nisam ga vjerujem nikad gledao mozda samo jednom. Pa me zanima hocel' se pretvoriti u kakvu igracinu ?

zna to Zarate najbolje
 zna to Zarate najbolje  zna Lotito kakvog dragulja ima, tako da će on u Laziju ostati još 4 sezone sigurno, da se afirmiše kao fudbaler, nabilda cijenu, pa tek onda transfer, da i Lazio masno zaradi
 zna Lotito kakvog dragulja ima, tako da će on u Laziju ostati još 4 sezone sigurno, da se afirmiše kao fudbaler, nabilda cijenu, pa tek onda transfer, da i Lazio masno zaradi 

dovoljno je vidjeti da veći klubovi izvode mješane sastave i sve ti bude jasno
 dovoljno je vidjeti da veći klubovi izvode mješane sastave i sve ti bude jasno Klose stalno povrijeđen, a i nije kao prethodne dvije sezone
 Klose stalno povrijeđen, a i nije kao prethodne dvije sezone

prva želja čelnika Lazija je Murat Yakin, trener Basela
 prva želja čelnika Lazija je Murat Yakin, trener Basela  kao Tare i on su prijatelji iz igračkih dana, pa eto .. uglavnom, vidjeti ćemo šta će se izdešavati
 kao Tare i on su prijatelji iz igračkih dana, pa eto .. uglavnom, vidjeti ćemo šta će se izdešavati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.