P.S I ja sam vazda drugi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja mislim da će ih dosta pasti na ovom pitanju što su mi prihvatili:Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam je postavio..neko trazio kviz...ma dobra je igra...ali neznam ja koliko predgradja ima Kragujevac...![]()
Nisam jos naletio na "tvoja" pitanja ...ako naletim javim ....
P.S I ja sam vazda drugi
Ma i ja sam tu padoZagor je napisao/la: Ja mislim da će ih dosta pasti na ovom pitanju što su mi prihvatili:
U kojoj državi se nalazi Srbac?![]()
Bosna i Hercegovina
Srbija
Hrvatska
Crna Gora
Ima još neka u vezi muzike itd..
T-MAC je napisao/la:ljudi imam ovaj problem sa igricom dead space.
ona je na 2 dvd-a i ja stavim prvi dvd i instalacija krene i dodze do jednog djela kad zatrazi drugi dvd.i ja ubacim taj drugi dvd al opet mi izbacuje da stavim drugu dvd i tako stalno
imal ovom pomoci
problem je sto kad stavim taj drugi dvd instalacija se ne pokrece,samo opet kaze da stavim dvdQUARESMA 18<<< je napisao/la:T-MAC je napisao/la:ljudi imam ovaj problem sa igricom dead space.
ona je na 2 dvd-a i ja stavim prvi dvd i instalacija krene i dodze do jednog djela kad zatrazi drugi dvd.i ja ubacim taj drugi dvd al opet mi izbacuje da stavim drugu dvd i tako stalno
imal ovom pomoci
probaj kad ubacis drugi cd, pa kad ti trazi opet, stavi cd 1, pa cd 2, i tako dok ne instaliras, ako znas na sta ciljam
igro sam ja, ali nekako mi potesko igrati na strelicama, a planirao sam uzeti volan :/nime_tm87 je napisao/la:Igral neko NFS Shift ,, prejaka igrica ,grafika za deset.
do rodjendanatoffee XXL je napisao/la:Ma undergrouned je zakon, usput, Quaressma, sta ovo ti odbrojavas
radi li igricaT-MAC je napisao/la:problem je sto kad stavim taj drugi dvd instalacija se ne pokrece,samo opet kaze da stavim dvdQUARESMA 18<<< je napisao/la:T-MAC je napisao/la:ljudi imam ovaj problem sa igricom dead space.
imal ovom pomoci
probaj kad ubacis drugi cd, pa kad ti trazi opet, stavi cd 1, pa cd 2, i tako dok ne instaliras, ako znas na sta ciljam
al pokusavacu ovako pa valjda ce uspjet
Jeli moje slučajno. !Emir_ZENICA je napisao/la:Doslo mi je pitanje na conQUIZtadoru za Safeta Susica
MinistaR je napisao/la:igra li ovdje ko Football Manager 2010? Ja odvijeka igram ovu igru, ovaj put u novoj verziji (iskreno meni najboljoj) vodio sam Milan i nešto mi se save zeznuo, sad moram ponovo.
Nemam volje, imao sam hrpu dobrih igrača, a sad valja ponovo... Sa kim da krenem? :S
Zagor je napisao/la:Jeli moje slučajno. !Emir_ZENICA je napisao/la:Doslo mi je pitanje na conQUIZtadoru za Safeta SusicaJa još nisam naišao na svoje, a prihvatili su mi oko 35 pitanja...
Koji je broj nosio u PSG-uZagor je napisao/la: Jeli moje slučajno. !Ja još nisam naišao na svoje, a prihvatili su mi oko 35 pitanja...
ma vazda mi dolaze sportska pitanjaMirza_Hordas je napisao/la: meni pitanja o sportu dolazi veoma malo a najgore je to što dobijam pitanja koja su niđe veze![]()
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, samoposmatram i 3 gosta.