FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pabizo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 03 dec 2013, 00:14

tello je napisao/la:Bandović; Berberović, Vule, Tatomirović, Tadejević; Cimirot, Sesar, Travančić, Todorović; Bilbija, Komazec jaaaao ekipe, kako bi bilo lijepo gledati ovu ekipu Sarajeva i kada bi još nekako vratili Saida ... :D :D
e,jes vam ovaj sp.dir-DUPLJAK,,,,,,,,ibrakovicu ko te doveo na brdo--------NIKAD SRECEE NEMAO ,,,,,,čovjek zivi u svom filmu,

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 dec 2013, 01:09

pabizo je napisao/la:
tello je napisao/la:Bandović; Berberović, Vule, Tatomirović, Tadejević; Cimirot, Sesar, Travančić, Todorović; Bilbija, Komazec jaaaao ekipe, kako bi bilo lijepo gledati ovu ekipu Sarajeva i kada bi još nekako vratili Saida ... :D :D
e,jes vam ovaj sp.dir-DUPLJAK,,,,,,,,ibrakovicu ko te doveo na brdo--------NIKAD SRECEE NEMAO ,,,,,,čovjek zivi u svom filmu,
Sta je,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pisac,,,,,,,,,,,,,,,---------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,htio,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,reci-------------------------?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 03 dec 2013, 01:16

Kakav Sesar , ništa od tog

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 dec 2013, 01:20

GangEvil je napisao/la: Ja kao oficijelni mjerac ljubavi ti kazem da je Husrefu dat otkaz ne samo zato jer je drugi...nego jer ima najgoru igru od svih generacija Sarajeva od koje mi se povraca, kao i cinjenicu da je prvi trener u istoriji koji je izgubio 10 bodova na Kosevu (dosad je bio rekord 7 za cijelu sezonu)....Treba li navoditi da je sa ovim rasporedom trebao bjezati zeljeznomCmaru minimum 5 bodova, a on u zaostatku 2...i tebi je takvo 2 mjesto uspjeh? ako je to uspjeh onda mi je drago sto sam oficijelni mjerac ljubavi a ti vatreni navijac koji nema pojma o fudbalu i koji ne vidi ono sto cijeli svijet vidi (npr da protiv zrinjskog i sirokog zadnje dvije tekme na TV nismo opucali sve skupa 2 puta na gol)...pametnom dosta
o takvim stvarima je vaša uprava trebala razmišljati prije nego što je dovela Husrefa ( a doveli su ga realno da njih niko ne bi diro), pa kad su ga već doveli trebali su imati i strpljenja,lično meni je drago što vi nemate strpljenje i što mijenjate i stručni štab i tim od bajrama do bajrama jer ni Željo ove godine nije kakav može biti pa titulu možemo osvojiti samo ako i konkurentni ne budu na nivou.....ali svejedno nestrpljenje sa trenerima je inače jedna od najvećih mana ove lige

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 dec 2013, 06:50

Nemojte govoriti da je uprava dovela Jovića i Musemića, već su oni postavljeni za kormilare zato što se je slušao glas navijača, tako da uprava nema toliko veze što se tiče dovođenja ova dva trenera. Ova dva trenera su bili većinski naš izbor (čast izuzetcima), tako da nemamo pravo da pričamo puno protiv navedenog dvojca.
SRETAN BROJ - 1725

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 dec 2013, 07:53

Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera... :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 dec 2013, 08:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera... :mrgreen:
To si napisao samo zato što si ljubomoran. Sram da te bude.

Strašnu ekipu ima Sarajevo, možda sad i prođu nekog autsajdera
Ja te volim, volim Željo..

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 dec 2013, 08:27

gio10 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera... :mrgreen:

Glavno je da prodjemo vas na Golubarniku u 29 kolu...kud ces vecih autsajdera

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 dec 2013, 08:33

glavno je da imas neopisive komplekse od Zelje i Manijaka pa skoro svaki post posvetis nama ;)

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 03 dec 2013, 09:36

gio10 je napisao/la:

možda... vi ni to ne možete
sonik24 je napisao/la:glavno je da imas neopisive komplekse od Zelje i Manijaka pa skoro svaki post posvetis nama ;)
bas me interesuje sta ti u 8 sati radis na temi FKS :roll:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 dec 2013, 09:39

vincenttan je napisao/la:
gio10 je napisao/la:

možda... vi ni to ne možete
Mi da dobijamo autsajdere u LP bilo bi dobro. Ali pošto smo nenosioci, nećemo dobiti nikad autsajdera već ćemo se takmičiti sa pravim ekipama i vrebati svoju šansu iz sjenke 8-)

Da ekipe poput Zete, Keksa i ostalih igraju kval. za LP mi bi davno bili u grupnoj fazi...
No ovo nije tema Željezničara pa tako o Želji nećemo ni raspravljati.

Ja vam želim ugodno drugo mjesto i jednu lijepu epizodu u Evropi uz mogućnost da izbjegnete zahuktale ekipe poput Zete i co.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 03 dec 2013, 09:43

koga bolan vi vrebate :lol: :lol: :lol: pa niste ni blizu proslaska bili ni jednom, ljudi na vama popravljaju gol razliku :mrgreen:
ajd ako nemas sta konstruktivno reci, odleepršaj u šumarak i tamo pisi o kiriji i odlasku pola tima jer nece da igraju za DŽABA :)
:*

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 dec 2013, 10:00

vincenttan je napisao/la:koga bolan vi vrebate :lol: :lol: :lol: pa niste ni blizu proslaska bili ni jednom, ljudi na vama popravljaju gol razliku :mrgreen:
ajd ako nemas sta konstruktivno reci, odleepršaj u šumarak i tamo pisi o kiriji i odlasku pola tima jer nece da igraju za DŽABA :)
:*
Bolje da si mu rekao da ide brojati sampionske pehare i da raspravlja o prvom mjestu u doba najvece krize kada se nema za kirija i kada igraci nece da igraju za dzaba.. Zamisli sta bi tek bilo da su imali sta jesti i da nisu spavali po haustorima :lol:
BUDI ŽELJO !!!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 dec 2013, 10:07

sonik24 je napisao/la:glavno je da imas neopisive komplekse od Zelje i Manijaka pa skoro svaki post posvetis nama ;)
Pa bravo..posvetim ga vama zato sto svaki drugi post je vas gdje serete na NASOJ temi....znaci nije vam interesantno da li ce se Hodzic vratiti u Liverpool i koliko se ostalo duzno kirije za Urdinova..nego vam je najvaznije sta je izjavio Jarni dok je bio trener Istre...e to je kompleks...a nije kompleks kad navijac Sarajeva na temi Sarajeva reaguje na smetljarske izjave iz neprijateljskog tabora protiv kluba za koji ne navijaju...kad vidis moj post na vasoj temi onda smatraj da imam kompleks, a dotad SHUT THE FUCK UP !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 dec 2013, 10:13

Kakvi idoli.
Ispade sad da ne mozes pisati na javnom forumu po drugim temama jer će biti da imaš kompleks. Nema šta, Sarajevo nam je baš dalo povoda da bolujemo od kompleksa :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 dec 2013, 10:19

gio10 je napisao/la:Kakvi idoli.
Ispade sad da ne mozes pisati na javnom forumu po drugim temama jer će biti da imaš kompleks. Nema šta, Sarajevo nam je baš dalo povoda da bolujemo od kompleksa :lol:
Ti ne znas sta je kompleks,jer ne mozes da svaris jedan prosti pojam.Sta dalje da pricamo?
1946

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 dec 2013, 10:21

A koji je taj prosti pojam? Prosvijetli me

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 dec 2013, 10:22

Ne zelim,hocu da ti se smijem.
1946

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 dec 2013, 10:24

Head je napisao/la:Ne zelim,hocu da ti se smijem.
Bravo za tebe. Nema šta, bez riječi si me ostavio. Nastavi se smijati, i ja ću se nastaviti smijati jer vi možete samo na koljena pred nama.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 dec 2013, 10:27

gio10 je napisao/la:
Head je napisao/la:Ne zelim,hocu da ti se smijem.
Bravo za tebe. Nema šta, bez riječi si me ostavio. Nastavi se smijati, i ja ću se nastaviti smijati jer vi možete samo na koljena pred nama.
Svi se smijemo.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], pitar9876 i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []