FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sonik24
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sonik24 » 02 dec 2013, 21:28

mulumbu1921 je napisao/la:ima sjever za nane i dede tamo ste daleko od "huligana",ne tjera vas niko da idete na jug,vazda napadate manijake a volite vidit neku finu koreografiju,navijanje..onda se ponosite njima,cim neki mali problem odma su narkomani,alkoholicari ..
nije bas tako, ides iz krajnosti u krajnosti, znaci ekstremno. Ko ne voli vidjet lijepu koregorafiju od bilo kojih navijača? Ko voli gledat nerede, kidanje stolica, i slicno!?

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 dec 2013, 21:34

Pišete o bezveznim stvarima ljudi, opušteno...

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 02 dec 2013, 21:43

Evo slucajno naletih na ovo , znam da nije pouzdano ni 2% al opet me nesto zanima, zasto baš Sammir kod nas :/

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_%C5%BDe ... r_Sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2013, 21:55

Pitali Valentina Inzka u Briselu, kakvo je stanje u BiH?
Kaže Inzko: "I dalje ima korupcije, i dalje se političari ne mogu dogovoriti, i dalje Željo šampion ... sve isto...
:mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 dec 2013, 22:01

samozeljeznicar je napisao/la:Evo slucajno naletih na ovo , znam da nije pouzdano ni 2% al opet me nesto zanima, zasto baš Sammir kod nas :/

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_%C5%BDe ... r_Sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
U boldiranom si sve rekao ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2013, 22:02

U wikipediji moze svako da pise.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 02 dec 2013, 22:04

samozeljeznicar je napisao/la:Evo slucajno naletih na ovo , znam da nije pouzdano ni 2% al opet me nesto zanima, zasto baš Sammir kod nas :/

Ma neko cuo glasine nekad davno da bi on mogao doci na Grbavicu, pa stavio na wiki. Inace svaka budala moze editovati ovo. Licno mislim da je u ovakvoj situaciji, dolazak Sammira i nepotreban i nemoguc. Prvo, imamo Aru sa kojim polako ali sigurno koracamo ka novoj tituli, a drugo Sammir ne bi pristao na manju platu od Dinamove, a mi nemamo para da mu nudimo neke enormne cifre. I da, imamo i previse alkoholicara u klubu, tako da nam jos koji stvarno nije potreban.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 02 dec 2013, 22:15

Sastav za slijedeču sezonu:

Lončarić

B. čolić Kerla Zeljković Stanić

Zolotić Tomić Hasanović

Selimović Hodžić E. čolić

Klupa: Hadžić, Hasanhodžić, Sadiković, Jamak, Svraka, Bajić, Ramić.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 dec 2013, 22:20

JosipBukal je napisao/la:Sastav za slijedeču sezonu:

Lončarić

Zolotić Tomić Hasanović

Kvesić?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 dec 2013, 22:22

JosipBukal je napisao/la:Sastav za slijedeču sezonu:

Lončarić

Zolotić Tomić Hasanović

Realno druze sastav ti je presmijesan,najprije si profulao formaciju pa si jos ubacio neke igrace koji ce vjerovatno biti na klupi i jos su na pogresnim pozicijama.Kvesic ce odigrati vecinu utakmica na lijevom beku (po meni najmanje 2/3,toliko ce moci),E.Colic out,Stana ce odigrati najvise utakmica na lijevom krilu na proljece.
Najveci upitnik je iznad Zole,jer ce realno Tomic imati prednost u odnosu na njega u startu obzirom na igre u ovoj polusezoni,jos ako produzi ugovor zacementirace mjesto.Jamak obavezno prva postava.
SLOBODA NAVIJAČIMA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 02 dec 2013, 22:39

................................................ antolovic...........................................................

.............b.colic......................zeljkovic..................??????...................................?????.....

................................tomic............................zolotic.............................................................

....stanic......................................jamak..........................................??????????........................

.........................................................hodzic..................................................................

mnogi ce se pitati sto upitnici i sto nema ovog ili onog,namjerno nisam htio staviti ove upitnike jer se jos nezna 100% ko ide a ko ostaje,znam za par imena sto nas najvjerovatnije napustaju a isto tako dolaze,uglevnom kostur ekipe je ostao isti i volio bih da mali sadikovic bude medju 11 jer je strasan potencijal,do 18 januara ce se sve znati pa cu kao i ostali nagadjati i primati udarce od pojedinih nasih forumasa,samo mislim da bi nas bar 3-4 standardna napustiti sto radi nekih ponuda a neki sto su zasluzili da se puste jer su vec u godinama(selimovic,bucan)i da probaju makar nesto malo vani zaraditi.....toliko od mene pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 23:07

Današnja tv emisija na TVSA u kojoj su bili Svraka i Stanić obojica su rekli da žele da idu. Svraka je rekao da ima ponuda i da bi sad već na zimu trebao promijeniti sredinu, a Stanić također želi da do kraja sezone promijeni sredinu, a možda i sad na zimu.
mrs!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 dec 2013, 23:12

jarnirobert je napisao/la:Današnja tv emisija na TVSA u kojoj su bili Svraka i Stanić obojica su rekli da žele da idu. Svraka je rekao da ima ponuda i da bi sad već na zimu trebao promijeniti sredinu, a Stanić također želi da do kraja sezone promijeni sredinu, a možda i sad na zimu.
Sve je to rekla-kazala, al volio bi da uzmemo neke pare sad na zimu za njih.I upotpunimo to sa svojim igracima i tako malo vise para ustedimo, a sigurno da uz pravi pristup ovim igracima mozemo do titule ;)

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 23:17

InatSilanBosanski je napisao/la:
jarnirobert je napisao/la:Današnja tv emisija na TVSA u kojoj su bili Svraka i Stanić obojica su rekli da žele da idu. Svraka je rekao da ima ponuda i da bi sad već na zimu trebao promijeniti sredinu, a Stanić također želi da do kraja sezone promijeni sredinu, a možda i sad na zimu.
Sve je to rekla-kazala, al volio bi da uzmemo neke pare sad na zimu za njih.I upotpunimo to sa svojim igracima i tako malo vise para ustedimo, a sigurno da uz pravi pristup ovim igracima mozemo do titule ;)
Nije ovo rekla, kazala, ovo ti je iz njihovih usta. Možda ima emisija već na youtube..
mrs!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2013, 23:23

Stana ima neku ponudu,za svraku ne znam jel to ozbiljno. Ja ih ne bi dao za neke male pare jer bez njih nema titule.Bolje ih zadrzati i osvojti titulu pa nek onda odu dzaba posto cemo od uefe dobiti pare vece nego sto ih mozemo prodati.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 dec 2013, 23:25

jarnirobert je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:
Nije ovo rekla, kazala, ovo ti je iz njihovih usta. Možda ima emisija već na youtube..
Ruzno sam se izrazio, ima svakakvih ponuda ali neke jednostavno nisu za prihvatit, oni bi volili otici i zaraditi para ali valjda je tu klub koji treba odluciti :D

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 23:31

Eh to ne znam šta misle u klubu..
mrs!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 02 dec 2013, 23:40

terabajt je napisao/la:Stana ima neku ponudu,za svraku ne znam jel to ozbiljno. Ja ih ne bi dao za neke male pare jer bez njih nema titule.Bolje ih zadrzati i osvojti titulu pa nek onda odu dzaba posto cemo od uefe dobiti pare vece nego sto ih mozemo prodati.
ma najbolje bi bilo da obojica ostanu do kraja karijere :D oličenje pobjedničkog mentaliteta stvorenog u zadnjih par godina 8-)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 dec 2013, 07:18

dvije ponajjace karike su Stana i Svraka, ako ne i najjace, ako oni odu, mada sumnjam, sta od tih para, jel ce Zeljo kupit slicnog kalibra igrace, cisto sumnjam. Naravno, ako zele da idu, to je druga stvar, razumijem u potpunosti. Poenta moje priče je da ih ne treba olahko pustiti u svakom slučaju.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 dec 2013, 09:51

Drugu sezonu zaredom igraci su ponos naseg kluba ovo nisam ocekivao sve sto mogu reci SVAKA CAST
tako je lijepo vidjeti nasu djecu kako se bore za sveti dres posebno bih pohvalio igru Sadikovic koji je vec sad klasa od igraca mnogi stavljaju Jamaka ispred njega mislim da je mali bolji duplo bit ce tesko zadrzati prvu poziciju jer je finansijska situacija katastrofalna i jos da pozdravim boccacio Hvala mu za svaki post na ovom forumu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, nedimmmm1337 i 17 gostiju.