Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Trequartista
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Trequartista » 03 dec 2013, 00:09

Dobro, paša moj solidni. Poštujem mišljenja starijih, ali ista ne uvažavam svaki put. :arrow:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 dec 2013, 00:14

Ma vala svi pretjerujete. Llorente i Higuain su sama krema Calcia u ovom trenutku i onda se oko toga stvara polemika, a svi se kunete u Seriju A, a istovremeno je takvim raspravama omalovažavate. Neko bi pomislio, po načinu diskusije, da su to lijevi napadači.

Meni kao ljubitelju fudbala ne pada na pamet da omalovažavam Higuaina ili Palacia recimo, jer su to dobri igrači i nije bitno gdje igraju. Isto tako, ono što Llorente radi lako je uočljivo ko želi vidjeti...

Samo da mi uzmemo Scudetto aBd, za ostalo je lako.
:mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2013, 00:15

joj Pandeva jeste cigan, mamu mu ebem .. zbog razmirica sa Lotitom, on 'zaćera' nama svima .. noge mu treba slomit', ili barem jednu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 00:16

Pogba je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:igra krilnog napadaca u spaniji gdje se odbrane i ne igraju. po tvojoj logici mora da trpa s obzirom na cijenu. :roll:

@avanti prosli crtici, pij mlijeko i u krevet :lol:

i kako na ovom dijelu foruma moderator je navijac juventusa koji sve zivo tolerise coporu. zasto se ovdje ne stavi neki normalan, ozbiljan i neutralan moderator da moze sankcionisat kad djeca pisu gluposti da je baskijac najbolji napadac. i iza toga stoji citav copor koji nema ni jednog jedinog argumenta. kad je trebao doc u Juventus bio je bolji i od Cavanija i Benzeme, najbolji napadac, jedva cekaju, trpace u seriji a 20+, kad ih je **** i otisao u Napoli odjednom postade kloc od kojeg je Llorente bolji. ja vam fino argumentovano kazem da taj nije bio bolji ni u spaniji gdje se odbrane i ne igraju a kamoli ovdje, dovoljno je vidjeti ime bivseg Pipitinog kluba, broj golova i nastupa, a onda uporedit baskijca i vidjeti da ljudima koji se imalo razumiju u fudbal ne moze u istu recenicu sa Pipitom. od mene dosta na ovu temu, coporasi idu na ignore. 8-)
Neka si nam ponudio silnu argumentaciju, kao i uvijek. :lol:
To je ona argumentacija u kojoj ti kazes da je tako. :roll:
Da bar malo poznajes Llorentea ne bi se provaljivao kao sto cinis sada.
Covjek koji je na dvocifrenim brojkama unazad 6 godina u Spaniji, izuzev zadnje sezone u kojoj je prozivio teske trenutke zbog zelje za odlaskom.

Isti je zabio oko 60 golova glavom koliko tvoji idoli nece nogom u 6 godina igranja. Kompletan napadac, a najjaci su strucnjaci koji pricaju o nekom staticnom target manu. :lol:
Igrati u skromnom Bilbau i zabijati na sve nacine, pitaj Fergusona ili jos bolje Vidica sta misle o tome.
Pipita je jedan od igraca koje sam ja htio inace, ali sam znao da nece biti fule ako dodje Fernando sto se i potvrdilo tacnim, a i potvrdit ce se. Pod onakvim pritiskom je izdrzao sve i igra sjajno, nije isti pritisak igrati napadaca u napoliu, romi i Juventusu, ali znam da je strucnjacima tesko razumjeti.

I kada se dotices idola Benzeme, prosjecan napadac od kojeg su i Pipita i Nando mocniji x puta.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
rekao sam da sam zavrsio ali moram na ovo odgovorit. hoces rec da je baksijac bolji od Benzeme? :lol: :lol:

e ne mogu vjerovat, u pravu si. 'ta ce Benzema igra u smijesnom Realu, ipak je nando igracina :lol: :lol: :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 00:16

nije on kriv
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 03 dec 2013, 00:32

A sta se raspravljate sa njima,svi njihovi igraci su mnogo bolji od Juventusovih sto se vidi po tabeli,ali neka kad dodje kraj sezone mi slavimo pehar a nek oni velicaju Higuaina i dalje.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 dec 2013, 00:40

I bimbi juventini urlano "merda" ai rinvii di Brkic...
u skladu sa klubom :roll:
nema potpisa

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 dec 2013, 00:41

Jao koji ste vi paćenici. Onda tom logikom ko je šta osvojio možeš komotno staviti da je Christian Karembeu jedno 2x bolji igrač od Ibre jer je osvajao za razliku od Ibre lige prvaka, svjetska prvenstva itd. Fakat nemate mjere :roll:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2013, 00:48

Jesul ovi Juventusovci ozbiljni kada govore da je Llorente najbolji napadac lige ili se samo sprdaju sa vama ?? Ne kontam kako neko ko prati fudbal, moze tako nesto reci pa makar i u sali :idea: ?

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 dec 2013, 00:48

Ima li šta da nismo? :roll:

Nepismeni čopor lopova, mafija, kriminalci, paćenici bez imalo obraza i srama, baš kao i naš klub. Samo vi nastavite, teren je jedino mjerilo, dominacija je neminovnost kako god okrenete. :arrow:
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 03 dec 2013, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 00:49

Juventino1995 je napisao/la:A sta se raspravljate sa njima,svi njihovi igraci su mnogo bolji od Juventusovih sto se vidi po tabeli,ali neka kad dodje kraj sezone mi slavimo pehar a nek oni velicaju Higuaina i dalje.
jesi to 95 godiste? ajde sine i ti na spavanje, nije forum za tebe :lol:

il je ovo avantijev dupli acc :lol:

Trequartista druze ti si samo obicni troler i coporas sa jos par svojih kompica. niko vas nije vrijedjao ruznim epitetima :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 dec 2013, 00:56

Admir_Sa je napisao/la:
Normala. Na koga će se djeca ugledati ako ne na roditelje.

Sve je to dio navijačke sub-kulture. Ionako će kroz par godina većina njih na tribinu. Hvala Bogu pa je tako. Bolgia Bianconera.

I sad gledam svi kao osuđuju djecu zbog navijanja, a ne gledaju u svoje dvorište. Eto njihova bi se djeca drugačije ponašala na stadionu. Kako da ne. Da je tako ne bi generacije i generacije dolazile na stadione i kroz utakmice, izgrađivale svoje ličnosti.

Eno pogledaj malo tribine u Njemačkoj, ko tu sve dolazi i šta se može čuti kod njihovih navijača. Ne možeš ti dijete čuvati u staklenom zvonu, ono će upijati sve iz sredine u kojoj se nalazi. Prirodni slijed.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 03 dec 2013, 08:52

Trequartista je napisao/la:Ima li šta da nismo? :roll:

Nepismeni čopor lopova, mafija, kriminalci, paćenici bez imalo obraza i srama, baš kao i naš klub. Samo vi nastavite, teren je jedino mjerilo, dominacija je neminovnost kako god okrenete. :arrow:

Dominacija, samo dominacija...

A smecari nek usta ispiru dok im klubovi tavore po sredini tabele ili cak blizu dna. Rascistite u svom dvoristu pa se onda usudite komentarisati svijetlu tacku Calcia - FC Juventus.
SI AMO CONte!!!

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 03 dec 2013, 09:23

Juventino1995 je napisao/la:A sta se raspravljate sa njima,svi njihovi igraci su mnogo bolji od Juventusovih sto se vidi po tabeli,ali neka kad dodje kraj sezone mi slavimo pehar a nek oni velicaju Higuaina i dalje.
Naravno da jesu, u 4 kolu inter je bio prvak, u petom Napoli a 6 kolo okrunisan je kao prvak Roma. :D
Tri skudeta u 6 kola.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2013, 09:33

Trequartista je napisao/la:Znam da vam je prpa, ali što se prije pomirite s činjenicom, bit će vam lakše.

Slika govori hiljadu riječi, divite se ovom čovjeku, jednog dana ćete dana s ponosom djeci pričati kakvog ste igrača gledali, znate kako se kaže: Dominacija je neminovnost!

slika
Jarane, ti kad pretjeraš onda stvarno pretjeraš.
Zašto se ovdje ide uvijek istim putem i uvijek se čitaju isti postovi ?! Pa majku mu staru od od ove teme napravili smo obično sranje. Ne mora i ne može biti da je svaki igrač koji igra u "tvom" timu, bolji od onog koji brani boje suparnika.
Što se tiče ovog poređenja Llorente vs Higuain. To je čista besmislica, Fernando je odličan napadač ali nije svijetska klas. Jer svi znamo šta su napadači svijetske klase i ko su oni u ovom trenutku. Gonzalo ništa nije lošiji igrač od Llorentea, zar treba omalovažavati igrača koji je dosad već dao 10-ak golova i upisao 5-6 asistencija?!
Ako je to flop onda zaista nemam riječi.

Ne mora značiti da najjači tim u ligi ima i najjače pojedince, ima,ali ne na svim pozicijama.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 dec 2013, 09:34

Mitar je napisao/la:
Dominacija, samo dominacija...

A smecari nek usta ispiru dok im klubovi tavore po sredini tabele ili cak blizu dna. Rascistite u svom dvoristu pa se onda usudite komentarisati svijetlu tacku Calcia - FC Juventus.
:lol:
Baskijski zavodnik igra za sampiona, sampion je najbolji = lav je najbolji napadac lige.
Logicno.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2013, 09:44

Trollovi uklonjeni. Sljedeći put ide trajni ban (da, i na ovim novim accountima).
Potrudite se da ne komentarišete ovu odluku, drage volje ću vas poslati u Banoviće. Hvala na razumijevanju.
:D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 03 dec 2013, 11:18

Admir_Sa je napisao/la:
:D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 dec 2013, 13:26

E cuj Higuain i Llorente bolji od Benzeme :lol:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 13:48

I bambini costano alla Juve 5.000 euro. Il giudice: "I giovanissimi sostenitori hanno..."

:lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []