Insect_terminator je napisao/la:
...........
A gdje sam ja to napisao da podrzavam te pjesmice s istoka? Nigdje. Ja nikada nisam i nikada necu to podrzavati, jer sam misljenja da se tih 90 minuta treba posvetiti igracima i bodriti njih, navijati za Dinamo, a van stadiona voditi bitku protiv Mamica. Moze se mozda koji put uzviknut Mamicu odlazi, al ta vrijedjanja sigurno nemaju moju podrsku. I njih cujem na bilo kojoj tribini, i sam sam bio par puta prije par godina medju navijacima i kad se to uzvikivalo sutio sam da bi mi se sve to zgadilo nakon onih uzvika Mamiceva mama pusi svima nama il kako su vec
sve te poslovice isle, bilo ih je na bacanje, za svakog clana obitelji. Hvala Bogu pa ih nije bilo nikako vise nakon te utakmice jer vise nikad nebi krocio s tim ljudima na istu tribinu, al kako stvari stoje necu ni
na stadion, jer mi se ne isplati usparat za vikend u Zagrebu i da se desi nesto na utakmici. I nemoj mene smatrat za Boysa, ja to nisam, ja sam obicni navijac, isao sam cak i na neke utakmice za vrijeme bojkota.
I nisam ja rekao da je Mamic kriv sto policija tuce navijace, bas me briga tko je za to kriv, tuce ih se. I sad ti meni kazes da je uredu sto je moj rodjak pobrao pendrek. Momak je mirno stojao u blizini stadiona, pisao starom poruku da ga ceka i da zajedno idu kuci, jer je ovaj radio tu negdje na Maksimiru. Bas je uredu tako udarat ljude po gradu.
I sto se tice tih zadnjih 20 godina, zadnjih 20 godina Dinamo ne zna za sebe, ne moze doci do daha, uvijek su neka sra*a oko njega. Promjene imena, Canjuga, Tudjman, Mamic i ostali problemi. Bas se pitam na sta bi to sve licilo da predsjednik nije pokojni. I danas bi bili Croatia, a tko zna, mozda bi bili i HNGKD HASK Croatia Zagreb. Ono, da svi klubovi budu zastupljeni.
Sto se tice HNS-a. Na prvenstvu jesmo i svaka cast za to. Sad ocekujem tamo neki rezultat. Stadioni? Kantrida? Nece HNS to graditi. Drugi klub u EL? Nije HNS ulozio u Rijeku, a vala ni u Dinamo. Koji je drugi stadion? Maksimir? To ako itko napravi onda ce Grad Zagreb. Park mladezi? To ce radit Zuzuli. Ili mozda nikad ispunjeno obecanje HNS-a o stadionu u Osijeku? Ne vidim da se gradi, nit vidim da ce se ikad graditi. Kamp na Sveticama? Koliko kampova su obecali do sad bilo bi smijesno da ne naprave barem deset u cijeloj drzavi. Jaca liga? Jeste. Ali sto je tu uradio HNS osim sto ju je smanjio? Nista. Uvijek ce se vadit na uspjehe reprezentacije koji nisu bas neki uspjesi, jer meni
nije uspjeh da tamo od 1998. samo jednom prodjemo grupu i odmah ispadnemo, a jos usput propustimo dva velika natjecanja.Spominju oni i Dinamo u Europi, a evo sad i Rijeka. HNS tu nije napravio bas nista, iako po mom misljenju nit je Dinamo uspjesan, a jos manje Rijeka koja tek treba da se ustabili u grupnoj fazi pa tek onda da se prica o uspjehu, a ne nakon tri osvojena boda u pet utakmica. U HNS-u nisu sposobni nac sponzore koji ce klubovima donijet barem pola milijuna eura po sezoni. U Engleskoj kad ispadnes dobijes preko 20 milijuna funti, a
kakve su nagrade u HNL-u? Nitko ne zna, vjerojatno iz razloga sto su premale. Taj HNS nista ne radi s ligom, a duzni su dovest sponzore koji ce uloziti u ligu, ne klub vec u ligu. Zasto ne isposluju od UEFA-e neke pare i ovim klubovima sa slabijim financijama kao Zadru ne pomognu s necim. Novi travnjak s novom drenazom bi lijepo sjeo, a i neka nova sredjena tribina s krovom isto tako. UEFA uvijek zeli pomoci, samo se treba potruditi da dobijes donaciju. Vrbanovic se uvijek hvali pozicijom u UEFA-i, a nikad nista nije napravio. Sta trebamo cekat da nam dodje Platini, klekne u Rusanovoj s torbom para i moli HNS da prave stadion od njihovih para?
I da, takodjer sam i protiv uzvikivanja protiv HNS-a. Mislim da se oko toga treba zabaviti van stadiona.