Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Lok. Novosibirsk vs. Macerata 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
De pojasni ovo dg1,domacin daje ili drugo poluvrijeme vise golova?Billy je napisao/la:Danas od mene dibitni parovi![]()
![]()
![]()
![]()
Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera![]()
a krka i dalje igra bez uvjerljivo najboljeg igrača armsteada, a upitni su hukić i murić
nasao ovo samoPescara je pred susret sa Spezijom ostala bez vrlo važnog veznjaka Rizza koji će zbog ozlijede izbivati oko mjesec dana s terena, a za kojeg su veliki interes posljednjih tjedana pokazivali prvoligaši Genoa i Catania. Od prije problema s ozljedama imaju mladi branič Ćosić i vrlo dobri veznjak Viviani.
Domaćin zabijabarabababa je napisao/la:De pojasni ovo dg1,domacin daje ili drugo poluvrijeme vise golova?Billy je napisao/la:Danas od mene dibitni parovi![]()
![]()
![]()
![]()
Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera![]()
Realno over, jedan od sigurnijih vecerasMaradonaaa je napisao/la:Uplaceno par listica sa Brook Lopez vise od 18,5 dok nisu poceli skidati kvotu
znam da ce to premier uraditi u iducih sat-dva
Uzet cu ga i ja onda na svom listicudr.van nostrand je napisao/la:Realno over, jedan od sigurnijih vecerasMaradonaaa je napisao/la:Uplaceno par listica sa Brook Lopez vise od 18,5 dok nisu poceli skidati kvotu
znam da ce to premier uraditi u iducih sat-dvanajmanje 15-tak suteva, minutaza i igra podredena njemu + nema Piercea te cinjenica da su Nuggetsi medju najlosijim ekipama koje brane poziciju na kojoj igra Lopez.
Proslu ga igrao over u premieru 16,5 bila granicadr.van nostrand je napisao/la:Realno over, jedan od sigurnijih vecerasMaradonaaa je napisao/la:Uplaceno par listica sa Brook Lopez vise od 18,5 dok nisu poceli skidati kvotu
znam da ce to premier uraditi u iducih sat-dvanajmanje 15-tak suteva, minutaza i igra podredena njemu + nema Piercea te cinjenica da su Nuggetsi medju najlosijim ekipama koje brane poziciju na kojoj igra Lopez.
Mozda zaigra RandolphMaradonaaa je napisao/la:a uz ovo me vuce i Conley vise od 16,5 ali to cu jos vidjeti poslije
dr.van nostrand je napisao/la:Mozda zaigra RandolphMaradonaaa je napisao/la:a uz ovo me vuce i Conley vise od 16,5 ali to cu jos vidjeti poslije
Postade public bet u periodu od 2 satahoshafka je napisao/la:Moram uzet Speziu po kvoti 2,30 u singlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.