NK Vitez

FanVitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 01 dec 2013, 23:22

dimitrijevic je napisao/la:Jao promasaja Sisica hahahaha :roll:

Vidovic je ono bio ,greska komentatora :D a **** taman ondje poledilo bilo,okliznuo se bio hahaha :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 dec 2013, 18:13

[youtube][/youtube]
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 dec 2013, 20:51

Miše: Na proljeće krenuti ka sredini tabele

Nogometaši Viteza, novog člana Premijer lige, od ove sezone pobrali su simpatije svih zaljubljenika nogometa u BiH svojim igrama u prvoj polusezoni.

Vitežani su demonstrirali otvoren i napadački nogomet, ne podcjenjujući nijednu ekipu, ali i na terenu bez velikog respekta. Igrama u finišu polusezone pokazali su da možda zaslužuju i bolji plasman od 11. pozicije na tabeli, koja im garantuje opstanak u Premijer ligi i naredne sezone što je cilj kluba u prvoj sezoni u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji.

Preporod ekipe Viteza kao što smo već pisali desio se dolaskom hrvatskog stručnjaka Ante Mišea, koji je kvalitetu ekipe podigao na veći nivo, što se osjetilo i na rezultatima. Vitežani će zimsku pauzu provesti radno, kao što su za naš portal iz rukovodstva kluba najavili, biće pojačanja u ekipi, ali i odlazaka pojedinih igrača koji nisu ispunili očekivanja.

Trener Viteza siguran je da će na proljeće njegova ekipa biti još bolja, kvalitetnija i igrački ojačana, te da će još popraviti plasman na tabeli.

"Svakako da smo sjajnim igrama u finišu polusezone napravili iskorak na tabeli i znatno se udaljili od mjesta koja naredne sezone vode u niži rang. Kada sam dolazio na pregovore oko preuzimanja Viteza bio sam pomalo skeptičan, ali kada sam se uvjerio koliko ljudi ulažu u klub i vole ga nisam se nimalo dvoumio nego smo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. Vitez ima poletnu ekipu, koja još ima dosta prostora za napredak i dosta utakmica u ovoj polusezoni su zbog nedostatka sreće, te neiskustva za ovaj rang takmičenja gubili u posljednjim minutama", kaže nekadašnji trener i igrač Hajduka.

Zimsku pauzu će provesti radno, ekipa će se dodatno ojačati pred nastavak prvenstva.

"Naša želja je da u svakoj liniji dovedemo po jednog igrača, mislim da je to realno i da je potrebno ekipi da se osvježi i još ojača. Mi se ne zadovoljavamo trenutnom pozicijom na tabeli, svjesni smo u svoje kvalitete i potencijal, te sam siguran da ćemo na proljeće nastaviti sa dobrim igrama i sezonu završiti u sredini tabele gdje nam je po kvaliteti sigurno i mjesto", kazao je Miše, stručnjak koji je donio nešto novo u Premijer ligu i ekipu Viteza, što svakako treba da raduje sve ljubitelje nogometa u našoj zemlji.

Ako bude onako kako sam cuo,imena pojacanja ce biti bombe za ovu nasu ligu! naravno pri tome ne mislim na potrosene igrace,koje vecina dovodi :)
TH 1950

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 02 dec 2013, 21:18

reci sta se prica i za koga si cuo da dolazi.reci da i mi znamo,pa makar bila dezinformacija......

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 03 dec 2013, 13:47

Govori ko dolazii :P :D
Jedva čekam 6.3.2014.g ;) ;)

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 03 dec 2013, 16:46

izgleda da on nema pojma....samo kopira sto vec znamo....ajde reci tko je u planu......

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 03 dec 2013, 20:20

mala barca opet melje sve pred sobom ! kao prvo vitez nije dužan!Kao drugo svi ste mislili da ce vitez ispast expresno kao gradina ali ste se zajebali kad sam vam ja govorio ko je mala barca vi meni nevjerujete!kao treće mislili ste da se neće stadion napravit pa ste se zajebali!Kao četvrto jesam lijepo govorio da vitez nezna šta će od para i da ima najjače sponzore u ligi!Kao peto da samo znate kakva nam pojačanja dolaze tek tad mi nećete ništa vjerovat!A kao šesto pa jesam li vas ikad slagao pa kad če te mi počet više vjerovat ja vas stvarno ne razumijem! i kao sedmo bit će te obavješteni ubrzo o kome je riječ što se tiće transfera .pozdrav

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 04 dec 2013, 13:17

hajdukovac je napisao/la:mala barca opet melje sve pred sobom ! kao prvo vitez nije dužan!Kao drugo svi ste mislili da ce vitez ispast expresno kao gradina ali ste se zajebali kad sam vam ja govorio ko je mala barca vi meni nevjerujete!kao treće mislili ste da se neće stadion napravit pa ste se zajebali!Kao četvrto jesam lijepo govorio da vitez nezna šta će od para i da ima najjače sponzore u ligi!Kao peto da samo znate kakva nam pojačanja dolaze tek tad mi nećete ništa vjerovat!A kao šesto pa jesam li vas ikad slagao pa kad če te mi počet više vjerovat ja vas stvarno ne razumijem! i kao sedmo bit će te obavješteni ubrzo o kome je riječ što se tiće transfera .pozdrav
Tako je :D
- SAMO VITEZ -

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 04 dec 2013, 16:19

Tako je hajdukovac legendo reci im :)
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 dec 2013, 22:26

Rukometni Zmajevi domaćini u Vitezu?

Rukometnu reprezentaciju BiH do kraja kvalifikacionog ciklusa za Svjetsko prvenstvo 2015. očekuju još dvije utakmice pred domaćom publikom, a kako nezvanično saznaje SportSport.ba ove dva jako bitna susreta za izabranike Dragana Markovića trebala bi se odigrati u Vitezu.

Naime, prema informacijama do koji je došao naš portal načelnik Općine Vitez Advan Akeljić ponudio je domaćinstvo RSBiH, odnosno našoj najboljoj rukometnoj selekciji.

Nakon što su funkcioneri Saveza bili u „inspekciji“ dvorane u Vitezu čije su slike potom poslali i u sjedište EHF-a, iz Austrije je stiglo odobrenje da rukometni Zmajevi mogu svoje utakmice igrati u dvorani u Vitezu, koja prema EHF-u ispunjava sve uslove za odigravanje rukometnih utakmica.

Tokom sutrašnjeg dana predstavnici RSBiH bi trebali s načelnikom Općine Vitez parafirati ugovor prema koje će rukometna reprezentacija BiH preostala dva meča kvalifikacija odigrati u Vitezu.

Do kraja kvalifikacija BiH će biti domaćin selekcijama Litvanije i Estonije. Zmajevi će drugog dana 2014. godine biti domaćini Latviji, a potom će 8. ili 9. januara ugostiti selekciju Estonije.

Znam da nije vezano za nogomet,ali evo jedne lijepe vijesti za naas grad.jos ce bolje biti ako se ovo i ostvari :D
TH 1950

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 05 dec 2013, 23:06

slika
bravo Slavko je.em ti misa..............SAMO VITEZ!!!!!!!!!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 06 dec 2013, 13:28

slika

Smriko na Kosevu?
Dedic u Liberecu?
Livancic u Hajduku?

:D
TH 1950

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 06 dec 2013, 13:34

Bolje da ne idu :(

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 06 dec 2013, 16:19

Vitez postaje rukometni centar Bosne i Hercegovine

Stigla je i zvanična potvrda jučer objavljene informacije da će rukometna reprezentaciju BiH posljednja dva susreta u okviru kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo 2015. godine odigrati u Vitezu.

Naime, danas su predstavnici Rukometne reprezentacije BiH i zvanično parafirali sporazum s predstavnicima Općine Vitez, kojim su definirane međusobne obveze u organizaciji rukometnih susreta naše reprezentacije s momčadima Latvije i Estonije. Predstavnici reprezentacije BiH izrazili su veliko zadovoljstvo uvjetima viđenim u Vitezu, kako u samoj sportskoj dvorani, tako i smještajnim kapacitetima koji u potpunosti odgovaraju zahtjevima reprezentacije. Inicijativa za odigravanje ovih susreta u Vitezu krenula je od predsjednika Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, Nevenka Hercega, a danas su čelnici bh. rukometne krovne kuće posebno zahvalili načelniku općine Vitez, kao i članovima uprave Rukometnog kluba Vitez, koji su se aktivno uključili u operativni dio priprema oko boravka reprezentacije u Vitezu. „Vitez je atraktivna sportska destinacija, a tradicija rukometa u ovom gradu je garancija da će susretima koji su vrlo važni za reprezentaciju BiH prisustvovati veliki broj navijača", istaknuli su danas čelni ljudi bh. rukometa, boraveći u Vitezu. Posebno je istaknuta činjenica kako je veoma značajan podatak da se dobivanjem certifikata od strane EHF – a Gradska sportska dvorana u Vitezu priključila malom broju dvorana u Bosni i Hercegovini koje ispunjavaju uvjete za održavanje međunarodnih rukometnih utakmica, što će imati veliki značaj u svim budućim projekcijama razvitka rukometnog sporta u BiH.

Legendarni golman bh. reprezentacije Enid Tahirović, koji je danas također boravio u Vitezu, pozvao je sve ljubitelje rukometa da u što većem broju dođu i daju potporu našim reprezentativcima u osvajanju novih bodova u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Susret između BiH i Latvije bit će odigran 2. siječnja 2014. godine s početkom u 17:00 sati, a već 8. siječnja u isto vrijeme (17:00sati), naši će rukometaši odmjeriti snage sa Estonijom.

Jedna dobra stvar za nas grad,pored nogometa! :D :D
TH 1950

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 07 dec 2013, 00:32

Gnijezdo zmajeva mora biti blizu jedno pored drugog :D Zenica-Vitez slika

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 dec 2013, 09:41

AlenHalilovic je napisao/la:Gnijezdo zmajeva mora biti blizu jedno pored drugog :D Zenica-Vitez slika

tako je prijatelju :D :D
TH 1950

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 07 dec 2013, 18:38

FanVitez je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Gnijezdo zmajeva mora biti blizu jedno pored drugog :D Zenica-Vitez slika

tako je prijatelju :D :D
Ma Vitez je Vitez :D

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 dec 2013, 22:11

Smriko: Vitez je klub koji ima veliki potencijal

Nogometaši Viteza nakon historijskog plasmana u Premijer ligu BiH odigrali su solidnu sezonu, te nakon 19 odigranih kola zauzimaju mjesto koje im i naredne sezone garantuje igranje u najjačem rangu nogometa u našoj zemlji.

Iako to mnogi ne znaju, Vitez je jedan od najbolje organizovaniji i dobro finansijski stojeći klubova u Premijer ligi. Jedan od oslonaca kluba i najboljih igrača je 22-godišnji napadač Jasmin Smriko, koji je svojim golovima Vitez predvodio na putu od Treće do Premijer lige BiH. S golovima je nastavio i u najjačem rangu takmičenja, a nakon završene polusezone zadovoljan je igrama svoje ekipe.

"Kada smo se plasirali u Premijer ligu svi su nam prognozirali da ćemo završiti ko Gradina iz Srebrenika prošle sezone, mi smo igrama u prvom dijelu prvenstva pokazali da je Vitez klub koji ima veliki potencijal, te da nećemo nijednom klubu biti lagan protivnik. Početak prvenstva nije bio sjajan, primali smo golove u posljednjim minutama utakmica, gubili bodove, imali smo velikih problema ssa povredama, ali znali smo da će i tome doći kraj. Igrama protiv Željezničara, Sarajeva, Čelika, Širokog Brijega, Olimpica pokazali smo da imamo kvalitet za ovaj rang takmičenja", ističe Smriko.

Istekao mu je ugovor s klubom, ali najbliži je ostanku u Vitezu

"Uvijek sam bio podređen kolektivu, tako da kako igra cijela ekipa takva je i moja forma i raspoloženje kada su u pitanju golovi. Sigurno je da nisam potpuno zadovoljan jer mogu još puno bolje, ali vjerujem da će u drugom dijelu sezone biti bolje ako ostanem u Vitezu što je vrlo vjerovatno ako ne bude ništa za inostranstvo, ovih dana se u nekim medijima pojavila informacija da prelazim u Sarajevo što nema potpuno veze s istinom, nisam u kontaktu niskim iz tog kluba, niti bi otišao u Sarajevo da sjedim na klupi. Mislim da je za mene najvažnije da igram i vjerujem da ću drugom dijelu sezone u dresu Viteza biti efikasniji, te da ćemo sezonu završiti u sredini tabele", kazao je za SportSport.ba Jasmin Smriko prvi napadač ekipe Viteza, koji je u ovoj sezoni postigao tri gola u prvenstvu (Široki Brijeg, Mladost i Zvijezda), te dva u okviru Kupa (Zvijezda i Sarajevo).
TH 1950

Kontakt:

Post Postao/la www » 07 dec 2013, 22:52

@hajdukovac..
hoceli onaj mali preci u sarajevo?

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 08 dec 2013, 12:44

najverojatnije ostaje u vitezu jel mu ugovor nije istekao a ako bude išao samo su dvije opcije hajduk i nk split.Po meni može ići gdje hoće jel igra najbolji nogomet u ligi ..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.