Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zizu1991 » 03 dec 2013, 12:59

Super - sub, super - sub !
slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 dec 2013, 13:01

[youtube][/youtube]

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 03 dec 2013, 13:03

Poziva covjek igraca da ovaj uleti nekome klizeci na tekmi i tako ga mozda povrijedi na duze vrijeme. U takvim situacijama ne znas sta se sve moze desiti. Znamo dobro kakav start mora biti da bi dobio izravni crveni karton!
Pozivati igraca i poticati ga na svadju sa trenerom i to sa namjerom da bi te neko prodao je i vise nego glupost.

Boze sacuvaj kakve ti gluposti pises RvPersie.

Treba nekom nogu slomiti ili imati etiketu prgavog igraca i ocekivati da cete neko od vecih klubova tek tako kupiti. A svasta :?

Ili Dzeku boli qrac sto ne igra toliko jer mu lijeze sedmicna debela plata na racun ili je pichka koja ne smije reci treneru u lice sta ga muci. Primjer: prosli trener i odlazak do predsjednika kluba da mu se pozali. Pa to je za Bogu plakat!
Treba imat' muda da budes ko Ibrahimovic. Jedan je Zlatan!!!!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 13:05

voltron30 je napisao/la:
RvPersie je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Pelegrinijeva demagogija. Pa neće sigurno u javnosti reći ''Narodeee prodaje se Džekooo, daj šta daš''. Nabija mu cijenu. I ptice na grani znaju da Džeko više nema budućnost u City-ju. U pitanju je samo da se pokuša izvući što više para, otuda i hvaljenje proizvoda (Džeke). Obična menadžerko-trgovačka rabota.
Jao bruke od čovjeka. Jedan City ima love koliko hočeš. Njima je puno potrebniji Džeko kao najjača zamjena na otoku nego tih za njih pišljivih 7mil / godišnje. TO što si rekao važi za SVE klubove osim za Manchester City/PSG/Chelsea i Real Madrid. Mada zadnja 2 kluba rade sve više racionalno.
Dijete, kućni odgoj ti je jadan. U tih 80-ak komentara, uspio si se posvadjat' sa pola foruma. Zato me slobodno zaobiđi, ako ti ne pašu moji komentari. To bruka, čovječe i ostale ulične žargone čuvaj za kuće. Idi gledaj youtube i lijepi klipove (mada kako si zastranio, ja bih ti više preporučio redtube, da ne handriš nas na forumu više)
Lijepo ti je soxx sve objasnio, i mnogi če danas u što ne sumnjam. Cityu je Džekinih 7 mil na godinu sitnica. Mnogo teže skoro nemoguče im je nač takvog igrača i to još u JAN. i to još da je spreman da bude totalna zamjena. A onaj što slavi super SUB ( Zizu1991 ). Neko ko ima kvalitete Ole Gunnar Solskjæra može bit super zamjena i sretan pri tome, još nema balkanski mentalitet. Neko ko je osvoji toliko ( 1 strijelac bundeske, prvak Bundeske ) što Solskjær nikad nebi mogao sa npr. Wolsburgom, se ne može zadovoljit sa tom ulogom i pritom nije lošiji od Negreda.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 dec 2013, 13:11

RvPersie je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
RvPersie je napisao/la:
Jao bruke od čovjeka. Jedan City ima love koliko hočeš. Njima je puno potrebniji Džeko kao najjača zamjena na otoku nego tih za njih pišljivih 7mil / godišnje. TO što si rekao važi za SVE klubove osim za Manchester City/PSG/Chelsea i Real Madrid. Mada zadnja 2 kluba rade sve više racionalno.
Dijete, kućni odgoj ti je jadan. U tih 80-ak komentara, uspio si se posvadjat' sa pola foruma. Zato me slobodno zaobiđi, ako ti ne pašu moji komentari. To bruka, čovječe i ostale ulične žargone čuvaj za kuće. Idi gledaj youtube i lijepi klipove (mada kako si zastranio, ja bih ti više preporučio redtube, da ne handriš nas na forumu više)
Lijepo ti je soxx sve objasnio, i mnogi če danas u što ne sumnjam. Cityu je Džekinih 7 mil na godinu sitnica. Mnogo teže skoro nemoguče im je nač takvog igrača i to još u JAN. i to još da je spreman da bude totalna zamjena. A onaj što slavi super SUB ( Zizu1991 ). Neko ko ima kvalitete Ole Gunnar Solskjæra može bit super zamjena i sretan pri tome, još nema balkanski mentalitet. Neko ko je osvoji toliko ( 1 strijelac bundeske, prvak Bundeske ) što Solskjær nikad nebi mogao sa npr. Wolsburgom, se ne može zadovoljit sa tom ulogom i pritom nije lošiji od Negreda.
E vidiš, kad tako kulturno odgovoriš onda nema nikakvih problema, iako se ne slažem s tvojim mišljenjem. Kultura dijaloga.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 03 dec 2013, 13:14

Idimidodjimi je napisao/la:Poziva covjek igraca da ovaj uleti nekome klizeci na tekmi i tako ga mozda povrijedi na duze vrijeme. U takvim situacijama ne znas sta se sve moze desiti. Znamo dobro kakav start mora biti da bi dobio izravni crveni karton!
Pozivati igraca i poticati ga na svadju sa trenerom i to sa namjerom da bi te neko prodao je i vise nego glupost.

Boze sacuvaj kakve ti gluposti pises RvPersie.

Treba nekom nogu slomiti ili imati etiketu prgavog igraca i ocekivati da cete neko od vecih klubova tek tako kupiti. A svasta :?

Ili Dzeku boli qrac sto ne igra toliko jer mu lijeze sedmicna debela plata na racun ili je pichka koja ne smije reci treneru u lice sta ga muci. Primjer: prosli trener i odlazak do predsjednika kluba da mu se pozali. Pa to je za Bogu plakat!
Treba imat' muda da budes ko Ibrahimovic. Jedan je Zlatan!!!!
Na osnovu čega si zaključio da Džeku boli **** ? Na osnovu čega si zaključio da je ****.

Ili to tako ide kod tebe.

Svatko ko se imalo razumije u fudbal zna da je ova izjava Pellgrinija logična. Imati na klupi igrača koji u sezoni može dati od 15 do 20 golova. I takvog prodati u polusezoni. Pa nije lud.

Džekson treba da nađe u sebi snage da se smiri,da trenira, pokuša u ono što će dobiti minuta da odigra dobro i da se čuva povrede pred svjetsko. Mislim ko zna,možda opet njegov gol odluči da City ode u četvrtifinale lige prvaka, ili im donese kup......uvijek je bio čovjek koji odlučuje.

Bez nerzvoze Edine, doći će sve na svoje, i Zlatan je bio rezerva pa je opet ostao Zlatan. I mnogi drugi.

I ne čitaj forume i socijalne mreže. Ima nas sasvim dovoljno onih koji će tu da te brane

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 13:18

soxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
U cjelom intervjuu se je samo jednom smrkno i to u 22 sekundi kaj je vidio trenera. Hehe :) :)

IBRA BIO rezerva gdje to matere ti ???? Odbio igrat u Barceloni gdje je dao 25 golova. Jer nije htio da igra krilnog napadač za Messija. I to je bilo 1 sezonu. ( Džeko 3 sezone ). I šta je uradio. Isforsiro transfer u Milan. ( i to mu nije bio prvi isforsirani transfer ).

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 03 dec 2013, 13:27

RvPersie je napisao/la:
IBRA BIO rezerva gdje to matere ti ???? Odbio igrat u Barceloni gdje je dao 25 golova. Jer nije htio da igra krilnog napadač za Messija. I to je bilo 1 sezonu. ( Džeko 3 sezone ). I šta je uradio. Isforsiro transfer u Milan. ( i to mu nije bio prvi isforsirani transfer ).
Bio u Bareceloni rezerva. Sam si rekao.

Ništa on ne bi isforsirao da nije tako htjela Barca. Što nije Kaka isforsirao odlazak, a tri godine je bio rezerva.

Ne ide to tako.Da je Barca htjela mogao je Ibro na tribinama završiti. Da je Guardiloa rekao treba nam Ibro kao rezerva ,opet bi Ibro žuljao klupu.

U svijetu profesionalnog sporta je tako.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 03 dec 2013, 13:40

Sta ovdje mozes procitat :roll: :roll: :roll:

Pa ako snima za adidas ne znaci da propusta treninge klocovi... Ako se slika po instagramu i guzi amru ne znaci da propusta treninge........ Bog te, sta vi mislite da Aguero i Negredo rade? Treniraju 24/7? Kakvi maloumni zakljucci se ovdje donose... Ja fakat ne znam zasto. U redu mu je kritikovati igru, zalaganje na terenu. Al brate pljuvanje je pljuvanje. Pa ovaj covjek je uradio vise za bosnu u zadnjih par godina nego svi mi na ovom forumu zajedno i to puta 1000. (ako ima nekih boraca, njima pardon).
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 dec 2013, 13:48

Normalno je da City nece tek tako Dzeku prodati, on je njima vrlo vazan. Nece naci boljeg igraca kao zamjenu. Ovo nije posteno ali boli njih neka stvar i za Dzekom ili bilo cim, sve je to biznis, samo je lova bitna.

Svakako da bi mi volili da Dzeko napusti City, sto zbog njega sto zbog repke, nadam se da ce se ostvariti fransfer u neki klub, ali koji ima reputaciju da ne bude vracanje unazad.

Ne trebaju ljudi da se cude sto psujemo Pellegriniju, ovom, onom jer mi svi volimo Dzeku i ne moze se izdrzat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 03 dec 2013, 14:02

gost je napisao/la:
Na osnovu čega si zaključio da Džeku boli **** ? Na osnovu čega si zaključio da je ****.

Ili to tako ide kod tebe.
Da nije tako zatrazio bi sam taj transfer i otisao u neki klub gdje ce igrati u prvoj postavi i dobijati minutazu kolika njega zadovoljava i igrati za manju platu jer mu niko ovoliku koliku ima sada nece dati naravno!

A da je ckapi zakljucujem iz toga sto je i sam u intervjuu rekao da je isao do predsjednika kluba da prica sa njim o svojoj minutazi i tako preskakao stepenicu koja se zove trener i postovanje te licnosti u klubu.

[youtube][/youtube]

Imas to na 10:52 pa nadalje gdje prica o tome da se isao zaliti predsjedniku.

Da se razumijemo, nemam nista protiv Dzeke, ali neke stvari koje radi me zivciraju i po meni su djetinjaste i ja licno nemam problem da ih iznesem a to sto ova djeca od 12 do 16 godina po forumima smatraju pljuvanjem, licno me zaboli krivuljko!

Zalis se da ne igras dovoljno a ne trazis opciju kako dalje, barem ja ne procitah nigdje.
Kazes svetinja ti repka i njen dres a onda hodas po terenu u Americi protiv Argentine! WTF?
Twittas video od pacenika nekog tamo koji bi se yebao za par klikova, i tako dajes do znanja da mozda i previse provodis vremena citajuci forume a ne trenirajuci.
I tako dalje, i tako dalje, i tako dalje, i tako daljeeeee ........
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 03 dec 2013, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 03 dec 2013, 14:32

Idimidodjimi je napisao/la:
Da se razumijemo, nemam nista protiv Dzeke, cak naprotiv,
Sve na stranu, ali zašto pobogu ovo napisa.....

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 03 dec 2013, 14:42

gost je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:
Da se razumijemo, nemam nista protiv Dzeke, cak naprotiv,
Sve na stranu, ali zašto pobogu ovo napisa.....
Brzina yebiga... lapsus calami sto bi rekli!

Idem ispravit iako ce ostat u tvom citatu, da ova djeca ne bi pomislila da stvarno imam nesto protiv Edina!

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 17:42

gost je napisao/la:
RvPersie je napisao/la:
Bio u Bareceloni rezerva. Sam si rekao.

Ništa on ne bi isforsirao da nije tako htjela Barca. Što nije Kaka isforsirao odlazak, a tri godine je bio rezerva.

Ne ide to tako.Da je Barca htjela mogao je Ibro na tribinama završiti. Da je Guardiloa rekao treba nam Ibro kao rezerva ,opet bi Ibro žuljao klupu.

U svijetu profesionalnog sporta je tako.
1) Kakva rezerva u Barci čovječe. Možda 3,4 utakmice. Evo ti citat:
"It was a childhood dream [to join Barcelona] and I was walking on air. It started well but then Messi started to talk.
He wanted to play in the middle, not on the wing, so the system changed from 4-3-3 to 4-5-1. I was sacrificed and no longer had the freedom on the pitch I need to succeed.
So I asked for a meeting with Guardiola - for a discussion, not an argument. I said I was being used in the wrong way and that they shouldn't have bought me if they wanted another type of player.
I told him what a friend had said to me - 'you bought a Ferrari but drive it like a Fiat'. The chat seemed to go well but then Guardiola started to freeze me out."

2) IBRU su kritikovali jer ne trči dovoljno i Guardiola i van Gaal u Ajaxu. Tada mu je pomogao legendarni van Basten i rekao da mora da čuva energiju za akcije pred golom. Isti problem je kod Džeke da mu spočitavaju da malo trči. A niko ne vidi da je njegov glavni problem da ga ne upošljavaju dovoljno ne trčanje,grizenje. Kad bi on dao 20+ golova niko nebi govorio o trčanju.
3) Guardiola nije mogao poslat Ibru na tribine. A) Jer je bio on največi transfer u istoriji. Kako to objasnit navijačima itd. B) Jer bi Ibra poludio, a več prije mu je radio probleme. Npr. kad ga je natjero da kupi papire po svlačionici pred drugim igračima. Ibra ih je imao u šahu i po naški uživao u tome i ODRO ih do kraja. Tako da su izgubili 50 mil. na njemu samo da ga se riješe. NA žalost ti isti ljudi koje je zajebao ludi balkanac Ibra, sada kroje Džekinu sudbinu. A Džeko niti je najskuplji, niti je Cityu problem novac.
4) Kaku je Real nudio 2,3 godine samo ovaj nije htio da ide zbog para, ogroman ugovor. Jer je znao da če i sa 30+ biti glavni igrač u Milanu.

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 03 dec 2013, 18:04

a jebote, koji si ti kralj, :lol: :lol: :lol:
ne znam dal bi se smijo il plako. svaki post antologijski.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 dec 2013, 18:42

mora da mu je ibrahimović također neki dalji rođak .

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 03 dec 2013, 19:31

MCMXXVII je napisao/la:a jebote, koji si ti kralj, :lol: :lol: :lol:
ne znam dal bi se smijo il plako. svaki post antologijski.
dovoljno je da on sam pise na ovoj temi i ima se sta citat po cjeli dan :lol: :lol:

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 03 dec 2013, 19:37

Evo Pele izjavio da je Džex važan šraf za klupu Šitija. Ajmo RVP, opali jednu analizu. Zasto, kako, gdje i s kim? :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 dec 2013, 20:20

stomaklija je napisao/la:Evo Pele izjavio da je Džex važan šraf za klupu Šitija. Ajmo RVP, opali jednu analizu. Zasto, kako, gdje i s kim? :mrgreen:
Zato što mu baca šuplju jer zna da neće naći boljeg igrača za klupu, a Edin jadan naivan, sam u tuđini pa popuši priču :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 03 dec 2013, 21:07

e vala ako popusi ovu pricu i ne ode u januaru treba edina bojkotovat

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ExEsPerac, Google Adsense [Bot], rukometubih23, Sheyi, Viking4, zikerrz21 i 54 gosta.