Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlCapitano
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 13:52

Koliko ste samo nasrali i sjebali temu, to je nevjerovatno.

Po priči hejtera ispade Llorente panjuga koja ne zna lopte primiti, a ne čovjek koji fizički dominira nad štoperima u Italiji (znaju svi ljubitelji Serie A kako je to teško) i Evropi kako niko nije dominirao od vremena Drogbe i Ibrahimovića, a uz to rješava utakmice i donosi bodove svojoj ekipi kad je najpotrebnije.

O Higuainu ne vrijedi pričati kao nekoj mašini od napadača sve dok lik promašuje prilike koje bi njegovu ekipu odvele u knock-out fazu LP ili donijele tri boda u ligi, a plaćen je cijelih 40 miliona.

Što se juventina i veličanja Llorentea tiče, normalno je da će se likovati kad je lik ušao u formu, nad hejterima koji su poslije dva kola dodjeljivali Scudetta i proglašavali transfer flopove.

Na kraju sezone će se sve vidjeti, kao i uvijek, ne nakon dva, tri, pet, deset kola.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 13:57

IlCapitano je napisao/la:Koliko ste samo nasrali i sjebali temu, to je nevjerovatno.

Po priči hejtera ispade Llorente panjuga koja ne zna lopte primiti, a ne čovjek koji fizički dominira nad štoperima u Italiji (znaju svi ljubitelji Serie A kako je to teško) i Evropi kako niko nije dominirao od vremena Drogbe i Ibrahimovića, a uz to rješava utakmice i donosi bodove svojoj ekipi kad je najpotrebnije.

O Higuainu ne vrijedi pričati kao nekoj mašini od napadača sve dok lik promašuje prilike koje bi njegovu ekipu odvele u knock-out fazu LP ili donijele tri boda u ligi, a plaćen je cijelih 40 miliona.

Što se juventina i veličanja Llorentea tiče, normalno je da će se likovati kad je lik ušao u formu, nad hejterima koji su poslije dva kola dodjeljivali Scudetta i proglašavali transfer flopove.

Na kraju sezone će se sve vidjeti, kao i uvijek, ne nakon dva, tri, pet, deset kola.
koja je razlika izmedju toga sto su ga drugi davali medju flopove nakon 10 kola i vas koji ga svrstavate medju najbolje napadace europe na osnovu zadnja 3-4 kola? :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 13:59

adointer je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Koliko ste samo nasrali i sjebali temu, to je nevjerovatno.

koja je razlika izmedju toga sto su ga drugi davali medju flopove nakon 10 kola i vas koji ga svrstavate medju najbolje napadace europe na osnovu zadnja 3-4 kola? :)
On je bio i u Bilbau jedan od najboljih napadača Evrope, nemilost trenera i početnih 100-200 minuta dok se nije uigrao u Juventusu to ne mogu promijeniti.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 14:00

bio je i Torres u Atleticu :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 14:03

Bio je i u Liverpoolu možda i najbolji, pa kakve to veze ima sa Llorenteom? Da nije možda to što igraš u manjem klubu nešto što te sprečava da budeš u samom vrhu?

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 03 dec 2013, 14:05

Bio je i Cavani u Interu...ops, nije nikad igrao za Inter? :lol:
SI AMO CONte!!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 14:08

ne mora nista da znaci,zato kazem nema veze sto je bio dobar u Bilbau,,Robben je bio onako u Realu a u Bayernu nezamjenljiv,Hulk sila Bozija u Portu a u Zenitu normalan ,Fabregas da ne pricam u Arsenalu a u Barcelloni normalan itd itd

Mitar je napisao/la:Bio je i Cavani u Interu...ops, nije nikad igrao za Inter? :lol:
:lol:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 14:12

adointer je napisao/la:ne mora nista da znaci,zato kazem nema veze sto je bio dobar u Bilbau,,Robben je bio onako u Realu a u Bayernu nezamjenljiv,Hulk sila Bozija u Portu a u Zenitu normalan ,Fabregas da ne pricam u Arsenalu a u Barcelloni normalan itd itd
Pa nije Llorente oslabio samim dolaskom u Juventus. Oslabio je jer mu nisu dali da igra godinu dana, maltretirali ga, i onda tako nespreman dođe u fizički vjerovatno najzahtjevniju ligu za napadače, to je i sam rekao. Uz malo strpljenja vraća se lagano u formu, iako još nije na nivou na kojem je bio u Bilbau, da ne govorimo o fizičkoj spremi koju Conte zahtjeva.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 14:20

IlCapitano je napisao/la:
adointer je napisao/la:ne mora nista da znaci,zato kazem nema veze sto je bio dobar u Bilbau,,Robben je bio onako u Realu a u Bayernu nezamjenljiv,Hulk sila Bozija u Portu a u Zenitu normalan ,Fabregas da ne pricam u Arsenalu a u Barcelloni normalan itd itd
Pa nije Llorente oslabio samim dolaskom u Juventus. Oslabio je jer mu nisu dali da igra godinu dana, maltretirali ga, i onda tako nespreman dođe u fizički vjerovatno najzahtjevniju ligu za napadače, to je i sam rekao. Uz malo strpljenja vraća se lagano u formu, iako još nije na nivou na kojem je bio u Bilbau, da ne govorimo o fizičkoj spremi koju Conte zahtjeva.
pa kazem da je sve to isto,ili oni sto su ga pljuvali nakon 10 kola ili to kad ga vi dizete nakon 3-4 kola(da ne govorim da nije ni 10 pozitivnih za njega proslo) samo zato jer je zabio 3-4 gola ili kolko ih je vec,,jbt pa sta je El Sharaawy radio pa opet nista

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 dec 2013, 14:25

Odgovorne za stanje ovog pdfa potrazi u:

slika

slika

Ma kakvi Drogba i Ibrahimovic, prava mera su mu Van Basten i Ronaldo Fenomeno.

Jbte, ne znate ni za granice ni kad preterujete. Tamo na vasoj temi se Vidal unisono smatra najboljim veznjakom na svetu, pored zivih Inieste, Xavija, Schweinsteigera, Oezila i slicnih. slika
Dakle, Higuain promasuje. OK, to smo znali.
Reci ti meni, jel on pogadja ponekad ili je samo ono juce bila 1 fotomontaza sa Olimpica :?:

Sve i da igra poput Ibrahimovica, a ne sto je dao nekoliko golova za godinu dana fudbala, opet bespotrebno trolujete sve i jednu temu, smarate, kacite se sa ostalim forumasima i skenjavate ovaj pdf, glede kvalitete.
Vi nikada necete ni videti nista drugo od te vase nazovi "religije", koju ja zovem juventuzam, jer ste zatupljeni k'o polusvet iz srednjeg veka.

Cast i cest nekolicini juventina, pre svih @Sarajliji, @Advokatu, @Duffyju, @Brajkuli, @ramiralu i jos nekoliko forumasa (ne mogu trenutno da se setim imena, ali ima ih), sto ne troluju i ne smaraju za sve noFce.
Ovo ostalo je sve samo iz jednog razloga - da se nastavlja i zaludjuje ostale forumase, te tako ubije u pojam svaku temu.

:arrow:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 14:25

adointer je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
pa kazem da je sve to isto,ili oni sto su ga pljuvali nakon 10 kola ili to kad ga vi dizete nakon 3-4 kola(da ne govorim da nije ni 10 pozitivnih za njega proslo) samo zato jer je zabio 3-4 gola ili kolko ih je vec,,jbt pa sta je El Sharaawy radio pa opet nista
A ja tebi kažem da nije sve isto jer je Llorente bio u vrhu dok je igrao u Bilbau, ne na osnovu 3-4 kola.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 14:28

i ja opet kazem da Llorente nije bio najbolji ni u spaniji, ligi bez odbrane, pametnom dosta. ;)

sad defintivno zavrsavam s ovom temom. samo neznalice mogu tvrdit da je baskijac medju najboljim na svijetu i najbolji u seriji a.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 14:31

moze li mi neko objasnit zbog cega je Llorente bolji od Palacia? :)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 14:31

@Magica

Nepotrebno me quotaš i prosipaš svoju demagogiju, to sam ti rekao prije neki dan isto. Isto kako su juventini zaslijepljeni svojom religijom, tako si i ti i tebi slični zaslijepljen hejtanjem svega što ima veze sa Juventusom.

I opet ti kažem, ne stavljaj mi riječi u usta koje ja nisam rekao. Činjenica je da Llorente FIZIČKI dominira, nisam rekao da igra kao Ibrahimović, isto kao što je činjenica da je Vidal uz Bastiana najbolji box-to-box veznjak na svijetu. Toliko od mene, sad možete nastaviti sa pljuvanjem.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 dec 2013, 14:38

Kod obe strane istina je negdje na pola. 8-)

Da je najbolji napadač u Serie A nije, ali ima da napreduje itekako.

A priče čije je veći ostavite za gare, plavke ili crvenke, legalno ili ilegalno pa ga tamo ''prostrite'' :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 dec 2013, 14:58

IlCapitano je napisao/la: Nepotrebno me quotaš i prosipaš svoju demagogiju, to sam ti rekao prije neki dan isto. Isto kako su juventini zaslijepljeni svojom religijom, tako si i ti i tebi slični zaslijepljen hejtanjem svega što ima veze sa Juventusom.
Jedina prava demagogija, koja se ovde vidi stalno, je produkt navijaca jednog kluba. Ne treba pogadjati dvaput, koji je to klub.
I opet ti kažem, ne stavljaj mi riječi u usta koje ja nisam rekao. Činjenica je da Llorente FIZIČKI dominira, nisam rekao da igra kao Ibrahimović
Fizicki dominira samo tako. Uspece mozda jednom da zabije gol van sesnaesterca, na Playstationu ili negde drugde, ali u Serie A tesko. ;)
Poenta je da mu je sredina terena mnogo jaka i da ga se snabdeva upotrebljivim loptama vise nego bilo kog drugog napadaca u Italiji. Imam dovoljno godina da se mogu makar kao kroz maglu setiti kako je 1 Pancev Darko trpao nemilice kad su pored njega bili neki dunsteri tipa Stojkovic Piksi, Savicevic Dejan, Prosinecki Robert, Mihajlovic Sinisa, Jugovic Vladimir...A onda je otisao u Inter, gde nisu svi igrali za njega i snabdevali ga sa 10ak upotrebljivih lopti po mecu, od kojih su barem 3 pravile mrtvu sansu - vec je sam morao da se izbori za svoje sanse. I odjednom je "ponajbolji spic Evrope" i zlatna kopacka iste postao 1 klasicni bidone.
Istina, Llorente sa skoro 2 metra visine ume da zagradi loptu, da igra okrenut ledjima golu, da spusti loptu nakon centarsuta, cak i da zabije nakon losijih centarsuteva i sl. i njegova igra je jako korisna po Juventus, ali supporting cast je taj koji ga cini ozbiljnijim, no sto on sam po sebi jeste.
isto kao što je činjenica da je Vidal uz Bastiana najbolji box-to-box veznjak na svijetu. Toliko od mene, sad možete nastaviti sa pljuvanjem.
Na vasoj temi se govori o Vidalu, kao o najboljem veznjaku na svetu, bez tih ograda "box-to-box". ;)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 15:06

Ne moraš više, zaključili smo da nisi pogledao jednu jedinu utakmicu Juventusa. Čuj Llorente se snabdjeva loptama, snabdjeva onima koje spušta Tevezu, Pogbi, Vidalu ili bekovima, upotrebljivih lopti koje njega izbacuju u 100%-nu šansu je bilo 0 (nula), ako pod tim šansama smatramo ono što je Higuain npr. imao protiv Dortmunda ili Cavani toliko puta kad je izlazio sam na golmana. Upravo svoju snagu i kretanje bez lopte koristi da bi sam sebi kreirao šansu.

Dalje, šta ćemo sa svim golovima u Bilbau? Ko ga je tad hranio upotrebljivim loptama?

Nije zabio van 16? Kakvo je to mjerilo? Trezeguet i Inzaghi su se nazabijali takvih golova, kako da ne. :lol:

Što se Vidala tiče, kad se kaže da je najbolji veznjak, podrazumijeva se da je najbolji u box-to-box zadacima, osim ako ne misliš da se mogu porediti tipovi igrača kao što su Schweinsteiger i on sa Ozilom i Silvom npr?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 dec 2013, 15:22

IlCapitano je napisao/la:Ne moraš više, zaključili smo da nisi pogledao jednu jedinu utakmicu Juventusa.
U direktnim prenosima sam ih pogledao 5-6, u snimcima ili sazecima svih 20, za tvoju informaciju.
Čuj Llorente se snabdjeva loptama, snabdjeva onima koje spušta Tevezu, Pogbi, Vidalu ili bekovima, upotrebljivih lopti koje njega izbacuju u 100%-nu šansu je bilo 0 (nula), ako pod tim šansama smatramo ono što je Higuain npr. imao protiv Dortmunda ili Cavani toliko puta kad je izlazio sam na golmana. Upravo svoju snagu i kretanje bez lopte koristi da bi sam sebi kreirao šansu.
Daj mi link za jedan gol pri cijem postizanju je Llorente sam sebi stvorio sansu. Ja sam video samo odbijance, suteve glavom i zicere, koje je doticni pospremao u gol. Broj situacija u kojoj je resio protivnika driblingom, trkom ili kako vec = 0. Toliko o tome.
Dalje, šta ćemo sa svim golovima u Bilbau? Ko ga je tad hranio upotrebljivim loptama?
Sta cemo sa tim sto je u Spaniji neuporedivo otvorenija i fizicki manje zahtevna igra :?:
Jel treba da pisem spisak onih koji su u Spaniji dominirali ili bili ponajbolji strelci, a vise nigde to nisu uspevali da urade :?: :lol:
Nije zabio van 16? Kakvo je to mjerilo? Trezeguet i Inzaghi su se nazabijali takvih golova, kako da ne. :lol:
Kad Llorente bude u kontinuitetu isporucivao sezone sa 20+ golova, onda cemo ga smatrati dovoljno dobrim da moze u istu recenicu sa Trezeguetom ili Inzaghijem. BTW, njih sam vidjao da zabijaju i izvan 16m. ;)
Što se Vidala tiče, kad se kaže da je najbolji veznjak, podrazumijeva se da je najbolji u box-to-box zadacima, osim ako ne misliš da se mogu porediti tipovi igrača kao što su Schweinsteiger i on sa Ozilom i Silvom npr?
Ne podrazumeva se, tj. podrazumeva se ali samo u vasim glavama, jer sintagma "najbolji veznjak sveta" znaci upravo to: najbolji veznjak sveta, a ne najbolji box-to-box igrac na svetu. BTW, Vidal cak nije ni to, ali nema veze. 8-)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 03 dec 2013, 15:23

IlCapitano@ dzaba ti sa njim raspravljas

Fakat ne kontam kakav je to mentalni sklop kod MaGiCa@ covjek nevjerovatno pametuje i drzi neke lekcije ovdje forumasima misli covjece daj saberi se malo to mozes raditi kod svoje kuce :? :? :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 03 dec 2013, 15:28

MaGiCa je napisao/la:Ne podrazumeva se, tj. podrazumeva se ali samo u vasim glavama, jer sintagma "najbolji veznjak sveta" znaci upravo to: najbolji veznjak sveta, a ne najbolji box-to-box igrac na svetu. BTW, Vidal cak nije ni to, ali nema veze. 8-)
Ovaj deo oko Ljorentea me ne interesuje toliko, koliko ovaj....ajde mi reci ko je po tvom mišljenju najbolji btb na svetu trenutno ?

I da, ne mislim da je Ljorente najbolji napadač lige, nebitno ko je to, Baloteli mi je sigurno najkompletniji fudbalski od njih, no priča ta odakle je ko dao gol kao da je bitna, gol je gol, sa linije ga dao ili kao Begović od svog gola. A pomenuo si i trk neki nešto, evo ovaj mi na prvu loptu pada, lep volej, Rio zaboravio da spusti kofere dok trči

[youtube][/youtube]
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []