FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
treba igrati u najjacem sastavu sutra, i cekat real sta ce uradit jel igraju protiv dobre momcadi mogli bi se okliznuti. 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sutra Barcu ocekuje utakmica protiv Tenerifea.Nakon remia sa Villarealom i poraza od Seville,veoma je vazno pobjediti sutra i vratiti se pobjednickim putevima.Barca ce sutra biti bez Ibrahimovica koji ce propustiti utakmicu zbog zutih kartona.Abidal i Jeffren su se oporavili i Abidal ce vjerovatno sutra zaigrati.
Tako da ja ocekujem da najjaca moguca ekipa istrci sutra na teren i pokusa rijesiti ovu takmicu vec u prvom poluvremenu.
Tako da ja ocekujem da najjaca moguca ekipa istrci sutra na teren i pokusa rijesiti ovu takmicu vec u prvom poluvremenu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
IFHHS izabrao Guardiolu za trenera godine.
Xavi is the Catalan Athlete of the year.Catalan news paper, El Mundo Deportivo, reports that Spain international and Barcelona midfielder, Xavi Hernandez has been chosen as Catalan Athlete of the Year and will be honored at a gala to be held on January 11 at the National Physical Education Institute in Barcelona.
Igraci stigli u Tenerife,gdje je Pedro docekan kao heroj.
Fran Sanchez(Thiagov prvi trener u La Masii) : "Thiago is a virtuoso"
Xavi is the Catalan Athlete of the year.Catalan news paper, El Mundo Deportivo, reports that Spain international and Barcelona midfielder, Xavi Hernandez has been chosen as Catalan Athlete of the Year and will be honored at a gala to be held on January 11 at the National Physical Education Institute in Barcelona.
Igraci stigli u Tenerife,gdje je Pedro docekan kao heroj.
Fran Sanchez(Thiagov prvi trener u La Masii) : "Thiago is a virtuoso"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
jesi to sanjo da ce real kiksatCRNI_SA je napisao/la:treba igrati u najjacem sastavu sutra, i cekat real sta ce uradit jel igraju protiv dobre momcadi mogli bi se okliznuti.

- vajza_fcbm
- Kontakt:
ja mislim da nema leda u madridu da se okliznuMElloo je napisao/la:jesi to sanjo da ce real kiksatCRNI_SA je napisao/la:treba igrati u najjacem sastavu sutra, i cekat real sta ce uradit jel igraju protiv dobre momcadi mogli bi se okliznuti.![]()
![]()

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
u zadnih 10 godina mallorca je slavila 5 puta na bernabeuMElloo je napisao/la:jesi to sanjo da ce real kiksatCRNI_SA je napisao/la:treba igrati u najjacem sastavu sutra, i cekat real sta ce uradit jel igraju protiv dobre momcadi mogli bi se okliznuti.![]()
![]()

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
imam neki osjecaj da ce krkic zabiti veceras ako bude igrao
moze li mi neko reci kad igramo 1. utakmicu u lp protiv stutgarta.........

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
nece veceras,previse nam znaci ova utakmica da bi sad kiksaliCRNI_SA je napisao/la:u zadnih 10 godina mallorca je slavila 5 puta na bernabeuMElloo je napisao/la:jesi to sanjo da ce real kiksatCRNI_SA je napisao/la:treba igrati u najjacem sastavu sutra, i cekat real sta ce uradit jel igraju protiv dobre momcadi mogli bi se okliznuti.![]()
![]()
veceras pedro protiv svojih

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Protiv Stuttgarta igramo 23.februara,a revans 17. marta-Barcelona- je napisao/la:imam neki osjecaj da ce krkic zabiti veceras ako bude igrao![]()
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
james ne vidim razlog zasto bi ova utakmica bila vaznija od one iz proslog kola.
nisam ni rekao da je ova vaznija utakmica nego ona iz proslog kolaWolverine je napisao/la:james ne vidim razlog zasto bi ova utakmica bila vaznija od one iz proslog kola.

rekao si da nece kiksat zbog vaznosti ove tekme. isto je bila azna i ona iz proslog kola pa su kiksali.JameS 23 je napisao/la:nisam ni rekao da je ova vaznija utakmica nego ona iz proslog kolaWolverine je napisao/la:james ne vidim razlog zasto bi ova utakmica bila vaznija od one iz proslog kola.
Valdés, Alves, Márquez Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi Bojan y Henry
Pobjeda nebi smjela doci u pitanje
Pobjeda nebi smjela doci u pitanje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Idemo po pobjedu.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nemoj te baa,tek smo preuzeli 1 mjestonidjo_barca je napisao/la:Idemo po pobjedu.

u jebote zamalo 

koja sreca cccWolverine je napisao/la:u jebote zamalo

Sto neigra Ibrahimovic?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ibra ima 5 zutih
jao sta opet Tenerife promasi

jao sta opet Tenerife promasi

- -Barcelona-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.