PORTIERI
Victor Valdes (31, FC Barcellona)
Igor Akinfeev (27 anni, CSKA Mosca)
Michael Agazzi (29, Cagliari)
Guillermo Ochoa (28, AJ Ajaccio)
Zeljko Brkic (27, Udinese)
Miguel Angel Moya (29, Getafe)
DIFENSORI
Younès Kaboul (27, Tottenham Hotspur)
Patrice Evra (32, Manchester United)
Bakary Sagna (30, Arsenal)
Joleon Lescott (31, Manchester City)
Johnny Heitinga (30, FC Everton)
John Terry (33, Chelsea)
Ashely Cole (33, Chelsea)
Caner Erkin (25, Fenerbahce)
Marc Bartra (22, FC Barcellona)
Martin Montoya (22, FC Barcellona)
Fábio (23, Manchester United)
Andoni Iraola (31, Athletic Bilbao)
CENTROCAMPISTI
Manuel Fernandes (27, Besiktas)
Andrea Pirlo (34, Juventus)
Blaise Matuidi (26, Psg)
Fernando (26, FC Porto)
Jérémy Menez (26, Paris Saint-Germain)
Aiden McGeady (27, Spartak Mosca)
Craig Gardner (27, Sunderland)
Tom Ince (21, Blackpool)
Xabi Alonso (32. Real Madrid)
Urby Emanuelson (27, Milan)
Ola Toivonen (27, PSV Eindhoven)
Sebastian Larsson ( 28, Sunderland)
Eliseu (30, FC Málaga)
Sammir (26, Dinamo Zagabria)
Alen Halilovic (17, Dinamo Zagabria)
Patrick Ebert (26, Real Valladolid)
Juan Vargas (30, Fiorentina)
ATTACCANTI
Bafetimbi Gomis (28, Olympique Lione)
Samuel Eto'o (32, Chelsea)
Dimitar Berbatov (32, Fulham)
Raúl García (Atlético Madrid)
Hugo Almeida (29, Besiktas)
Shane Long (26, West Bromwich Albion)
Nicklas Bendtner (25, Arsenal)
Giorgios Samaras (28, Celtic Glasgow)
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Koga biste vi u Serie A gratis?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ja bih se umjesao u ovu raspravu izmedju Juventina i Magice sto se tice Llorentea. Samo cu kazati da je i Daniel Guiza bio najbolji strijelac Spanske lige pored zivih Nisterlooya,Raula i ostalih velicina pa nikad ni blizu velikog napadaca nije bio pa isto tako ne moze bit presudan elemenat taj sto je Llorente zabijao u Spaniji. Sto se defanzive tice to je neozbiljna liga. I to je fantastican igrac, ali igrac koji mora imat dobre asistencije da bi zabio, nikako igrac tipa Drogbe,Ibrahimovica ili drugih velicina da ih ne napominjem sad redom. A da je u TOP 5 napadaca lige,jeste. Po mom ukusu Higuain,Balotelli,Rossi,Tevez,Llorente,Klose,Di Natale,Totti. To je ta neka krema.
cuj sad i Klose bolji od PalaciaA_d_0 je napisao/la:Ja bih se umjesao u ovu raspravu izmedju Juventina i Magice sto se tice Llorentea. Samo cu kazati da je i Daniel Guiza bio najbolji strijelac Spanske lige pored zivih Nisterlooya,Raula i ostalih velicina pa nikad ni blizu velikog napadaca nije bio pa isto tako ne moze bit presudan elemenat taj sto je Llorente zabijao u Spaniji. Sto se defanzive tice to je neozbiljna liga. I to je fantastican igrac, ali igrac koji mora imat dobre asistencije da bi zabio, nikako igrac tipa Drogbe,Ibrahimovica ili drugih velicina da ih ne napominjem sad redom. A da je u TOP 5 napadaca lige,jeste. Po mom ukusu Higuain,Balotelli,Rossi,Tevez,Llorente,Klose,Di Natale,Totti. To je ta neka krema.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Sad se sjetih jos gledao sam zadnjih 15min meca Juve-Udinese i najdominantniji napadac lige je izgubio svaki duel u koji je usao. Toliko i o fizickoj moci

*La Roma non si tifa, si AMA!*
@Yucca
Normalno da ne kapiras moj mentalni sklop. Meni nije cilj da zivim od foruma ili za forum. Meni je to relaksacija, bas kao sto mi je pracenje sporta hobi. Ostvarujem se na nekim drugim poljima, a ovde dodjem da ubijem slobodno vreme, kad ga imam.
I onda kad ovde vidim da mi se vredja inteligencija, priupitam tog forumasa za objasnjenje, a on uglavnom ne ume to da uradi i prenese diskusiju na licni nivo - umesto da argumentovano brani svoje stavove. I to me u ocima takvih trol masina cini hejterom. Drago mi je, ako sam za tebe i ljude slicne tebi 1 hejter.
@Brajkula
Sta je Schweinsteiger
Ako je on box-to-box, a mislim da jeste, jer je to igrao vecim delom svoje karijere u BM => Svinja>Vidal kako god da okrenes.
BTW, ovde se Higuain kudi zbog svojih partija u Serie A. Kazu ljudi da mu je bilo lako u Spaniji, tamo se odbrane ne igraju, bla, bla, truc. Ajde da to uzmemo kao polaznu premisu, koja ce onda vaziti i za Zhorentea. Ali, kako je moguce da je neko vrh klasa od napadaca, a zabio 5 ili koliko vec golova iz odbijanaca, perfektnih centarsuteva, sa 6-7 metara od gola...a neko drugi koji je zabio duplo vise golova, mahom sa covekom na ledjima je podbachaj, jer je promasio gol za navodni prolazak grupe u LS
Znaci, to je ta palanacka logika koja me iritira - Higuain treba da sam zabija po gol na mecu minimum, jer je placen koliko je placen, a Llorente je bolji od njega jer je zabio 5-6 golova na 15 utakmica. On sebi moze da dopusti da daje 1 gol na 3 utakmice, ali Higuain mora da daje 1 gol po utakmici (sto najcesce i radi), jer je placen 40 miliona eura. Higuain mora da vodi svoj Napoli u 1/8 finala LS preko BvBa i Arsenala (2 od top8 ekipa u Evropi u ovom momentu), a Zhorente moze da ladi jaja jer je zabio po gol u dvomecu sa Realom u kome je Juventus djuture uzeo 1 bod.
I onda kad se reaguje na takvo pisanje, slede umotvorine zombi brigade: "ti si hejter", "fino alla fine, bla, bla", "smecaru sa juga", "mozes samo da nam zavidish"...
, pri cemu nema jednog kontraargumenta, vec puki argumentum ad hominem.
Normalno da ne kapiras moj mentalni sklop. Meni nije cilj da zivim od foruma ili za forum. Meni je to relaksacija, bas kao sto mi je pracenje sporta hobi. Ostvarujem se na nekim drugim poljima, a ovde dodjem da ubijem slobodno vreme, kad ga imam.
I onda kad ovde vidim da mi se vredja inteligencija, priupitam tog forumasa za objasnjenje, a on uglavnom ne ume to da uradi i prenese diskusiju na licni nivo - umesto da argumentovano brani svoje stavove. I to me u ocima takvih trol masina cini hejterom. Drago mi je, ako sam za tebe i ljude slicne tebi 1 hejter.
@Brajkula
Sta je Schweinsteiger
BTW, ovde se Higuain kudi zbog svojih partija u Serie A. Kazu ljudi da mu je bilo lako u Spaniji, tamo se odbrane ne igraju, bla, bla, truc. Ajde da to uzmemo kao polaznu premisu, koja ce onda vaziti i za Zhorentea. Ali, kako je moguce da je neko vrh klasa od napadaca, a zabio 5 ili koliko vec golova iz odbijanaca, perfektnih centarsuteva, sa 6-7 metara od gola...a neko drugi koji je zabio duplo vise golova, mahom sa covekom na ledjima je podbachaj, jer je promasio gol za navodni prolazak grupe u LS
Znaci, to je ta palanacka logika koja me iritira - Higuain treba da sam zabija po gol na mecu minimum, jer je placen koliko je placen, a Llorente je bolji od njega jer je zabio 5-6 golova na 15 utakmica. On sebi moze da dopusti da daje 1 gol na 3 utakmice, ali Higuain mora da daje 1 gol po utakmici (sto najcesce i radi), jer je placen 40 miliona eura. Higuain mora da vodi svoj Napoli u 1/8 finala LS preko BvBa i Arsenala (2 od top8 ekipa u Evropi u ovom momentu), a Zhorente moze da ladi jaja jer je zabio po gol u dvomecu sa Realom u kome je Juventus djuture uzeo 1 bod.
I onda kad se reaguje na takvo pisanje, slede umotvorine zombi brigade: "ti si hejter", "fino alla fine, bla, bla", "smecaru sa juga", "mozes samo da nam zavidish"...
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 03 dec 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;MaGiCa je napisao/la:...
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto par klipova na kojima možeš vidjeti i driblinge i golove van 16 i one koje je sam sebi stvorio, mada stvarno ne znam zašto je bitno, najbolje da sad djelimo napadače po tome je li dao gol van 16 ili nije...
Da, podrazumijeva se, jer kad govoriš o općenito najboljem veznjaku, on mora biti kompletan, tj. jednako dobar u oba pravca, tj. btb. Kada govorimo o najboljem playmakeru, destruktivcu, ofanzivnom veznom, onda možemo u priču ubacivati Ozila, Silvu i sl...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
ElLoco7 je napisao/la:Sad se sjetih jos gledao sam zadnjih 15min meca Juve-Udinese i najdominantniji napadac lige je izgubio svaki duel u koji je usao. Toliko i o fizickoj moci![]()
A nisi gledao prvih sahat vremena kad je uzeo svaki duel, spustio svaku loptu, proigravao saigrače i na kraju bio ostavljen na cjedilu jer je praktički svaka lopta išla na njega samog među 2-3 igrača Udinesea i nije mu niko pomagao? Nisi gledao kako je opet unatoč tome dobio ključni duel u zagrljaju Danila i donio šampionu tri boda?
Kako da ti to čovjek slikovito dočara, hm, nemaš ti pojma o pojmu?!ElLoco7 je napisao/la:Sad se sjetih jos gledao sam zadnjih 15min meca Juve-Udinese i najdominantniji napadac lige je izgubio svaki duel u koji je usao. Toliko i o fizickoj moci![]()
Hajde nam sada nabaci još malo one tvoje famozne argumentacije da imamo šta pisati.
Inače, gore bi navedeno da je troll ekipa eliminisana, ali ja vidim da i dalje piše.
@IlCapitano
Nemoj biti zao i montirati klipove, sada će kontraargument kako mu je neko dodao i da se to ne pika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Palacia izostavih ne sjetih se, svakako i on tu spada.adointer je napisao/la:cuj sad i Klose bolji od PalaciaA_d_0 je napisao/la:Ja bih se umjesao u ovu raspravu izmedju Juventina i Magice sto se tice Llorentea. Samo cu kazati da je i Daniel Guiza bio najbolji strijelac Spanske lige pored zivih Nisterlooya,Raula i ostalih velicina pa nikad ni blizu velikog napadaca nije bio pa isto tako ne moze bit presudan elemenat taj sto je Llorente zabijao u Spaniji. Sto se defanzive tice to je neozbiljna liga. I to je fantastican igrac, ali igrac koji mora imat dobre asistencije da bi zabio, nikako igrac tipa Drogbe,Ibrahimovica ili drugih velicina da ih ne napominjem sad redom. A da je u TOP 5 napadaca lige,jeste. Po mom ukusu Higuain,Balotelli,Rossi,Tevez,Llorente,Klose,Di Natale,Totti. To je ta neka krema.
MaGiCa@ ako pojedini forumasi ovdje vrijedaju tvoju inteligenciju tj nisu na tvom intelektualnom nivou
Savjetujem ti da potrazis neki forum AKADEMIJE NAUKA I UMJETNOSTI pa mozda nades sagovornike na svom kako ti kazes intelektualnom nivou jer po tebi mi ovdje to nismo sto se bezveze zamars sa nama
Jer koliko sam upoznat ovo je sportski forum ili mozda nije
Savjetujem ti da potrazis neki forum AKADEMIJE NAUKA I UMJETNOSTI pa mozda nades sagovornike na svom kako ti kazes intelektualnom nivou jer po tebi mi ovdje to nismo sto se bezveze zamars sa nama
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@IlCapitano
Optuzio si me da nisam gledao niti jednu utakmicu Juventusa ove sezone. Jel tako? Jeste.
S tim u vezi sam ti rekao da sam ih odgledao 5-6 celih i resto u sazecima i da nisam video niti jednom da je Llorente zabio van 16, iz trka ili da je sam sebi iskreirao sansu, vec se oslanja na supporting cast (zapravo: on je supporting cast Vidalu i Piogbi, ali to je za neku drugu pricu) - sto je apsolutna istina i trazio od tebe da mi das klink za Llorenteove golove u Juventusu koji spadaju u ovu kategoriju, koju objasnih.
Bilbao i dr. sve je to lepo - ali si omasio temu.
Dakle, cela problematika Higuain vs Llorente je ova dilema: ko se bolje snasao u Serie A
Jedni kazu Llorente, drugi Higuain, za mene to nije dilema - vec notorna cinjenica so far. Videcemo, u junu se broje mrtvi, pa cemo mozda tada opet diskutovati, ali sada IMHO to nije nikakav izbor i parafraziracu @Yuta (neka me ispravi, ako nije tacno): "Od svih napadaca koji ce doci na Cizmu ovog ljeta, Pipita ce biti najbolji". Ende.
Glede ovih highlightsa u Athleticu: sve je to lepo, ali ako nema takvih u dresu crno belom, pa na pruge - onda je moja prica tacna, a vasha nije.
Zasto je vazno da li su golovi iz 16, van 16, glavom, zadnjicom, sa obe noge...
Zato sto se kvalitet napadaca ocenjuje po nekim parametrima kao sto su mogucnost da sam sebi stvori sansu, shooting range, radijus kretanja, mogucnost da igra sa obe noge, izvodi prekide, imanje/neimanje pregleda igre i sl.
Zato znamo da su npr. Ronaldo Fenomeno, Batistuta, Ibrahimovic i MVB 1 apsolutni napadacki vrh, a neki drugi vrhunski golgeteri poput Trezegueta, Crespa ili Inzaghija (na primer) ipak klasa ispod, jer su zavisili od sredine u kojoj su igrali, usled limitiranih mogucnosti da kreiraju sanse sami sebi.
Glede "box-to-box" problematike: to jeste najosetljivije mesto u modernom fudbalu, ali ne i najcenjenije. Jer ipak, cista kreacija je cista kreacija i ona ce uvek vladati. 1 Oezil vredi mnogo, jer taj igrac diriguje napadima i pravi gol situacije, pri cemu se u segmentu opstrukcije igre protivnika oslanja na svoje saigrace. Da li ga to cini manje kompletnim od Vidala
Tesko. Jer Vidal nema tu cistu kreaciju i ofanzivne sposobnosti 1og Oezila. A fudbal se ipak igra na gol vise, a ne na gol manje.
Dakle, Vidal jeste jedan od najboljih b2b veznjaka, ali nije "najbolji veznjak na svetu", kako neko danas napisa na vasoj temi.
Optuzio si me da nisam gledao niti jednu utakmicu Juventusa ove sezone. Jel tako? Jeste.
S tim u vezi sam ti rekao da sam ih odgledao 5-6 celih i resto u sazecima i da nisam video niti jednom da je Llorente zabio van 16, iz trka ili da je sam sebi iskreirao sansu, vec se oslanja na supporting cast (zapravo: on je supporting cast Vidalu i Piogbi, ali to je za neku drugu pricu) - sto je apsolutna istina i trazio od tebe da mi das klink za Llorenteove golove u Juventusu koji spadaju u ovu kategoriju, koju objasnih.
Bilbao i dr. sve je to lepo - ali si omasio temu.
Dakle, cela problematika Higuain vs Llorente je ova dilema: ko se bolje snasao u Serie A
Jedni kazu Llorente, drugi Higuain, za mene to nije dilema - vec notorna cinjenica so far. Videcemo, u junu se broje mrtvi, pa cemo mozda tada opet diskutovati, ali sada IMHO to nije nikakav izbor i parafraziracu @Yuta (neka me ispravi, ako nije tacno): "Od svih napadaca koji ce doci na Cizmu ovog ljeta, Pipita ce biti najbolji". Ende.
Glede ovih highlightsa u Athleticu: sve je to lepo, ali ako nema takvih u dresu crno belom, pa na pruge - onda je moja prica tacna, a vasha nije.
Zasto je vazno da li su golovi iz 16, van 16, glavom, zadnjicom, sa obe noge...
Zato znamo da su npr. Ronaldo Fenomeno, Batistuta, Ibrahimovic i MVB 1 apsolutni napadacki vrh, a neki drugi vrhunski golgeteri poput Trezegueta, Crespa ili Inzaghija (na primer) ipak klasa ispod, jer su zavisili od sredine u kojoj su igrali, usled limitiranih mogucnosti da kreiraju sanse sami sebi.
Glede "box-to-box" problematike: to jeste najosetljivije mesto u modernom fudbalu, ali ne i najcenjenije. Jer ipak, cista kreacija je cista kreacija i ona ce uvek vladati. 1 Oezil vredi mnogo, jer taj igrac diriguje napadima i pravi gol situacije, pri cemu se u segmentu opstrukcije igre protivnika oslanja na svoje saigrace. Da li ga to cini manje kompletnim od Vidala
Dakle, Vidal jeste jedan od najboljih b2b veznjaka, ali nije "najbolji veznjak na svetu", kako neko danas napisa na vasoj temi.
- OmarSivori
- Kontakt:
@magica, uvijek se zalis na copor a uletis na svaku raspravu coporativnog stila, ako copor usere temu recimo, nista je ti manje ne useres tako da ako nista ne trebas da budes licemjer.
Ona dvojica navijaca Rome u zadnje vrijeme ne mogu posta da napisu a da nije tipa "mafijaski klub" i djecu na tribinama nece da postede svog pljuvanja medju kojima su bila djeca raznih sportskih "afilijacija", ne vidim da se zalis sto oni potpiruju odgovore copora, nego se i ti zajedno nadjes tu , barem nemoj bit licemjer ako si vec uber hejter.
Ona dvojica navijaca Rome u zadnje vrijeme ne mogu posta da napisu a da nije tipa "mafijaski klub" i djecu na tribinama nece da postede svog pljuvanja medju kojima su bila djeca raznih sportskih "afilijacija", ne vidim da se zalis sto oni potpiruju odgovore copora, nego se i ti zajedno nadjes tu , barem nemoj bit licemjer ako si vec uber hejter.
Ovde se ne radi o intelektualnim nivoima, vec o klasicnim trolovanjima i gazenju elementarne pristojnosti.Yucca je napisao/la:MaGiCa@ ako pojedini forumasi ovdje vrijedaju tvoju inteligenciju tj nisu na tvom intelektualnom nivou![]()
Niti se ja zamaram sa vama, niti ti imas mene sta da savetujes. Bolje obrati paznju na vlastite reci i na vlastito ponasanje, nego sto nekome drugome preporucujes forume.Savjetujem ti da potrazis neki forum AKADEMIJE NAUKA I UMJETNOSTI pa mozda nades sagovornike na svom kako ti kazes intelektualnom nivou jer po tebi mi ovdje to nismo sto se bezveze zamars sa nama
Jeste i kao takav nije operisan od normalnosti. Mnogi ljudi ovde prate sport i poznaju ga dobro, ali to ne znaci da treba da se na njemu ponasaju kao na stadionu. Forum je mesto gde se susrecu razni ljudi, raznih interesovanja, profila, temperamenata i karaktera i kad bi svako tezio da namerno onesposobljava bilo kakvu razloznu diskusiju svojim upadicama koje nemaju veze sa temom - onda bi se ovo mesto pretvorilo u --- SPAM --- ili nesto slicno, a to je paravan za iskaljivanje fobija, frustracija, etnickih, religijiskih ili kojih vec nebuloza i td.
Najbolji b2b veznjak je Sweinsteiger, Arthuro je u top 3...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- IlCapitano
- Kontakt:
Fernando Llorente je u 919 minuta, što je ekvivalent 10 utakmica zabio 6 golova i 3 asistencije, a Higuain u 1262, što je 14 utakmica zabio 10 golova i 4-5 asistencija. Još kad uzmemo u obzir da je Higuain odmah po dolasku bio prva violina, a Llorente se morao izboriti za minutažu...MaGiCa je napisao/la:BTW, ovde se Higuain kudi zbog svojih partija u Serie A. Kazu ljudi da mu je bilo lako u Spaniji, tamo se odbrane ne igraju, bla, bla, truc. Ajde da to uzmemo kao polaznu premisu, koja ce onda vaziti i za Zhorentea. Ali, kako je moguce da je neko vrh klasa od napadaca, a zabio 5 ili koliko vec golova iz odbijanaca, perfektnih centarsuteva, sa 6-7 metara od gola...a neko drugi koji je zabio duplo vise golova, mahom sa covekom na ledjima je podbachaj, jer je promasio gol za navodni prolazak grupe u LS![]()
Znaci, to je ta palanacka logika koja me iritira - Higuain treba da sam zabija po gol na mecu minimum, jer je placen koliko je placen, a Llorente je bolji od njega jer je zabio 5-6 golova na 15 utakmica. On sebi moze da dopusti da daje 1 gol na 3 utakmice, ali Higuain mora da daje 1 gol po utakmici (sto najcesce i radi), jer je placen 40 miliona eura. Higuain mora da vodi svoj Napoli u 1/8 finala LS preko BvBa i Arsenala (2 od top8 ekipa u Evropi u ovom momentu), a Zhorente moze da ladi jaja jer je zabio po gol u dvomecu sa Realom u kome je Juventus djuture uzeo 1 bod.![]()
Po tvojoj logici ako je dobar centaršut, igrač kojem je upućen ne treba ništa raditi, samo stajati, a protivnici će se skloniti da ne upropaste ljepotu savršenog centaršuta. Llorente se nikako nije morao othrvati i pobjeći štoperima prilikom golova Veroni, Napoliju, Realu u revanšu, Livornu i Udineseu. Znači jedan jedini gol je zabio na odbijanac, u prvoj utakmici protiv Reala.
Higuain, prvijenac protiv Chieva Insigne ga izbacuje u 100%-nu šansu, zabija na prazan gol, protiv Atalante lopta mu se odbija nakon driblinga Hamsika i zabija sam i neometan iskosa, protiv Milana se odlično oslobodio i zabio van 16, protiv Torina oba iz penala, pa onda rupa od 4 utakmice bez gola u ligi, pa opet odličan gol protiv Lazia gdje se oslobodio igrača i zabio i opet 1-1 sa golmanom, protiv Dortmunda glavom sa 2 metra, protiv Marseillea jedan na prazan gol, jedan nakon dobijanca, lijep gol volejom gdje je opet ostao sam. I sad ti meni reci gdje je tu "mahom sa covekom na ledjima"?
Slažemo li se da se od napadača plaćenog 40 miliona očekuju velike stvari? Ne mora Higuain sam vući ekipu kako je to Cavani radio, samo mora zabijati čiste šanse jer u suprotnom košta ekipu.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 03 dec 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nemojOmarSivori je napisao/la:uvijek se zalis na copor a uletis na svaku raspravu coporativnog stila, ako copor usere temu recimo, nista je ti manje ne useres tako da ako nista ne trebas da budes licemjer.
Neki ljudi nikako da shvate da je moguce nenavijati za Juventus i biti mentalno zdrav covek, setati devojku, raditi posao normalno, itd.
Pogledaj genezu ove rasprave, pa ces videti ko ju je i kako oterao u pravac kojim ide sada. Me not.
Svakome svoje. Da je tih navijaca Rome 20ak, koliko je vas, a ne 10x manje - mozda bih i reagovao.Ona dvojica navijaca Rome u zadnje vrijeme ne mogu posta da napisu a da nije tipa "mafijaski klub" i djecu na tribinama nece da postede svog pljuvanja medju kojima su bila djeca raznih sportskih "afilijacija", ne vidim da se zalis sto oni potpiruju odgovore copora, nego se i ti zajedno nadjes tu , barem nemoj bit licemjer ako si vec uber hejter.
U svakom slucaju, klasifikovanje dece ne podrzavam.
- OmarSivori
- Kontakt:
You are delusional, ko to tebe prati? Previse si sebi umislio, a ovo za mentalno zdrav i ostalo, to samo govori o tebi kakav si i kako podmuklo volis da vrijedjas jednu grupu ljudi i da ih etiketiras u fasistickom stilu sto sam primjetio da rade i drugi.Sikaniraju ljude jer navijaju za jedan tim, citav niz osobina im daju, onih negativnih, tako su i fasisti radili sa svojim protivnicima.Ovo jest forum i bezazleno podjebavanje al neke stvari zaista mirisu na fasizam, ta cista kolicina mrznje i etiketiranje ljudi.MaGiCa je napisao/la:Ma nemojOmarSivori je napisao/la:uvijek se zalis na copor a uletis na svaku raspravu coporativnog stila, ako copor usere temu recimo, nista je ti manje ne useres tako da ako nista ne trebas da budes licemjer.Jesam li ja to isao i redom stalkovao choporashe ili oni to rade meni, od teme do teme
![]()
Neki ljudi nikako da shvate da je moguce nenavijati za Juventus i biti mentalno zdrav covek, setati devojku, raditi posao normalno, itd.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Nek Juventus osvoji scudetto a ko ce biti bolji na kraju od te dvojice nimalo me ne zanima...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zivo me zanima koji je to veznjak :
a) bolji destruktivac i osvajac lopti od Vidala?
b) kompletniji igrac od Vidala, uzevsi u obzir all round ucinak kako ofanzivni tako defanzivni?
pratim fudbal vec moze se reci jako dugo i nisam vidio kompletnijeg igraca, koji savrseno odradjuje svaku poziciju u timu. Naravno neku bolje, neku losije naravno ali svaku odigra na nivou..Bolji je libero od Bonucija, bolji je je desni bek od Isle, Kaseresa i Padoina itd itd(a radi se o igracima sampiona Italije-uglavnom starterima i/li reprezentativcima top nacija)...biti vodeci u osvojenim loptama, a uz to dati 32 gola u 100 meceva uz pregrst asistencija, sta covjek treba vise da uradi? koliko je duela samo dobio protiv Ronalda i zivih lopti mu uzeo a taj Ronaldo je mozda trenutno prvi igrac svijeta...
ok zajebancija oko Ljorentea, Higuaina ali Vidal je prica za sebe. U seriji A nema igraca trenutno koi je na svojoj poziciji klasa Vidala i klasa onih top spiceva koje Magica nabraja( naravno preneseno na veznjake). Bas me zanima koji je to igrac kompletniji i all round korisniji ekipi.
a) bolji destruktivac i osvajac lopti od Vidala?
b) kompletniji igrac od Vidala, uzevsi u obzir all round ucinak kako ofanzivni tako defanzivni?
pratim fudbal vec moze se reci jako dugo i nisam vidio kompletnijeg igraca, koji savrseno odradjuje svaku poziciju u timu. Naravno neku bolje, neku losije naravno ali svaku odigra na nivou..Bolji je libero od Bonucija, bolji je je desni bek od Isle, Kaseresa i Padoina itd itd(a radi se o igracima sampiona Italije-uglavnom starterima i/li reprezentativcima top nacija)...biti vodeci u osvojenim loptama, a uz to dati 32 gola u 100 meceva uz pregrst asistencija, sta covjek treba vise da uradi? koliko je duela samo dobio protiv Ronalda i zivih lopti mu uzeo a taj Ronaldo je mozda trenutno prvi igrac svijeta...
ok zajebancija oko Ljorentea, Higuaina ali Vidal je prica za sebe. U seriji A nema igraca trenutno koi je na svojoj poziciji klasa Vidala i klasa onih top spiceva koje Magica nabraja( naravno preneseno na veznjake). Bas me zanima koji je to igrac kompletniji i all round korisniji ekipi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zhorente je u svih svojih 919 minuta imao pored sebe barem 3 od sledecih igraca: Pirlo, Vidal, Tevez, Marchisio, Pogba.IlCapitano je napisao/la: Fernando Llorente je u 919 minuta, što je ekvivalent 10 utakmica zabio 6 golova i 3 asistencije, a Higuain u 1262, što je 14 utakmica zabio 10 golova i 4-5 asistencija. Još kad uzmemo u obzir da je Higuain odmah po dolasku bio prva violina, a Llorente se morao izboriti za minutažu...
Higuain nije pola svojih minuta imao Hamsika, koji propusta vec 4 ili 5 utakmicu od starta sezone, a na nekoliko je igrao vrlo malo. A supporting cas sacinjen od Callejona, Insignea, Mertensa, Pandeva, Behramija i Inlera je sigurno napadacki i kreativno potentan kao Zhorenteov u Juventusu. Zar ne
Ma da, zato nikako da resi 1 na 1 sa odbrambenim, vec sve golove postize iz 6-7 metara. Jbga, pokretljivost je cudo.Po tvojoj logici ako je dobar centaršut, igrač kojem je upućen ne treba ništa raditi, samo stajati, a protivnici će se skloniti da ne upropaste ljepotu savršenog centaršuta. Llorente se nikako nije morao othrvati i pobjeći štoperima prilikom golova Veroni, Napoliju, Realu u revanšu, Livornu i Udineseu. Znači jedan jedini gol je zabio na odbijanac, u prvoj utakmici protiv Reala.
A svidja mi se kako ni napredne tehnologije ne priznajete, cak ni kad se dokaze da je bio ofsajd.
Sa covekom na ledjima igra celu ovu sezonu, u principu. Te pomenute momente mozes da klasifikujes ili kao prednost kretanja ili kao serendipity - who cares?Higuain, prvijenac protiv Chieva Insigne ga izbacuje u 100%-nu šansu, zabija na prazan gol, protiv Atalante lopta mu se odbija nakon driblinga Hamsika i zabija sam i neometan iskosa, protiv Milana se odlično oslobodio i zabio van 16, protiv Torina oba iz penala, pa onda rupa od 4 utakmice bez gola u ligi, pa opet odličan gol protiv Lazia gdje se oslobodio igrača i zabio i opet 1-1 sa golmanom, protiv Dortmunda glavom sa 2 metra, protiv Marseillea jedan na prazan gol, jedan nakon dobijanca, lijep gol volejom gdje je opet ostao sam. I sad ti meni reci gdje je tu "mahom sa covekom na ledjima"?
Gol BvBu je bio iz skoka, gol juce je bio iz duela, gol Milanu isto. Da ne govorimo koliko ga se bije, udara i sl., a opet covek stize da trci, zatvara, asistira i daje golove.
Ne, ovde se govori suprotno. Prati malo postove ovog @Padovana, pa ces videti sta se to trazi od Higuaina.Slažemo li se da se od napadača plaćenog 40 miliona očekuju velike stvari? Ne mora Higuain sam vući ekipu kako je to Cavani radio, samo mora zabijati čiste šanse jer u suprotnom košta ekipu.