Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Momak mora igrat, kvalitet je i to veliki
Samo mu treba minutaza.
Odigrao sjajno sinoc za ono malo minuta, mislim da ovaj momak zasluzuje da igra u prvoj postavi, on i Lulic krila i Pjanić u sredini, rasturali bi....
Bratstvo do groba....
E toooooo...ElWeddo23 je napisao/la:Odigrao sjajno sinoc za ono malo minuta, mislim da ovaj momak zasluzuje da igra u prvoj postavi, on i Lulic krila i Pjanić u sredini, rasturali bi....
--------------------------- BEGOVIĆ ---------------------------
------------- O B R A N A SA ČETIRI IGRAČA --------------
------------------ KOLOŠINAC - SALIHOVIĆ -----------------
-------------- HAJROVIĆ - PJANIĆ - LULIĆ ------------------
------------ IBIŠEVIĆ ili DŽEKO kad popravi formu ---------
Zanemaruje ga Susic na uštrb igranja Misimovića..pa čak i od Vršajevića na beku blje b odigro
Izet Hajrovic je nase zlato,samo da Miske ode u penziju a vrijeme mu je,on ce biti nas ubjedljivo najskolovaniji igrac i najbolji igrac,i kao sto neko rece on i Lulic po krilima bi pravili dar mar.
Mehmed Mesa Bazdarevic
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jos ga nije pohvalio protiv Slovacke, vec je rekao, ma nema veze ko je dao goladc je napisao/la:Ovaj mali I.H. je podcijenjen od strane trenera. Zabio je onda onu golčinu i umjesto da mu se daje češće šansa da oštri svoje noževe, on sjedi na klupi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sramotno od strane safeta .. stvarno momak nije zaslužio ovakav tretman od strane trenera neznalice koji gura trenutno beskorisnog i nepokretnog misketa umjesto njega , mladog i talentiranog .Bosniacum Lilium je napisao/la:jos ga nije pohvalio protiv Slovacke, vec je rekao, ma nema veze ko je dao goladc je napisao/la:Ovaj mali I.H. je podcijenjen od strane trenera. Zabio je onda onu golčinu i umjesto da mu se daje češće šansa da oštri svoje noževe, on sjedi na klupi.A momak nam sam donio SP
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Izeta na krilo a Mireta u samu sredinu. Obadvojica bi igrala njihove prirodne pozicije gdje su najbolji, i obadvojica su trenutno bolji od Misketa, a on opet hoce da forsira neku Pjanic-Misimovic saradnju na sredini koja ocigledno ne funkcionise.JaSamOpet je napisao/la:sramotno od strane safeta .. stvarno momak nije zaslužio ovakav tretman od strane trenera neznalice koji gura trenutno beskorisnog i nepokretnog misketa umjesto njega , mladog i talentiranog .Bosniacum Lilium je napisao/la:jos ga nije pohvalio protiv Slovacke, vec je rekao, ma nema veze ko je dao goladc je napisao/la:Ovaj mali I.H. je podcijenjen od strane trenera. Zabio je onda onu golčinu i umjesto da mu se daje češće šansa da oštri svoje noževe, on sjedi na klupi.A momak nam sam donio SP
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
-
neroazzuro
- Kontakt:
Proce jos puno vremena dok nas Capello ne skonta da na terenu moze biti najvise 1 setac,a mi ih imamo 3-4. Kad vidis koliko trci ova neka mladja generacija u poredjenju sa Medunjaninom,Misimovicem,Pjanicem pa i Dzekom tacno mozemo biti i prezadovoljni samo sa 0-2 i posjedom od nekih 30%. Nisam optimista po ovom pitanju,samo zato sto Safet tesko prihvata svoje greske mrzi mijenjat koncepciju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Izet očigledno totalno van forme.
gdje piše ??Neutral je napisao/la:Izet očigledno totalno van forme.
Hajrović je igru napustio na poluvremenu zbog lakše povrede, pri rezultatu 0:1 za Luzern,..Jarane ne potpaljuj vatre @neutral
Bolan ko potpaljuje vatru? 
idem putem ne znam kamo svoj sam zivot prokockao losoj zeni ljubav dao osta sam..Nemam nista osim tuge ostale su noci duge ona drugom pruza ruke osta sam..Neutral je napisao/la:Bolan ko potpaljuje vatru?
Što ga nađezgembo89 je napisao/la:idem putem ne znam kamo svoj sam zivot prokockao losoj zeni ljubav dao osta sam..Nemam nista osim tuge ostale su noci duge ona drugom pruza ruke osta sam..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.sport.ch/sportch/generated/a ... 00000.html
Hajrovic je ostro kritikovan u Svicarskoj. Kako od medija, tako i od trenera Michael Skibbe, koji kaze da u zadnjih par mjeseci ne pokazuje uopste nikakvu volju i elan, kao sto je to prije radio.
Svicarski mediji su povukli paralelu, da je Hajrovic od onog gola protiv Slovacke vise nije onaj stari, i da je mozda krivica i u nasoj reprezentaciji, na njegovoj losoj formi. (glupa im je ta kosntantacija).
Kako god, Hajrovicu izgleda prijeti klupa u sljedecim mecevima, ako opet ne bude onaj stari. I ja sam primjetio da on vise nije onaj stari, od tekme sa Slovacima, nadam se da ce se opet probuditi.
Hajrovic je ostro kritikovan u Svicarskoj. Kako od medija, tako i od trenera Michael Skibbe, koji kaze da u zadnjih par mjeseci ne pokazuje uopste nikakvu volju i elan, kao sto je to prije radio.
Svicarski mediji su povukli paralelu, da je Hajrovic od onog gola protiv Slovacke vise nije onaj stari, i da je mozda krivica i u nasoj reprezentaciji, na njegovoj losoj formi. (glupa im je ta kosntantacija).
Kako god, Hajrovicu izgleda prijeti klupa u sljedecim mecevima, ako opet ne bude onaj stari. I ja sam primjetio da on vise nije onaj stari, od tekme sa Slovacima, nadam se da ce se opet probuditi.
Ja sam ga gledao u onoj tekmi kad se vratio poslije suspenzije i bio je los , kontam da je malo opo zbog ne igranja al evidentan je pad forme nadam se da ce se probuditi...
a možda samo šalje poruku da hoće da ide u januaru po svaku cjenu
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Vidite da mu Pape ipak ne treba dati da igra 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.