Platini nece dozvolit da Francuska ode u taj spec pot. Znao sam da ce ensto ovako odlucit
Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zdrijeb Grupne Faze
@pisac bi upravu 
Platini nece dozvolit da Francuska ode u taj spec pot. Znao sam da ce ensto ovako odlucit
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
da, skonto sam... al po kojem kriteriju će se odredit koja repr. ide u pot 2?Sheyi je napisao/la: Koga izvuku od ovih devet, dobit će za nosioca Brazil, Argentinu, Urugvaj ili Kolumbiju, te jednog iz Evrope, i jednog iz pota Sjeverne Amerike/Azije
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Čuj kakve vezeima....pa jel ti vidiš kakve su reprezentacije u 4 potu? Odlaskom u drugi pot dobijaš dodatnu evropsku reprezentaciju i onda ti slijedi gang bang! Zašto nam to treba kad se moglo izbjeći? Onaj ko ode u drugi pot je najebao a sigurno smo to mi jer nas smatraju kao buraniju među ovima ostalima....MrShadow je napisao/la:Kakve veze ima i ako odemo u drugi pot, razlika je samo sto bi nam dosao jedan protivnik iz cetvrtog pota, realno nek dobijem HR, FR ili GR mozemo ih otrest
BTW
**** im platini mater cigansku
U slučaju da mi budemo baksuzi, a kakvi smo ne bi me čudio 
Urugvaj/Kolumbija
Mi
Honduras
Grčka

Urugvaj/Kolumbija
Mi
Honduras
Grčka
Ljudi organizovali preskonferenciju za odredjivanje potova i jedinu stvar koju su trebali rijesiti su samo dodatno zakomplikovali
Europska ekipa koja bude izabrana za taj drugi pot ima najvece sanse da dobije najgoru mogucu grupu
Europska ekipa koja bude izabrana za taj drugi pot ima najvece sanse da dobije najgoru mogucu grupu
mijesanjem kuglica...kokuz je napisao/la:da, skonto sam... al po kojem kriteriju će se odredit koja repr. ide u pot 2?Sheyi je napisao/la: Koga izvuku od ovih devet, dobit će za nosioca Brazil, Argentinu, Urugvaj ili Kolumbiju, te jednog iz Evrope, i jednog iz pota Sjeverne Amerike/Azije
RIP CITY!
-
damirdamic72
- Kontakt:
nek i meni neko objasni.ja sam mislio da sam fudbalski znalac dok se nije desilo ovo !? sta ovo znaci sad ??kokuz je napisao/la:de možel neko fino objasnit šta je bilo, nek me citira, da vidim da meni piše, jer ništa skonto nisam![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Brazil, BiH, Japan i HolandijaAlucard je napisao/la:Čuj kakve vezeima....pa jel ti vidiš kakve su reprezentacije u 4 potu? Odlaskom u drugi pot dobijaš dodatnu evropsku reprezentaciju i onda ti slijedi gang bang! Zašto nam to treba kad se moglo izbjeći? Onaj ko ode u drugi pot je najebao a sigurno smo to mi jer nas smatraju kao buraniju među ovima ostalima....
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nista u petak svi na Dzumu i uputit dovu da nas ne izaberu u "-gi pot inace crno nam se pise.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ajde barem ce javno da mjesaju ovih 9. europskih za taj pot2, ali znaju oni da "mjesaju" kako njima dogovara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo nije jasno ni Blatteru ni Platiniju, cilj je bio da se narod sto vise zbuni samo da se France ne bi otisla u spec pot. 
Evo i stream im ne radi, to ce oni sad odradit da niko ne vidi
Evo i stream im ne radi, to ce oni sad odradit da niko ne vidi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako se Blatter izvuce pitanja vezano za Francuze..
Kaze: "its a draw. lets draw. its simple",

Kaze: "its a draw. lets draw. its simple",
RIP CITY!
Uglavnom ebali su nas momacki tako da u petak ocekujem najacu mogucu grupu
Mater Blateru,Platiniu i Francuskoj

Mater Blateru,Platiniu i Francuskoj
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a sto svi mislite da ce nas ko jedine zelene odmah ubaciti u tu grupu ?? mozda ubace i hrvate radi sumunica cisto da ih nauce pameti
ima 9 repki pa hajd da se tjesimo do petka
ima 9 repki pa hajd da se tjesimo do petka
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- arsengunner
- Kontakt:
Ne bi me cudilo da holandija ode u 2 pot i onda dobijemo holandiju iz 2 i brazil iz prvog sesira
Samo WENGER istina je!!!
Ma ljudi svejedno je, nama je svakako igrati.
ostaneš i četvrtom potu, i taman odahneš a, a ono buuumm,Brazil, Holandija, Japan i mi
Ja bih ipak se radije opredijelio da uživam u žrijebu, koji osjećaj, i nas žrijebaju
. Mislim, možeš izvući kobajagi lagan žrijeb, a ono te ekipe dođu u strašnoj formi na svjetsko, ili izvučeš grupu smrti,a ono neka veliak ekipa dođe na svjetsko poptuno iscijeđena od sezone (tipa Francuska na prošlom, ili Italija opet na prošlom) i mi ih otresemo.
Hoću reći, uživajmo u ovim trenucima
ostaneš i četvrtom potu, i taman odahneš a, a ono buuumm,Brazil, Holandija, Japan i mi
Ja bih ipak se radije opredijelio da uživam u žrijebu, koji osjećaj, i nas žrijebaju
Hoću reći, uživajmo u ovim trenucima
arsengunner je napisao/la:Ne bi me cudilo da holandija ode u 2 pot i onda dobijemo holandiju iz 2 i brazil iz prvog sesira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.