Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Zdrijeb Grupne Faze
A jbg za sve je kriva Ukrajina 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
Izbacite uljeza BIH,Hrvatska,Grčka,Rusija 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo je najbolje objasnjenje sto sam procitaoSheyi je napisao/la:Koga izvuku od ovih devet, dobit će za nosioca Brazil, Argentinu, Urugvaj ili Kolumbiju, te jednog iz Evrope, i jednog iz pota Sjeverne Amerike/Azijekokuz je napisao/la:de možel neko fino objasnit šta je bilo, nek me citira, da vidim da meni piše, jer ništa skonto nisam![]()
ima par scenarija kojim mozemo dobit nesto laksu grupu ako nas premjeste u POT 2 ali u sustini bolje je da ostanemo u POT 4
Yebo im Platini mater cigansku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A da smo mi kojim slucajem najlosija Evropska ekipa po Fifinoj listi siguran sam da ne bi bilo izvlacenja za pot 2 vec bi nas automatski tamo smjestili.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mangupski, nema šta, isto tako ce biti lakrdija prilikom izvlacenja tog nesretnika......Stavljam kucu, auto i zenu da to nece biti Francuska....
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Ma ovo je se samo moglo desit Francuskoj. Pa malo je falilo da im naprave nova pravila i u barazu. I eto opet su "slucajno" dobili najlakseg protivnika, Ukrajinu.tevezito je napisao/la:A da smo mi kojim slucajem najlosija Evropska ekipa po Fifinoj listi siguran sam da ne bi bilo izvlacenja za pot 2 vec bi nas automatski tamo smjestili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
pa ja ne znam šta se drugo moglo očekivat,ustvari možemo bit' zadovoljni što nas automatski nisu u 2 pot pretumbali 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
kvota da ce BiH u pot 2
1.05
1.05
taj film neces gledatmaminho je napisao/la:dabogda izvukli francusku za pot2
oni ni ne ucestvuju u izvlacenju ,oni su na sigurnom
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Stvarno ovo je vise zalosno koliko se stima u sportu,pogotovo u fudbalu,ali nije nista ni cudno ,koliko se para vrti u vezi svega.
- Cautinho
- Kontakt:
Pa šta je sad bilo,tek sam došao,ako može netko da mi objasni?
Keep walking.
idemo u afriku gdje nam je i mjesto
ovo je stvarno bezobrazno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nego ljudi, jeste li vi upratili kad je čovjek rekao da se biralo između mogućnosti da mi namah idemo u pot 2 ili da se ide u žrijeb. Akoje tako bilo, a izgleda da je tako bilo, onda smo i dobro prošli. Štaviše, vjerovatno onda i postoje šanse da nas ne izvuku u pot 2. Mislim, mogli su oni ostaviti Francuze u pot 2 i namjestiti im laku grupu
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Francusku premjestena iz 2. u 4. pot.
A zna se ko udje u 2. pot da ce imati puno teze, jer 2. pot je najlosiji.
Kada su Beckenbauer kao predstavnik DFB-a, FA, RFEF te F.I.G.C. upozoravali javnost sta donosi biranje onog mafijasa iz Francuske na celo UEFA-e, vecina je tada govorila da ih strah za svoje pozicije i da su upravo oni ti koji ne zele da dopuste da i ovi mali mogu igrati fudbal na velikom nivou.
Upravo sada ove male reprezentacije dobijaju kaznu zbog toga sto su za njega glasali...Nadam se da ce na sljedecim izborima ti isti savezi konacno doci pameti.
Upravo sada ove male reprezentacije dobijaju kaznu zbog toga sto su za njega glasali...Nadam se da ce na sljedecim izborima ti isti savezi konacno doci pameti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dosad' : Da nije Platimia i sudija qedera bili bi 2 put' na SP
Odsad' : Da nije Platimija i sudija qedera bili bi 2 put' prvaci svijeta
Ma sve u svemu valja velesilama na megdan,pa il vako il nako,ybga nema druge

Odsad' : Da nije Platimija i sudija qedera bili bi 2 put' prvaci svijeta
Ma sve u svemu valja velesilama na megdan,pa il vako il nako,ybga nema druge
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemoguce kako se navlaci samo vecim ekipama, a pogotovo ovim usljivim Francuzima. Onaj debeli Francuski mafijas odavno treba da leti. Ali eto, nadati se povoljnom zrijebu, i ako nas izvucu u 2. pot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.