Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
http://www.eurobasket.com/Bosnia/basket ... Abroad.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
FKS❤️1946
Mislim da su se okrenuli ljudima, koji su nesto dali za BIH ili vodili neke selekcije BIH.djokica je napisao/la:Kad smo vec kod trenera, citam na basket.ba nesto o nasim trenerima " sirom Evrope", pa onda kaze : Snead Redzic trenira juniore Sparsa. Pa ok da je @neno pisao tekst. Oni u KSBIH nemaju pojma koliko Bh trenera radi u Evropi i svijetu! Na toj njihovoj listi fali barem 15-20 imena. Ima BH trenera od Austrije, njemacke, skandinavije, pa do Azije I Amerike koji su I zele biti bosanci. Ali je bitno da na KSBIH listi imamo neke koji se izjasnjavaju sve drugo osim bosanski treneri! To samo pokazuje koliko inace KSBIH zna o trenerima i koliko ih prati
Mislis?Chstal je napisao/la:Mislim da su se okrenuli ljudima, koji su nesto dali za BIH ili vodili neke selekcije BIH.djokica je napisao/la:Kad smo vec kod trenera, citam na basket.ba nesto o nasim trenerima " sirom Evrope", pa onda kaze : Snead Redzic trenira juniore Sparsa. Pa ok da je @neno pisao tekst. Oni u KSBIH nemaju pojma koliko Bh trenera radi u Evropi i svijetu! Na toj njihovoj listi fali barem 15-20 imena. Ima BH trenera od Austrije, njemacke, skandinavije, pa do Azije I Amerike koji su I zele biti bosanci. Ali je bitno da na KSBIH listi imamo neke koji se izjasnjavaju sve drugo osim bosanski treneri! To samo pokazuje koliko inace KSBIH zna o trenerima i koliko ih prati
u tom slucaju nema Draska Prodanovica, Sabita Hadzica, Marija Primorca, Alena Abaza...
A Boga mi na njihovoj listi i neki koji su zaboravili kako BiH izgleda na karti, a nista nikad nisu rdili u nasim reprezentacijama
FKS❤️1946
djokice, evo ja ti obecavam da cu proslijediti sve, samo mi tvoju biografiju iz Austrije posalji. Nije nikakav problem.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@neno,
nema razloga da budes bezobrazan, ja samo kazem da ako je Savez vec isao sa trenerima koji rade negdje po Evropi, onda su trebali naci te trenere. nema to nista da radi sa mnom, sa tobom ili nekim trecim.
Ako je kriterij: oni koji su radili u reprezentaciji, ja nadjoh neke koji nisu tamo na listi.
Zasto sve prihvatas licno? I zasto sve svodis na licne interese? ja nemam nikakav licni interes da ovo pisem, vec odavno imam neki drugi pasos, tako da moja biografija i ne treba da bude tu!
Moji kontakti sa KSIH su dovoljno dobri vec 20 godina, tako da ti ne trebas nista proslijedjivati.
Opet kazem, ljudi koje sam ja nabrojao ( Sabe, Drasko, Abaz, pa Krehic... )zasluzuju da ih se spomene vise nego neki koji su na toj listi. Svi oni su nesto dali BH kosarci, mzda ne sa previse uspjeha, ali sam siguran da su pokusali najbolje sto mogu i znaju!
nema razloga da budes bezobrazan, ja samo kazem da ako je Savez vec isao sa trenerima koji rade negdje po Evropi, onda su trebali naci te trenere. nema to nista da radi sa mnom, sa tobom ili nekim trecim.
Ako je kriterij: oni koji su radili u reprezentaciji, ja nadjoh neke koji nisu tamo na listi.
Zasto sve prihvatas licno? I zasto sve svodis na licne interese? ja nemam nikakav licni interes da ovo pisem, vec odavno imam neki drugi pasos, tako da moja biografija i ne treba da bude tu!
Moji kontakti sa KSIH su dovoljno dobri vec 20 godina, tako da ti ne trebas nista proslijedjivati.
Opet kazem, ljudi koje sam ja nabrojao ( Sabe, Drasko, Abaz, pa Krehic... )zasluzuju da ih se spomene vise nego neki koji su na toj listi. Svi oni su nesto dali BH kosarci, mzda ne sa previse uspjeha, ali sam siguran da su pokusali najbolje sto mogu i znaju!
FKS❤️1946
Odlicno, onda se nadam da ce se i tvoje ime naci tu. Nemam Boga mi nista protiv. Samo imam protiv to da se iz daleke zemlje kritikuje nesto sto nije ili jeste uradjeno. Koliko ja znam Drasko ne vodi nikoga, Sabe takodjer, Ibro odavno..Mislim da je akcenat bio na trenerima koji su trenutno u pogonu i imaju klub..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kritika je dobra stvar ako je na mjestu, ovaj moja je na mjestu I ti to znas! Ja cu kritikovati ali i pomagati BH kosarku kao sto Sam radio i do sada, to se ne moze zabraniti.Osim toga, mislim da bi ljudima bilo interesantno da cuju ili procitaju o ovim trenerima. NPR. Mario sada vodi Capljinu, bio je u Litvaniji. Drasko je bio negdje u Kataru ako se ne varam, a Abaz u libanonu.
Aktivni su i Mikes, Bajkusa, Omanic ( zenska kosarka) zar ne?
FKS❤️1946
Eto sad Dino je zaslužanneno#4 je napisao/la:Cekaj, zar nece Dino sve da unistiCashMan je napisao/la:Nismo ni svjesni narednog imena na klupineno#4 je napisao/la:Ono sto je sigurno, a to je da se ne vracamo u eru Sabeta, Mense, Draska, a sada Bajketa i slicnih..Kandidata ja sve manje i bice odlicno rjesenje ma ko god da dodje...Nismo ni svjesni koliko smo u ovom trenutku interesantni..![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Pa pise da je tek pocetak i siguran sam da ce u narednim sedmicama biti sve vise i vise imena...Mora se od necega poceti...Samo uporedi sadasnje stanje i ono od prije tri godine..djokica je napisao/la:Kritika je dobra stvar ako je na mjestu, ovaj moja je na mjestu I ti to znas! Ja cu kritikovati ali i pomagati BH kosarku kao sto Sam radio i do sada, to se ne moze zabraniti.Osim toga, mislim da bi ljudima bilo interesantno da cuju ili procitaju o ovim trenerima. NPR. Mario sada vodi Capljinu, bio je u Litvaniji. Drasko je bio negdje u Kataru ako se ne varam, a Abaz u libanonu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Koliko se sjecam, najavljivao si raspad sistema, cirkus, javasluk, ne zna se ko pije ko placaEto sad Dino je zaslužanZna se ko je zaslužan i to dobro, Dino je najmanje
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pa dobro sad. premalo je vremena proslo, da bi se moglo prosudit, da li se sta razvaljuje. isto tako se ne moze reci, da se desava nesto pozitivno. jasno je ko dan, da bi se na mjestu selektora moglo naci neko poznato ime, zato sto smo reprezentacija, koja ima potencijal i zato sto mnogi treneri angazmanom u nasoj reprezentaciji mogu sebi podici rejting.neno#4 je napisao/la:Koliko se sjecam, najavljivao si raspad sistema, cirkus, javasluk, ne zna se ko pije ko placaEto sad Dino je zaslužanZna se ko je zaslužan i to dobro, Dino je najmanje
![]()
..Objasnjavao sam danima, ali ne treba vise..
tako da ne sumnjam da ce taj izbor biti los.
sto se ostalog tice, vidjecemo. bitno je da se radi, a rezultati ce neki biti
Znaci Aco je definitivno out ?neno#4 je napisao/la:Pa pise da je tek pocetak i siguran sam da ce u narednim sedmicama biti sve vise i vise imena...Mora se od necega poceti...Samo uporedi sadasnje stanje i ono od prije tri godine..djokica je napisao/la:Kritika je dobra stvar ako je na mjestu, ovaj moja je na mjestu I ti to znas! Ja cu kritikovati ali i pomagati BH kosarku kao sto Sam radio i do sada, to se ne moze zabraniti.Osim toga, mislim da bi ljudima bilo interesantno da cuju ili procitaju o ovim trenerima. NPR. Mario sada vodi Capljinu, bio je u Litvaniji. Drasko je bio negdje u Kataru ako se ne varam, a Abaz u libanonu.
Samo ne brani više ovog pustahijuneno#4 je napisao/la:Koliko se sjecam, najavljivao si raspad sistema, cirkus, javasluk, ne zna se ko pije ko placaEto sad Dino je zaslužanZna se ko je zaslužan i to dobro, Dino je najmanje
![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
CashMan je napisao/la:Samo ne brani više ovog pustahijuneno#4 je napisao/la:Koliko se sjecam, najavljivao si raspad sistema, cirkus, javasluk, ne zna se ko pije ko placaEto sad Dino je zaslužanZna se ko je zaslužan i to dobro, Dino je najmanje
![]()
Brani ga kao da mu je brat rodeni
Mene bi bilo sramota da me neko veze za covjeka koji je unistio KK Bosnu takav klub
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mensečini da je Bosna bila u kurcu prije no što su Dino i Imamović došli, pa su je digli i punili Skenderiju. Sad, zajebali su stvari negdje u pola tog procesa... ali ispade kao da su oni našli Bosnu na vrhu svijeta pa je samo srozali.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:Mensečini da je Bosna bila u kurcu prije no što su Dino i Imamović došli, pa su je digli i punili Skenderiju. Sad, zajebali su stvari negdje u pola tog procesa... ali ispade kao da su oni našli Bosnu na vrhu svijeta pa je samo srozali.
Tacno je da kad su oni dosli Bosna je bila u losem stanje i donekle su je digli vratili navijace,ali kad su oni otisli Bosna je u gorem stanju nego kad su je oni preuzimali to je poenta
eh, donekle... bio je to jedan pravo ozbiljan nivo u regionalnim okvirima. Bušili su se redovno Zvezda, Partizan, Cibona.. Nešto se ne sjećam da je većina te raje koja je punila Skenderiju zagovarala neku strategiju "mladih domaćih igrača" i sl., uglavnom su svi željeli Markovića, Amerikance... niko nije mislio o sutra. Naravno, to ne amnestira ni Dino, ni Imamovića, oni s utrebali naravno biti odgovorniji i shvatiti da to tako ne može dovijeka.. Ali i raja koja ih sada redom pljuje uglavnom ne zna bil pišala, ili srala.Yucca je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Mensečini da je Bosna bila u kurcu prije no što su Dino i Imamović došli, pa su je digli i punili Skenderiju. Sad, zajebali su stvari negdje u pola tog procesa... ali ispade kao da su oni našli Bosnu na vrhu svijeta pa je samo srozali.
Tacno je da kad su oni dosli Bosna je bila u losem stanje i donekle su je digli vratili navijace,ali kad su oni otisli Bosna je u gorem stanju nego kad su je oni preuzimali to je poenta![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
A ti bi mogao da malo manje napadas. Ne znam sta je poenta, nekada si bio u prijateljskim odnosima sa KS BIH, sto se odjednom mijenja plocaCashMan je napisao/la:Samo ne brani više ovog pustahijuneno#4 je napisao/la:Koliko se sjecam, najavljivao si raspad sistema, cirkus, javasluk, ne zna se ko pije ko placaEto sad Dino je zaslužanZna se ko je zaslužan i to dobro, Dino je najmanje
![]()
@Yucca, a da me malkice zaobidjes, ha? Nek bude predsjednik ko hoce, samo nek' se u Ukrajini ode u drugi krug, boli me briga.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ništa ja nemam protiv saveza, nikad nisam bio protiv bilo čega, napisao sam daj Bože da i utičnice ne odnese ovaj pustahija i iza toga ću uvijek stati... On nema ama baš nikakve zasluge za ovog čovjeka, rekoh da znamo dobro ko je zaslužan, Dino nije 
CashMan je napisao/la:Ništa ja nemam protiv saveza, nikad nisam bio protiv bilo čega, napisao sam daj Bože da i utičnice ne odnese ovaj pustahija i iza toga ću uvijek stati... On nema ama baš nikakve zasluge za ovog čovjeka, rekoh da znamo dobro ko je zaslužan, Dino nije
Nista me nebi zacudilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.