Hvala vam FIFA.
Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Zdrijeb Grupne Faze
Znaci ulazimo u 2. put. Izvucemo Belgiju, Holandiju i Meksiko i to je to bilo o naseg historijskog nastapu na SP
Hvala vam FIFA.
Hvala vam FIFA.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, sjetite se samo mjenjanja pravila playoffa, bukvalno nekoliko sati pred izvlacenje. Onda dobiju Irsku koja ih razvali, a oni prodju nakon igranja rukom Henrya. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovo je stvarno sramota. Al hebi ga to je politika. Mi bi to bas i najbolje trebali i znat. Traba li bi se Englezi, Portugalci, i Holandjani bunit, jer nas ne hebu ni 2%.
Kakav se yebeni cirkus radi pred očima čitavog nogometnog svijeta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Predsjednik FIFA Sepp Blatter prilično je bahato prokomentarisao ovakvu odluku organizacije na čijem je čelu.
“Odluka je takva kakva jest. Ne možemo mi samo tako nekoga izabrati, najbolje je da se to odluči žrijebom i ne želim više govoriti o toj temi”, poručio je predsjednik FIFA.

“Odluka je takva kakva jest. Ne možemo mi samo tako nekoga izabrati, najbolje je da se to odluči žrijebom i ne želim više govoriti o toj temi”, poručio je predsjednik FIFA.
koji klaunGoalgetter je napisao/la:Predsjednik FIFA Sepp Blatter prilično je bahato prokomentarisao ovakvu odluku organizacije na čijem je čelu.
![]()
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Pro'po mu plan da CR presjedi SP u dnevnoj pa sad radi paKšu,valja smišljat nove muljaže i kriminalne rabote,maĆer svoyu yeBo klošarsku onu 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- fanatic1991
- Kontakt:
Ajde yebacemo Blatera koji god pot da bude 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Samo se Gringo i jos par ovih strucnjaka sto non-stop kritkuju raduje drugom sesiru. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- TonnyMontana
- Kontakt:
Ne mogu nikako 3 europske reprezentacije zajedno .. malo si se preracunaoAlenHalilovic je napisao/la:Znaci ulazimo u 2. put. Izvucemo Belgiju, Holandiju i Meksiko i to je to bilo o naseg historijskog nastapu na SP![]()
Hvala vam FIFA.
Interista al 100 %
molim te ne riseElegant je napisao/la:Samo se Gringo i jos par ovih strucnjaka sto non-stop kritkuju raduje drugom sesiru.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pokusao je i on najbolje igraca Madrida da ismijava al je popusio forumaminho je napisao/la:koji klaunGoalgetter je napisao/la:Predsjednik FIFA Sepp Blatter prilično je bahato prokomentarisao ovakvu odluku organizacije na čijem je čelu.
![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma pusti, kad neko hoće na silu da ispadne smiješan. IQ k'o sobna temperatura.TMovac je napisao/la:molim te ne riseElegant je napisao/la:Samo se Gringo i jos par ovih strucnjaka sto non-stop kritkuju raduje drugom sesiru.![]()
![]()
Samo ne znam ko ga još uvijek shvata ozbiljno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kurban ce se traziti između BiH, HR Grčke i Rusije. Malo je teze povjerovati da ce Portugalce ili Talijane izvuci u 2 pot
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Kakva lakrdija. Mi smo u ovom slučaju idealno žrtveno jagnje, vidjet ćemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne mogu vjerovati da sad svi drvlje i kamenje bacaju na platinija, koji jeste zadnji šupak i smrad, ali on sa ovim nema neke veze, njega blatter svakako ne miriše. Smrdljivo francusko esencijalno zlo koje je glavni mozak ove prevare je sjedilo na pres konferenciji odmah pored blattera i odgovaralona pitanja.
Google je tu da pomogne ko nema pojma, ukucajte samo Jerome valcke
Google je tu da pomogne ko nema pojma, ukucajte samo Jerome valcke
Ili ti ga Generalni sekretar majku im francusku svuda ih ima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
To je onaj što je FIFA-u koštao pedesetak miliona i nije dobio otkaz, sjećam se te afere. Evo sad čitam da je umiješan i u tekuću aferu oko domaćinstva Katara za SP 2022, mito i korupcija.jestamaji je napisao/la:Google je tu da pomogne ko nema pojma, ukucajte samo Jerome valcke
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TonnyMontana
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.