KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Svinjo debala !
Do kad alibi ekipa ?
4 igraca jahati do smrti , a od ostalih 8 dobiti ravno 15 poena !
trece godina bez top 16 faze , bez arena i noFaca + boljeg "trzista" za prodaje igraca.
a sve zbog lose selekcije igraca , ne valja Miljenovic zbog kojeg se visi po sudu a valja crni Dalo sto ne moze 17 sekundi postavit normalni napad
Kalinic ti ne valja , a zlata bi dosao u rotaciji i X primjera koji nisu zadovoljili , nek je Bezbradica zadovoljio **** te on.
katastrofa
2 godine se nije dobilo na strani , valda je iluzorno bilo ocekivati da se dobije sa 4 igraca i bez playmakera
kosarka ovaj ne ide bez istog.
ovako vise ne ide.
Do kad alibi ekipa ?
4 igraca jahati do smrti , a od ostalih 8 dobiti ravno 15 poena !
trece godina bez top 16 faze , bez arena i noFaca + boljeg "trzista" za prodaje igraca.
a sve zbog lose selekcije igraca , ne valja Miljenovic zbog kojeg se visi po sudu a valja crni Dalo sto ne moze 17 sekundi postavit normalni napad
Kalinic ti ne valja , a zlata bi dosao u rotaciji i X primjera koji nisu zadovoljili , nek je Bezbradica zadovoljio **** te on.
katastrofa
2 godine se nije dobilo na strani , valda je iluzorno bilo ocekivati da se dobije sa 4 igraca i bez playmakera
kosarka ovaj ne ide bez istog.
ovako vise ne ide.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Reportovao sam te, sto vredjash Vujoshevica.

-
dimitrijevic
- Kontakt:
Joj danas tuge,prvo Zvezda,pa vi...Mirosavljevic forsira bezveze,dva kljucna napada poklanja loptu Nanteru 
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
pa jbt vidis li vujoševiću da ti konstantno udvajaju pleja na centru... tri zadnja napada tako gubimo loptu... ako ti već igrači nemaju intelekta da pomognu na pleju naredi im... stalno gubimo ove tekme na jednu loptu...to je luzerski mentalitet...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neka , ako si mu poslao e-mail
nece moci procitati , jer svakako je ocoravio i svako malo pita Gasica sta je bilo pod kosem na suprotnoj strani
zao mi 4 momka.
a centri Musli i Gagic isporucili sesaon high od 8 poena
e moja tugo..
nece moci procitati , jer svakako je ocoravio i svako malo pita Gasica sta je bilo pod kosem na suprotnoj strani
zao mi 4 momka.
nemamo pleja breDANTES je napisao/la:pa jbt vidis li vujoševiću da ti konstantno udvajaju pleja na centru
a centri Musli i Gagic isporucili sesaon high od 8 poena
e moja tugo..
@dimitrijevic
Prvo: to je bio Milosavljevic, ne Mirosavljevic.
Drugo: normalno da je forsirao kad sudije nisu nista svirale. Passave-Ducteil je veceras iskidao u odbrani, tako sto je samarao redom, bez da mu je bilo svirano.
edit1: @DANTES - nema tu mentalitet ovo-ono. To je klasican manjak kvalitete na playu.
edit2: @Raul - ne znam da li znas ili ne, tek Vujosevic ima sve vecih problema sa vidom, jer je seceras. Ovo nije fora, vec je proverena informacija.
Prvo: to je bio Milosavljevic, ne Mirosavljevic.
Drugo: normalno da je forsirao kad sudije nisu nista svirale. Passave-Ducteil je veceras iskidao u odbrani, tako sto je samarao redom, bez da mu je bilo svirano.
edit1: @DANTES - nema tu mentalitet ovo-ono. To je klasican manjak kvalitete na playu.
edit2: @Raul - ne znam da li znas ili ne, tek Vujosevic ima sve vecih problema sa vidom, jer je seceras. Ovo nije fora, vec je proverena informacija.
Kriv je Covic aaaaaaaaaaa
I prije je skiljio , a sad je jos gore.
Sto se tice ovih poraza na jednu loptu , Bamberg pa sad Nanter(koji jinxer sam ja , pa najavi bamberg day)
nisu nesreca , srecu sam prizoves
sa ne znam , dva igraca vise u rotaciji il nadjes pleja za dvije sedmice.
Al kad ti presjednik ne radi nista , a trener u slobodno vrijeme dinamitima brani FK Partizan
dok Todoric skida prelaze , sta drugo ocekivati
a cetvrtog covjeka u KK Partizanu nema.
jos se hebat valja s ovim eurocupom , a final four ABE je pod pitanjem
Znamo , zato kazem da ne bi procitao e - mail.@Raul - ne znam da li znas ili ne, tek Vujosevic ima sve vecih problema sa vidom, jer je seceras. Ovo nije fora, vec je proverena informacija.
I prije je skiljio , a sad je jos gore.
Sto se tice ovih poraza na jednu loptu , Bamberg pa sad Nanter(koji jinxer sam ja , pa najavi bamberg day)
nisu nesreca , srecu sam prizoves
sa ne znam , dva igraca vise u rotaciji il nadjes pleja za dvije sedmice.
Al kad ti presjednik ne radi nista , a trener u slobodno vrijeme dinamitima brani FK Partizan
dok Todoric skida prelaze , sta drugo ocekivati
a cetvrtog covjeka u KK Partizanu nema.
jos se hebat valja s ovim eurocupom , a final four ABE je pod pitanjem
znam ja da nemamo pleja pravog, ali kada si već došao do toga da vodiš 1 poen 30 sekundi do kraja i imaš loptu onda se snađeš... suđenje jeste malo diskutabilno bilo... pod košem im nisu svirali ništa...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Raul, odakle si ti? Navijas za Partizan, kao da si iz centra Beograda.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
nije iz centra Beograda, nego iz jednog rukometnog centra a obožava košarkuneno#4 je napisao/la:Raul, odakle si ti? Navijas za Partizan, kao da si iz centra Beograda.
pa i ti navijaš za Partizan ili pak samo za Duleta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la: nije iz centra Beograda, nego iz jednog rukometnog centra a obožava košarku
Metkovic
Sabac
Bjelovar
Banja Luka
neno#4 je alter ego D.Vujosevica. I to njegov flegmaticni deo rascepljene licnosti.pa i ti navijaš za Partizan ili pak samo za Duleta
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam mislio na ex Ju, nego na BIH
al dobro dali su i Jugi igrača
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Simpatisati pomalo i navijati nije isto...legenda reala je napisao/la:nije iz centra Beograda, nego iz jednog rukometnog centra a obožava košarkuneno#4 je napisao/la:Raul, odakle si ti? Navijas za Partizan, kao da si iz centra Beograda.![]()
pa i ti navijaš za Partizan ili pak samo za Duleta
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Naši Zdićilegenda reala je napisao/la:Nisam mislio na ex Ju, nego na BIHal dobro dali su i Jugi igrača
I ja navijam za Partizan,al mi mrsko pisat pa @Raul mora i moje emocije ugradit u post.Sjećam se prije kad dođu u Sarajevo protiv Bosne igrat pa ja ne znam za koga navijat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
To se onda kaze "iz mjesta odakle su Safet i Sead", a ne "iz jednog rukometnog centra".legenda reala je napisao/la:Nisam mislio na ex Ju, nego na BIHal dobro dali su i Jugi igrača
Koga briga za drugorazredni dvoranski sport
- legenda reala
- Kontakt:
Da je lično Maradona rodom iz Zavidovića, oni i dalje ostaju grad rukometaMaGiCa je napisao/la:To se onda kaze "iz mjesta odakle su Safet i Sead", a ne "iz jednog rukometnog centra".legenda reala je napisao/la:Nisam mislio na ex Ju, nego na BIHal dobro dali su i Jugi igrača
Koga briga za drugorazredni dvoranski sport![]()
![]()
Vidi ovih mahalusa.
Cekajuci godoa..
Cekajuci godoa..
@raul ovaj legendarni zna svakog.... još par postova ima da ti znam adresu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://****/a639471/Kolumne/Edin-Av ... vicem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.