Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 03 dec 2013, 19:57

Brajkula je napisao/la: tako nazivaš Švajnija :?:
Sta je Schwein na dojchu?
Rekoh već, ali ajde da se ponovim možda ti je promaklo, dobar napada, ne najbolji u ligi, ali u vrhu.
Ma nije to problem, @Brajkula. Problem je sto se negde mora trolovati.
Dosta čudnih ljudi imaš na ovom forumu, nekako se istripujem i pomislim da sokoro generalno vlada kompleks niže vrednosti (naravno ima ok likova), ali se trznem u fazonu jbt samo to je samo **** forum ubijanje vremena između stranica preobimnog mi GPP-a .
Sam si birao.

Ali, valjalo bi shvatiti da je nekim ljudima forum sve. Forum i "odbrana Juventusa". A brane ga tako sto druge nazivaju freakovima, samarali bi ih, optuzuju ih za fasizam, za ksenofobiju. I tako...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 dec 2013, 20:01

OmarSivori je napisao/la: Makar ne plačem ko picka kad me banuju,a ovo za zivotinjsko ponasanje i zatucanost, to ti prolazi ovako na forumu, mozes da vazis do sutra, sigurnost neta pa i velika muda, drugacije bi bilo licno.
Mozda, ali si me bese molio da te ne drukam adminu. A pod drugim nickom si me pozivao da se tucemo. Jel tako :?:

Saberi se covece, niko te ne mrzi. Samo zato sto vidis zavere svuda okolo - to ne znaci da one postoje. Znas :?:

----------------------------------

Na ignore listi si mi. Budi pozdravljen.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 03 dec 2013, 20:04

MaGiCa je napisao/la:Sta je Schwein na dojchu?
Užasan meni taj nemački, imam govorne mane, tj. šuškam malo dok pričam, plus mnogo brzo govorim, slabo bih se ja snalazio sa tim jezikom :mrgreen:
Sam si birao.

Ali, valjalo bi shvatiti da je nekim ljudima forum sve. Forum i "odbrana Juventusa". A brane ga tako sto druge nazivaju freakovima, samarali bi ih, optuzuju ih za fasizam, za ksenofobiju. I tako...
Ma ne bunim se, nego sam se čisto nadvezao na svrhu stranice...bude nekada interesantno, ali uglavnom je patkometrija, bar na ovom ovde, redak procenat konstruktivnih postova, no ok ima raznih mišljenja na kraju krajeva, nije svima nama svet obojen istim bojama, kapiram ja to nekako, nemam 13 godina...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 03 dec 2013, 20:05

MaGiCa je napisao/la:
OmarSivori je napisao/la: Makar ne plačem ko picka kad me banuju,a ovo za zivotinjsko ponasanje i zatucanost, to ti prolazi ovako na forumu, mozes da vazis do sutra, sigurnost neta pa i velika muda, drugacije bi bilo licno.
Mozda, ali si me bese molio da te ne drukam adminu. A pod drugim nickom si me pozivao da se tucemo. Jel tako :?:

Saberi se covece, niko te ne mrzi. Samo zato sto vidis zavere svuda okolo - to ne znaci da one postoje. Znas :?:

----------------------------------

Na ignore listi si mi. Budi pozdravljen.
:D ko te sta molio? Ti liku umisljas stvari, isto ko sto si umislio da si vlasnik ovog podforuma.

Koristis te podmukle fasisticke metode stalnog etiketiranja grupe ljudi da na kraju to postane normala, da niko ne biva sankcionisan zbog toga, degradiras ljude podmuklo i pokvareno a svaki put uz dozu mrznje prema klubu pa se ljudi jave a onda ti sa uzvisenog mjesta kazes vidi ove stoke kako se ponasa, zatucano i slicno.Podmukao si do bola, gade mi se ljudi ko ti.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 20:16

OmarSivori je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

Ti odavno stalkujes, a uvek se predstavljas kao zrtva. Zato iz nekog razloga imas 15ak inkarnacija.
Ne pamtim da sam ti se ja prvi nekada obratio, cak i ovde ti samo repliciram.

:arrow:
Makar ne plačem ko picka kad me banuju,a ovo za zivotinjsko ponasanje i zatucanost, to ti prolazi ovako na forumu, mozes da vazis do sutra, sigurnost neta pa i velika muda, drugacije bi bilo licno.
ponovo ne mogu da se osvrnem na net mangupe, onaj gore bi samarao, ovaj glumi mangupa :lol: :lol:
ti ne places ti to jesi a ovo ti je ko zna koji acc pa zato i ne places kad te banuju. :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2013, 20:20

ima dobrih igrača na onoj free listi koji su realne mete, samo kad bi Lotito kreten malo bacio oko .. npr. Akinfeev, Ochoa, Lescott, Iraola, Gomis, Kaboul :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 03 dec 2013, 20:21

ElLoco7 je napisao/la:
OmarSivori je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

Ti odavno stalkujes, a uvek se predstavljas kao zrtva. Zato iz nekog razloga imas 15ak inkarnacija.
Ne pamtim da sam ti se ja prvi nekada obratio, cak i ovde ti samo repliciram.

:arrow:
Makar ne plačem ko picka kad me banuju,a ovo za zivotinjsko ponasanje i zatucanost, to ti prolazi ovako na forumu, mozes da vazis do sutra, sigurnost neta pa i velika muda, drugacije bi bilo licno.
ponovo ne mogu da se osvrnem na net mangupe, onaj gore bi samarao, ovaj glumi mangupa :lol: :lol:
ti ne places ti to jesi a ovo ti je ko zna koji acc pa zato i ne places kad te banuju. :lol:
Upravo si ti jedan od navedenih koji konstanto proziva juventine, vrijedja ih, vrijedja klub pa ti se odgovori i onda mi ispadnemo zatucani, a niko to ne sankcionise pa postane normala i dozvoljena matrica, provociraj Juventine da se upale pa da ih banujemo.
Od tebe jos uvijek cekam neki pametan post koji sadrzi mali ili nikakav broj smajlija.Oko samaranja, sve je u domenu sta bi bilo kad bi bilo, sto je steta al tako je.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2013, 20:25

Što se tiče ovoga gore navedenog spiska, mislim da će on biti dosta kraći na ljeto, jer puno će se igrača vjerovatno odlučiti na daljnu saradnju sa svojim sadašnjim klubovima.

A ovu raspravu, ustvari svađu "Gonzalo vs Fernando" ne vrijedi više ni spominjati.
Kad sam pročitao da Llorentea pokušavaju staviti u isti koš sa Inzaghiem i Trezeguetom, nisam mogao da vjerujem.
Zar je nakon 10 utakmica i 4 gola u Serie A zaslužio da bude upoređivan sa ovom dvojicom ?! :roll:
Ista stvar važi i kad je Higuain u pitanju, zaista neki su ovdje postali jako neozbiljni. Jer praviti ovakve komparacije nije da je smiješno već žalosno. Mislim ne želim nikoga da uvrijedim, ali ovo je strašno neozbiljno.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 dec 2013, 20:37

francobaresi je napisao/la:A ovu raspravu, ustvari svađu "Gonzalo vs Fernando" ne vrijedi više ni spominjati.
Kad sam pročitao da Llorentea pokušavaju staviti u isti koš sa Inzaghiem i Trezeguetom, nisam mogao da vjerujem.
Zar je nakon 10 utakmica i 4 gola u Serie A zaslužio da bude upoređivan sa ovom dvojicom ?! :roll:
Ista stvar važi i kad je Higuain u pitanju, zaista neki su ovdje postali jako neozbiljni. Jer praviti ovakve komparacije nije da je smiješno već žalosno. Mislim ne želim nikoga da uvrijedim, ali ovo je strašno neozbiljno.
Ne bi škodilo da prvo pročitaš, a po mogućnosti i razumiješ nešto prije nego repliciraš. Niko nije uporedio kvalitete te dvojice sa Fernandom, nego je rečeno da ne moraš davati golove sa 20-30m da bi bio dobar napadač, što su njih dvojica dokazali.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 03 dec 2013, 20:40

Kad je upitanju ista cijena dva navedena napadaca, kupio bih Higuaina je je bolji tehnicar, al kad je rijec o razlici od 40 miliona kupovina Llorentea je mnogo bolji potez. Higuain bi davno dosao u Juve da je Real htio prodat do cijene od 25 miliona eura jer je to maksimum koji smo mi mogli i zeljeli dat.
Sad bi to neki htjeli prikazat kao da je Higuain izabrao Napoli a ne Juve sto je notorna glupost kad je davno brat Higuaina rekao da bi on rado u Arsenal ili Juve al Real cekao Napoli da iskeshira i zdravo.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2013, 20:42

Momčino, ne želim ulaziti u apsolutno nepotrebnu diskusiju.
Samo ću citirati sljedeće.
"Ok sve mi je jasno, samo mi nije jasno da ovaj freak napise da "Llorente nije u rangu Trezegea i Inzagija jer nije nikad zabio izvan sesnaesterca".
Ovo se ne može nikako drugačije shvatiti, osim kao pokušaj upoređivanja dva napadač apsolutne svijetske klase, i jednog jako dobrog napadača.
-Rui Costa-

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 03 dec 2013, 20:42

Čekaj, čekaj ovo sada može da ode ka smeru da je Ljorente neki krš napadač što je jednakost gluposti...Dobar i Ljorente, verovatno igrač sa ovakvom konstitucijom (pre svega mislim na visinu) koji ima najbolji prvi dodir na svetu, retka pojava, vrlo, o osećaju za gol da ne pričamo...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2013, 20:46

Naravno da nije krš napadač, većina je već napisala da je to jako,jako dobar napadač. Ali da je svijetska klasa to nije. Ipak postoji dosta igrača koji su daleko ispred. Što se tiče Serie A, Fernando je apsolutno u top 5 napadača.
-Rui Costa-

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 03 dec 2013, 20:52

francobaresi je napisao/la:Naravno da nije krš napadač, većina je već napisala da je to jako,jako dobar napadač. Ali da je svijetska klasa to nije. Ipak postoji dosta igrača koji su daleko ispred. Što se tiče Serie A, Fernando je apsolutno u top 5 napadača.
Šta je to "svetska klasa" ? Čovek će sigurno biti priv napadač reprezentacije na SP, čovek je vodio Bilbao do finala LE, evo i nakon adapdacije uredno jedan od boljih igrača na terenu kada je Juve u pitanju....

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 20:57

ti ne places ti to jesi a ovo ti je ko zna koji acc pa zato i ne places kad te banuju. :lol:[/quote]
Upravo si ti jedan od navedenih koji konstanto proziva juventine, vrijedja ih, vrijedja klub pa ti se odgovori i onda mi ispadnemo zatucani, a niko to ne sankcionise pa postane normala i dozvoljena matrica, provociraj Juventine da se upale pa da ih banujemo.
Od tebe jos uvijek cekam neki pametan post koji sadrzi mali ili nikakav broj smajlija.Oko samaranja, sve je u domenu sta bi bilo kad bi bilo, sto je steta al tako je.[/quote]
gdje ja to vrijedjam juventine, juventus ili bilo sta vezano za vas klub? kako to da nikada nisam imao nikakvu raspravu sa Avvocatom i Brajkulom? normalnim navijacima svog kluba koji ne dolaze u coporu da brane sulude izjave drugih pojedinaca samo zato sto navijaju za isti klub. peckanje i zanimljive prozivke bilo kojih navijaca su mi sasvim ok, ali ne po vama sve sto igra u Juventusu je najbolje na svijetu, ostali klubovi, igraci i sve drugo sto nema dodirnih tacaka sa Juventusom je sranje, ne valja, uzas, itd.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 dec 2013, 20:58

Čovek će sigurno biti priv napadač reprezentacije na SP
Nece... Mislim da prednost imaju Villa, Costa a mozda i Negredo...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2013, 20:59

Svijetska klasa ti je jedan Ibrahimović, Aguero, Negredo, Lewandowski, Suarez, Van Persie, Rooney,Falcao, Diego Costa,Cavani, Messi i Ronaldo(ako ćemo ih brojati kao napadače). Da ne nabrajam dalje, mislim da će shvatiti onaj ko želi da shvati. Sve sami igrači koji uredno zabijaju ogroman broj golova, i samo praktički "vuku" svoje ekipe.

P.S Ako sam nekoga zaboravio, izvinjavam se.
-Rui Costa-

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 dec 2013, 21:04

Brajkula je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Naravno da nije krš napadač, većina je već napisala da je to jako,jako dobar napadač. Ali da je svijetska klasa to nije. Ipak postoji dosta igrača koji su daleko ispred. Što se tiče Serie A, Fernando je apsolutno u top 5 napadača.
Šta je to "svetska klasa" ? Čovek će sigurno biti priv napadač reprezentacije na SP, čovek je vodio Bilbao do finala LE, evo i nakon adapdacije uredno jedan od boljih igrača na terenu kada je Juve u pitanju....
Cavani, Ibra, Falcao, Lewandowski, Aguerro, Persie. dakle sama elita.

vidim preduhitrio me francobaresi. mada s njegovog spiska po meni jos uvijek tu ne spada Diego Costa, a Negredo je daleko od te klase.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 dec 2013, 21:04

Llorente ako upiše 2 nastupa za Španiju na Svjetskom evo moje glave :roll:

Negredo koji je u životnoj formi, igra konstantno, zabija vise nego Llorente i sigurno je bolji fudbaler od njega.
Costa koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je svjetska klasa također će imati prednost ispred Llorentea.
Villa možda.
A Del Bosque će uvijek ubaciti na teren Torresa nego li Llorentea. Tako da .. ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 03 dec 2013, 21:05

francobaresi je napisao/la:Svijetska klasa ti je jedan Ibrahimović, Aguero, Negredo, Lewandowski, Suarez, Van Persie, Rooney,Falcao, Diego Costa,Cavani, Messi i Ronaldo(ako ćemo ih brojati kao napadače). Da ne nabrajam dalje, mislim da će shvatiti onaj ko želi da shvati. Sve sami igrači koji uredno zabijaju ogroman broj golova, i samo praktički "vuku" svoje ekipe.

P.S Ako sam nekoga zaboravio, izvinjavam se.
Onda je i Di Natale svjetska klasa. :) a Baloteli nije.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []