Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
16,5/Walker K over 1.85
16,5/D.Lee over 1.85
Boston-Milwaukee kp1 1.30
Golden State-Toronto kp1 1.30
5.78
ja ću ovako NBA
NHL
Edmonton-Phoenix under 5.5 1.85
Columbus-Tampa Bay under 5.5 1.70
Florida-Ottawa under 5.5 1.80
5.66
ulozi su mali jer ne očekujem previše, loš dan pa tek toliko da mi ne bude žao što nisam odigrao, sretno svima!
16,5/D.Lee over 1.85
Boston-Milwaukee kp1 1.30
Golden State-Toronto kp1 1.30
5.78
ja ću ovako NBA
NHL
Edmonton-Phoenix under 5.5 1.85
Columbus-Tampa Bay under 5.5 1.70
Florida-Ottawa under 5.5 1.80
5.66
ulozi su mali jer ne očekujem previše, loš dan pa tek toliko da mi ne bude žao što nisam odigrao, sretno svima!
Pardon. Iznenadjenje danaKurbla je napisao/la: QPR 1 @ 1,75
Parma 1 @ 1,50
Gornik Z 1 @ 1,45
Sparta Prag 1 @ 1,55
Rouen (hokej) 1 @ 1,65
Kvota: 9,73
Uplata: Srednja
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Believe je napisao/la:Šta drugo reći nego nesreća.Ipak ima 20 minuta da prođe nekako,ja imam ps1BenjooJutub je napisao/la:Niko me nije tjerao da ovo prepišem.. jedini meč bez golovabevanda4 je napisao/la:Burnley - Watford / gg3+ @2,15
Da ne duljim sa analizom, slika sve govori:
Dešava se,dovoljan je pogled na sliku da se vidi da je ovo slučajnost čista.
od 18 mečeva engleza, jedini 0-0.. što reći.
Nagazna mina, ponavljam.
Nismo samo mi igrali over ovdje, mnogo je ljudi danas ovo uzelo. Ispričavam se, šta da vam kažem..
U desetom selu živi Antuntun!
milanist je napisao/la:LILLE-MARSEILLE /ZK(-3,5 ) 03.12. uto. 19:00 2 1.85
HSV-KOLN (d/n) 03.12. uto. 19:00 1 1.5
SCHALKE-HOFFENHEIM (d/n) 03.12. uto. 20:30 1 1.5
AUSTRIA W.-STURM (d/n) 03.12. uto. 20:30 1 1.6
NICE-MONACO (F.T.) 03.12. uto. 21:00 2 2
da probamo sa ovim danas:
ulog 2-3 km
nedade se opet, nakon sto me yeba barca sad i ova... nista idemo dalje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Evolution87
- Kontakt:
e jos da lopez ne syebe veceras 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fix1x2 je napisao/la:Moj poklon dana je:
Nice - Monaco više od 3 žuta, koef. 1.65
Ljuti rivali Nice i Monaco susreću se prvi put u dvije i pol godine. Okršaji su tradicionalno neizvjesni i vrlo žestoki - u zadnjih sedam mečeva podijeljeno je šest crvenih kartona. Ovaj meč danas sudi Lannoy, koji ne povlaći često crvene kartone, ali prosjek žutih ima oko 4.
Sretno mi/vam
Toplo se izvinjavam ukoliko je neko ispratio, kao i ja sam na vise listova. Jednostavno za objasniti, 0-2 u 23 minuti , i samim tim utakmica je rijesena, tako da nema potrebe za bilo kakvom nervozom i ostrijim startovima.
Pad za koji sam ubijedjen bio da ce proci.
jbg-a mrtvi Schalke je zajebo sve danas. ako je ko ispratio izvinjajem semirzard je napisao/la:evo nesto i od mene
Q.P.R. - Bournemouth -1 1,50
Austria - Sturm -1 1,60
Nice - Monaco -x2 1,20
Parma - Varese -1 1,55
Schalke - Hoffenheim -1x 1,13
kvota: 5,04
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma i nije ih baš krenulo, pobijedili su raspadnuti fulham i to zadnja 2 gola su dali poslije 80. minute, a i ne znam, nešto imam osjećaj da će večeras Crystal Pallace prokinuti i pobijediti čekićare, opet može svašta biti, zato tipujem pik 1... Ili pokušati sa z1, nisam gledao to kako se kreće koeficijent...[/quote]GazijaKalesija je napisao/la:HaHu1x2 je napisao/la:zasto cp 1 , cekicare je tek krenulo .. ?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Hvala prijatelju puno.Believe je napisao/la:Pratim i dodajem Rangers 1 zbog uslova jer je Monaco iz super ponude 2.00stomaklija je napisao/la:
Nice - Monaco Tip: 2(1,80)
Domaćinu večeras fali takoreći 5 igrača u prvoj postavi, uključujući i prvog golmana. Također 1 igrač iz odbrane, veze i napada(Pejčinović, Piedo, Bauethaec). S druge strane, Monacu fali samo Falcao. Večeras ga mjenja 17 godišnji Martial koji je u prošlom kolu pogodio protiv Rennes-a. Mislim da je ofanzivni triple : Mouthino-Toulalan- Rodruguez kadar načiniti štetu domaćinu i na taj način ostati u utrci sa Parizom.
Lille - Marseille(zg) Tip: 0-2(1,60)[/b]
Ovdje se nema sta posebno naglašavati. Lille ima strasnu odbranu, u 15 mečeva samo 4 primljena golaMarseille nit smrdi, nit miriše. Andre Ayew nije na raspolaganju treneru gostiju, samim tim još više problema za Marseille. Osim odbrane, Lille nije nesto posebno ni u napadu. U 15 mečeva, samo 17 pogodaka. Zadnja 3 meča ova 2 tima, također tankosava: 0-2,0-1,0-0.
Sveukupno 2,88, više nego dovoljno za jedno pristojno duplanje.
GL srećkovići
Nek nam je sretno.
živ bio i samo ti nama nastavi postavljati.
You'll never walk alone.
Ja sam prepisao pik1 pri kvoti 2.20... svaka cast cekam nesto iz NBA veceras nadam se prolazuGazijaKalesija je napisao/la:Ma i nije ih baš krenulo, pobijedili su raspadnuti fulham i to zadnja 2 gola su dali poslije 80. minute, a i ne znam, nešto imam osjećaj da će večeras Crystal Pallace prokinuti i pobijediti čekićare, opet može svašta biti, zato tipujem pik 1... Ili pokušati sa z1, nisam gledao to kako se kreće koeficijent...[/quote]GazijaKalesija je napisao/la:HaHu1x2 je napisao/la:zasto cp 1 , cekicare je tek krenulo .. ?
Glory Glory Man United!
- stomaklija
- Kontakt:
stomaklija je napisao/la:
Nice - Monaco Tip: 2(1,80)
Domaćinu večeras fali takoreći 5 igrača u prvoj postavi, uključujući i prvog golmana. Također 1 igrač iz odbrane, veze i napada(Pejčinović, Piedo, Bauethaec). S druge strane, Monacu fali samo Falcao. Večeras ga mjenja 17 godišnji Martial koji je u prošlom kolu pogodio protiv Rennes-a. Mislim da je ofanzivni triple : Mouthino-Toulalan- Rodruguez kadar načiniti štetu domaćinu i na taj način ostati u utrci sa Parizom.
Lille - Marseille(zg) Tip: 0-2(1,60)
Ovdje se nema sta posebno naglašavati. Lille ima strasnu odbranu, u 15 mečeva samo 4 primljena golaMarseille nit smrdi, nit miriše. Andre Ayew nije na raspolaganju treneru gostiju, samim tim još više problema za Marseille. Osim odbrane, Lille nije nesto posebno ni u napadu. U 15 mečeva, samo 17 pogodaka. Zadnja 3 meča ova 2 tima, također tankosava: 0-2,0-1,0-0.
Sveukupno 2,88, više nego dovoljno za jedno pristojno duplanje.
GL srećkovići
- katapult81
- Kontakt:
Šta mislite može li ovo proći večeras?

TIKET 1 :
Bosh manje
Johnson vise
Green vise
TIKET 2 :
Dallas
Miami
Gay manje
TIKET 3 :
Conley manje
Monroe manje
Wade manje
TIKET 4 :
Affalo vise
Curry vise
Ibaka manje
ALL IN !
Bosh manje
Johnson vise
Green vise
TIKET 2 :
Dallas
Miami
Gay manje
TIKET 3 :
Conley manje
Monroe manje
Wade manje
TIKET 4 :
Affalo vise
Curry vise
Ibaka manje
ALL IN !
BHF Bosanska Krajina!
- EmirSioux89
- Kontakt:

Jedan narodni

I jedan "sigurniji".Sretno svima
Manchester United!
B.Lopez 18,5 preko
Ako određeni igrač ima 20ppg ove sezone, ne znam zašto bih se pravio pametan i ne odigrao ga preko 18,5. Ofanzivno vjerovatno najjači centar u ligi uz Rođaka, ne vjerujem da će imati problema protiv centarske linije Denvera, ne vjerujem ni u blowout, odnosno očekujem tekmu u 3-4 poena. Vrlo izgledan prolaz..
S.Curry 22,5 preko
Dečko koji ne zna fuliti tricu će uvijek biti na mom tiketu. Kontra Toronta svako ima odličan učinak, njega niko ne može braniti. U zadnje tri tekme 29, 32, 36, stoga se nameće over, logično.
bonus: Nets kp1 ili kontrahendikep 4,5 (da neće izgubiti 5 i više razlike).
Denver mi definitivno nije bauk ekipa, a moraju i Mrežice proraditi konačno. Znam, fali im bruku igrača, al' jednostavno mi je kvota više nego primamljiva.
Ako određeni igrač ima 20ppg ove sezone, ne znam zašto bih se pravio pametan i ne odigrao ga preko 18,5. Ofanzivno vjerovatno najjači centar u ligi uz Rođaka, ne vjerujem da će imati problema protiv centarske linije Denvera, ne vjerujem ni u blowout, odnosno očekujem tekmu u 3-4 poena. Vrlo izgledan prolaz..
S.Curry 22,5 preko
Dečko koji ne zna fuliti tricu će uvijek biti na mom tiketu. Kontra Toronta svako ima odličan učinak, njega niko ne može braniti. U zadnje tri tekme 29, 32, 36, stoga se nameće over, logično.
bonus: Nets kp1 ili kontrahendikep 4,5 (da neće izgubiti 5 i više razlike).
Denver mi definitivno nije bauk ekipa, a moraju i Mrežice proraditi konačno. Znam, fali im bruku igrača, al' jednostavno mi je kvota više nego primamljiva.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
-
barbarezsergej
- Kontakt:
probat cu na broklyn 1 i orlando 2 cisto na osjecaj i nek ide sve u pm boli me glava od kladjenja vise
Billy je napisao/la:Danas od mene dibitni parovi![]()
![]()
![]()
![]()
Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Lok. Novosibirsk vs. Macerata 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera![]()

eto gaaaa
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Bravo, skolski tiketBilly je napisao/la:Billy je napisao/la:Danas od mene dibitni parovi![]()
![]()
![]()
![]()
Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Lok. Novosibirsk vs. Macerata 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera![]()
eto gaaaa![]()
![]()
Za sutra par prijedloga od mene :
Man Utd - Everton 3+ i oba daju<
Liverpool - Norwich 1
Arsenal - Hull 1
Huelva - Real Jaen 1
Wba - man City 2
Sandrlend - Chelsea 2
Rijeka - Dragovoljac 1
Evian - Psg 2
Man Utd - Everton 3+ i oba daju<
Liverpool - Norwich 1
Arsenal - Hull 1
Huelva - Real Jaen 1
Wba - man City 2
Sandrlend - Chelsea 2
Rijeka - Dragovoljac 1
Evian - Psg 2
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.