da tako uredno i azurno objavljuju u novinama gdje je tko izboden, onda nikakvih drugih vijesti ne bi bilo, samo bi se citala crna kronika..novine uvijek "proberu" ono sto je njima najzanimljivije u tom trenutku..svako malo negdje bude netko izboden...nazalost..Madafaka je napisao/la:Ne znam ja do cega je tebi, al' znam kad god neko bude zboden ili sl. da bude napisano u avazu i ostalim novinama.rob do bagro je napisao/la:Cuj izmislja, zar vi stvarno kontate da je meni do sala.Sta ima veze sto nije bilo na vijestima, ja znam dosta slucajeva ovdje u Ze koji nisu nikad bili na vijestima.Zato nepricajte gluposti i budimo uz njega, to je najvaznije.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- TheManiacs
- Kontakt:
Nemora uvijek bitiMadafaka je napisao/la:Ne znam ja do cega je tebi, al' znam kad god neko bude zboden ili sl. da bude napisano u avazu i ostalim novinama.rob do bagro je napisao/la:Cuj izmislja, zar vi stvarno kontate da je meni do sala.Sta ima veze sto nije bilo na vijestima, ja znam dosta slucajeva ovdje u Ze koji nisu nikad bili na vijestima.Zato nepricajte gluposti i budimo uz njega, to je najvaznije.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ma nemoj, nek si se ti javio da mi kazes, ohani malo.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
sve ce doci na svoje,vidjet ces da smo mi upravuMadafaka je napisao/la:Ma nemoj, nek si se ti javio da mi kazes, ohani malo.
A C A B !
- the scouser
- Kontakt:
Imam rodjaka koji radi u Hitnoj i kaze da SVAKO vece imaju po jednog ili dva momka koja su izbodena.Da se o svakom pise.....Madafaka je napisao/la:Ma nemoj, nek si se ti javio da mi kazes, ohani malo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ja sad emire ne znam ko tu pije a ko placa
, al ja znam iz pouzdanih izvora da je doticni phil (da ne govorim ime) u bolnici...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
E vidis meni Stara radi u Bolnici,valjda ja znam ko lezi na Hirurgiji,Soku,Traumi....a eto Ti slika pa procitaj..ustvari skontaj GLUPU SALU !dubrava je napisao/la:ja sad emire ne znam ko tu pije a ko placa, al ja znam iz pouzdanih izvora da je doticni phil (da ne govorim ime) u bolnici...
P.S Pocele su prijetnje :
rob do bagro said (18:42):
cim te vidim u gradu zaklacu te
ROBE,eto mene u tvoj kvart,odma
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 10 jan 2010, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Jesmo vas
Zahvaljujem svima na brizi,preljubazni ste
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- the scouser
- Kontakt:
Glupa vam je sala pravoEmir_ZENICA je napisao/la:E vidis meni Stara radi u Bolnici,valjda ja znam ko lezi na Hirurgiji,Soku,Traumi....a eto Ti slika pa procitaj..ustvari skontaj GLUPU SALU !dubrava je napisao/la:ja sad emire ne znam ko tu pije a ko placa, al ja znam iz pouzdanih izvora da je doticni phil (da ne govorim ime) u bolnici...
[email protected] said (18:42):
S takvim se stvarima nije nikako saliti
Isto ste djeca kakva
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Emir_ZENICA je napisao/la:E vidis meni Stara radi u Bolnici,valjda ja znam ko lezi na Hirurgiji,Soku,Traumi....a eto Ti slika pa procitaj..ustvari skontaj GLUPU SALU !dubrava je napisao/la:ja sad emire ne znam ko tu pije a ko placa, al ja znam iz pouzdanih izvora da je doticni phil (da ne govorim ime) u bolnici...
[email protected] said (18:42):
hm, ako je sala, stvarno je glupa do bola...nije vam to trebalo
E jeste go*na.Phill Jackson je napisao/la:Jesmo vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 10 jan 2010, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Jbg. prosli ste test i dokazali svoje ljudske velicine,,ponosan sam na sve vas 
http://liverpool.bosnianforum.com/
Idi u pm, mrtav si za menePhill Jackson je napisao/la:Jesmo vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Pa ne mozete mene zaj3bati ba. E sada gdje je admin da se trajno rijesi sa foruma ove djece - robdobagro i ovog "zbodenog" kloca.
eto mene dole s dvojicom da te izbodem od dragosti....pa stvarno ste mulci svi do jednoga....cccccc.....nije vam to trebalo decki..sta ste s time postigli?!Phill Jackson je napisao/la:Jesmo vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema Melise.. Gotov si.. Nisu te izboli al' sad ce te Lejla ubitilejla je napisao/la:Idi u pm, mrtav si za menePhill Jackson je napisao/la:Jesmo vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
Ko ti je bolan dijete, sta ti uopste pricas,sta sad me treba banovat jel zbog ovoga, haha bas si smijesan.Ovo je sve Philova ideja bila.Madafaka je napisao/la:Pa ne mozete mene zaj3bati ba. E sada gdje je admin da se trajno rijesi sa foruma ove djece - robdobagro i ovog "zbodenog" kloca.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Gledali ljudi onaj show JESAM TE pa se napalili ....a posto imam pretnji od Roba ...skupio sam ekipicu svoju pa odo dole da vidimo ko ce tu koga zaklati ...cujemo se poslije raja !
Ocam ako treba sta razotkriti zovite mene !

Ocam ako treba sta razotkriti zovite mene !
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.