Simpaticna slika

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mislis Milan ce biti jaci u drugoj polusezoni lige prvaka, sa kim Milan igra u ligi prvakaA_d_0 je napisao/la:hahahahahahah.JUVE da osvoji.hahahahahahahahahahaahhaahahh!!!! imas dobar smisao za humor...sine u drugoj polusezoni MILAN ce bit najjaci..da se razumijemo..ne nadaj se previse..a hasan je pravi covjek...
ado, vidim ides od teme do teme i zajebbavas druge, pa nam reci molim te za koga navijas, nisi mi na to odgovorio.A_d_0 je napisao/la:hahahahahahah.JUVE da osvoji.hahahahahahahahahahaahhaahahh!!!! imas dobar smisao za humor...sine u drugoj polusezoni MILAN ce bit najjaci..da se razumijemo..ne nadaj se previse..a hasan je pravi covjek...
Ti ako nemas sta pametno napisat ne javljaj se na ovu temu. Al ev da ti odgovorim,kakav Milan bolan u Ligi prvaka? Zajebo si se, oni su u Kupu uefa,blizu je to al nije isto ko Liga prvakaA_d_0 je napisao/la:hahahahahahah.JUVE da osvoji.hahahahahahahahahahaahhaahahh!!!! imas dobar smisao za humor...sine u drugoj polusezoni MILAN ce bit najjaci..da se razumijemo..ne nadaj se previse..a hasan je pravi covjek...
heheehehehe, ma **** hasu neg daj mi recept za Chelsea,posto ste ih zaustavili na Stamford-u,da ne razbija Ranieri glavu kako sta.hammers je napisao/la:Hasan gay
Halo sine nemoj mi se tako obracat,balavce jedan, kolko imas godina 15-16,nemoj da ti kreten **** mater,jesi cuo? Tek si doso na ovaj forum i smiri malo hormone, ako mislis ostat na forumu kao clan.I ne javljaj se vise, a eto po Milan ispade da im je jedna utakmica odlucila o borbi za prvaka,raazvaaaaalio ih je Juve. Del Piero ima 33 godine,ako slucajno nisi znao, a u Milanu nema sem Kake i Pata niko ispod 30 godina pa ti gledaj ko su prdonje.A_d_0 je napisao/la:ti meni pricas o prdonjama....juventusu najjaci igrac DEL PIERO koji ima 37 godina...ccc...koji si kreten jedna utakmica eodlucuje prvaka..
hehee ma jbs chelsea nemaju sanse protiv vas,jos ako Alex bude raspolozen...Navijam svim srcem za Juve protiv Chelsea...Puno srece trebace vamNerko_Juventino je napisao/la:heheehehehe, ma **** hasu neg daj mi recept za Chelsea,posto ste ih zaustavili na Stamford-u,da ne razbija Ranieri glavu kako sta.hammers je napisao/la:Hasan gay![]()
![]()
Nerko, pusti ga, vidis da samo provocira, zamisli da ga nema, pisimo mi o naseme Juvetu, jednom i jedinom.Nerko_Juventino je napisao/la:Halo sine nemoj mi se tako obracat,balavce jedan, kolko imas godina 15-16,nemoj da ti kreten **** mater,jesi cuo? Tek si doso na ovaj forum i smiri malo hormone, ako mislis ostat na forumu kao clan.I ne javljaj se vise, a eto po Milan ispade da im je jedna utakmica odlucila o borbi za prvaka,raazvaaaaalio ih je Juve. Del Piero ima 33 godine,ako slucajno nisi znao, a u Milanu nema sem Kake i Pata niko ispod 30 godina pa ti gledaj ko su prdonje.A_d_0 je napisao/la:ti meni pricas o prdonjama....juventusu najjaci igrac DEL PIERO koji ima 37 godina...ccc...koji si kreten jedna utakmica eodlucuje prvaka..
P.S. Nauci prvo pisat', pa se onda javljaj!
E mali je prava legenda, voli svoga juveta,ja pokazivao svojoj cerkici, i ona se smije, interesantno jojNerko_Juventino je napisao/la:Ev pogledajte sta je pravi odgoj, mali je inace Del Pierov čakijaš http://www.youtube.com/watch?v=ULO9igbU ... re=related
Ma jasta je neg, LEGENDA.amir je napisao/la:Talijanska televizija RAI, objavila da je Alessandro Del Piero, sportista godine u Italiji, prema anketi koju je ova televizija uradila.
Zasluzio je da to bude, svaka mu cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.