Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Wolfsburg - Ingolstadt (+1,5) Tip:1 @ 1,80
Usput,svi koji zele da zarade 20 € bonusa bez depozita na jednoj od najvecih kladionica na svijetu,neka mi se jave u inbox!
Usput,svi koji zele da zarade 20 € bonusa bez depozita na jednoj od najvecih kladionica na svijetu,neka mi se jave u inbox!
pa i nije bas istina kako nije lopez kriv, imao je prilicno laganih sutanja koje je profulaohajro je napisao/la:Nije Lopez kriv sto imaju debila za trenera. Za 8 minuta je dao 10 poena i on ga vadi i hladi citavo poluvreme gotovo. U igri ga drzao manje od 1 poluvremena. Igra se raspala zbog Jonsona koji je non stop samo pucao sa svake pozicije. Ponesto je i pogodio ali je uspio igru ubiti. Uglavnom dok je ovaj trener oni na moj listic NIKAD VISE.
Al da nije suplja danas mislim da Liverpool bi morao dobiti sa hendikepom ove jadnicke. 7:0 protiv Man City ili 04:01 protiv Arsenala .
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Al nebitno, tema je kladionica i u tom svjetlu kao razlog neocekivano malog broja poena je mala minutaza. Nisam gledao pa ne znam, pomislio sam da nije vec bio blowout ili da se opet povrijedio, nisam mogao vjerovati da je igrao samo 21 minut
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
http://prntscr.com/28luyc" onclick="window.open(this.href);return false;
uslov
Ima li neko neke prijedloge da pocinju do 2-3
uslov

Ima li neko neke prijedloge da pocinju do 2-3
FKŽ !
Trabzon oba daju
Gaziantep dvica
Beroe dvica
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Detroit Red Wings - Philadelphia Flayers - 2 (2,65) ili Konacni Pobjednik 2 (2,0) kvota
Ovo cu cisto probati jer je citava prva postava Detroita povrijedjena, Dakle dva najbolja igraca Red Wings-a Datsyuk i Zetteberg ne bi trebali igrati ovu tekmu, Datsyuk nece sigurno, a povreda ledja Zetteberga (disc hornia) doktori su mu preporucili da pauzira 2 hefte/sedmice/tjedna. Golman Phille Mason je u formi 6-1-1 sa 1,72 GAA, tako da sumnjam da pored ostalih i ove dvojice Alfredson moze nositi Detroit. Voracek nije dao gol u 10 utakmica, tako da znam da ce veceras proraditi
. Sretno!
Ovo cu cisto probati jer je citava prva postava Detroita povrijedjena, Dakle dva najbolja igraca Red Wings-a Datsyuk i Zetteberg ne bi trebali igrati ovu tekmu, Datsyuk nece sigurno, a povreda ledja Zetteberga (disc hornia) doktori su mu preporucili da pauzira 2 hefte/sedmice/tjedna. Golman Phille Mason je u formi 6-1-1 sa 1,72 GAA, tako da sumnjam da pored ostalih i ove dvojice Alfredson moze nositi Detroit. Voracek nije dao gol u 10 utakmica, tako da znam da ce veceras proraditi

Zadnja izmjena: mate4, dana/u 04 dec 2013, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ispratio. I juče i ja pogodim nešto, i sve ukupno jako dobar dan. Hvala na parovimaGuarin14 je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Hawes -14,5+ Over
Igrac kojeg niko nije igrao, nalazi se na mom listicu..Klasicni primjer domacinskog igraca, koji kuci biljezi nevjerovatno velike brojke..Uzet ce veliki broj suteva, a jos dobra vijest za ovaj par je izostanak Vucevica koji vazi kao sasvim pristojan defanzivac..Spencer ce sigurno ispaliti 12,13 lopti, uz koju tricu i koje slobodno bacanje trebao bi do projke od 15 poena
Lee-16,5+ Over
Moj vecerasnji zicer..David je odlican igrac, kojeg u posljednje vrijeme i ne sluzi bas najbolje sut, ali kud cete bolju priliku da povratite poljuljano samopuzdanje, ako igrate na poziciji krillnog centra od meca sa Toronto Raptorsima..Ocekujem jednu utakmicu sa velikim brojem koseva i da Lee predje zadanu granicu koja je manja nego inace zbog njegove losije forme u posljednjim utakmicama
Johnnson -17,5+ Over
Treci par, koji ce me kao i uvijek zajebati kada ga ja odigram je over Joe Johnnsona..Po svakoj mogucoj i nemogucoj logici ovaj covjek uz silne izostanke u mecu protiv Denvera bi MORAO preci ovu granicu, ali sve cemo vidjeti veceras..
Drugi lisitc :
Green -16,5+ Over
U Celticsima se puno toga promjenilo, Jef Green je barem dok se Rajon Rondo ne vrati postao lider ove ekipe i napokon je poceo tako da igra..Igrac koji u svakom trenutku moze iznuditi dva slobodna bacanja i ako ga krene sut, trebao bi i veceras lagano prebaciti ovu granicu.
Monroe -15,5+ Over
Kvota na over Monroe - a je 1,95 ali to me nije ni u jednom trenutku odvuklo od ovog para..Monroe nakon ocajne partije protiv Toronta i iskljucenja koje je zaradio u tom mecu se zeli iskupiti protiv svoje stare musterije Miamia, ekipe ciji kos redovno puni..Batier je odlican defanzivac ali jednostavno nema visinu a ni snagu da zaustavi Monroea..Jedino sto bi ovaj par moglo da ponisti je moguci blowout, ali kada Miami nije bio u stanju da blowuta Charlotteu, valjda nece ni Detroit
Dragic-17,5 Under
Prva napadacka opcija Phoenixa, Bledsoe se napokon vraca u prvu petorku, Dragic iako to ne zeli ide na poziicu 2 SG..A tu ga ceka jedan od najboljih defanzivaca lige Tony Allen..Dragic je u odlicnoj formi, ali mislim da je red da jednu utakmicu malo losije odigra i da zabije manje od 17 poena..
SRETNO SVIMA
Oba listica prosla..Nadam se da je bar neko ispratio
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
- stomaklija
- Kontakt:

Da prođoše Dirk i Conley bilo bi oko 2 stoje, ovako vise nego dovoljno da natrpam na ovaj triple:
Fulham - Tottenham Tip: 2(1,65)
Gradski derbi, onaj manji

Leeds - Wigan(d/n) Tip: DA(1,75)
Moj omiljeni Engleski klub nikako da se vrati u Seriju A

C.Zvezda - Vojvodina(zg) Tip: 3+(1,85)
Srbijianski kup, mali derbi. CZ raspucana, poslozilo se, plate su legle ima se za šampona

_Malo sam uveo saljivog tona u analize, ali sta da se radi. Takav je zivot, a ja sinocnji dobitak sa NBA punim ko puricu ovaj triple(5,34).
GL srećkovići

Zadnja izmjena: stomaklija, dana/u 04 dec 2013, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
PSG 2
Kopenhagen 2
Cedevita kp1
Lev Praha 1x
Bayern 2
4,94 kvota uplata 20 KM
PSG 2/2
Kopenhagen 2/2
Bayern 2/2
Cedevita kp1
Lev Praha 1x
11,27 kvota uplata 5 KM
sretno ako ko sta prepise
Kopenhagen 2
Cedevita kp1
Lev Praha 1x
Bayern 2
4,94 kvota uplata 20 KM
PSG 2/2
Kopenhagen 2/2
Bayern 2/2
Cedevita kp1
Lev Praha 1x
11,27 kvota uplata 5 KM
sretno ako ko sta prepise

WBA - Man.City (SP) 2 @ 1,80
Man. Utd - Everton 1 @ 1,70
Arsenal - Hull City 1 @ 1,20
Liverpool - Norwich 1 @ 1,25
Fulham -Tottenham 2 @ 1,65
Swansea - Newcastle X2 @ 1,65
Evian TG - PSG 2 @ 1,35
Uk. kvota: 16,86
Sretno!
Evian TG - PSG 2 @ 1,35
Sretno!
- stomaklija
- Kontakt:
Bravo megamajstore!! Moj ti je iskreni savjet, bar ono sto furam zadnju godinu dana. Zasto igrati 1,15, 1,20 i **** kvote? Sto bi moj stari stric rekao, ne **** nista ispod 1,50Kurbla je napisao/la:Takodjer, uzimajuci u obzir komentare koje sam evo vidim dobio u PP od vrsnih poznavaoca ove igre, osjecam se kao novi covjek, i u skladu sa time ide moj jedini prijedlog za danas.
Fenerbahce - Fethiyespor 2 @ 10,00
(Kvota na domacina nema vrijednost. Zasto se sekirati zbog kurcevih jedan i dva'est. Predjimo sa profitabilnog kladjenja na kockanje.)
Sretno svima

- dr.van nostrand
- Kontakt:
+2 na goste po 1,95stomaklija je napisao/la:Bravo megamajstore!! Moj ti je iskreni savjet, bar ono sto furam zadnju godinu dana. Zasto igrati 1,15, 1,20 i **** kvote? Sto bi moj stari stric rekao, ne **** nista ispod 1,50Kurbla je napisao/la:Fenerbahce - Fethiyespor 2 @ 10,00
(Kvota na domacina nema vrijednost. Zasto se sekirati zbog kurcevih jedan i dva'est. Predjimo sa profitabilnog kladjenja na kockanje.)
Sretno svimaI u pravu je, batali tu siću i nista ispod 1,60. Takve 2 kvote, su ok za jači ulog. Bolje nego 5X1,25.Sretno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
emir_tr je napisao/la:WBA - Man.City (SP) 2 @ 1,80
Evian TG - PSG 2 @ 1,35
Sretno!
Ovo prepisujem i mozda dodam jos Stoke 1, Derby 1. i Lides 1 pa kud puklo da puklo.
-
- Kontakt:
Za jubilarni 300-ti
da nešto dobitno postavimo 
Frankfurt-Sandhausen 1(prolaz) 1.15
Augsburg-Bayern 2(prolaz) 1.15
WBA-Man.City x2 1.20
Inter-Trapani 1 1.20
Man.United-Everton 1x 1.13
Kv 2.15 MAX BET
Ajaccio-Bastia Under 2.5 Derbi,očekujem nervozu i da će se više pazit da se ne primi gol očekujem i crveni karton
Rennes-St.Etienne Under 2.5 Duel taktičara,glavnu ulogu će igrat obrane i jedni i drugi će igrat na kontre
Fulham-Tottenham 2 Pijetlovi se moraju negdje iskalit zbog katastrofalnih igara i rezultata u zadnje vrijeme,bolju priliku od Fulhama teško da su mogli dobit,ekipa u rasulu,novi trener...
Southampton-Aston Villa Under 2.5 Znamo kakvu Soton obranu ima,sigurno da će oni danas voditi glavnu riječ,bez nekog glupog ili brzog gola i trebao bi biti under iako se sa Englezima nikad ne zna.
Den Haag-Heerenven Over 2.5 Što reći,Nizozemska liga kao NBA ne igra se obrana
Wr.Neustad-Admira OVer 2.5 ne znam zašto sam ovo odigro,na ovome ću past
iako zadnji 5 u prvenstvu Over i jedni i drugi kao i u zadnjih 6 međusobnih mečeva.
Panetolikos-Atromitos Under 2.5 Jednostavno Grci,još Kup.Jednom rječju ziheraški.
Kvota 26,96
Ulog Srednji

Frankfurt-Sandhausen 1(prolaz) 1.15
Augsburg-Bayern 2(prolaz) 1.15
WBA-Man.City x2 1.20
Inter-Trapani 1 1.20
Man.United-Everton 1x 1.13
Kv 2.15 MAX BET
Ajaccio-Bastia Under 2.5 Derbi,očekujem nervozu i da će se više pazit da se ne primi gol očekujem i crveni karton

Rennes-St.Etienne Under 2.5 Duel taktičara,glavnu ulogu će igrat obrane i jedni i drugi će igrat na kontre

Fulham-Tottenham 2 Pijetlovi se moraju negdje iskalit zbog katastrofalnih igara i rezultata u zadnje vrijeme,bolju priliku od Fulhama teško da su mogli dobit,ekipa u rasulu,novi trener...
Southampton-Aston Villa Under 2.5 Znamo kakvu Soton obranu ima,sigurno da će oni danas voditi glavnu riječ,bez nekog glupog ili brzog gola i trebao bi biti under iako se sa Englezima nikad ne zna.
Den Haag-Heerenven Over 2.5 Što reći,Nizozemska liga kao NBA ne igra se obrana

Wr.Neustad-Admira OVer 2.5 ne znam zašto sam ovo odigro,na ovome ću past

Panetolikos-Atromitos Under 2.5 Jednostavno Grci,još Kup.Jednom rječju ziheraški.
Kvota 26,96
Ulog Srednji
zna li neko hoce li bayern i psg igrati u najjacem sastavu ?
FKŽ !
http://mi.nba.com/_touch/article.html?u ... 31203.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Imam neki osjecaj da ce ovdje biti bruka koseva,s tim ide odmah i K.Love i K.Martin over...
Imam neki osjecaj da ce ovdje biti bruka koseva,s tim ide odmah i K.Love i K.Martin over...
apocalyps je napisao/la:TIKET 1 :
Bosh manje
Johnson vise
Green vise
TIKET 2 :
Dallas
Miami
Gay manje
TIKET 3 :
Conley manje
Monroe manje
Wade manje
TIKET 4 :
Affalo vise
Curry vise
Ibaka manje
ALL IN !

BHF Bosanska Krajina!
PSG će igrati u najjačem sastavu. Samo će možda odmarati Alexa i Maxwella. S druge strane; Bayern će igrati bez Lahma; Schweinsteigera, Pizarra i Shaqirija dok se Ribery najvjerovatnije vraća. Tako im piše na stranici.TeaM87 je napisao/la:zna li neko hoce li bayern i psg igrati u najjacem sastavu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.