Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Brahim Abdelkader Diaz je novo cudo od djeteta koje je nakon velike borbe sa Barcelonom zavrsilo u Man Cityju.Istina cjena od 300.000 funti je previse za jednog 14-godisnjaka ali svi strucnjaci tvrde da je veliki potencijal.Iako se sa tom djecom nikad ne zna mozda bude zvijezda a mozda taj talenat nikad ne iskoristi na pravi nacin.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
na putu je za Manchester

[youtube][/youtube]
usput da kazem da ce i Kompany veceras nastupat za City, sto je i Pellegrini potvrdio.

zadnjih pet tekmi protiv WBA, City je dobio četiri i jedna je odigrana neriješeno. Rijec je o premijerligaskim tekmama naravno, a sto je interesantno jos to da je WBA u tih pet tekmi samo jedan gol postigao.
Yaya Toure, Afrički igrač godine 2013
21:00
WBA - Manchester City
usput da kazem da ce i Kompany veceras nastupat za City, sto je i Pellegrini potvrdio.

zadnjih pet tekmi protiv WBA, City je dobio četiri i jedna je odigrana neriješeno. Rijec je o premijerligaskim tekmama naravno, a sto je interesantno jos to da je WBA u tih pet tekmi samo jedan gol postigao.
Yaya Toure, Afrički igrač godine 2013

21:00
WBA - Manchester City
http://www.24sata.hr/nogomet/promasaj-s ... lji-324941
Jao bruke
Momak ti nisi prošao u Želji. Pa onda ni nečudi koliko igrača proizvedemo, kad imamo takve "stručnjake".
Jao bruke

Zar još ima ljudi koji se napale na ove lažiRvPersie je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/promasaj-s ... lji-324941
Jao bruke![]()
Momak ti nisi prošao u Želji. Pa onda ni nečudi koliko igrača proizvedemo, kad imamo takve "stručnjake".

Ja te volim, volim Željo..
Pantilimon, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Navas, Nasri, Aguero, Dzeko
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC

Dobar sastav,Kompany se vratio,to mi je drago vidjeti,Pantilimon i dalje prvi izbor,svaka čast Pellegriniju na dosljednosti,a i Pantelija se iskazao,dobro brani.
Džeko umjesto Negreda.
Utakmica u gostima,nadam se pobjedi,otpadaju mi slova sa tipkovnice koliko piskaram o tome da je više red da se pobjedi u gostima.
Keep walking.
Utakmica odgodjena za 15 minuta zbog problema sa saobracajem oko stadiona.
Nastavlja se serija.Nevjerovatna forma Aguera...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobar Dzeko večeras. Imao dvije odlične asistencije prsima za Aguera, ali ovaj promasi obje prilike. Ucestvovao u akciji kod prvog gola i sprijecio moguci gol domacina maloprije.
Evo i navijaci mu pjevaju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nakon prve utakmice mozda i najbolja predstava Edina Dzeke.U medjuvremenu Yaya za 0-2.Oba gola asistencije bekova a i moze se reci da su bile timske akcije a ne bljesak pojedinca.L'Avvocato je napisao/la:Dobar Dzeko večeras. Imao dvije odlične asistencije prsima za Aguera, ali ovaj promasi obje prilike. Ucestvovao u akciji kod prvog gola i sprijecio moguci gol domacina maloprije.
- Alen Škoro
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Odlično,odlično.
Aguero nastavlja trpati,koja je samo to igračina.
Hvala Bogu više da dobijemo u gostima,neka sam i to dočekao.
Aguero nastavlja trpati,koja je samo to igračina.
Hvala Bogu više da dobijemo u gostima,neka sam i to dočekao.
Keep walking.
0-3 napokon utakmica kakva se ocekuje od ove ekipe na gostujucem terenu.
Poranio si sa tom konstatacijom.Cautinho je napisao/la:Pantelija opet bez primljenog gola.
Hart who?

Veoma važna pobjeda Cityja. Odlicni su bili, ko svicarski sat, svidjaju mi se golovi, na prvu oba gola, naravno penal svakako ie na prvu
pogotovu prvi gol Tourea, na prvu iz okreta, majstor
Sto se tice primljenih golova, prvi gol, strasno, lopta uopste nije isla u gol, al se odbi od Pantilimona i udje, a i onaj u devedeseticetvrtoj primise bezveze, valjda ocekujuci kraj svakog trenutka. Dzeko odigrao fino, solidno, ucesnik u akcijiama kod golova, al Yaya po meni igrac utakmice, ovo je bila njegova noc plus zabi dva gola.

Manchester City ce imati 13 sigurnih ucesnika na svjetskom prvenstvu u Brazilu,a to su: Sergio Aguero i Pablo Zabaleta (Argentina), Joe Hart i James Milner (Engleska), Yaya Toure (Obala Slonovace), David Silva, Alvaro Negredo, Jesus Navas i Javi Garcia (Spanija), Edin Dzeko (Bosna), Gael Clichy i Samir Nasri (Francuska), i Vincent Kompany (Belgija)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.