FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2013, 14:35

A mogao bi Mazzari razmislit i da koju utakmicu prebaci na 4 odozada pogotovo kad igramo protiv ekipa sa jednim napadačem...čemu 3 stopera u igri onda?Govorio je kad je dosao kako zna uslijed utakmice mijenjat formacije,a za sada uglavnom nista od toga nismo vidjeli.Prema njegovim izjavama da se zaključit da misli da ekipa nije na jos takvom taktickom nivou da se to napravi i da previse promjena i drugačiji zadaci od onih s početka susreta ne bi dobro utjecali na njih tj.da bi se "izgubili na terenu" slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 dec 2013, 15:43

Nije mi samo jasno ko je rekao ovim nasim medijima da je Erick Thohir neki naftas koji ce odmah bezglavo ulupati stotine miliona na pojacanja. Covjek je tu samo iz jednog razloga, a to je da posluje pozitivno, takoreci neki njemacki model, a nema ni bacanja love na pojacanja, to bi se trebali mnogi malo bolje informisati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 15:44

banuj ih :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 dec 2013, 15:49

Ma mrsko mi :mrgreen:

Al' ozbiljno, cesto naletim na neke cifre od 25-30 miliona a negdje sam, necete vjerovati, procitao i 50 miliona :lol: (da li je Jackson Martinez bio u pitanju ili neki drugi igrac, ne mogu se sjetiti).
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2013, 17:48

Frajer klasicni biznismen, Moratti voli Inter, Tohir voli novac, tako to dodje nekako :mrgreen:

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2013, 19:01

najbolji biznis je napraviti jak klub, a toga nema bez kupovine, inter je koliko znam bio stabilan do sad, a nama trebaju ulaganja i trofeji jer inter nije prosjecan klub kojem treba stabilnost i da se tim bude zadovoljno. onog momenta kad se pocne ulagati u novi stadion ne treba se niko dovoditi. novi gazda ako hoce naklonost navijaca treba dovesti npr lavezzija, ako to nije kadar i ne zeli lose nam se pise, ne moramo mi biti novi PSG city ili monako, al brate bar dva zvucna pojacanja dovesti, lavezzi, radja, i neko u odbranu i ja sretan

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 03 dec 2013, 19:03

farisija je napisao/la:najbolji biznis je napraviti jak klub, a toga nema bez kupovine, inter je koliko znam bio stabilan do sad, a nama trebaju ulaganja i trofeji jer inter nije prosjecan klub kojem treba stabilnost i da se tim bude zadovoljno. onog momenta kad se pocne ulagati u novi stadion ne treba se niko dovoditi. novi gazda ako hoce naklonost navijaca treba dovesti npr lavezzija, ako to nije kadar i ne zeli lose nam se pise, ne moramo mi biti novi PSG city ili monako, al brate bar dva zvucna pojacanja dovesti, lavezzi, radja, i neko u odbranu i ja sretan
Uze mi rijec iz usta... Dok pishem post tvoj mi izleti . :)

Covjek je biznismen, voli pare, a kako ce ih zaraditi niko nije razmislio... Sta ulozio 500 miliona u kupovinu upravljackog paketa i sada ce pustiti da tonemo? :D Ovo je njegova investicija i on tu ima puno interesa da je zastiti. Ne znam kako 25-30 milona moze zvucati nerealno. Koliko je to 5-6 % od ulozenog?

Cime ce drugo stititi svoju investiciju? Cime ce podici fan bazu i poboljsati marketing ekipe?Pa mi nemamo nijedne zvijezde u ekipi i igramo loshe. Kome cesh prodati takav proizvod.

Dakle kao sta sam vec pisao vishe puta, odnos ulozenog dobivenog je tu glavni.Jaka i ciljana pojacanja.Igrac vishe mora donijeti dobroga nego sto je novca u njega ulozeno. Da je klasicni fudbalski direktor to bi se mjerilo na terenu. Obzirom da je marketar u pitanju tu ce se gledati puno vishe.

Zato sam i povjerovao i josh vjerujem u pricu Radja, Dzeko, pa mozda i Kolarov. Ako ce biti posten Eriku treba jak Inter, drugacije ne moze ostvariti svoj plan.
Amar Osim selektor BiH

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 19:14

da igramo lose,tu se ne slazemo,,samo smo neiskusna ekipa i fale nam 2 igraca da bi to bilo sve super,,a Thohira pustite,pa lik je dosao prije 2 mjeseca tek :) 1og septembra cemo vidjet sta i kako je on to zamislio odnosno uradio ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 03 dec 2013, 19:20

adointer je napisao/la:da igramo lose,tu se ne slazemo,,samo smo neiskusna ekipa i fale nam 2 igraca da bi to bilo sve super,,a Thohira pustite,pa lik je dosao prije 2 mjeseca tek :) 1og septembra cemo vidjet sta i kako je on to zamislio odnosno uradio ;)
Loshe Ado u smislu privlacenja navijaca. Generalno ne tako loshe nama navucenim :) Ali ako realno razmislish koje ce dijete nakon gledanja ove sezone reci mama kupi mi Interov dres. Ili ce to mozda prije biti Bayern, Barca itd.

A sto se tice Erika nista nije sigurno , mozda on ima neke skrivene, zlobnije motive, mozda cak i ilegalne, nebitno , ali reci da je 25-30 miliona ulaganja nerealno, to nije relano.
Amar Osim selektor BiH

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 19:28

eto vidis,kod nas ne smije bit 2 godine pauze,da se to malo uigra sve i eventualno doda sto fali,mora se odmah scudetto,,eh ne moze jbg

a sto se tice Tahira,previse se vjeruje medijima,a oni nisu nikad bili nasa jaca strana,,evo vec je Kovacicu doqrcilo i hoce da napusti Inter,iako je njegov menadzer i jucer i danas ponovio da to nije istina,ovi navalili po svom,,najjaci dio je kad kazu "Kovacicu se mota po glavi" :lol: :lol:

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2013, 23:39

Ne mozemo suditi o thoriru i njegovim namjerama jer nije bio u prilici da ista uradi, al i to je blizu. Mene muci sto je previse odmjeren u izjavama po pitanju pojacanja, daje naslutiti da nece biti nista, osim nekih polovnjaka. Pored svega sto namjerava u buducnosti osigurati stabilnost kluba, stadion, pametna transfer politika, marketing, daje mu za pravo da ne mora dovoditi skupa pojacanja, to su ona od 40 mil pa nadalje, al da ne moze i nece dovoditi pojacanja do 30 miliona to nije uredu, uostalom treba vremena da se vidi. Ako ne dovede sad u januaru neko pojacanje do 30 mil, mislim da nam se crno pise, zivi bili pa vidjeli

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 dec 2013, 23:44

ja mislim da nece doci jedno nego tri 8-)

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 04 dec 2013, 02:22

adointer je napisao/la:ja mislim da nece doci jedno nego tri 8-)
ado vazda pozitiva :D :D

Reus, Nainggolan i Mata... dosta ta 3, a? :mrgreen:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 dec 2013, 12:19

Ne ocekujem pojačanje od preko 15m,kamoli 30.A i mogao bi Mazzari iz ovog što ima najviše izvuć pa onda pojačanja tražit.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2013, 12:27

Bolje je izgraditi novi stadion, i da zbog toga ekipa "trpi" 2-3 godine. Nego napraviti ekipu koja će se opet silom prilika raspasti za 2-3 godine.
Uostalom onog trenutka kad Inter ode sa San Sira, on će postati vlasništvo Milana kao što je nekad i bio. :mrgreen:
Mada koliko sam pročitao, nije nemoguće da i Milan također izgradi novi stadion.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 dec 2013, 12:51

Milanski Inter ove bi zime jednog bivšeg dinamovca mogao zamijeniti drugim. Poznato je da klub sa San Sira prati Šimu Vrsaljka, dok bi Mateo Kovačić mogao otići na posudbu.
slikaslika

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 04 dec 2013, 13:31

Ocekivani sastavi za ceveras:

slika

Taidera I Guarina izgleda samo smrt moze izbaciti iz ekipe. :)
Amar Osim selektor BiH

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 04 dec 2013, 14:56

SiamoNoi je napisao/la:Ne ocekujem pojačanje od preko 15m,kamoli 30.A i mogao bi Mazzari iz ovog što ima najviše izvuć pa onda pojačanja tražit.

Kako onda misli sa takvim pojacanjima ojačati ekipu i ukljuciti se u borbu za prava III mjesta. Ja sam misljenja da ce novi gazda otvoriti novcanik ali da to nece biti senzacionalni transferi kao City-a, PSG-a u Monaka ( da budem iskren ne bih ni volio da tako bude) nego igraci klase koji se mogu dobiti po povoljnoj cijeni a i unaprijedit ce ekipu. PAmetan je Thohir :)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 dec 2013, 15:01

Nainggolan i kvalitetan bek i ja zadovoljan.To je jedino i potrebno.Samo sto mislim da ce se ovo na dva roka rastegnut :mrgreen:
A za beka mogu Mbayea vratit i samo iskeširaju Nainggolana.Ha da,treba skroman bit :mrgreen:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 04 dec 2013, 15:11

Potreban je i kvalitetan napadač, ostalo se sve slažem. Nainggolan ili Song svejedno je. :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.