ne sta je rekao?reds_forever je napisao/la:jel iko gledao intervju sahinpasica sa imamovicem...imamovic predstavljao neke planove sto se tice bosne ...navodno se i razmatra mogucnost da se krene u izgradnju dvorane koja bi bila u vlasnistvu kluba,govorio je o stanju u klubu,o mogucoj kandidaturi za EP 2013 u saradnji sa hrvatskom...itd.
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ma laže on sve... bilo bi lijepo i za RK i za KK Bosnu da se izgradi ta dvorana ali sumnjam... a jos do EP 2013 da stignu... sumnjam.reds_forever je napisao/la:jel iko gledao intervju sahinpasica sa imamovicem...imamovic predstavljao neke planove sto se tice bosne ...navodno se i razmatra mogucnost da se krene u izgradnju dvorane koja bi bila u vlasnistvu kluba,govorio je o stanju u klubu,o mogucoj kandidaturi za EP 2013 u saradnji sa hrvatskom...itd.
fela je gubio lopte zbog umora trebao ga je šehovac malo sredinom utakmice odmoriti...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
drug
nisam gledao cijeli intervju, slusao sam kad su pricali o Ep. Kao igalo bi se pola tekmi u bih, druga polovica u hr. Polufinale u Sarajevu i finale u Zagrebu. Za sad samo pusti snovi jer nemamo infrastrukturu. On se nada da cemo dobit tu organizaciju jer ce predsjednik turskog saveza vjerovatno biti ubrzo na celu fibe a on je ranije obecao pomoci.
Imamović to ima već jako dugo u planu jer onoliko koliko mi izdvajemo iz budžeta za iznajmljivanje dvorane za treninge svih kategorija i tekme to nas stoji gotovo kao rata kredita koliko bismo plaćali za dugogodišnji kredit za dvoranu.+ TREBA UZETI U OBZIR da imamović u sklopu dvorane misli praviti stanove i poslovne prostore to daje još finansija nakon izgradnje + što nećemo morati izdvajati bruku novca za stanove igrača što mladih što seniorskih.reds_forever je napisao/la:jel iko gledao intervju sahinpasica sa imamovicem...imamovic predstavljao neke planove sto se tice bosne ...navodno se i razmatra mogucnost da se krene u izgradnju dvorane koja bi bila u vlasnistvu kluba,govorio je o stanju u klubu,o mogucoj kandidaturi za EP 2013 u saradnji sa hrvatskom...itd.
iznajmljivanje dvorane za tekme
+ iznajmljivanje dvorane za treninge
+ iznajmljivanje stanova igračima
+ isto ovo gore za mlade
+ nemožeš birati termin kada da igraš u istoj
+ sve ovo gore je isto i u rk bosni i ostalim u udruženju BOSNA itd.
=svi zajedno mogu plaćati ratu kredita koliko ih koštaju sve ove gore stavke.
Sad ko više uloži više je u njegovom vlasništvu dvorana,u slučaju da se ne usuđuje kkb(imamović) da radi sama.
VEZANO ZA KLOCA ZDOVCA,kloc se usrao za svoju stolicu u olimpiji pa najlakše po sudijama i ligi a njegov klub imao 33 slobodna bacanja a mi 29,ličnih grešaka smo imali 30 mi a oni 25.-smijesno a u odbrani su i oni jednako kao i mi bili agresivni.
Zadnja izmjena: kobe, dana/u 10 jan 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Radice kosarkaski i rukometni klub, i u njihovom vlasnistvu ce biti dvorana.
Imamovic je rekao da je u planu izgradnja dvorane kapaciteta od 4.000 do 5.000. Uz tu dvoranu nalazile bi se jos dvije manje. Jednu bi koristio Kosarkaski, a jednu Rukometni klub u svrhe treninga.
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 
Odlicna utakmica protiv Olimpije,da smo izgubili sigurno niko ne bi imao zamjerki,borili smo se ko lavovi i pored velikog broja izgubljenih lopti na kraju smo pobjedili,sasvim zasluzeno! to sto Zdovc laprda je fakat smjesno!
Milan Milosevic,Milan Milosevic,Milan Milosevic! e to je @fera dragi nas najbolji igrac,covjek u prvoj utakmici sam maltene pobjedi jednog giganta kakav je Olimpija,ito sa svega 5-6 treninga sa ekipom! da sam na tvom mjestu,prestao bi pratiti utakmice Bosne,jer si ti bio najveci protivnik njegovog dolaska,i poput anemicnih neznalica po ko zna koji put se prosuo ,i dokazao si da tvoje postove ne vrijedi citati!
Zarko Rakocevic je vidi se jako koristan igrac i da nije imao virizu prije 4 dana zbog cega 2 dana nije mogao ustati iz kreveta,sigurno bi bio jos bolji,iako je svoje minute na parketu maximalno iskoristio! bice on sigurno veliko pojacanje,bas kao Milosevic!
Bajic,je po meni igrao veoma losu odbranu,ali je na kraju bio jedan od heroja!..
Kojadinovic je imao stvarno dosta izgubljenih lopti 8,ali je zato u ostalim segmentima igre pokazao svu svoju vrijednost! On je zlata vrijedan u ekipi pa i da ima 15 izgubljenih lopti po utakmici!
U svakom slucaju cestitke Bosni na pobjedi,konacno imamo dobar tim i kad se uigramo bicemo bas kao sto sam govorio hit u drugom dijelu NLB lige!
Gazi Bosno gazi!
Milan Milosevic,Milan Milosevic,Milan Milosevic! e to je @fera dragi nas najbolji igrac,covjek u prvoj utakmici sam maltene pobjedi jednog giganta kakav je Olimpija,ito sa svega 5-6 treninga sa ekipom! da sam na tvom mjestu,prestao bi pratiti utakmice Bosne,jer si ti bio najveci protivnik njegovog dolaska,i poput anemicnih neznalica po ko zna koji put se prosuo ,i dokazao si da tvoje postove ne vrijedi citati!
Zarko Rakocevic je vidi se jako koristan igrac i da nije imao virizu prije 4 dana zbog cega 2 dana nije mogao ustati iz kreveta,sigurno bi bio jos bolji,iako je svoje minute na parketu maximalno iskoristio! bice on sigurno veliko pojacanje,bas kao Milosevic!
Bajic,je po meni igrao veoma losu odbranu,ali je na kraju bio jedan od heroja!..
Kojadinovic je imao stvarno dosta izgubljenih lopti 8,ali je zato u ostalim segmentima igre pokazao svu svoju vrijednost! On je zlata vrijedan u ekipi pa i da ima 15 izgubljenih lopti po utakmici!
U svakom slucaju cestitke Bosni na pobjedi,konacno imamo dobar tim i kad se uigramo bicemo bas kao sto sam govorio hit u drugom dijelu NLB lige!
Gazi Bosno gazi!
jel ti zelis feru ponovo da imas za svojim vratom ? ti jednom docekao da ja pogrijesim za razliku od tebe koji si za svakog **** igraca napisao da je VELIKO pojacanje pa ti si pisao da je Gorjan Radonjic veliko pojacanje moj covjece tvoj intelekt je na tolikoj razini da promijenis misljenje nakon svake utakmice i svakog transfera nedaj boze da smo danas izgubili ti bi ovdje najvise srao o treneru,minji i upravi a sad ces mjesec dana trubiti kako su svi sjajni... dosta mi je tvog pubertetskog mozga uskoro cu sastaviti kompilaciju tvojih provala na forumima pa ces vidjeti ti koga stalno prozivas... MILAN MILOSŠEVIĆ NIJE NAJBOLJI IGRAĆ KK BOSNE I NIKADA TO NECE BITI!!!!!! ja nigdje nisam rekao da ce on biti najgori igrac kod nas niti da nema pojma sa košarkom itd. nego sam rekao da sam protiv toga da on odlazi iz svog voljenog kluba bolje mu je da iz ljubavi prema zvezdi grije klupu nego da igra po 40 minuta u bosni... zamislite gdje bi on sada igrao da nije toliki delija nego da je dosao u bosnu kad su ga trazili prvi put i imao normalnu minutazu a ne propadao zbog ljubavi prema KK SLEDECA SEZONA.bosnas_ je napisao/la:Odlicna utakmica protiv Olimpije,da smo izgubili sigurno niko ne bi imao zamjerki,borili smo se ko lavovi i pored velikog broja izgubljenih lopti na kraju smo pobjedili,sasvim zasluzeno! to sto Zdovc laprda je fakat smjesno!
Gazi Bosno gazi!
i da ljudi ovaj bosnas je taj superinteligentni covjek koji je povjerovao u pricu da Rakocevic radi u komunalnom preduzecu u Budvi i prosirio je po svim ostalim forumima... toliko je pametan da je jednom u roku od 3 sata ispisao 10 postova koji nisu imali nikakvog smisla i svi su bili tipa tralalala fera je glup.
na pocetku sezone sam ja rekao da je onakav tim uz jednu tricu dobru moze solidno funkcionisati i ti si pricao pola sezone kako je uprava smece i tako i onda kada su svi pali u ocaj zbog loše sezone ti dolazis sa pricom kako je uprava super jer su doveli copelanda i radonjica kao velika pojacanja a kasnije se vidjelo koliko velika... onda se javljas sa pricom opet kako je uprava nesposobna i najavio si da si stupio sa njima u kontakt i da vracas bosnu u roku od 2 dana u skenderiju...
ja sam tebi fino rekao ako imas problema sa mnom hajde da se upoznamo sjedemo i popricamo a ne tako kao kukavica vec 2-3 godine ti mene nesto prozivas preko razno raznih foruma meni je to iskreno djetinjasto retardirano i bijedno ako nemas hrabrosti porazgovarati sa mnom uzivo onda mi se nemoj obracati na forumima.
JA I DALJE TVRDIM DA NISAM NISTA POGRESNO REKAO VEZANO ZA MINJU ON JE MENI BIO JAKO DRAG IGRAC DOK NAS NIJE IZIGRAO ZBOG ZVEZDE NAKON TOGA SAM POTPUNO RAVNODUSAN JA SAM BIO VISE ZA DOVOĐENJE KLASICNOG KRILNOG CENTRA ILI CENTRA NEGO OVAKO DA IGRAMO SA NISKOM POSTAVOM SVE VRIJEME.
edit:
by bosnas sa jednog drugog foruma....
Konacno pobjeda,ito kakva!
Igrali smo odlicno,pogotovo ovi novi igraci Milosevic i Rakocevic! Jos kad se oporavi Zlaja..bicemo fakat jaki!
Cestitke igracima na borbenosti i pobjedi,iako da smo izgubili niko ne bi imao pravo reci bilo sta! igrali smo protiv super jake Olimpije,koja je samo prije par dana jedva izgubila od CSKA!..
Ako ovako nastavimo u Kragujevcu mozemo ocekivati pobjedu!.. U utorak idemo u Kakanj,igrati kup utakmicu,i u subotu na pobjedu protiv Radnickog! fakat imamo nakon dugo vremena dobru ekipu!
p.s.
Milan Milosevic,igracina,definitivno! nakon Muje Tuljkovica konacno imamo kvalitetnog igraca na niskom krilu!iako je Minja puno bolji od Muje!..uprava je uradila veliku stvar sto ga je uspjela dovesti
evo jos jedan dokaz tvoje genijalnosti jer ti ocigledno nisi ni gledao utakmicu nego vidio statistiku na stranici NLB-a ili jos gore ali i vjerovatnije posto se radi o tebi samo na forumu vidio sta drugi pisu i cuo da je minja bio dobari i navio se da pametujes... dijete moje minja je citavu utakmicu igrao krilnog centra... znaci kad je hajric ulazio u igru igra je centra... sve vrijeme smo igrali sa niskom postavom.
drugi put odi na utakmicu ili je pogledaj na TV-u bar pa onda pametuj.
btw valjda nisi cuo da im je otisao sani becirovic posto nisi gledao utakmicu i ne cudi me da ti je ta "sitnica" promakla pa si nas vec digao toliok da nas poredis sa CSKA. bravo bravo... odusevljavas me.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
@fera ,ti dobro znas da se ne volim prepirati sa primitivcima,pogotovo ne sa onim anemicnim neznalicama koji su u stanju igraca nazvati Ciganinom samo zato sto je pored Bosne prije 2 godine izabrao Zvezdu! (iako se on tu najmanje pitao,jer je Zvezda ponudila vise novca Slobodi ,jer je Minja bio pod ugovorom)! Ne znam zasto je sramota otici u C.Zvezdu!? to smo mi neko i nesto,a Zvezda neki balavi anemicni kolektiv,bez tradicije,renomea..!? ajd nebitno,ti tako mislis,i to ce neko mozda i postovati,neke babe anemicnih predispozicija!..
To da sam za Radonjica rekao da ce nam biti veliko pojacanje je laz i bezobrazluk! rekao sam samo ,obzirom da dolazi iz jake ekipe kakav je Turow vjerujem da ce nam biti od koristi,i nista vise! ispostavilo se da nam zasad nije od koristi i to je to,sta sam ja tu pogrijesio? mozda zato sto ga nisam poput anemicnih bezobraznika docekao dobro dosao Cigane!? stvarno ne razumijem tvoj intelektualni sklop,ali ajd,i ne trebam!..
To da sam uporedio Bosnu sa CSKA je laz i bezobrazluk,samo sam htio reci da danasnja pobjeda nad Olimpijom koju je CSKA jedva dobio ima posebnu tezinu,jer smo dolaskom Milosevica i Rakocevica dobili na kvaliteti! jos kad se Zlaja oporavi bicemo odlican tim,eh jedino ako ti i Zlaja nije ciganin jer je iz Srbije!.. fakat svakakvih debila!..
U svakom slucaju,nezeleci se prepirati sa anemicnim primitivcima,u nadi da mi vise neces slati svakodnevno po 100 poruka na PM,imas jedno veliko mahanje!
To da sam za Radonjica rekao da ce nam biti veliko pojacanje je laz i bezobrazluk! rekao sam samo ,obzirom da dolazi iz jake ekipe kakav je Turow vjerujem da ce nam biti od koristi,i nista vise! ispostavilo se da nam zasad nije od koristi i to je to,sta sam ja tu pogrijesio? mozda zato sto ga nisam poput anemicnih bezobraznika docekao dobro dosao Cigane!? stvarno ne razumijem tvoj intelektualni sklop,ali ajd,i ne trebam!..
To da sam uporedio Bosnu sa CSKA je laz i bezobrazluk,samo sam htio reci da danasnja pobjeda nad Olimpijom koju je CSKA jedva dobio ima posebnu tezinu,jer smo dolaskom Milosevica i Rakocevica dobili na kvaliteti! jos kad se Zlaja oporavi bicemo odlican tim,eh jedino ako ti i Zlaja nije ciganin jer je iz Srbije!.. fakat svakakvih debila!..
U svakom slucaju,nezeleci se prepirati sa anemicnim primitivcima,u nadi da mi vise neces slati svakodnevno po 100 poruka na PM,imas jedno veliko mahanje!
treba pregledati valorizaciju igraca pa onda vidjeti zasto je Sehovac drzao Feliksa na parketu ,jer kvalitet nisu samo dati kosevi ...........a samo da dovrsim za MINJU -JER JE REKAO DA SE MOZDA nece zadrzati u Bosni ,pa je dobio minus kod nekih forumasa ,,Koji je to nas igrac duze ostao u KK Bosna ????dnalydal je napisao/la:Najbolji igrac bosne je Feliks Kojadinovic, a to ovi sto samo gledaju ko je koliko postigao poena ne mogu da vide. FEla je jedan od najboljih odbrambenih igraca lige, a u napadu je podijelio 9 asistencija i dodao svemu jos i 9 skokova, covjece skoro tripl dabl. Na koncentraciji malo mora da radi, mada velik broj izgubljenih lopti i ne ide samo njemu na dusu....nije on kriv sto su ostali staticni u napadu, niko se ne krece nego stoje samo poziciono ko sahovske figure, a onj e upravo majstor da baci asistenciju kad se zabije u 2 protivnicka igraca i jedan nas ostane nepokriven. E sada ako se taj jedan nas sakriva negdje, ne moze mu ni steve nash pomoci....
Jeli mozda Bavcic ili Tuljkovic ili neko treci ,,,,pa gospodo svi bi u Euro ligu i za eure ,jedino ko nemoze TAJ OSTAJE......
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Bosni, svaka cast. Nisam gledao utakmicu, ali vrlo vrijedna pobjeda protiv jake ekipe, izborena vrlo vjerojatno velikim trudom i zalaganjem, i samo tako klubovi s manjim budzetima mogu konkurirati euroligaskim momcadima.
...Život za Široki...
Čestitke Bosni na pobjedi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
koji smo mi smradobi ko narod do jucer pljujemo a danas se slave
ma kakve dvorane kakvi baraci ko da vidim sledeca tekma 20+ gubimo
ma kakve dvorane kakvi baraci ko da vidim sledeca tekma 20+ gubimo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
hahaahah ti me odusevis svakim svojim postom i svojim enormnim znanjem... sine ne zovem ja minju ciganom jer je izradio nas i otisao u zvezdu nego jer su zveszdaši,navijaći zvezde,delije poznati kao cigani to jest tako ih zovu. moram ti sve crtati nista ne kontas.bosnas_ je napisao/la:@fera ,ti dobro znas da se ne volim prepirati sa primitivcima,pogotovo ne sa onim anemicnim neznalicama koji su u stanju igraca nazvati Ciganinom samo zato sto je pored Bosne prije 2 godine izabrao Zvezdu! (iako se on tu najmanje pitao,jer je Zvezda ponudila vise novca Slobodi ,jer je Minja bio pod ugovorom)! Ne znam zasto je sramota otici u C.Zvezdu!? to smo mi neko i nesto,a Zvezda neki balavi anemicni kolektiv,bez tradicije,renomea..!? ajd nebitno,ti tako mislis,i to ce neko mozda i postovati,neke babe anemicnih predispozicija!..
a ove tvoje uvrede cu shvatiti samo kao znak nemoci. ja niti sam primitivan niti sam nacionalista pa ne znam zasto sada spominjes srbiju i zlaju kakve on veze ima sa tim sto je milan cigan u duši (da ti jos jednom pojasnim to znaci navijac crvene zvezde)
to što ti mislis da su srbi cigani to je tvoj problem... valjda greska u odgoju ali ja nemam nikakve predrasude ni prema jednom narodu jer ni na sta ne treba gledati globalno.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
samo naprijed
- Kontakt:
@Fera,
Prije nego sto sam ti htio ista odgovoriti ponovno sam procitao svoj post da vidim da nije se greskom protkala rijec "glup” ili nesto slicno tome sto ne bi bilo u duhu mog pisanja. Posto ne nadjoh nista slicno tome ponovno procitah tvoj odgovor gdje nadjoh prvo rijec “sine”. U slucaju da imas jedno 65-70 godina onda cu to sine rado prihvatiti, u slucaju da si odrastao na beogradskom asfaltu onda cu isto tako razumjeti ali ce najprije biti da bi taj sin I te kako tebi mogao biti tata sa svojih 45 godina a broj tvojih godina opet I te kako oslikava nacin tvoje komunikacije koji je ravan pubertetskom prepucavanju I vrlo zajebanoj stvari koja se zovu kompleksi. Tvoje pisanje u stilu @Arsa izgleda ponekad najblaze receno bolezljivo jer vecina forumasa ovdje odlicno zna ko su cigani ali isto tako zna sta znaci I rijec “cigan”. Niko nije rekao da je Milosevic extra klasa ali da je I te kako koristan I dobar igrac pokazao je u prvoj utakmici protiv evropske Olimpije kojoj je utrpao 20 I kusur poena I skupio 13 skokova sa svoja 203cm.Da bi svako normalan mogao reci da je ovaj igrac dobar ovo je sasvim dovoljno a samo nadobudni ce reci da je razlog sto ne bi trebao da igra u Bosni njegova navijacka sklonost prema Zvezdi. Cisto sumnjam da u trenutnom sastavu Bosne 3-4 igraca igra koji I navijaju za taj klub. Isto tako zaboravljas da je Bosna bila njegova redovna musterija I da joj je redovno trpao 20-tak poena dok je igrao u Slobodi a u Zvezdu je otisao jednostavno sto je to u ovom trenutku tj u onom trenutku bio puno puno veci I organizovaniji klub od nase Bosne I svako gleda da ode tamo gdje mu je bolje. Bosna jednostavno nije mjesto sa kojeg se moze napredovati, zaraditi pare izuzev ako ne dolazis iz Vogosce. Kada sam na nekadasnjem forumu KK Bosne govorio za masu stvari koje ce se desiti rijetko ko je to shvatao a oni koji su me razumjeli popili su banove kao sto sam ga popio I ja od degenerika koji se tamo potpisivao kao “administrator”.
Ovo sto je danas Bosna dobila ne znaci apsolutno nista, niti das mo bolji niti das mo gori ali govori da nam je igracki kadar pojacan I da bi se mogli krvavom borbom izvuci sa zadnjeg mjesta. Ali licno za mene to ne predstavlja nista jer KK Bosna trenutno nije neka buducnost BH sporta nego nocna mora za njene navijace a cini mi se I za trenutne igrace I klub koji jednostavno trenutno nema nikakvu viziju svoje buducnosti osim da tone iz godine u godinu.
Ubuduce ako budes htio da komuniciras sa mnom onda pokusaj da to bude normalno jer bi puno stvari mogao da naucis I iz kosarke a I iz zivota ili radije nemoj nikako.
Prije nego sto sam ti htio ista odgovoriti ponovno sam procitao svoj post da vidim da nije se greskom protkala rijec "glup” ili nesto slicno tome sto ne bi bilo u duhu mog pisanja. Posto ne nadjoh nista slicno tome ponovno procitah tvoj odgovor gdje nadjoh prvo rijec “sine”. U slucaju da imas jedno 65-70 godina onda cu to sine rado prihvatiti, u slucaju da si odrastao na beogradskom asfaltu onda cu isto tako razumjeti ali ce najprije biti da bi taj sin I te kako tebi mogao biti tata sa svojih 45 godina a broj tvojih godina opet I te kako oslikava nacin tvoje komunikacije koji je ravan pubertetskom prepucavanju I vrlo zajebanoj stvari koja se zovu kompleksi. Tvoje pisanje u stilu @Arsa izgleda ponekad najblaze receno bolezljivo jer vecina forumasa ovdje odlicno zna ko su cigani ali isto tako zna sta znaci I rijec “cigan”. Niko nije rekao da je Milosevic extra klasa ali da je I te kako koristan I dobar igrac pokazao je u prvoj utakmici protiv evropske Olimpije kojoj je utrpao 20 I kusur poena I skupio 13 skokova sa svoja 203cm.Da bi svako normalan mogao reci da je ovaj igrac dobar ovo je sasvim dovoljno a samo nadobudni ce reci da je razlog sto ne bi trebao da igra u Bosni njegova navijacka sklonost prema Zvezdi. Cisto sumnjam da u trenutnom sastavu Bosne 3-4 igraca igra koji I navijaju za taj klub. Isto tako zaboravljas da je Bosna bila njegova redovna musterija I da joj je redovno trpao 20-tak poena dok je igrao u Slobodi a u Zvezdu je otisao jednostavno sto je to u ovom trenutku tj u onom trenutku bio puno puno veci I organizovaniji klub od nase Bosne I svako gleda da ode tamo gdje mu je bolje. Bosna jednostavno nije mjesto sa kojeg se moze napredovati, zaraditi pare izuzev ako ne dolazis iz Vogosce. Kada sam na nekadasnjem forumu KK Bosne govorio za masu stvari koje ce se desiti rijetko ko je to shvatao a oni koji su me razumjeli popili su banove kao sto sam ga popio I ja od degenerika koji se tamo potpisivao kao “administrator”.
Ovo sto je danas Bosna dobila ne znaci apsolutno nista, niti das mo bolji niti das mo gori ali govori da nam je igracki kadar pojacan I da bi se mogli krvavom borbom izvuci sa zadnjeg mjesta. Ali licno za mene to ne predstavlja nista jer KK Bosna trenutno nije neka buducnost BH sporta nego nocna mora za njene navijace a cini mi se I za trenutne igrace I klub koji jednostavno trenutno nema nikakvu viziju svoje buducnosti osim da tone iz godine u godinu.
Ubuduce ako budes htio da komuniciras sa mnom onda pokusaj da to bude normalno jer bi puno stvari mogao da naucis I iz kosarke a I iz zivota ili radije nemoj nikako.
nešto se ne sjecam da sam ja pokušavao komunicirati sa tobom. i ne ako si toliko pametan procitaj moj post ponovo pa ces vidjeti da nisam nigdje rekao da si napisao nesto glupo nega da ako mislis "nesto" da si glup a da saznas sta je to nesto procitaj ponovo moj post.samo naprijed je napisao/la:@Fera,
sto se tice ostatka posta onda ili si ti bosnas pa si usao na pogresan acc ili si nekako sam sebe pomijesao sa njim pa osjetio potrebu da odgovaras na nesto sto se tebe nikako ne tice. sto se tice zadnje recenice ja ne znam zasto ti kao tako pametna osoba koja moze nas ostale toliko toga nauciti sve sto sam ja napisao shvatis pogresno i osjetis se prozvano pa onda pises ovaj post pun nebuloza upucen meni stvarno ne mogu da te shvatim jer ja tebe u svojim postovima nikad nisam ni spomenuo niti te poznajem niti te pamtim sa foruma ni ovog niti foruma KK Bosne prvi put sam danas cuo za tebe kada si me ti nicim izazvan poceo da napadas valjda te pukla euforija jer smo napokon nekoga pobijedili.
sto se tice milosevica ni to nisi shvatio jer da jesi vidio bi kada je taj moj post napisan a ocigledno nisi upucen u to kako je minja stigao u zvezdu. ako je bosna tada bila pogresan izbor kao ekipa u kojoj je mogao imati minutažu i napredovati kad mu je to najvise trebalo zasto je sada prava ekipa za njega kad je sad na nižim granama nego tada.kazes niko nije napredovao iz bosne pa gdje to igraju sada jasmin perković gdje je igrao kenan bajramović, kaseeb powel je igra poslije cak i u NBA i to imao je solidnu minutazu itd...pa ti vidi koliko si u pravu sa tom pricom . kao igrac je on sasvim ok nista strasno ali npr za klasu bolji od vucka. sto se tice ovih tvojih uvreda valjda je te sa tih tvojih 45 godina trese kriza srednjih godina pa osjecas potrebu da se istreses na nekome i izvrijeđaš ga... posto je to u pitanju uvijek si dobrodosao da se istreses na meni nije nikakav problem slobodno pokazi svoju inteligenciju pa me u nedostatku dobrih argumenata nazivaj maluomnikom,kompleksašem itd.
sve u svemu ja uopste ne znam zasto ti i ja vodimo ovaj razgovor jer meni nije do svađe niti sam prvi poceo a posebno ne doveo razgovor na ovako nizak i primitivan nivo pa se ti zapitaj onda koliko neko moze da nauci od tebe kad mene napadas ovdje a nemas nikakvog razloga za to.
naredni put kada ti budes htio da razgovaras ne samo sa mnom nego sa bilo kim pripazi malo na rijecnih jer ko zna mozda ima djece na ovom forumu koja ce kada vide da ti imas 45 godina misliti da je takav rijecnik, u kojem je svaka treca rijec neprikladna, misliti da je to prihvatljivo... a zamisli svijet u kojem svi vrijeđaju i napadaju ljude bez razliga a jos pri tome svako i koje je obicni veznik pišu velikim slovom.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 11 jan 2010, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Objektivno Bosna sa ovom ekipom moze spasiti ovu sezonu! tu je dosta dobrih igraca,ali je problem sto se ekipa kasno sastavila,da smo od pocetka imali ovaj roster,hm gdje bi nam bio kraj..ovako nam slijedi grcevita borba za opstanak u NLB ligi! sreca pa nam direktni konkurenti ne bjeze puno...
Mislim da Bosni dolaze bolji dani,sa igrom kao protiv Olimpije,onakvim pristupom,sigurno ce i publika doci u dvoranu! a svi znamo sta jednoj ekipi znace navijaci!.. Nadam se da cemo se do Sirokog uigrati i na Pecari ici na pobjedu,bice tesko ali nije nemoguce!..u svakom slucaju treba se dobro pripremiti do subote i utakmice u Kragujevcu,ako budemo igrali kao danas,pobjeda je sasvim izvjesna!..
p.s.
sto se tice prepucavanja,ne treba nasjedati na provokacije provokatora! nekim ljudima je jednostavno u krvi biti ciganin!
Mislim da Bosni dolaze bolji dani,sa igrom kao protiv Olimpije,onakvim pristupom,sigurno ce i publika doci u dvoranu! a svi znamo sta jednoj ekipi znace navijaci!.. Nadam se da cemo se do Sirokog uigrati i na Pecari ici na pobjedu,bice tesko ali nije nemoguce!..u svakom slucaju treba se dobro pripremiti do subote i utakmice u Kragujevcu,ako budemo igrali kao danas,pobjeda je sasvim izvjesna!..
p.s.
sto se tice prepucavanja,ne treba nasjedati na provokacije provokatora! nekim ljudima je jednostavno u krvi biti ciganin!
bravo bravo... prvo mislis da sam admir bukva jako dugo i onda kada si shvatio da nisam nazivas me ciganom hahaahahbosnas_ je napisao/la:Objektivno Bosna sa ovom ekipom moze spasiti ovu sezonu! tu je dosta dobrih igraca,ali je problem sto se ekipa kasno sastavila,da smo od pocetka imali ovaj roster,hm gdje bi nam bio kraj..ovako nam slijedi grcevita borba za opstanak u NLB ligi! sreca pa nam direktni konkurenti ne bjeze puno...
p.s.
koji si ti kapacitet to je nevjerovatno.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Čuj onaj hoće da gradi dvoranu....majko mila koju šuplju taj prosipa......i kao dobićemo prvenstvo, jer dolazi neki turčin na čelo fibe....pa majuku mu, nije to njegova stranka ili uprava sarajeva da se dijele pozicije po toj liniji. Strahoba i grozota kako enki ljudi mogu da vjeruju u ovo. Malo mu se poljuljao ugled lopovskim aferama koje su izasle na vidjelo, pa sad on tu kao nesto planira, ulaze u ocim javnosti......Fuj!
bosnas_ je napisao/la:@fera ,ti dobro znas da se ne volim prepirati sa primitivcima,pogotovo ne sa onim anemicnim neznalicama koji su u stanju igraca nazvati Ciganinom samo zato sto je pored Bosne prije 2 godine izabrao Zvezdu! (iako se on tu najmanje pitao,jer je Zvezda ponudila vise novca Slobodi ,jer je Minja bio pod ugovorom)! Ne znam zasto je sramota otici u C.Zvezdu!? to smo mi neko i nesto,a Zvezda neki balavi anemicni kolektiv,bez tradicije,renomea..!? ajd nebitno,ti tako mislis,i to ce neko mozda i postovati,neke babe anemicnih predispozicija!..
Dugo vremena vecu glupost nisam cuo izvini ali tako je , sada da ti kazem ja kada je Minja cuo da ga Zvezda trazi sve ostale ponude pale su u vodu rekao je Zaretu , dogovori sve sa Zvezdom nisu bitne pare nije bitno bilo sta samo da odem , jer taj doticni ti je veliki navijac sto i sam znas , dan prije negto sto ce otici iz Tuzle slavio je u jednom kaficu transfer u voljeni klub do kasno u noc .. Hajde Pozdrav i bolje se informisi ,a ciganin fera kaze vjerovatno sto navijaci zvezde ponosno nose taj naziv Cigani pa i igraci isto ostali Cigani , a ne znam sta se jos bunis Cigani su fini ljudi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.