Pa mislim ako si uplatio dosta, dobro si analiziro to, da i ja ove svoje bijede uplatim bar na jedan od ta 4apocalyps je napisao/la:Moguce.barabababa je napisao/la: Jesi i na ove po 50 marki dao?![]()
Zasto ?
Valjda prodje, sretno nam
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa mislim ako si uplatio dosta, dobro si analiziro to, da i ja ove svoje bijede uplatim bar na jedan od ta 4apocalyps je napisao/la:Moguce.barabababa je napisao/la: Jesi i na ove po 50 marki dao?![]()
Zasto ?
Trebalo bi proci,recimo Frankfurt,Arsenal i PSG taj tiket uzmi nekako mi je najsigurniji.barabababa je napisao/la: Pa mislim ako si uplatio dosta, dobro si analiziro to, da i ja ove svoje bijede uplatim bar na jedan od ta 4![]()
Valjda prodje, sretno nam
.hoshafka je napisao/la:šta misliš isplati li se igrati kp2 na Sassuoloemir_tr je napisao/la:
Mr. Eusebio Di Francesco has summoned the following players: Pomini, Rosati, Antei, Gazzola, Longhi, Marzorati, Pucino, Rossini, Ziegler, Chibsah, Kurtic, Laribi, Magnanelli Missiroli, Schelotto, Valeri, Alexe, Farias, Floro Flores, Masucci , Zaza.
Po ovome fale: prvi golman Pegolo, standardni odbrambeni igrači Acerbi i Bianco i najbolji strijelac Berardi (7 golova u 10 utakmica)
apocalyps je napisao/la:
Nisi valjda dvicu igrao ovdje?Otelo je napisao/la:Jel može proći ovo;
Arsenal 2,Liverpool 1,United 2,psg 2 i rijeka 2?
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
EmirSioux89 je napisao/la:
I jedan "sigurniji".Sretno svima

Gdje god tebi odgovara.Consigliere je napisao/la: Jesu ovi tiketi uplaceni online ili u poslovnici?
Ispadaš amater sa ovim što nisi odgovorio. Ali hajde, valjda skontaš zašto te pitao lik.apocalyps je napisao/la:Gdje god tebi odgovara.Consigliere je napisao/la: Jesu ovi tiketi uplaceni online ili u poslovnici?![]()
Ja pitanja u pm,dobio si parove ako hoces isprati ako neces ne moras.
Ne znam jesi tada bio aktivan ali imali smo vec jedan mini skandal u vezi neuplacenih tiketa. Fazon je u ovom srednjem polju. Mislim, mene bolji qurac hoces li ti uopste uplatiti svoje prijeloge ali kad neko vidi ove navodne uplate od 50 KM moze pomisliti da ti kakav ozbiljan igrac i zaletiti se bezvezeapocalyps je napisao/la:Gdje god tebi odgovara.Consigliere je napisao/la: Jesu ovi tiketi uplaceni online ili u poslovnici?![]()
Ja pitanja u pm,dobio si parove ako hoces isprati ako neces ne moras.

Znam ja dobro sta je on htio reci.Glavno je da su se pare uzele.anonymousHD je napisao/la:
Ispadaš amater sa ovim što nisi odgovorio. Ali hajde, valjda skontaš zašto te pitao lik.
Kec sam igrao.Malo sam se zeznuo.EmirTM87 je napisao/la:Nisi valjda dvicu igrao ovdje?Otelo je napisao/la:Jel može proći ovo;
Arsenal 2,Liverpool 1,United 2,psg 2 i rijeka 2?
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Mislim da nisi uopste svjestan sta ti ja govorim. Radi ovoga se pusi trajni ban... Ej, lazni listici na forumu Kladionica.apocalyps je napisao/la:Znam ja dobro sta je on htio reci.Cilj je da su se pare uzele.anonymousHD je napisao/la:
Ispadaš amater sa ovim što nisi odgovorio. Ali hajde, valjda skontaš zašto te pitao lik.
Nisam 100% siguran, jer ne igram u Premieru. Ali mislim da je iz njegovih odgovora sve jasno.anonymousHD je napisao/la:Nisi mu trebao reći zašto ispada amater, trebao si ga pustiti da nagađa. Kakvih likova ovde samo ima, ali hajde.
Skoncentrisi se.Dobio si ranije parove,nisam izmisljao tikete.Dobio si 4 tiketa i dobio si slike istih nakon tekmi.Consigliere je napisao/la:
Nisam 100% siguran, jer ne igram u Premieru. Ali mislim da je iz njegovih odgovora sve jasno.
Onda 80% ljudi koji postavlja "dobitne tikete" na ovom forumu treba da dobije ban ako ćemo realno.Consigliere je napisao/la: Mislim da nisi uopste svjestan sta ti ja govorim. Radi ovoga se pusi trajni ban... Ej, lazni listici na forumu Kladionica.
i ja mislim da ovo nije uplacenoConsigliere je napisao/la:apocalyps je napisao/la:
Jesu ovi tiketi uplaceni online ili u poslovnici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.