FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Veceg papka i glupsona od ovog gore sto pljuje po Husrefu jos nisam vidio. Iz pelena juce izasao, dosao boga pitaj odakle i
ovdje sere po jednom covjeku za kojeg pojma nema ni ko je. Izbrisi se sa foruma smece jedno odvratno. Fuj kakvi sve govana od ljudi navija za nas klub.
ovdje sere po jednom covjeku za kojeg pojma nema ni ko je. Izbrisi se sa foruma smece jedno odvratno. Fuj kakvi sve govana od ljudi navija za nas klub.
Pa naravno da nema. I jedni i drugi gledaju u ledja godinama najboljim klubovima svojih drzava Zelji i Dinamumolotovljev je napisao/la:" Mislim da između Sarajeva i Hajduka nema apsolutno nikakve razlike, to su dva kluba koji uvijek teže najvišimaleksandar_veliki je napisao/la:Zao mi je, Hajduk i Sarajevo ne mogu u istu recenicumolotovljev je napisao/la: Prilika za tebe da dođeš tobe pa da počneš svim srcem bodriti Sarajevo ..![]()
Slažem se, pravi potez Uprave Sarajeva. Čovjeku treba dati podršku, jer svakako da možemo biti počašćeni
dolaskom tako velikog imena u svijetu fudbala u naš klub i generalno u našu ligu.
Husrefu sve najbolje i nadam se da će prihvatiti ponuđenu ulogu u klubu, jer to nam je svima u interesu.
ciljevima, osvajanju prvenstva i kupa."
" Ono što je meni najbitnije jeste da sam vidio da je klub napravio jedan veliki iskorak, iskorak koji će mnogi
klubovi i u našoj regiji teško napraviti, jer se teško odlučuju na takav potez."

*La Roma non si tifa, si AMA!*
- moustapha
- Kontakt:
Meni stvarno nije jasno kako neko moze biti ovako negativan prema jednom covjeku, koji je svidjalo se to nekom ili ne i kao igrac i kao trener donio titulu Sarajevu. Koliko voli Sarajevo, mislim da je i bespotrebno raspravljati, i sto se tice mene, uvijek ce imati postovanje. Mogu se sloziti da nije bio na tragu dobrog razultata u prosloj polusezoni, da zato postoje razliciti uzroci, pa izmedju ostalog i njegova bolest. Medjutim, da mu neko prebacuje krivicu sto igraci piju, to je vec bolesna opsesija.
Sve manje vjerujem da si navijac Sarajeva, prije bih rekao neki trol.
Sve manje vjerujem da si navijac Sarajeva, prije bih rekao neki trol.
#divovi
farukzidane je napisao/la:Evo za sve ono kojima sam rekao da cu objaviti veceras ime trenera,,,,sada nema potrebe,,,jer to svi znaju,,,samo cu objaviti jedno ime novo na kosevu,,,ubrzo,,reci cu samo,,povratnik,,,,ali pravo pojacanje,,,nije Hadzic,,on svakako dolazi

*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
- Kontakt:
Ne znam kako da zapocnem pisati ovo sto sam mislio napisati. Nisam nikada pisao na temi Sarajeva, ali oduvijek pratim i volim taj klub. Ovo sto se desava u posljednje vrijeme u Sarajevu je extra, nesto izuzetno pozitivno ne samo za Sarajevo nego i BH fudbal. Samo da kazem ovim sto pisu negativno o Musemicu... Sarajevo je sigurno moglo vise i bolje, ali i ovo sto je postiglo je super. Pa da nije bilo sranja od strane Vas navijaca (neka se niko ne uvrijedi) i da nije utakmica protiv Borca registrovana 0:3, Sarajevo bi bilo prvak jesenjeg dijela prvenstva. Ali ova odluka mislim da je prije svega dobra za Musemica i njegovo zdravlje. S druge strane BH fudbalu trebaju zvucna imena koja ce privuci paznju stranih medija i stranaca uopce, a mislim da je takvo jedno ime i Robert Jarni. Evo sad vidim najavljuje se i neki Buuuum transfer. Neka, toga nama treba pa ce i drugi klubovi morati onda da prate Sarajevo ako zele da osvajaju titule i eto nama svima boljitka. Mislim da ce Sarajevo na kraju i osvojiti titulu i sljedece godine ako Bog da daleko dogurati u Europi. Sigurno je da dolazi bolje vrijeme za BH fudbal. Poklopilo se eto da i repka ode na SP, Sarajevo se budi, sigurno ce i drugi klubovi uloziti vise napora ka boljitku. Pratio sam i derbi hrvatskog prvenstva Dinamo - Hajduk, nisu oni puno ispred nas mislim da je njihova prednost samo to sto imaju bolje uslove za treniranje i bolje terene za igranje gdje mogu igrati ljepsi fudbal, dok kod nas se to na nekim terenima zbog neravnina i svega drugog ne moze. Skratiti ligu na 12 klubova i sa ovakvim pozitivnim napretcima kakav cini Sarajevo za par godina ce nasi klubovi igrati grupne faze europske lige i lige prvaka. SRETNO SARAJEVU.
Zastone je napisao/la:Husrefa je i meni žao , kad skontaš opet došao je Robert ali nikad te emocije ta ljubav prema Sarajevu neće biti kao što je kod Husrefa ...
Ja sam licno sam bio za Husrefa,kao i vecina navijaca Sarajeva, i na osnovu podrske navijaca Husref se i vratio za trenera.To za emocije je meni pravo šega,imam i ja emocije ,i sad bi trebao biti direktor Sarajeva.
Emocije i strucnost nemaju veze sa danasnjim fudbalom,i to trebamo da svatimo.

Husrefu sve najbolje,a Jarniju da iskoristi ukazanu priliku,i donese titulu na Kosevo,i da pokaze da osim sto je bio extra fudbaler,moze bizi i dobar trener, kluba kao sto je Sarajevo.

budimo_realni je napisao/la:Ne znam kako da zapocnem pisati ovo sto sam mislio napisati. Nisam nikada pisao na temi Sarajeva, ali oduvijek pratim i volim taj klub. Ovo sto se desava u posljednje vrijeme u Sarajevu je extra, nesto izuzetno pozitivno ne samo za Sarajevo nego i BH fudbal. Samo da kazem ovim sto pisu negativno o Musemicu... Sarajevo je sigurno moglo vise i bolje, ali i ovo sto je postiglo je super. Pa da nije bilo sranja od strane Vas navijaca (neka se niko ne uvrijedi) i da nije utakmica protiv Borca registrovana 0:3, Sarajevo bi bilo prvak jesenjeg dijela prvenstva. Ali ova odluka mislim da je prije svega dobra za Musemica i njegovo zdravlje. S druge strane BH fudbalu trebaju zvucna imena koja ce privuci paznju stranih medija i stranaca uopce, a mislim da je takvo jedno ime i Robert Jarni. Evo sad vidim najavljuje se i neki Buuuum transfer. Neka, toga nama treba pa ce i drugi klubovi morati onda da prate Sarajevo ako zele da osvajaju titule i eto nama svima boljitka. Mislim da ce Sarajevo na kraju i osvojiti titulu i sljedece godine ako Bog da daleko dogurati u Europi. Sigurno je da dolazi bolje vrijeme za BH fudbal. Poklopilo se eto da i repka ode na SP, Sarajevo se budi, sigurno ce i drugi klubovi uloziti vise napora ka boljitku. Pratio sam i derbi hrvatskog prvenstva Dinamo - Hajduk, nisu oni puno ispred nas mislim da je njihova prednost samo to sto imaju bolje uslove za treniranje i bolje terene za igranje gdje mogu igrati ljepsi fudbal, dok kod nas se to na nekim terenima zbog neravnina i svega drugog ne moze. Skratiti ligu na 12 klubova i sa ovakvim pozitivnim napretcima kakav cini Sarajevo za par godina ce nasi klubovi igrati grupne faze europske lige i lige prvaka. SRETNO SARAJEVU.
Svaka cast na postu.!!
Gospodine Ibrakoviću i gospodine Selimoviću, ako imalo mislite dobro FK Sarajevu podhitno dajte otkaze Huseinbašiću, Osmanagiću ( zato što su ljudski otpad i šljam) i Kariću (radi katastrofalnih partija). Ovo treba uraditi kao prvo. Ja više neću davati novac za ulazinice da bi gledao ljudski otpad na terenu i fudbalske neznalice. Što se tiče Melunovića za njega se odavno znalo da je ljudski imbecil kako na terenu tako i izvan njega. I Melunoviću nije mangupluk biti rahat u gradu Lodž, nego je (što se tiče tebe) mangupluk biti rahat u gradu Sarajevu.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
@amypitar hvala!pitic je napisao/la:Gospodine Ibrakoviću i gospodine Selimoviću, ako imalo mislite dobro FK Sarajevu podhitno dajte otkaze Huseinbašiću, Osmanagiću ( zato što su ljudski otpad i šljam) i Kariću (radi katastrofalnih partija). Ovo treba uraditi kao prvo. Ja više neću davati novac za ulazinice da bi gledao ljudski otpad na terenu i fudbalske neznalice. Što se tiče Melunovića za njega se odavno znalo da je ljudski imbecil kako na terenu tako i izvan njega. I Melunoviću nije mangupluk biti rahat u gradu Lodž, nego je (što se tiče tebe) mangupluk biti rahat u gradu Sarajevu.
A prijatelju ne sekiraj se ti previse, neces ti u Sarajevu vise gledati levate i mangupe. Sarajevo postaje klub profesionalaca i pravih fudbalera vjeruj mi. Selimovic i Ibrakovic rade pravi posao (naravno zajedno sa drugim ljudima). Ljudi znaju za marketing i marketinske trikove. Dovodjenjem Jarnija za trenera su to pokazali. Sada ce dovesti i par zvucnih pojacanja da privuku sponzore, a i da osvoje titulu. Nece oni dozvoliti da im par kvazifudbalera kvare posao i da zbog njih gube sponzore. Pa evo ti dokaza... Sarajevo je dovodjenjem Jarnija postalo tema svih znacajnijih medija u regiji, a to privlaci sponzore. Jos par zvucnih pojacanja i to je to.
Pustite više ove kloceve, nadam se da će ih odstraniti iz Svetinje
..
Nego , zna li neko nešto o ovom velikom pojačanju što Ibraka spominje ?

Nego , zna li neko nešto o ovom velikom pojačanju što Ibraka spominje ?
Ado legendo moja prije svega nauci se komunikaciji, jer si vec od samog pocetka pokazao ko je papak i glupson.ado-hz je napisao/la:Veceg papka i glupsona od ovog gore sto pljuje po Husrefu jos nisam vidio. Iz pelena juce izasao, dosao boga pitaj odakle i
Ovo sto cu napisati odnosi se na tebe i ove sto im je mozak ispran Husrefom Musemicem.
FKS pratim poslije rata i ovo je prva godina gdje je jedan lik(Husref Musemic) stavljen ispred interesa kluba. Od kad nas je preuzeo stavili ste ga iznad sviju, klub i rezultate ste stavili u drugi plan a njega digli u nebesa kao da je neki strucnjak. On je legenda bio i ostao ali to ne znaci da mu treba lizati dupe na svakom koraku. Jedan Kenny Dalglish je Liverpoolu dao 1000 puta vise nego Husref Sarajevo pa je dobio nogu jer nema rezultata ni igre. Zaboli mene neka stvar za "brzog", Amera, Melunovica, Bisanovic ili nekog od igraca, ali treba gledati realno i povezati neke stvari. Vecina igraca je igrala pod njegovim pritiskom, sto smo se mogli uvjeriti kad je na tapeti bio Radovac. Vec sam pisao sta se radilo Travancicu i ostalim igracima pa da se ne ponavljam samo vam zelim reci da vas ebo HM i da preskocite moje postove jer meni necete promjeniti misljenje koje je doticni sam izazvao svojim smjesnim izjavama poslije utakmica i igrom na terenu.
Samo cu reci Mohamed.
@1L8F9C2
Haj' sad prestani Husa spominjati vise. 'arane, stalno jedno te isto ponavljas. S H V A T I L I S M O!

@1L8F9C2
Haj' sad prestani Husa spominjati vise. 'arane, stalno jedno te isto ponavljas. S H V A T I L I S M O!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
De sviju ti izbrisi se sa foruma, odjavi internet i posjeti malo psihijatriju1L8F9C2 je napisao/la:Ado legendo moja prije svega nauci se komunikaciji, jer si vec od samog pocetka pokazao ko je papak i glupson.ado-hz je napisao/la:Veceg papka i glupsona od ovog gore sto pljuje po Husrefu jos nisam vidio. Iz pelena juce izasao, dosao boga pitaj odakle i
Ovo sto cu napisati odnosi se na tebe i ove sto im je mozak ispran Husrefom Musemicem.
FKS pratim poslije rata i ovo je prva godina gdje je jedan lik(Husref Musemic) stavljen ispred interesa kluba. Od kad nas je preuzeo stavili ste ga iznad sviju, klub i rezultate ste stavili u drugi plan a njega digli u nebesa kao da je neki strucnjak. On je legenda bio i ostao ali to ne znaci da mu treba lizati dupe na svakom koraku. Jedan Kenny Dalglish je Liverpoolu dao 1000 puta vise nego Husref Sarajevo pa je dobio nogu jer nema rezultata ni igre. Zaboli mene neka stvar za "brzog", Amera, Melunovica, Bisanovic ili nekog od igraca, ali treba gledati realno i povezati neke stvari. Vecina igraca je igrala pod njegovim pritiskom, sto smo se mogli uvjeriti kad je na tapeti bio Radovac. Vec sam pisao sta se radilo Travancicu i ostalim igracima pa da se ne ponavljam samo vam zelim reci da vas ebo HM i da preskocite moje postove jer meni necete promjeniti misljenje koje je doticni sam izazvao svojim smjesnim izjavama poslije utakmica i igrom na terenu.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Izvini direktore, sto ne mislim kao ti pa odmah moram psihijatru. Ja bi prije rekao da isprani mozgovi trebaju pomoc a ne ja koji ima svoje misljenje ali je problem u tome sto ja pisem po svom a ne po diktatorskim uputama.
Ja bih malo da likujem ako nemate nista protiv..socrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno..

A sad bracoooo,ekskluzivno nam svima nama najavljujem,osim sto imamo najjaceg spic igraca lige,dobicemo i najboljeg igraca lige na poziciji ????...neka jos malo neizvjesnosti,nek' se taj info jos vise useceri...i naravno ni to nece biti sve

Mogu vam samo svima reci da ce na proljece svi koji budu igrali protiv nas prije tekme u svlacionici bacati grah....

Ovo ce biti nase proljece 1000% a znam i da ce se posjeta drasticno popraviti...PER ASPERA AD ASTRA

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Samo reci je li bek?
A ovo sto se tice posjete, pa nas ce u Zenici biti 2 milje minimalno. Pitari i euforija.
A ovo sto se tice posjete, pa nas ce u Zenici biti 2 milje minimalno. Pitari i euforija.

socrates je napisao/la:Ja bih malo da likujem ako nemate nista protiv..socrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno..![]()
A sad bracoooo,ekskluzivno nam svima nama najavljujem,osim sto imamo najjaceg spic igraca lige,dobicemo i najboljeg igraca lige na poziciji ????...neka jos malo neizvjesnosti,nek' se taj info jos vise useceri...i naravno ni to nece biti sve![]()
Mogu vam samo svima reci da ce na proljece svi koji budu igrali protiv nas prije tekme u svlacionici bacati grah....![]()
Ovo ce biti nase proljece 1000% a znam i da ce se posjeta drasticno popraviti...PER ASPERA AD ASTRA
Mozes valjda reci poziciju, i kada ce biti sluzbeno....
Prateći dešavanja, forum i sve vezano za sport prosto ne mogu da shvatim ko nam je isprao ili pokušava isprati mozak, nametnuti svoja bolesna razmišljanja ili je rat toliko uticao na nas da smo izgleda postali životinje bez realnog smisla za prosuđivanje i svjesnog činjenja stvari! Klub se voli i za klub se navija od rođenja, za titule se živi i bori, ali se za iste te titule ne gazi preko mrtvih! Budimo realni i priznajmo da su mnogi dolazili i prolazili kroz FK Sarajevo a samo rijetki od njih ostavljali rezultate. Neki su tu bili radi vlastitog interesa, neki radi interesa i ljubavi a samo rijetki poput Husrefa samo zbog ljubavi. Treba reći da se on zalagao i davao maximum sebe, ali da očito nije imao viziju ili znanje da ekipu postavi u pravu formaciju, pa se često branio,igrao zatvoreno i najmizernije što je činio psovao svoje igrače umjesto da ih je motivisao i na kulturniji način stavljao do znanja šta se treba promijeniti. Isto tako mu treba skinuti kapu za sve rezultate koje je postigao kao igrac, za ljudinu kakav je van terena i napomenuti neke od forumaša da je Husref bezbroj puta iz svog džepa platio ručak kako igračima tako i stručnom timu a ovi mu za sve to kuhali juhu iza leđa. Pola upravnog odbora kluba ne vrijedi koliko jedan Husrefov nokat!
Ovdje se hvali Ibraković koji nije uspio u Tuzli, pa dosao u Zenicu, glumatao gospodina kao i nama, za leđima imao Sulju Čolakovića, pa otjeran pa nama sad bog i batina... On je nama došao pokazati šta i kako treba a covjek koji je tu od 70 i neke ne valja... Jarni sjajan igrač, karijera sa respectom, ali uništio čovjek Hajduk... takav trener da pojedini igrači koje je trenirao(a igrali su u Sarajevu i mi ih gotivimo) kažu da nema pojma...opet nama je dobar... tuga, jad i čemer...
Onda naša percepcija igrača...prenosi od plača do smijeha...
Prvo dobri, pa ne valjaju, pa dobri...sve znamo šta ko jede, jel im redovna plata, kako i gdje igraju ili trebaju, da li piju i sta, koga i kako komentarišu, vrijeđajućih poruka po njihovim profilima, pa do gramatičkih grešaka...kazem
i
Ne mogu da svarim šta smo i kakvi ljudi postali!?
Prozivanja su išla od Škore, Torlaka, Melunovića, Karića, Dupovca, Osmanagića,todorovića, Travančića ali ne znam ko je dalje... Nikola dobar jer ga krenulo i čovjek briljira, a šta ako ode u Rusiju i napusti nas?
Ma da dovest će Jarni i Ibraković sjajna pojačanja... Žalosno je što u ljudima ne tražimo bar nešto pozitivno, jer se svako od njih bori za svoj hljeb, svako se bori za svoje mjesto i nameće igrama i znanjem, a prvo su ljudi pa sve ostalo. Ljudi su igrali pod pritiskom, išli na raznorazne terapije(zahvaljujući donekle i nama navijačima), proživljavali pakao i poniženja od skidanja dresova do raznoraznih dobacivanja... Zanima me da li postoji i jedna tribina na kojoj se ne psuje pa da ja skupa sa svojom djecom odem porodično gledati tekmu bez kasnijeg objašnjenja što je i žašto onaj čiko radio? Nismo sjajni ni mi kao što se predstavljamo!Omalovažavanjima nije mjesto na terenu niti na tribinama, ko voli neka navija i neka je tu i kad je najteze, a ko ne zbogom mili moji! Za klub se navija i klub se VOLI, a ljude možemo voljeti a i ne moramo,ali poštovati MORAMO!
Dva boda ne znače ništa i sve se da nadoknaditi, ali mislim da smo odlaskom Musemića dosta izgubili mada bih volio da griješim. Mišljenja sam da je Husref imao svojih ispada, ali da je odabrao drugačiji stručni stab sve bi bilo bolje. Ljudi nisu imali svoje mišljenje i stav i često su padali pod tuđi uticaj. Ali biti će kako mora...
Mislim da kad promijenimo sebe, tek tada će i titula u naše ruke!
Ovdje se hvali Ibraković koji nije uspio u Tuzli, pa dosao u Zenicu, glumatao gospodina kao i nama, za leđima imao Sulju Čolakovića, pa otjeran pa nama sad bog i batina... On je nama došao pokazati šta i kako treba a covjek koji je tu od 70 i neke ne valja... Jarni sjajan igrač, karijera sa respectom, ali uništio čovjek Hajduk... takav trener da pojedini igrači koje je trenirao(a igrali su u Sarajevu i mi ih gotivimo) kažu da nema pojma...opet nama je dobar... tuga, jad i čemer...
Onda naša percepcija igrača...prenosi od plača do smijeha...
Prvo dobri, pa ne valjaju, pa dobri...sve znamo šta ko jede, jel im redovna plata, kako i gdje igraju ili trebaju, da li piju i sta, koga i kako komentarišu, vrijeđajućih poruka po njihovim profilima, pa do gramatičkih grešaka...kazem

Prozivanja su išla od Škore, Torlaka, Melunovića, Karića, Dupovca, Osmanagića,todorovića, Travančića ali ne znam ko je dalje... Nikola dobar jer ga krenulo i čovjek briljira, a šta ako ode u Rusiju i napusti nas?

Dva boda ne znače ništa i sve se da nadoknaditi, ali mislim da smo odlaskom Musemića dosta izgubili mada bih volio da griješim. Mišljenja sam da je Husref imao svojih ispada, ali da je odabrao drugačiji stručni stab sve bi bilo bolje. Ljudi nisu imali svoje mišljenje i stav i često su padali pod tuđi uticaj. Ali biti će kako mora...
Mislim da kad promijenimo sebe, tek tada će i titula u naše ruke!
Ma veze on nema,kao ni svi mi,jer vise nema mahalske,sve je u strogoj tajnosti.On samo nagađa ono sto je Ibrakovic rekao,a to je da bi vrlo brzo mogao potpisati,jos jedan kvalitetan igrac.
Ostaje samo da cekamo,kad ce javiti iz kluba,o kojem je igracu rijec.