Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
sto vas, kako se kaze na bosanskom jeziku, zajebase. a sala vam je pravaa, ljude ste, kako se ono kaze na bosanskom zajebali
Sramotno, obrukali ste se doslovno, nije vam to trebalo.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- the scouser
- Kontakt:
Da,a ti si znao sve od pocetka.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto vas, kako se kaze na bosanskom jeziku, zajebase. a sala vam je pravaa, ljude ste, kako se ono kaze na bosanskom zajebali
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Al onaj Emir nije normalan,kako ga nije stid tolka cipka ispast,,,ja Bgm. nikog ne bi izdo,,fujjj
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Pitam ja prijatelja dole maloprije novinar na radiu kaže nemam pojma.Za mene imate mahanje da je prvo-aprilska šala možda bi halalila ,a ovako debilno.Koliko imate godina momci?????
Pozdrav !
Pozdrav !
Niste fer majke mi.
Phill je za mene pod infuzijom ! 
Pa brate nije prvi aprilili...
Pa brate nije prvi aprilili...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
cipka,Phill Jackson je napisao/la:Al onaj Emir nije normalan,kako ga nije stid tolka cipka ispast,,,ja Bgm. nikog ne bi izdo,,fujjj
Nije vas ni trebao izdati, sami ste se izdali, kao sto sam prije par sati napisao, nigdje u novinama nije bilo nista o ovome, tako da za pametne osobe nije tesko skontati da je bila obicna glupost.
Odrastite!
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 10 jan 2010, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Melly, nije on nista kriv,, ja sam vas prokontala i skontala da Emir nesto zna o tome,, I dodala ga na msn-u,,, I bilo ga je stid lagati (za razliku od nekih) , jer je vidio koliko sam uznemirenaPhill Jackson je napisao/la:Al onaj Emir nije normalan,kako ga nije stid tolka cipka ispast,,,ja Bgm. nikog ne bi izdo,,fujjj
Melis ima 20 godina, al se ponasa ko najvece dijete na svijetu
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovom prilikom bi se htio svim forumasim izvinut za laganje, jesam pogrijesio, jesam lagao jer me je Phil nagovorio, mogao sam ne pristat al eto sejtan me je nagovorio da pristanem.Glupo je bilo od mene i od njega...tako da se ovim putem svima izvinjavam, i eto sad me mozete mrzit ako hocete .
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja danas Roba pitam de mi rec ikad si bio u posjeti gdje Ti lezis,i tako se on vadi i kaze da moram sad sa vama lagat..reko necu,glupa je sala,onda si mi Ti poceo slati nekakve poruke da budem sa vama da navijamo za isti klub,a vamo mi Lejla salje poruku,kako se ona brine o tebi,nemoze jadna spavat kako treba ....ej ajd da je to normalna sala ....ali IZBODEN ! .....Ne bi ni ja izdao,ali brate ovakve "SALE" ....ma nemam ja tu sta pricatPhill Jackson je napisao/la:Al onaj Emir nije normalan,kako ga nije stid tolka cipka ispast,,,ja Bgm. nikog ne bi izdo,,fujjj
ODO ROB ME ZOVE !
A C A B !
- the scouser
- Kontakt:
Ma ja ba,najbolje je tako,prvo sve zajebes, ismijes se,onda izvinte ne znam sta mi je bilo,sejtan me nagovorio,glup sam izvinite.....Sta te imam mrzit' k'o ti si mi neki faktor u zivoturob do bagro je napisao/la:Ovom prilikom bi se htio svim forumasim izvinut za laganje, jesam pogrijesio, jesam lagao jer me je Phil nagovorio, mogao sam ne pristat al eto sejtan me je nagovorio da pristanem.Glupo je bilo od mene i od njega...tako da se ovim putem svima izvinjavam, i eto sad me mozete mrzit ako hocete .
Da je sala bila bezazlenija,da nije bila o necijem zivotu,vjerovatno bi vecini nas bilo smijesno,ali stvarno ste izabrali glupu stvar za zafrkavanje.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Ivo vodi 65 posto ,Bandić 35 ali bez dijsapore
da skrenem s teme malo 
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Ajd ne dramite tolko,bilo pa proslo,,nije smak svijeta
http://liverpool.bosnianforum.com/
- rob do bagro
- Kontakt:
Vjeruj da mi je bilo tesko dok sam to radio, prvenstveno radi lejle, njoj bih se izvinio najvise, jer cura je se stvarno brinula, ne znam koji sam vrag to uopste radio i svjestan sam svoje greske i izvinjavam sethe scouser je napisao/la:Ma ja ba,najbolje je tako,prvo sve zajebes, ismijes se,onda izvinte ne znam sta mi je bilo,sejtan me nagovorio,glup sam izvinite.....Sta te imam mrzit' k'o ti si mi neki faktor u zivoturob do bagro je napisao/la:Ovom prilikom bi se htio svim forumasim izvinut za laganje, jesam pogrijesio, jesam lagao jer me je Phil nagovorio, mogao sam ne pristat al eto sejtan me je nagovorio da pristanem.Glupo je bilo od mene i od njega...tako da se ovim putem svima izvinjavam, i eto sad me mozete mrzit ako hocete .
Da je sala bila bezazlenija,da nije bila o necijem zivotu,vjerovatno bi vecini nas bilo smijesno,ali stvarno ste izabrali glupu stvar za zafrkavanje.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
milan tarot je rekao da ce muskarac pobjeditbambina je napisao/la:Ivo vodi 65 posto ,Bandić 35 ali bez dijsaporeda skrenem s teme malo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
tako mi je izgledaoCescinho4 je napisao/la:Jel 100% siguranT-MAC je napisao/la:milan tarot je rekao da ce muskarac pobjeditbambina je napisao/la:Ivo vodi 65 posto ,Bandić 35 ali bez dijsaporeda skrenem s teme malo
![]()
![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Iako sam dao account, iako sam rekao da neću više pisati sa ovoga accounta, ipak nakon ovakve "gluposti" sam morao.
Kako vas nije stid. Da li vi uopće imate ikakvog karaktera. Čitao sam slučajno malo vamo chat, i vidim Phill izboden. Prepao sam se, i odmah sam pomislio zašto baš on. I danas sam baš priačo prijatelju jednome da je jedan moj "frend sa foruma" izboden. I šta se desi, upadnem da vidim dalja obavještenja o njegovom stanju, kad vidim da je to bila samo obična šala. Ljudi, i da je 1 April, sa tim stvarima nema šale. I u šali reći da je neko ozljeđen, povrijeđen, da pljuje krv je pretjerano. Neki ljudi su brinuli radi njega.
Ono što je još gadna stvar je ovo prepucavanje od ovih prijetnjih da se hoće biti sada. Daj ljudi, ovo je po.... forum, ne ponašajte se kao djeca.
@Phille i Robe
Naravno da je ovo bila glupa šala, ali mislim da ste sa izvinjenjem dosta dobroga postigli. Ja prihvatam to izvinjenje, ali nemoje molim vas pisati više gluposti toga tipa.
@Lejla i Jasmin
Zašto je još isti pass
Kako vas nije stid. Da li vi uopće imate ikakvog karaktera. Čitao sam slučajno malo vamo chat, i vidim Phill izboden. Prepao sam se, i odmah sam pomislio zašto baš on. I danas sam baš priačo prijatelju jednome da je jedan moj "frend sa foruma" izboden. I šta se desi, upadnem da vidim dalja obavještenja o njegovom stanju, kad vidim da je to bila samo obična šala. Ljudi, i da je 1 April, sa tim stvarima nema šale. I u šali reći da je neko ozljeđen, povrijeđen, da pljuje krv je pretjerano. Neki ljudi su brinuli radi njega.
Ono što je još gadna stvar je ovo prepucavanje od ovih prijetnjih da se hoće biti sada. Daj ljudi, ovo je po.... forum, ne ponašajte se kao djeca.
@Phille i Robe
Naravno da je ovo bila glupa šala, ali mislim da ste sa izvinjenjem dosta dobroga postigli. Ja prihvatam to izvinjenje, ali nemoje molim vas pisati više gluposti toga tipa.
@Lejla i Jasmin
Zašto je još isti pass
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pazite da vam se ovo ne obije o nosu. Moze vas ko bas srokat. Od sad nosite oruzje sa sobom.
Sala vam je drama, treba bit sifra za ovo.

Sala vam je drama, treba bit sifra za ovo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zato sto je to tvoj profil i ti imas pravo da se vratis kad god hocesNeutral je napisao/la: @Lejla i Jasmin
Zašto je još isti pass
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.