Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Claus
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la Claus » 19 nov 2013, 19:44

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne treba nama toliko taj desni bek koliko desno krilo. Realno ni jedan bek na svijetu ne moze igrati protiv dva suparnicka igraca odnosno krila i beka(i sad ne branim uopste Avdiju). Jednostavno Miske/Pjanic/Vedo na krilu su samoubistvo. Treba nam radisno krilo, koje ce pomagati u odbrani i odmah ce to liciti na nesto, ovako i sa Mujdzom nas nigdje nema.
Hajrović je taj. Što ne igra, pitaj Safeta.

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 19 nov 2013, 19:45

Samo da se što prije oporavi i počne igrati za tim. Previše nam ovaj momak znači, bez njega nismo kvalitetne utakmice odigrali. Mujdža je igrač koji je sam držao desnu stranu (izuzetno dobro pokrivao i napad i odbranu) kada god je igrao i ne može se naći ni blizu rješenje kao što je on, a uz to Sušić forsira Vršajevića od kojeg nema goreg.

Zna li neko kada se vraća treninzima?
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2013, 19:46

Mujdza je naravno mnogo bolji od Avdije, i bice poboljsanje. Ali desni bek ne moze popravit nase najvaznije probleme. Nas problem je vezni red kojeg Susic ne zna izbalansirat. Mi igramo bez zadnjeg veznog i sa nekoliko igraca koji bez lopte ne trce. Mujdza tu ne moze nista. Pretjeruje se njegov znacaj. Tako je uvijek kad neki igrac fali, a lose se odigra. Onda nema granica koliko je taj dobar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 19:47

Cartman je napisao/la:Mujdza je naravno mnogo bolji od Avdije, i bice poboljsanje. Ali desni bek ne moze popravit nase najvaznije probleme. Nas problem je vezni red kojeg Susic ne zna izbalansirat. Mi igramo bez zadnjeg veznog i sa nekoliko igraca koji bez lopte ne trce. Mujdza tu ne moze nista. Pretjeruje se njegov znacaj. Tako je uvijek kad neki igrac fali, a lose se odigra. Onda nema granica koliko je taj dobar.
Mada za tog defanzivnog veznog realno i nemamo igraca. Ni Besic nije nesto ako uzmemo u obzir da treba igrati protiv Njemacke/Spanije/Brazila itd itd itd.
Celik!3,2,2.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 nov 2013, 19:51

AllGunsBlazing je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mujdza je naravno mnogo bolji od Avdije, i bice poboljsanje. Ali desni bek ne moze popravit nase najvaznije probleme. Nas problem je vezni red kojeg Susic ne zna izbalansirat. Mi igramo bez zadnjeg veznog i sa nekoliko igraca koji bez lopte ne trce. Mujdza tu ne moze nista. Pretjeruje se njegov znacaj. Tako je uvijek kad neki igrac fali, a lose se odigra. Onda nema granica koliko je taj dobar.
Mada za tog defanzivnog veznog realno i nemamo igraca. Ni Besic nije nesto ako uzmemo u obzir da treba igrati protiv Njemacke/Spanije/Brazila itd itd itd.
S njima nikad i neces biti blizu,ma ko ti igrao....Besic je itekako bitan na toj poziciji!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2013, 19:52

AllGunsBlazing je napisao/la:
Vazan je tip igraca. Sjeti se utakmice u Minsku i kako smo odma bolje izgledali kad je Zaha bio u ekipi. On bi i sada poboljsao igru, iako nije u formi. Mi smo oslabljeni i u napadu i odbrani zbog toga sto nemamo zadnjeg veznog. Ljudi nam drze loptu koliko hoce (ne samo Argentina, nego i Slovacka posrana) i igraci koji bi trebali nesto napravit u napadu se trose u odbrani. Niko ziv ne igra ovu taktiku kao Susic.

Besic, Zahirovic, Hadzic, Salihovic, Kolasinac, nije vazno ko, ali neko mora bit zadnji vezni. Mogu i ja stavit Begovica na gol i Dzeku u napad, neka se selektor dokaze i pronadje soluciju na poziciji zadnjeg veznog. Na nasu zalost, on jos nije shvatio koliki je to problem. Bojim se da nece ni shvatit dok ne dozivimo debakl u Brazilu. Od Latvije nismo odigrali kako treba. Mislit da Mujdza moze nesto znacajno promjenti je zabluda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 19 nov 2013, 19:56

Mujdža će makar zaustaviti veliku promahu na desnoj strani i uvijek će imati nekoli dobrih centaršuteva. Slažem se i sa tim da nam je neujednačenost veznog reda glavni problem i da se ne može igrati sa onakvim sklopom veznjaka protiv iole ozbiljnijih reprezentacija, ali tu se ništa ne može utjecati i valjda će Sušić nešto promijeniti.

Oporavkom Mujdže smo sigurni da će se neki segment igre popraviti, a ostalo je na Sušiću da posloži kako treba.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 20 nov 2013, 00:36

Kad će počet trenirat?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 nov 2013, 00:41

Ne zna se ništa, bar ja nisam upoznat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 nov 2013, 15:59

Mujdja zamalo gol nedade, precku pogodio iz slobodnog udarca :mrgreen:

Mislim da je on sutao :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 nov 2013, 16:01

Unofficialpage je napisao/la:Mujdja zamalo gol nedade, precku pogodio iz slobodnog udarca :mrgreen:

Frajer uopste nije u rosteru za danasnju utakmicu.
1946

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 nov 2013, 16:02

Head je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Mujdja zamalo gol nedade, precku pogodio iz slobodnog udarca :mrgreen:

Frajer uopste nije u rosteru za danasnju utakmicu.
Ali jedan nevjerovatno lici na njega :lol: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 nov 2013, 16:04

kakva su predvidjanja , za kad mu mujdza 100% mogao sanirati povredu

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 23 nov 2013, 16:13

Znam da je prije nešto manje od mjesec dana izjavio da se nada da će se oporaviti i moći igrati zadnja 2 kola prije zimske pauze, ali da ipak ne žuri nigdje.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 dec 2013, 15:15

http://www.****/sport/fudbal/jesenji ... a-proljece
Avdija što si igro igro si igraj ti tamo u HNL samo
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 dec 2013, 16:05

Mujdza zaradi sevapa da negledam onog supljaka umjesto tebe.Izdrzi bar 3 tekme na svjetskom nemoj vise ni igrat samo da nema one promahe od igraca.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 04 dec 2013, 16:40

Sta mu onaj Malouda uradi. ccc :( :( :evil: :evil:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2013, 16:45

Ma samo nek se dobro oporavi, sve ovo što mu se dešava je zbog žrtvovanja za reprezentaciju igranja nedovoljno oporavljen, njemu je dovoljno 4-5 utakmica pred prvenstvo da dođe u pravu formu, tako da ima vremena sasvim dovoljno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 19 dec 2013, 14:15

Dobre vijesti iz Freiburga: Mensur Mujdža počeo trenirati sa ekipom!

Desni bek naše fudbalske reprezentacije Mensur Mujdža koji već duže vremena ne igra za svoj Freiburg zbog povrede, danas je počeo trenirati sa ostatkom ekipe.

Podjsetimo, Mujdža je poderao tetive na hvatištu lože i što je zahtijevalo duži oporavak, a njegov izostanak sa terena traje već skoro tri mjeseca. Svakako je radosna vijest da je počeo normalno trenirati sa ostatkom ekipe, što nagoviještava da bi sljedeću polusezonu trebao dočekati spreman.

Dodajmo i to da je njegov tim Freiburg inkasirao 3 miliona eura zbog nastupa u grupnoj fazi Europske lige. Iako su ispali iz ovoga takmičenja, Freiburg je uspio na svoj konto dodati 3 miliona.

Želja uprave kluba je bila izboriti prolazak u narednu fazu takmičenja, no povrede nekolicine standardnih igrača su to najviše spriječile.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 19 dec 2013, 15:01

Ibizevic je napisao/la:Dobre vijesti iz Freiburga: Mensur Mujdža počeo trenirati sa ekipom!

Desni bek naše fudbalske reprezentacije Mensur Mujdža koji već duže vremena ne igra za svoj Freiburg zbog povrede, danas je počeo trenirati sa ostatkom ekipe.

Podjsetimo, Mujdža je poderao tetive na hvatištu lože i što je zahtijevalo duži oporavak, a njegov izostanak sa terena traje već skoro tri mjeseca. Svakako je radosna vijest da je počeo normalno trenirati sa ostatkom ekipe, što nagoviještava da bi sljedeću polusezonu trebao dočekati spreman.

Dodajmo i to da je njegov tim Freiburg inkasirao 3 miliona eura zbog nastupa u grupnoj fazi Europske lige. Iako su ispali iz ovoga takmičenja, Freiburg je uspio na svoj konto dodati 3 miliona.

Želja uprave kluba je bila izboriti prolazak u narednu fazu takmičenja, no povrede nekolicine standardnih igrača su to najviše spriječile.
Hvala bogu dragom... Nadam se da ce makar sa klupe uci ovaj vikend.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, Google [Bot], Zglavkar i 46 gostiju.