Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moram za koje žensko, inače će mi navaliti one svoje feministice na vrat 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nosim,što pitaš?uschtipak je napisao/la:![]()
Narko, nosis li ti ruksak?
danas bas zima, jutros oko sedam -7
bas gledam gdje je hlad i dalje je sve zaledjeno
Narin je napisao/la:Nosim,što pitaš?uschtipak je napisao/la:![]()
Narko, nosis li ti ruksak?
Mozda zato sto sam te mozda vidjela jucer.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Prije je bilo bolje , ali godine čine svoje
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Gen - izgleda jedini si mi ti blizu,preko 100 računam kao solidno,ove ispod nije vrijedno komentarisati..
Ušti - E dobar ti znak prepoznavanja..
Daj ba nešto konkretnije,čuj ruksak imao,reci na pp.
Ušti - E dobar ti znak prepoznavanja..
Daj ba nešto konkretnije,čuj ruksak imao,reci na pp.
Streberce malo.
LANET OLSUN!
Prije možda 5 godina sam imao oko 120 riječi , ali nisam to godinama pokušavao, pa je "spalo" na jedva 100 ...Narin je napisao/la:Gen - izgleda jedini si mi ti blizu,preko 100 računam kao solidno,ove ispod nije vrijedno komentarisati..
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ma eto,meni je 116 rekord,to dobro znam,imao sam i sliku,ali nemam pojma gdje je sada..Više ne mogu kuckati po tome,ne radi mi par tipki kako treba,pa treba malo jače udariti,pa ono,nije baš za brzog kucanja..
Bježi,nije mi zanimljivo više ovdje,sad me svi znaju,svi me skontali..
Ušti - gospodski,da vi znate šta je meni sve u ruksaku,ne bi se čudili što ga stalno nosim,recimo da ima više stvari nevezanih za fakultet,nego vezanih,al eto,zato mi je uvijek pun i težak.
Bježi,nije mi zanimljivo više ovdje,sad me svi znaju,svi me skontali..
Ušti - gospodski,da vi znate šta je meni sve u ruksaku,ne bi se čudili što ga stalno nosim,recimo da ima više stvari nevezanih za fakultet,nego vezanih,al eto,zato mi je uvijek pun i težak.
Haj skontaj kako ćemo da i ja kantu otvorim.Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih prijedloga za sistem biranja forumasa godine??
ili cu kao i prosle godine? s tim da mi ne pada na pamet raditi opet sa anketama, jer je nemoguce koliko su iritantne sa onim bugom koji poduplava izbor. Pisat ce se glasovi, kao prve godine ako se neko sjeca
vec peti izbor covjece, kako vrijeme leti.
Danas osiguran prolaz na polugodištu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pusti ruksak, ne valja ti frizura.

LANET OLSUN!
Bježi,tamo,ne mogu se sjetiti kakva mi je frizura jučer bila haha,nije kao danas,al uglavnom,u zadnjih 10 dana su mi 2 (ženske) osobe rekle da se ošišam na kratko skroz,al zima,neću da ih slušam,barem ne još.uschtipak je napisao/la:Pusti ruksak, ne valja ti frizura.![]()
I ja bih tebi rekao isto,samo da sam malo bolje pregledao tramvaj.
Biće ih još 155Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih prijedloga za sistem biranja forumasa godine??
ili cu kao i prosle godine? s tim da mi ne pada na pamet raditi opet sa anketama, jer je nemoguce koliko su iritantne sa onim bugom koji poduplava izbor. Pisat ce se glasovi, kao prve godine ako se neko sjeca
vec peti izbor covjece, kako vrijeme leti.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
[youtube][/youtube]
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Kako se ne sjecas, naginje na lijevu stranu.
Bila od tebe svega dva metra.
A moja frizura je sehr cool.

Bila od tebe svega dva metra.
A moja frizura je sehr cool.
LANET OLSUN!
Pa dobro,nekad na desnu,nekad na lijevu,kako mi je cejf..uschtipak je napisao/la:Kako se ne sjecas, naginje na lijevu stranu.![]()
![]()
Bila od tebe svega dva metra.![]()
A moja frizura je sehr cool.![]()
Šta fali,kad bih je podigao gore,bio bih još visočiji,ionako sam dovoljno visok,ako ne i previše,zato moram malo zabaciti,il ošišati se na kratko skroz,ko Scofield.
Vama ženama nikad ugodit
Salim se ja malo. 
LANET OLSUN!
To mi je najnoviji hobi. Ti si sljedeci na spisku. 
LANET OLSUN!
'Nači 21-og će mi uvijek neko bit za leđima, frizura ko u Balea će da bude/znak raspoznavanja/ 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.