koliko se sjecam lijevi bek a tu imamo dobra dva igraca ,treba nam desni bekemir18 je napisao/la:Hajduk,Dnjipro, sad uigra u FC Karpaty Lvivbordobijeli je napisao/la:ko je ovaj sta igra ,gdje je igraolucif3R666 je napisao/la:exluziva Mladen Bartulović
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- molotovljev
Znaš kol'ko me boli racku što će se grupa mongoloida sprdat sa onim što napišem na forumu...pihHead je napisao/la:Sve sto znate sutite,ovako samo dizete cjenu igraca i valjate gluposti zbog kojih poslije mozete biti predmet sprdnje.
Moj stav je jasan ko dan, kome nije jasno to je njegov problem...
Samo polako, FK Sarajevo lagano ide ka cilju, a to mnogi ovde ne shvataju ili ne žele da shvate. al' i za to me libo..
F.K.SARAJEVO
lijevo krilo je u Ukrajini. Ima zasad i solidnu sezonu, zabio je 4-5 puta, ima i par asistencija. Bio bi pojačanje, svakako.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa ovo je forum niko iz kluba zvanicno nista nije rekao ,al da neki valjaju gluposti to stoji .al opet kazem ovo je forum moze pisati ko sta hoceamypitar je napisao/la:Head je napisao/la:Sve sto znate sutite,ovako samo dizete cjenu igraca i valjate gluposti zbog kojih poslije mozete biti predmet sprdnje.
Što sprdnja.Pa ovde ko vjeruje ,u sve sta se pise, taj nije normalan.
-
bordobijeli
- Kontakt:
sjecam ga se iz hajduka jako brz i prodoran jedno vrijeme bio i reprezentativac Hrvatske .sigurno bi bio pojacanjeVanBasten je napisao/la:lijevo krilo je u Ukrajini. Ima zasad i solidnu sezonu, zabio je 4-5 puta, ima i par asistencija. Bio bi pojačanje, svakako.
Mi i sad imamo najacu ekipu u ligu a sa bilo koji od ovi nabrojanih bi se prosetali Ligom u dobre pripreme.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- molotovljev
Mi još uvijek nemamo ekipu koja će zadovoljiti ukuse navijača Sarajeva. Ni približno jaku ekipu.emir18 je napisao/la:Mi i sad imamo najacu ekipu u ligu a sa bilo koji od ovi nabrojanih bi se prosetali Ligom u dobre pripreme.
I ova naša liga nije mjerilo i nije toliko bitna koliko neka druga liga. Ćao
F.K.SARAJEVO
ovaj igrac o kojem se prica iz hnl je izgleda mehmed alispahic jer moje informacije kazu kao nije vise u prvom timu uvijek pa je ko nezadovoljan time a nasi bi to da iskoriste i kao to bi bilo veliko nase pojacanje
Samo Sarajevo
Sumnjam, protiv Portugalaca je bio ponajbolji igrač u ekipi. Jedino da nije u posljednjih par dana nešto puklo..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Nama treba desni bek i krilo, Todorovic je isto sumnjiv ali moze proci, i treba nam klasicna 10-ka...emir18 je napisao/la:Mi i sad imamo najacu ekipu u ligu a sa bilo koji od ovi nabrojanih bi se prosetali Ligom u dobre pripreme.
Nema sad potrebe pretrpavati ostale pozicije, sa ova tri pojacanja ali dokazana pojacanja bi bili dosta konkurentniji u nastavku sezone....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- molotovljev
Evo recimo da je tačna ova informacija, znači igrač koji je nezadovoljan jer nije u prvih 11, bi recimo imaokanarinac je napisao/la:ovaj igrac o kojem se prica iz hnl je izgleda mehmed alispahic jer moje informacije kazu kao nije vise u prvom timu uvijek pa je ko nezadovoljan time a nasi bi to da iskoriste i kao to bi bilo veliko nase pojacanje
mjesta kod nas, i kao nama bi bio pojačanje. Bi, al' znaš gdje i kada...
Sve dok budemo dovodili ovakva "pojačanja" borićemo se, ponavljam, borićemo se da u ovoj ligi osvojimo nešto.
A kada dovedemo dva, tri igrača iz Južne Amerike i isto toliko igrača iz Evrope, pravih pojačanja, e tek tada
se možemo nadati nekom iskoraku.
F.K.SARAJEVO
ja to isto kazemmolotovljev je napisao/la:Evo recimo da je tačna ova informacija, znači igrač koji je nezadovoljan jer nije u prvih 11, bi recimo imaokanarinac je napisao/la:ovaj igrac o kojem se prica iz hnl je izgleda mehmed alispahic jer moje informacije kazu kao nije vise u prvom timu uvijek pa je ko nezadovoljan time a nasi bi to da iskoriste i kao to bi bilo veliko nase pojacanje
mjesta kod nas, i kao nama bi bio pojačanje. Bi, al' znaš gdje i kada...
Sve dok budemo dovodili ovakva "pojačanja" borićemo se, ponavljam, borićemo se da u ovoj ligi osvojimo nešto.
A kada dovedemo dva, tri igrača iz Južne Amerike i isto toliko igrača iz Evrope, pravih pojačanja, e tek tada
se možemo nadati nekom iskoraku.
Samo Sarajevo
znaci dovest 2 Brazilca al nas **** Work permit, ima u u Juznoj Africi igracina a svi bi pristali za ove nase plate.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- molotovljev
Tačno ! Dovoljno da dovedeš iz Afrike lijevog i desnog beka, koji su poznati kao ekstra trkači, prošetaćeš se,emir18 je napisao/la:znaci dovest 2 Brazilca al nas **** Work permit, ima u u Juznoj Africi igracina a svi bi pristali za ove nase plate.
kao što ti kažeš, ovom našom ligom.
F.K.SARAJEVO
Sammir, Bartulovic, Alispahic.
Pokazite makar malo ozbiljnosti.
+ Vesovic i Berberovic zajedno sa HadzicemBegAx je napisao/la:Sammir, Bartulovic, Alispahic.![]()
![]()
i..........??puding je napisao/la:+ Vesovic i Berberovic zajedno sa HadzicemBegAx je napisao/la:Sammir, Bartulovic, Alispahic.![]()
![]()
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- molotovljev
Evo ja sam mrtav ozbiljan i kažem ti da bi jedino Sammir bio pravo pojačanje i jedini koji se uklapa u ambicijeBegAx je napisao/la:Sammir, Bartulovic, Alispahic.![]()
![]()
kluba. Naravno, jedini od ove trojice. Na ljeto Said i dva latinosa u sredini, dva beka iz Afrike i stoper iz EU.
Zamjeniti stari semafor za novi moderniji, teren i drenaža, mokri čvorovi...i pustiti u prodaju svih 35.000 ul.
F.K.SARAJEVO
Kakav Mesa, ne lupajte sviju vam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sammir..fakat trebalo bi vidjeti sta je sa njim. kakav bi to bio potez..jos dinama da dobijemo u pretkolu lige prvaka.
Dino pali motore idemo traziti ovog brazilca da postane play Sarajeva!