Hahahaa,,vazno je da ste svi pokazali da ogromno srce imateomerbavarac je napisao/la:Pazite da vam se ovo ne obije o nosu. Moze vas ko bas srokat. Od sad nosite oruzje sa sobom.![]()
![]()
Sala vam je drama, treba bit sifra za ovo.![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Re: Chat
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Pa zar ti nisi rekao da si cijelo vrijeme znao?? ccc.Cescinho4 je napisao/la:
Ja sam poceo plakati za tobom![]()
![]()
Ipak ne bi imao s kim raspravljati o Liverpoolu
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Da cesce gledate Punkd pretpostavili bi o cemu je rjec,,a ja ove omladine kako je humana
Stvarno ste ponos ove zemlje,al u tome i jest vasa velicina
Stvarno ste ponos ove zemlje,al u tome i jest vasa velicina
Jbg Melise, kada se cuje za nesto slicno.. nikome ne pada na pamet da je sala..
samo iznimno inteligentnim osobama.. cini se ovaj forum ih je pun..

samo iznimno inteligentnim osobama.. cini se ovaj forum ih je pun..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- The_Target
- Kontakt:
Mislim da je jako nezrela sala, zamolio bi ova dva clana da mi se vise ne obracaju ni u jednoj diskusiji 
Rođeni brato
COYB je napisao/la:Ma dva,dobra komada budala.
O Stone, šta ima
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
haha.. ja taman to posla napisat' xDPastuh je napisao/la:COYB je napisao/la:Ma dva,dobra komada budala.
O Stone, šta ima
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Ne lupaj Boga ti,,vise volim sto sam ovu salu smislio nego da sam neki debil koji samo provocira i koji ima 20 nickovaCOYB je napisao/la:Ma dva,dobra komada budala.
znate šta.
idite u 3 pm
ja sam se baš bio zabrinuo
sinoć prije izlaska pogledam forum i vidim Phill "zboden". taman da se logujem i izrazim žaljenje, desi se na neki način na sreču kvar kod internet "provajedera". tek se danas poslije podne ponovo normalizovalo.
sreča pa imam ljude na hirurškom šoku. nazovem, a ljudi me pitaju na ćemu si. kakav momak uboden, to te je neko dobro izradio.
što smo komunicirali, komunicirali.

idite u 3 pm
ja sam se baš bio zabrinuo
sinoć prije izlaska pogledam forum i vidim Phill "zboden". taman da se logujem i izrazim žaljenje, desi se na neki način na sreču kvar kod internet "provajedera". tek se danas poslije podne ponovo normalizovalo.
sreča pa imam ljude na hirurškom šoku. nazovem, a ljudi me pitaju na ćemu si. kakav momak uboden, to te je neko dobro izradio.
što smo komunicirali, komunicirali.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
banovan.. al' vratit ce se on uskoro i nastaviti maltretirati forumase.. ne briniCescinho4 je napisao/la:Zna li neko sta je sa @ljubav? Evo gledam i kolumnu su mu izbrisali...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eee **** jedni ,ja se bas bio prepo ,iako neznam Phila ,zao mi cojka
nabijem vas na ****
nabijem vas na ****
-
Phill Jackson
- Kontakt:
U tome i jest,svi dizu frku,a samo me Lejla licno zna,,eto samo da kazem da vas iz moralnih razloga napustambavarian_bk je napisao/la:Eee **** jedni ,ja se bas bio prepo ,iako neznam Phila ,zao mi cojka![]()
nabijem vas na ****
Nisam ja ni mislio da ce ovako ispast al gotovo je sad,jos jednom izvinjenje svima,sumnjam da cu se vise vracat
- alan_kardec
- Kontakt:
E jeste vala seronje i jedan i drugi sa čime se vi šalite.
Neslana šala,popušio sam foru ko što nisam odavno.
@lily happy birthday.sve najbolje.
@lily happy birthday.sve najbolje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
U svakom slucaju pretjerali ste j.ebeno,mada sam odma znao da se radi o sali :ugeek:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da mi sutra jednu mrijateljsku na ML ?hammers je napisao/la:U svakom slucaju pretjerali ste j.ebeno,mada sam odma znao da se radi o sali :ugeek:
A C A B !
Nije belajEmir_ZENICA je napisao/la:Da mi sutra jednu mrijateljsku na ML ?hammers je napisao/la:U svakom slucaju pretjerali ste j.ebeno,mada sam odma znao da se radi o sali :ugeek:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
- BlueSharks
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Reko da vidim jesi li nauciohammers je napisao/la: Nije belajPozovi kad god hoces
A C A B !
Ličiš mi na nekog sa ovog foruma po toj rečenici zadnjoj... ako imaš iste namjere ko taj "famozni" forumaš , nećeš odoliti, vratit ćeš se...Phill Jackson je napisao/la:U tome i jest,svi dizu frku,a samo me Lejla licno zna,,eto samo da kazem da vas iz moralnih razloga napustambavarian_bk je napisao/la:Eee **** jedni ,ja se bas bio prepo ,iako neznam Phila ,zao mi cojka![]()
nabijem vas na ****![]()
Nisam ja ni mislio da ce ovako ispast al gotovo je sad,jos jednom izvinjenje svima,sumnjam da cu se vise vracat
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*