Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Tema za sve stvari kojima nije mjesto na glavnoj temi, koju cu otvoriti uskoro, najvjerovatnije sutra.
Svaki prijedlog je dobrodosao.
Svaki prijedlog je dobrodosao.
Re: Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Charlie za forumaša godine 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos da je kvalifikovanDex je napisao/la:Charlie za forumaša godine

- BluesForever
- Kontakt:
Kada pocinje glasanje za forumaša godine i kantu godine.?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sutra ili prekosutra.BluesForever je napisao/la:Kada pocinje glasanje za forumaša godine i kantu godine.?
Za forumasa godine, ne znam za kantu.
Lijepo ,ali kakav ce sistem glasanja biti ,hoce li sve biti transparentno ili 

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit ce otprilike kao i ranije, prvi krug svi glasaju za po 5 forumasa, daju po 5,4,3,2,1 boda. Onda prvih 8 ili 16 prodju dalje i ide knock out faza. Ili kao sto je bilo na drugom i trecem izboru, kad nije bilo playoffa, 10 prvoplasiranih se postave u anketu i glasa se. Samo je tako manje dinamicno i po meni licno, manje zanimljivo.
Mada nije jos nista sigurno.
Ali druze, ti vjerovano neces moci ucestvovat u izboru jer nisi dovoljno na forumu
Ali druze, ti vjerovano neces moci ucestvovat u izboru jer nisi dovoljno na forumu

- Goalgetter
- Kontakt:
Majstor10 zbog pronalaska Rušioca
Donnie Darko je napisao/la:Bit ce otprilike kao i ranije, prvi krug svi glasaju za po 5 forumasa, daju po 5,4,3,2,1 boda. Onda prvih 8 ili 16 prodju dalje i ide knock out faza. Ili kao sto je bilo na drugom i trecem izboru, kad nije bilo playoffa, 10 prvoplasiranih se postave u anketu i glasa se. Samo je tako manje dinamicno i po meni licno, manje zanimljivo.
Zaista nisam znao za ovo ,ali nekakmo mi ovo nije bas OK,sto se tice nominacije samih forumasa i potencijalnog pobednika. Mislim da bi puno kvalitetnije i produktivnije bilo kada je u pitanju sam izbor ,da bude drugaciji sistem bodovanja ,recimo da se svakoga mjeseca daju ocjene ,bodovi i na kraju godine da se zvanicno krunise kralj forumas godine.Po meni je to puno objektivnije i realnije ,u svakome mjesecu se moze vidjeti aktivnost ,pasivnost kvalitet i ocjena samih postova,sto realno moze varirati od mjeseca do mjeseca.
Koji uslovi moraju biti ispunjeni ,da bi neki od forumasa stekao pravo na nominaciju za forumasa godine,kao i pravo ucesca pri samome glasanju.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 04 dec 2013, 19:21, ukupno mijenjano 2 puta.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ne znam, možda je glupo, al' bi bolje bilo da možemo 6 članova ocjeniti. Paran broj, jednostavnije je
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Kanta najvjerovatnije prekosutra.Trebali bi uskladit sisteme kao i obično.Donnie Darko je napisao/la:Sutra ili prekosutra.BluesForever je napisao/la:Kada pocinje glasanje za forumaša godine i kantu godine.?
Za forumasa godine, ne znam za kantu.
Puno je 16.Možda i u prvom krugu smanjiti izbor na 3 forumaša sa 5,3,1 boda.Donnie Darko je napisao/la:Bit ce otprilike kao i ranije, prvi krug svi glasaju za po 5 forumasa, daju po 5,4,3,2,1 boda. Onda prvih 8 ili 16 prodju dalje i ide knock out faza. Ili kao sto je bilo na drugom i trecem izboru, kad nije bilo playoffa, 10 prvoplasiranih se postave u anketu i glasa se. Samo je tako manje dinamicno i po meni licno, manje zanimljivo.
U svim izborima ide neparan broj otkad je svijetaiVar je napisao/la:Ne znam, možda je glupo, al' bi bolje bilo da možemo 6 članova ocjeniti. Paran broj, jednostavnije je

Povedi kampanju.Dex je napisao/la:Charlie za forumaša godine
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trending worldwide #Charlie #MVPoftheYear
- Cautinho
- Kontakt:
Dugo sam ovo čekao,baš mi je drago.
Velika su očekivanja,nadam se da će me kolege ispoštovati.
Velika su očekivanja,nadam se da će me kolege ispoštovati.
Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidis zanimljiv prijedlog. Moglo bi se tako nesto sljedece godine napravit.PEP je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Bit ce otprilike kao i ranije, prvi krug svi glasaju za po 5 forumasa, daju po 5,4,3,2,1 boda. Onda prvih 8 ili 16 prodju dalje i ide knock out faza. Ili kao sto je bilo na drugom i trecem izboru, kad nije bilo playoffa, 10 prvoplasiranih se postave u anketu i glasa se. Samo je tako manje dinamicno i po meni licno, manje zanimljivo.
Zaista nisam znao za ovo ,ali nekakmo mi ovo nije bas OK,sto se tice nominacije samih forumasa i potencijalnog pobednika. Mislim da bi puno kvalitetnije i produktivnije bilo kada je u pitanju sam izbor ,da bude drugaciji sistem bodovanja ,recimo da se svakoga mjeseca daju ocjene ,bodovi i na kraju godine da se zvanicno krunise kralj forumas godine.Po meni je to puno objektivnije i realnije ,u svakome mjesecu se moze vidjeti aktivnost ,pasivnost kvalitet i ocjena samih postova,sto realno moze varirati od mjeseca do mjeseca.
Koji uslovi moraju biti ispunjeni ,da bi neki od forumasa stekao pravo na nominaciju za forumasa godine,kao i pravo ucesca pri samome glasanju.
Nisam siguran koliko je prosle godine bilo pravilo da forumas mora biti na forumu da bi mogao glasati, odnosno da bi se glasalo za njega. Kako god nije bilo manje od 6 mjeseci, tako da svejedno ti ne ispunjavas uslove

Meni nekako petica ljepsaiVar je napisao/la:Ne znam, možda je glupo, al' bi bolje bilo da možemo 6 članova ocjeniti. Paran broj, jednostavnije je

Što me izignorira

Ispunjava uslove ako ima neki stari nickDonnie Darko je napisao/la: Nisam siguran koliko je prosle godine bilo pravilo da forumas mora biti na forumu da bi mogao glasati, odnosno da bi se glasalo za njega. Kako god nije bilo manje od 6 mjeseci, tako da svejedno ti ne ispunjavas uslove![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mal ne reko sta ispunjavaKawhi je napisao/la:Što me izignorira![]()
Ispunjava uslove ako ima neki stari nickDonnie Darko je napisao/la: Nisam siguran koliko je prosle godine bilo pravilo da forumas mora biti na forumu da bi mogao glasati, odnosno da bi se glasalo za njega. Kako god nije bilo manje od 6 mjeseci, tako da svejedno ti ne ispunjavas uslove![]()

Nećeš mi izbit iz ruku titulu forumaša godine samo zato što sam krajem oktobra banovanDonnie Darko je napisao/la:Mal ne reko sta ispunjavaKawhi je napisao/la:Što me izignorira![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoću džamije mi. 

I to poslat je meni u ruke, ostaje titula u lobiju