Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Claus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Claus » 04 dec 2013, 16:25

@RvP je na temi zaveo jednoumlje. :lol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 dec 2013, 16:26

Claus je napisao/la:@RvP je na temi zaveo jednoumlje. :lol:
gdje neće , kad se većinom on sam raspravlja sa maksimalno 1-2 lika :lol:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 dec 2013, 16:31

MrShadow je napisao/la:Mozete li ikako smanjiti postove u ovoj temi, neda mi se citati, u pm ovaj Persie roman pise u svakom postu
Dodas clana u listu gnjavatora i nece ti prikazivati postove istog.
Unico amore sei!
❤️🖤

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 04 dec 2013, 17:31

Ne mogu da vjerujem da pojedincima smeta dužina posta. I dalje ostajem pri svom mišljenju da mu je najbolje da dobije crveni karton ( naravno 2 žuta, simuliranje, **** matere sucu ne da slomi nekom nogu ko što mi je jedan prije predbacio ). Ako on danas dobro odigra samo trenutno če imat korist, a dugoročnu štetu. Zašto detaljno sam objasnio. Jedino ako uspije zabit 3 gola to je nešto drugo to ga tek vrača u život. Situacije je jako zajebana. Meni samo nije jasno gdje je nestao onaj Džeko koji je **** mater Manciniju kad ga je zamjenio kao startera u ligi prvaka a jedan Tevez bio na klupi. A sad dozvoljava da ga ovaj ovoliko ponižava ??

znači bolje i OVO:
slika
nego OVO:
slika

Zapamtite Džeko više treba klubu nego obratno. Ako ne bude njegovih golova neče biti ni 5 u prvenstvu i popušit če u kupovima. Ako njega stvarno zadovoljava današanja utakmica. Pa onda 3 pauze. Pa opet odigra nebitnu kup utakmicu. Pa opet 4 pauze onda je stvarno sam sebi kriv.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 dec 2013, 18:19

Zašto sebe varaš i misliš da je njima Džeko potreban ili šta već :?:

Pa oni će za trećeg napadača dovest nekog tko neće se žalit što sjedi a radit će svoj posao efikasno za manju platu..

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 04 dec 2013, 18:31

Rosicky je napisao/la:Zašto sebe varaš i misliš da je njima Džeko potreban ili šta već :?:

Pa oni će za trećeg napadača dovest nekog tko neće se žalit što sjedi a radit će svoj posao efikasno za manju platu..
Super, to svi priželjkujemo. Iz tvojih usta u božje uši. Al vidiš da se to ne dešava.

Nego, je li i tebi Džeko drag ? :mrgreen: ......

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 dec 2013, 19:33

Dzeko starta veceras :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 dec 2013, 19:41

Zaboravio sam kako izgleda onaj grafički line-up na početku utakmice na sport klubu i da u vrhu napada stoji plavi dres sa desetkom i ispod njega piše "DŽEKO".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 dec 2013, 19:54

Kazu ima par iznanedjenja veceras. Mozda i Edin od pocetka.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 dec 2013, 19:56

počinje Džeko od početka :)

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 dec 2013, 19:57

Evo Dzeko pocinje, ajmo momcino za R.V.Persia odmah na pocetku crveni karton i posutaj sve na klupi bice sretan, kaze bices i ti!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 dec 2013, 19:58

HariTz je napisao/la:počinje Džeko od početka :)
valjda nece biti los kao protiv plzena...spretno i sretno edine veceras :)
odavno ga nismo gledali :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 dec 2013, 20:02

hurem je napisao/la:
HariTz je napisao/la:počinje Džeko od početka :)
valjda nece biti los kao protiv plzena...spretno i sretno edine veceras :)
odavno ga nismo gledali :D
Nadam se, mada nisu mi očekivanja visoka :roll:

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 04 dec 2013, 20:03

robijas_Ri je napisao/la:Evo Dzeko pocinje, ajmo momcino za R.V.Persia odmah na pocetku crveni karton i posutaj sve na klupi bice sretan, kaze bices i ti!
Kad ga na intervjuu budu pitali sta je bilo Edine, cemu ovo? Samo nek odgovori: ma citam forum sportsport.ba i ima tamo jedan lik koji mi savjetuje ovo i ja ga poslusa'. Rek'o je da ce mi biti bolje nakon toga.
Jos kad ljudi cuju ime profila lika koji ga je savjetovao sve to ! :?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 dec 2013, 20:05

kakvi pocinje? nema jos oficijelnog sastava

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 04 dec 2013, 20:05

Idimidodjimi je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Evo Dzeko pocinje, ajmo momcino za R.V.Persia odmah na pocetku crveni karton i posutaj sve na klupi bice sretan, kaze bices i ti!
Kad ga na intervjuu budu pitali sta je bilo Edine, cemu ovo? Samo nek odgovori: ma citam forum sportsport.ba i ima tamo jedan lik koji mi savjetuje ovo i ja ga poslusa'. Rek'o je da ce mi biti bolje nakon toga.
Eto Džeko če bit prvi igrač koji je isforsiro transfer posllije 1 godine profulane. A kod njega su več 3.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 dec 2013, 20:06

Ovo je samo dio rotacije. Negredo se "čuva" za ipak teže gostovanje Sotonu za vikend. Ne možemo puno očekivati od Edina večeras. Nije u formi, nije najbolji "u glavi", a šlag na tortu jeste da je WBA jedna izuzetno neugodna domaćinska ekipa. Uglavnom gledamo tekmu i nadamo se makar pogotku, iako svi znamo da to neće promijeniti ništa posebno.
Mes Que Un Club

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 dec 2013, 20:09

Dva komada veceras....najmanje slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 dec 2013, 20:09

RvPersie je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:
Eto Džeko če bit prvi igrač koji je isforsiro transfer posllije 1 godine profulane. A kod njega su več 3.
Ma to je neprofesionalno i Edin nema sanse da to uradi, masno je placen da igra kad god oni to pozele i moras biti profesionalac do kraja. Pa sta bi po tebi trebali radnici iz rudnika koji nemaju nikakve uslove rada napravit? Uletit sefu klizeci i dobit crveni? Nismo djeca i da to napravi ili da si iz bilo kojeg razloga vidi da sabotira tim zbog svojih licnih interesa njega svaki normalan klub nece pozelit jer ko garantuje da i njima nece napravit isto?

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 04 dec 2013, 20:10

hule_barca je napisao/la:Ovo je samo dio rotacije. Negredo se "čuva" za ipak teže gostovanje Sotonu za vikend. Ne možemo puno očekivati od Edina večeras. Nije u formi, nije najbolji "u glavi", a šlag na tortu jeste da je WBA jedna izuzetno neugodna domaćinska ekipa. Uglavnom gledamo tekmu i nadamo se makar pogotku, iako svi znamo da to neće promijeniti ništa posebno.
Hoče ako zabije 3 komada tad se tek vrača u igru. Mada Negredo ima 100 drugih prednosti. Bar kod Mancinija je uvijek bio u igri. Dvije sjedi treču od početka u najgorem slučaju. EVO GA. Ko što sam pretpostavio. A onda 3 tekme klupa do **** Carling cupa Leicester.
Pantilimon, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Navas, Nasri, Aguero, Dzeko
PFUJ Pelogrini !!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.