Sto se tice forumasa godine bicu malo pristrasan i reci Rocfeller,Marsal,Chily a od ovih drugih, Ryo,Neutral,paradajz... Za neke od njih ali sigurno neko od ove prve trojke...
Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Hoce li biti sta za ekipnu konkurenciju (kod izbora za kantu) ? Tu ima ekipa da se od srca za nju glasa...
Sto se tice forumasa godine bicu malo pristrasan i reci Rocfeller,Marsal,Chily a od ovih drugih, Ryo,Neutral,paradajz... Za neke od njih ali sigurno neko od ove prve trojke...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja i zaboravio na to.Probaću nešto i oko toga,al strah me tih raspravaGunner4 je napisao/la:Hoce li biti sta za ekipnu konkurenciju (kod izbora za kantu) ? Tu ima ekipa da se od srca za nju glasa...![]()
![]()
VidjećemoDonnie Darko je napisao/la:Hoću džamije mi.
Ti šuti i vodi kampanjuDex je napisao/la:I to poslat je meni u ruke, ostaje titula u lobiju
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Hajde nek glavni kazu tko sve smije glasat? Jer jbemu, shebat ce me novi nick cini mi se
..
RIP CITY!
Mislim da mogu sviLillard0 je napisao/la:Hajde nek glavni kazu tko sve smije glasat? Jer jbemu, shebat ce me novi nick cini mi se..
Inace,imam osjecaj da sam medju prvih 5 favorita za kantu godine
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Smiješ ti glasat, al ne možeš bit nominovan
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
samo nemojte zvat Platimija da pravi nominacije i bit'će sve uDuRe sviju mi 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo da znate, Francuska automatski od svakoga dobija 5 bodova.
Btw, ovi bi da ih se banuje, i da se takmice za forumasa godine
Nece moc svi ni glasat. Ne znam koje ce ogranicenje na to bit, al nece moci svi, nisu mogli ni prosle godine.
Btw, ovi bi da ih se banuje, i da se takmice za forumasa godine
Nece moc svi ni glasat. Ne znam koje ce ogranicenje na to bit, al nece moci svi, nisu mogli ni prosle godine.
Ma ja glasat mogu, imam preko godine staža
plus pripravničkog
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lillard je vec diskutabilan, novembar 2013 :kava:
ovo je formalnost, svi znamo da sam forumas godine 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
to uspomena na deranje reala od strane barçeDonnie Darko je napisao/la:Meni nekako petica ljepsaiVar je napisao/la:Ne znam, možda je glupo, al' bi bolje bilo da možemo 6 članova ocjeniti. Paran broj, jednostavnije je
a ja sam to više rekao zbog neke ravnopravnosti, imamo dame na forumu, pa glasat za 3 čovjeka, za 3 dame i eto
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
hah, a sta cu kad je visa sila bila u pitanju pa ne mog una stari nickDonnie Darko je napisao/la:Lillard je vec diskutabilan, novembar 2013 :kava:
RIP CITY!
#VoteForCharlie
#CharlieMostValuablePoster #MVP
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa? 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
True, trueinsider je napisao/la:Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
:*Greivis je napisao/la:#VoteForCharlie
"U borbi protiv sistema" mi je slogan kampanje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne mogu da vjerujem da se Donniele okrenuo protiv saigraca.Kawhi je napisao/la::*Greivis je napisao/la:#VoteForCharlie
"U borbi protiv sistema" mi je slogan kampanje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
why?insider je napisao/la:Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
jel ti znaš kako je zike nastrad'o zbog cinkaroša
što si bola' protiv meneCashMan je napisao/la:True, trueinsider je napisao/la:Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
e neću s tobom pjevat' kad dođem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.