termin je 21:00,bar to svugdje možeš naćrisingforce je napisao/la:kakvi pocinje? nema jos oficijelnog sastava

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
termin je 21:00,bar to svugdje možeš naćrisingforce je napisao/la:kakvi pocinje? nema jos oficijelnog sastava
Pantilimon, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Navas, Nasri, Aguero, DzekoFecox je napisao/la:termin je 21:00,bar to svugdje možeš naćrisingforce je napisao/la:kakvi pocinje? nema jos oficijelnog sastava
Stvari nisu tako jednostavne. Ali da ne duljim trebao bi da ide u JAN. Pellegrini mu daje mrvice. I prije nego što mu da mora da pita onaj dvojac koji ga je doveo. Jedino ako Džekson razvali danas a za to če mu trebat asistencije. Od koga Aguero nedodaje baš nikom ( svaka mu čast ). Navas Džeki nikako. A Nasri je jakoo sebičan igrač, to mu je Mancini najviše zamjerio. Sjeti se samo zadnje tekme protiv Swansea. Išo čovo po hatrick. Jedino ako mu brat Kola koju doda. Ajde Vozdra raja !!!!hule_barca je napisao/la:Ma teško da je on u nekoj igri sve dok napad dobro funkcionira bar na Etihadu![]()
A svi znamo kako Edinu malo fali da mu samopouzdanje padne na nulu. Gledajući onih zadnjih 10 minuta protiv Swansea mislim da je i on stekao utisak da mu više ni saigrači osim trenera ne vjeruju. Tako da se on na jedan način osjeća "usamljenim" na terenu.
Dado je napisao/la:Dzeko starta veceras
da igraju kuci inekako...a ovako u gostima....bogami teskoConsigliere je napisao/la:Dva komada veceras....najmanje
Ja imam na kablovskoj sportklub1, 2 i 3 i nijedan ne prenosi City, nego Liverpool, Arsenal i UnitedEvil Genius II je napisao/la:ajd podijelite onaj sportklub stream sa nama obicnim smrtnicima.
hvala.
Vedad87 je napisao/la:Ja imam na kablovskoj sportklub1, 2 i 3 i nijedan ne prenosi City, nego Liverpool, Arsenal i UnitedEvil Genius II je napisao/la:ajd podijelite onaj sportklub stream sa nama obicnim smrtnicima.
hvala.
Mog'o bi ti malo cesce trolat'Dado je napisao/la:Dado je napisao/la:Dzeko starta veceras
Ja kontao da malo trolam raju kad on stvarno pocinje
to je na nacionalnoj osnovi,bit ce uzmite sportklub paket pa cete gledati edinaEvil Genius II je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Ja imam na kablovskoj sportklub1, 2 i 3 i nijedan ne prenosi City, nego Liverpool, Arsenal i UnitedEvil Genius II je napisao/la:ajd podijelite onaj sportklub stream sa nama obicnim smrtnicima.
hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.