Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Njegove greške su znak njegove nezrelosti i naravno ima tu još dosta da se radi .... bojim se samo jedne stvari kod njega a to je da ne sagori, odnosno da ga ne ponese sve ovo oko njega, da se ne počne uznosit, a to je u svim segmentima života vrlo loša stvarnerminh74 je napisao/la:pa moze se reci da je odigrao osrednju utakmicu
jos jedan dokaz da ne treba letiti, nego treba ljepo proci sve stepenice i tako izgraditi snazne temelje
ipak je on momak od 19 godina, a centri sazrijevaju kasnije, mada on svojim igrama vec odusevljava
to ga se i ja bojim zato i govorim da se netreba previse uznositi nego treba nastaviti vrijedno raditi u cedevitiabraham je napisao/la:Njegove greške su znak njegove nezrelosti i naravno ima tu još dosta da se radi .... bojim se samo jedne stvari kod njega a to je da ne sagori, odnosno da ga ne ponese sve ovo oko njega, da se ne počne uznosit, a to je u svim segmentima života vrlo loša stvarnerminh74 je napisao/la:pa moze se reci da je odigrao osrednju utakmicu
jos jedan dokaz da ne treba letiti, nego treba ljepo proci sve stepenice i tako izgraditi snazne temelje
ipak je on momak od 19 godina, a centri sazrijevaju kasnije, mada on svojim igrama vec odusevljava
neleee3 je napisao/la:Sta je ovo ba nijedan vidio o juki se ne moze naci na you tubu (njegovi potezi , peoni...)? pravite !
Ako ti ocekujes od decka sa 19 godina da svaku utakmicu ima po 15 poena i 5 skokova u ABA ligi, onda..mirzatele je napisao/la:koliko je dobar toliko glupo pravi faule...to mu vec postaje veliki problem
jesam ja rekao da to ocekujem ? samo mi je zao sto ga lako zaradjeni fauli limitiraju i prave mu probleme svaku drugu,trecu utakmicu..ne bih to govorio da ne mislim da je veliki talenat i prava zvjerka vec sadneno#4 je napisao/la:Ako ti ocekujes od decka sa 19 godina da svaku utakmicu ima po 15 poena i 5 skokova u ABA ligi, onda..mirzatele je napisao/la:koliko je dobar toliko glupo pravi faule...to mu vec postaje veliki problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.