Ahaha. Koji smo mi likovi ne znamo ni kompliment primitirodjak je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Svaka vam cast na urednom terenu!
????? (da nisi mozda polupo loncice,to jest da nisi promasio temu,ne kontam
)

Ahaha. Koji smo mi likovi ne znamo ni kompliment primitirodjak je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Svaka vam cast na urednom terenu!
)
Dena je napisao/la:Ahaha. Koji smo mi likovi ne znamo ni kompliment primitirodjak je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Svaka vam cast na urednom terenu!
)
Slabo pratite Premijer ligu nije u pitanju taj Sule smajic mali prco sto je igro za komsije , nego Irhan Smajic poniko u Iskri iz Bugojna i presao u Olimpik odavno igra samo sto je konkurencija jaka u Olimpiku pa mu je minutaza mala ali ja mislim da je momak kvalitetan igrac 1990 god 187 cm visok jak ko bik brz ima dobru tehniku i jak udarac, zna primiti loptu zagradit se i zadrzati je ima dobar pregled mislim da nam je takav igrac potreban posto je Cemalovic tanak u svemuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:@rodjak stara mostarska skola. Potpis tebra+jos jedan potpis za Smajica antisu jer kako sam vec jednom napisao Velezov dres ide samo na cisto tijelo i peksijaneri ga nemogu oblacit. Forza Velez ljubavi moja
Dovest će Feja pola Olimpikaredarmy64 je napisao/la:Iz Olimpika Duljević i Torlak navodno....
Denta,covjek je nejasan bio u svom pitanju,teren je ocuvan najvise radi toga sto nije bilo snijega ali uglavnom hvala Mokroguzuna komplimentu.Dena je napisao/la:Ahaha. Koji smo mi likovi ne znamo ni kompliment primitirodjak je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Svaka vam cast na urednom terenu!
)
Jeli stvarno proljece nase?tepsija je napisao/la:Proljeće je naše.
Zizu care,ja sam zamislio borbu za Evropu( mislim najprije u kupu) samo u slucaju ako bi se ostvarilo ono sto sam naveo.Normalno sa ovim sastavom je ovo trenutno vrh sto mogu uciniti.zizu1991 je napisao/la:@rodjak
Kakva Evropa, qrci, palci. Fino je maštati. Ova ekipa nema kapaciteta za takvo što, ali i nema vremena da se sve tvoje misli razrade i učine efikasnim za cca. 3 mjeseca. Za Maletića se nikako, ali baš nikako ne mogu složiti. Njega bi ostavio u timu koji bi se borio za Evropu.![]()
Šta je to on dosada uradio pa je zaslužio da ga se stavi u tvoj uski izbor, osim što ima ime nekog igrača koji je poznat u našim okvirima![]()
I Hajdarovića, momka koji daje svaki put kad uđe s klupe dimenziju više našoj igri, bi poslao u federalnu ligu.Očito ne vidimo iste stvari. Čovjek koji zrači energijom, koji je sasvim pristojno krilo na obe strane, koji gine za crveni dres nije dovoljan
e hvala puno majstorezizu1991 je napisao/la:4 - 2 - 3 - 1 formacija.
Najčešće su igrali : Oštraković - Hebibović - Merzić - Zolj - Letić - Kodro - Zvonić - Maletić - Okić - Rašević - Hajdarović ( mladi napadač ako misliš na njega ).
Da preduhitrim ove koji hoće ispraviti, Hajdaroviću je i CF alternativna pozicija.
Ćemalović je u klubu još uvijek. Niti sjenka onoga za što je predstavljan u prošlosti, zna se i na kakav je način dospio do prvog tima.Edin_FMB je napisao/la:e hvala puno majstore, ma na ovog mladog mislio sam na cemalovica, sta je sa njim, znam da je bio ko veliki talent jel to otiso vec?
Što se Maletića tiče, " jače " i " slabije " utakmice profesionalcu ne smiju biti motiv više ili manje. Njegovo je kada ga se angažira da daje 100 % od sebe svaki put kada obuče dres ekipe za koju nastupa, u cilju uspjeha cijelog kolektiva. Sve utakmice protiv jačih ekipa protiv kojih smo igrali ove sezone je totalno zakazao. Ne znam da li je zakazao uopšte, možda je to njegov realni domet trenutno.rodjak je napisao/la:
Zizu care,ja sam zamislio borbu za Evropu( mislim najprije u kupu) samo u slucaju ako bi se ostvarilo ono sto sam naveo.Normalno sa ovim sastavom je ovo trenutno vrh sto mogu uciniti.![]()
Sto se tice Maletica,slazem se da nije nesto vele pokazo,ali on ima iskustvo(najvise radi ovoga)i u nekim velikim utakmicamo koje odlucuju(recimo moguce u kupu)moze(kazem moze.dakle ima potencijal) da napravi neki potez,koji ce donijeti prevaguNekad ti iskusni igraci imaju motiv vise kad se igraju znacajne utakmice i onda pokazu da nisu zaboravili igrati lopte
.Ovo do sada je bilo ispod njegovog nivoa,ali ja bih ga ipak zadrzo.
I ja sam gore napiso za Dinu Hajdarovica da mali izgara na terenu,da grize,da se trudi (sve je to OK)ali ako pogledamo statistiku i ucinak vidjet ces da ce mo dobiti drugaciji rezultat.Nemoj misliti da ja imam nesto protiv Dine,nemam boze sacuvaj(cak mi je i jako drag) ,ali ja bih ga poslo negdje drugo samo radi sticanja iskustva i rutine(to bi mu puno pomoglo)jer ovako je previse "zelen" na terenu.Djeluje mi nekako ko Djano Durakovic,puno zujanja a malo meda
![]()
Ako hocemo praviti tim koji ce se boriti za Evropu,onda u tom timu nema mjesta igracima koji su neiskusni i koji ce uzimati minutazu da se kale (osim mozda kad vodimo nekoliko golova razlike pa da udje da malo stice iskustvo,ali to je mala minutaza,zato kazem da bi bilo dobro i radi njega da ode negdje gdje bi igro non stop,pa onda za pogodine ili godinu nazad.).Mozemo pak Dinu ostaviti i na klupi za rezerve ali onda nece se razvijati kako bi trebalo jer nece dovoljno igrati .Evo ti slucaj Mirze,bio je sa 17 godina veliki potencijal ali ovako, posto ne igra puno, njegov razvoj ide veoma slabo sa tendencijom da ide u negativnom pravci.Puno bi mu koristilo da ode negdje gdje ce stalno igrati,i kada stekne iskustvo i samopouzdanje nazad u sveti klub.Mladim igracima je najbitnije da sto vise igraju,a posto nasa liga nema utakmica "B" timova onda je najbolje otici negdje u manji klub na kaljenje.Ako pak ne mislimo praviti tim za Evropu onda neka ih sviju tu,mogu izboriti opstanak
FORZA VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.