Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Šuška se šuška da ja volim Duška 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
dusko je vec neko vrijeme moja prikrivena zeljaDukeOfWellington je napisao/la:Duško je realno najkvalitetnija varijanta među ponuđenima, mislim da u to nema sumnje.
Mada ne vidim kako bi to on došao raditi za ništa.
covjek ima iskustva, pravi je gonic robova prema igracima, mirza i ostali ce imati prema njemu veliko postovanje, igra kosarku visokog inteziviteta, ....
ako ne bude dusko onda neno, ni pod razno crni sakota, njegova karijera je od SP u japanu ide samo silaznom putanjom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A Neno kaze da je Sakota bolji izbor od njega...nerminh74 je napisao/la:dusko je vec neko vrijeme moja prikrivena zeljaDukeOfWellington je napisao/la:Duško je realno najkvalitetnija varijanta među ponuđenima, mislim da u to nema sumnje.
covjek ima iskustva, pravi je gonic robova prema igracima, mirza i ostali ce imati prema njemu veliko postovanje, igra kosarku visokog inteziviteta, ....
ako ne bude dusko onda neno, ni pod razno crni sakota, njegova karijera je od SP u japanu ide samo silaznom putanjom
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dnevni avaz dodao i jos 2 Neven Spahija i Žan Tabak
po neni se da zakljuciti da ce to biti Sakota
po neni se da zakljuciti da ce to biti Sakota
Ne, svi imaju podjednake sanse...Nadam se u deset narednih dana da dobijamo selektora...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kakav Sakota sto kaze drug nerminh74@ ne da je u slizanoj putanji njegova karijera nego covjek je izgubio kompas totalno posebno u Trabzonsporu koji je trenirao
Dusko ili Neno
Dusko ili Neno
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
neno mozda ima dobro misljenje o njemu, ali cinjenice pokazuju gdje je on sada + sakota postaje proslost u kosarci, a neno jos ima buducnostneno#4 je napisao/la:A Neno kaze da je Sakota bolji izbor od njega...nerminh74 je napisao/la:dusko je vec neko vrijeme moja prikrivena zeljaDukeOfWellington je napisao/la:Duško je realno najkvalitetnija varijanta među ponuđenima, mislim da u to nema sumnje.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma realno neće Neno reć za sebe ja sam bolji taman to i mislio.
DukeOfWellington je napisao/la:Ma realno neće Neno reć za sebe ja sam bolji taman to i mislio.
Normalno Dusko ili Neno ostalo bi bilo vracanje kosarci iz 80 godina tj Sakota covjeka je pregazilo vrijeme to jest moderna kosarka
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Meni je Neno vrlo drag, ali lično bi volio vidjeti nekog 'stranca'; kod nas je mentalitet da je drugačije bolje, pa se samim tim više i cijeni nego naš čovjek, bez obzira imao on kvalitet ili ne.
Jedan Mirza bi se teže mogao mješati u posao jednom Ivanoviču nego Neni, ili jednom Spahiji ...
Jedan Mirza bi se teže mogao mješati u posao jednom Ivanoviču nego Neni, ili jednom Spahiji ...
Prije dvije-tri godine je ovo bilo nezamislivo, da se ime jednog Duska Ivanovica ozbiljno veze za nasu reprezentaciju, a sada je postala realnost..Nismo ni svjesni kako smo velikim koracima krenuli naprijed...Brinu me mnogo mladje kategorije, upali smo u grupe sa domacinima turnira, a to nikada nije dobro..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Dusko Ivanovic je ubjedljivo najbolji kandidat, onda slijedi Spahija.Ako neko od ove dvojice ne bude selektor onda bi volio da bude Neno Markovic.
S obzirom da je SS.ba poceo spominjati Bajica, ovi kandidati koji su se danas pojavili su vecinom odlicni treneri.
Ja se nadam da ce na kraju odluka pasti na Ivanovica, no ukoliko on ne bude nadam se da ce ponovo KS BiH priliku pruziti Markovicu.
Ja se nadam da ce na kraju odluka pasti na Ivanovica, no ukoliko on ne bude nadam se da ce ponovo KS BiH priliku pruziti Markovicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Pa ako se nema para za Acu kako ce onda biti za Duska?Sigurno da covjek nece raditi za sicu i po meni on je kao sto kazete pusta zelja.
DukeOfWellington je napisao/la:Ma realno neće Neno reć za sebe ja sam bolji taman to i mislio.
tačno
4.12.2013.
Cedevita 64 - 72 Oldenburg / Jusuf Nurkić - 9 poena, 2 skoka
Maccabi Haifa 74 - 72 VEF Riga / Kenan Bajramović - 15 poena, 5 skokova
CSU Ploiesti 84 - 74 Igokea / Nemanja Gordić - 14 poena, 3 asistencije, 2 skoka
Filip Adamović - 2 poena, 1 skok
Nitra 69 - 70 Prievidza / Salih Nuhanović - 22 poena, 9 skokova
(http://basketball.eurobasket.com/player ... itra/24320" onclick="window.open(this.href);return false;)
Cedevita 64 - 72 Oldenburg / Jusuf Nurkić - 9 poena, 2 skoka
Maccabi Haifa 74 - 72 VEF Riga / Kenan Bajramović - 15 poena, 5 skokova
CSU Ploiesti 84 - 74 Igokea / Nemanja Gordić - 14 poena, 3 asistencije, 2 skoka
Filip Adamović - 2 poena, 1 skok
Nitra 69 - 70 Prievidza / Salih Nuhanović - 22 poena, 9 skokova
(http://basketball.eurobasket.com/player ... itra/24320" onclick="window.open(this.href);return false;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Jel igrao mali Knežević sinoć?
Igrao tri minute, ubilježio jedan skok i jednu asistenciju, 0/1 sut za 2 poena..zaboljisportuBiH je napisao/la:Jel igrao mali Knežević sinoć?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Joj što mrzim trenere koji vrte jedno te isto bez obzira na važnost tekme. Trebao je dati malom šansu.Ethel je napisao/la:Igrao tri minute, ubilježio jedan skok i jednu asistenciju, 0/1 sut za 2 poena..zaboljisportuBiH je napisao/la:Jel igrao mali Knežević sinoć?
neno#4 je napisao/la:Prije dvije-tri godine je ovo bilo nezamislivo, da se ime jednog Duska Ivanovica ozbiljno veze za nasu reprezentaciju, a sada je postala realnost..Nismo ni svjesni kako smo velikim koracima krenuli naprijed...Brinu me mnogo mladje kategorije, upali smo u grupe sa domacinima turnira, a to nikada nije dobro..
Nemoj se dzabe brinuti za mladje kategorije.Ako bude sistem kao i ove godine na prvenstvu da poslije grupne faze niko ne ispada, vec slijedi razigravanje za opstanak kadeti sigurno mogu opstati,a juniori uz dobrog trenera mogu zapazen rezultat napravit.
Mene interesuje, jel ima sta za trenera tih mladjih kategorija i mislim da bi bilo lijepo da Azur Sakic vodi jednu od zenskih selekcija,odlican je trener i uspjesno je vodio Jedinstvo prije Marinog 184-tog zaredom podmladjivanja ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.