A Mancheste United je postao sugava ekipa kao sto je prije koju godinu bio Liverpool. Fuj kakvi idioti da ni X ne mogu izvuc.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i to vruciMonolog je napisao/la:Parižani se napiše vode.
A sad ga naduvajte i u moje lično i u ime sveg svijeta što ste izradili,pa m@Ter vam u m@Teri botovsku,živila giljotina !Fecox je napisao/la:ybga,ništa ni od Pariza ni od 2/2,e naduvajte ga sad al ono od srca !
ne pametuj, svi znamo koliko znas o kladjenjuHaHu1x2 je napisao/la:ne znam sta ste navalili dns ko sivonje na pariz a evian ih je i prosle godine mucio (izbacio iz kupa) a i vrijeme im je bilo za kiks, neobicno za francusku ligu da nije bilo puno kikseva
+1AjsKjub je napisao/la:Yebemti citav Pariz.
DrinaJedina je napisao/la:Mene uspije mašit' taj Paris al' zato ne uspije ManUsranD
Znam da sam ovo okacio u pogresnoj temi ali se nadam da je neko mozda video i da mu je pomogloSplatt je napisao/la:Fulam : Totenhem 2 - posle ubedljivog poraza od Sitija, i neresenog rezultata protiv Mancestera(primili golove sve na svoje greske) verujem da ce nakantati Fulam koji je od ove nedelje bez trenera(Jol dobio otkaz) i u uzasnoj je formi ove sezone.hordezla1987 je napisao/la:ima li neki pametan tiket za sutra da se stavi ozbiljna cifra ?
Sanderlend : Celzi 2 - Sanderlend jeste podigao formu sa dolaskom novog trenera(Gus Poyet) ali i dalje su vrlo slaba ekipa za standarde Premijer Lige. Celzi ima previse kvalitetnih igraca da bi propustio sansu da se pored ovako slabasnog tima jos vise priblizi prvom mestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.