Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...
Jel iko primjetio kako Dzekin stil driblinga lici na kako driblaju u nekim starijim fudbal igricama? Na primjer ova, 3:24 u videu:
[youtube][/youtube]
Da sam trener City-a rekao bih mu da dobro zapamti dan kad je igrao u prvoj postavi,toliko jadna partija da ja ne mogu da vjerujem da se on nešto buni i hoce da igra više,pa mene bi kao Bosanca bilo sramota da stavim onako rastrcalog Negreda na klupu a da našeg dijamanta stavim u prvih 11,čovjek nema kondicije za 90 minuta,dribling mu je misaona imenica,onu šansu prokocka ko amater,ako ovakav bude i u Brazilu najebali smo ga jer nam je on najbolji igrač..Fordinjo je napisao/la:Bgmi Dzeko odigra veceras 90 minuta ....
- sagitarius
- Kontakt:
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ma kloc......ZgemboAdislic je napisao/la:A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...Kuku nama...
Jel iko primjetio kako Dzekin stil driblinga lici na kako driblaju u nekim starijim fudbal igricama? Na primjer ova, 3:24 u videu:
[youtube][/youtube]
Nego, ne vidjeh ti post nakon prvog poluvremena.......jah, posla imao........
kako se odmah samo skupite nakon prvog lošeg poteza
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to, 5 puta trcis otvaras se sesti put ti pukne film i krenes nesta sam i zijanis loptu. Bolje da je nastavio da igra kao u prvom nego da je imao onih nekoliko katastrofalnih nazovi prodora.
haahhah kako ih ti odmah prepoznas to je cudogost je napisao/la:Ma kloc......ZgemboAdislic je napisao/la:A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...Kuku nama...
[youtube][/youtube]
- el-fighter
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da Dzeko ode negdje u januaru, ali sumnjam da ce ga Pelegrini pustiti. Mada nikad se ne zna, imaju Jovetica kao back-upa i jos Guidetia, tako da bi odlazak Dzeke mogao biti nadomjesten.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Nego, gdje RvPersie da ti objasni da su one izgubljene lopte sve bile plod Latinosa i Pellegrinija, i da su mu namjerno smjestili onako da izgubi lopte.
Pa znas li ti koliko vremena treba da se napise onoliki post! Nije to ko vecina ovdje, za sekundu
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
gost je napisao/la:Ma kloc......ZgemboAdislic je napisao/la:A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...Kuku nama...
[youtube][/youtube]
Ne znam sta ce bit od svega,al fakat se brinem pred SP
Nadam se da ce proigrat i da ce kod Susica biti onaj stari Dzekson ..
A to sto nije dao gol veceras, to me apsulutno ne zabrinjava. Bitnija je naznaka da nije zaboravio igrati, ostalo ce doci.
Ma dobar je bio. U prvom poluvremenu odigrao jednu dobru kolektivnu partiju, u drugom , poučen iskustvom prvog, pokušavao nešto sam, nije išlo....ići će drugi put. Vidjelo se i danas u prvom poluvremenu klasa ostaje klasa.....meni on uopšte nije izgledao kao igrač van formeahmic je napisao/la:MA ajd gubio je ih i Yaya i Navas itd...Ovaj Navas veceras u pm,ni centarsuta nije imao...
Ne znam sta ce bit od svega,al fakat se brinem pred SP
Nadam se da ce proigrat i da ce kod Susica biti onaj stari Dzekson ..
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne razapinje se on ovo su kritike, i sasvim opravdane. Ako zelis igrati ispred Negreda, onakvo nesto mu se ne smije desavati.knabs je napisao/la:smiri te dozivljaj, igrao je solidno prvo a drugo je dosta losije kao ostali shitijevci, pa sta sad. Morate li ga razapeti poslje svake tekme ??
Ovo boldirano, je belaj. Solidno je odigrao, a Negredo igra furiozno. Pa sracunaj jel dovoljno da ga izgura iz prvih 11.
On uopšte ne treba da razmišlja o tome. nek se opusti i kad dobije priliku nek odigra onako iz svog gušta. Nema se on šta Manuelu dokazivati, Džekson na ljeto svakako ide-Ako mu već Manuel ne da da ide, onda nek mu malo titra jaja (Manuel njemu, da me pogrešno ne razumijete)mirzatele je napisao/la:solidno,dobro ili lose - svejedno, ovo nije igra koja ce izbaciti negreda iz postave...samo mrtvi prosjek
- stomaklija
- Kontakt:
Vjerujem da si još prije utakmice to pošao napisati. Jah.....stomaklija je napisao/la:Pođoh nekad veceras napisati, pa prije će Pantilimon dati gol neko Džeki. Gle čuda
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, 313, aldin-8, Amidzaa, ANamelessGhoul, AzRimiRzA, Balorda, BarbareZeljin, bavariapivo, Biscione, Bordeaux433, Bosanac90, budzak, bvsic, Cwirek, Drum, dzemil, edin139, ELDIABLO20, exampLe., galia95, Google Adsense [Bot], haklamas, HordasFks, InatSilniBosanski, Jabroni, jasmin10, JimmyPage, kakarut, kolezeljovac, lakilone, legendarnadruga, linethreader, Lynx, Maestro^^, maha1, Meshko91, mexy_whites, Micron, Mmm13, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, Nemanja99, NerminFatic, Objektivac, PeppermintSA, Principatus, Resolute, rio_Ferdy88, sagitarius, SanaBosna, Sarun, Scholl, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Smaja, StevieG8, TefalTava, THEC, tuitamo, tuzlanskinacin, Venom, VensanKasel, ventilateur i 533 gosta.