Carlo je napisao/la:Ja se raspadam od povreda
Hoces anthony davisa da mjenjas?
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Carlo je napisao/la:Ja se raspadam od povreda
Samo za superataramajestic24 je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ja se raspadam od povreda
Carlo je napisao/la:Samo za superataramajestic24 je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ja se raspadam od povreda
Uzmi Rose-a iz FA, pa mu ga daj. Njega možeš ubrojati u "superstar-ove".majestic24 je napisao/la:Carlo je napisao/la:Samo za superataramajestic24 je napisao/la:
Za allstara da,za superstara nemoze.
Jaro tvog igraca nece biti najmanje 2 mjeseca ako sve bude uredu.
al ok,svako ima svoje
jose je napisao/la:
Uzmi Rose-a iz FA, pa mu ga daj. Njega možeš ubrojati u "superstar-ove".
To stoji, samo da ne profulas taj POCarlo je napisao/la:Superstar ili nista, draze mi je cekati tri mjeseca i imati ga spremog za playoff nego ga dati za kikiriki.
jesil dobio Walla za Ibaku?Tracy3McGrady je napisao/la:To stoji, samo da ne profulas taj POCarlo je napisao/la:Superstar ili nista, draze mi je cekati tri mjeseca i imati ga spremog za playoff nego ga dati za kikiriki.
Ma jok, Ibaka mi sam donosi bodove u blokadamaElLoco7 je napisao/la:jesil dobio Walla za Ibaku?Tracy3McGrady je napisao/la:To stoji, samo da ne profulas taj POCarlo je napisao/la:Superstar ili nista, draze mi je cekati tri mjeseca i imati ga spremog za playoff nego ga dati za kikiriki.
Trenutno su svi aktivni aktivni manageri, ako se sta promjeni racunamo na tebegojzerica je napisao/la:Ima li slobodna ekipa?
Vec je jedan manager letio, ako kojim slucajem jos neku bude neaktivan onda ces doci na redgojzerica je napisao/la:Ajd nadam se da će se naći jedna slobodna
sta je ozbiljna ponuda,jeli zbrajas statistiku ili ides na ime igracaElLoco7 je napisao/la:Bosh, Ty Chandler, Sullinger, Carter, Stoudemire, Ray Allen ako je neko zainteresovan nek baci kakvu ponudu? samo ozbiljne ponude, ne neke gluposti.
Ono sto je korisno za moj tim.dema je napisao/la:sta je ozbiljna ponuda,jeli zbrajas statistiku ili ides na ime igracaElLoco7 je napisao/la:Bosh, Ty Chandler, Sullinger, Carter, Stoudemire, Ray Allen ako je neko zainteresovan nek baci kakvu ponudu? samo ozbiljne ponude, ne neke gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.