PL BiH -1 je napisao/la:Nekad se isplati ostati budan ovako kasno pa procitati kako igraci "bogatog" kluba otpisuju trecinu DUGA. Zar se duguje igracima u "mocnom, bogatom klubu"? Cekaj ja znam da mi ne mozemo vodu platiti, ali Tan milione istrese a igraci moraju da oprastaju dugove, nidje veze.![]()
Zasto ovo pisem na Zeljinoj temi? Pa jednostavno jer od cijele lige Sergija Tim dodje ovdje da se nasladjue parama kojih nema. Covjek dao 300.000 MARAKA za kamp. A sta ja uostalom znam, ipak se dugovi moraju oprostiti. A ovdje pisem i zbog Ace sto baca prasinu u oci. Sto nije Aco objavio ovu pozitivnu vijest? Ili ga je rastuzila petarda u mrezi Hajduka? Pozitivne se stvari kaze desavaju kako on kaze.
Sto se Zelje tice, pare od Sehica jos nisu dosle. Presuda je donesena ali Turski savez ih jos nije pritisnuo. Najvjerovatnije da ce lova leci tek nekad u septembru iduce godine da sad ne razvodnjavam zasto. Gojak nije nikako zadovoljan uslovima ugovora i oni su katastrofalni. A jos katastrofalnije je sto se Benji umjesto 2000 maraka daje 700 od kako se povrijedio. Treba i nama neki Malezijac pa da igraci krenu oprastati dugove.
Te pare odoše na dovođenje igraca Borca Srđana Grahovca ;)To mora da se prespavao u kasnim nocnim satima.